Alle innlegg Sukkerforum

Hva forventer damene her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann42 lø. 15 okt. 2011 21:07

Jeg har vært innpå her noen uker nå, men synes det er litt utordrende å "knekke koden" på hvordan få kontakt.
In real life er jeg ganske så avslappet, og får lett kontakt med mennesker, men må innrømme at jeg sliter litt her. Er her mest av nysgjerrighets grunner, og ikke desperat på jakt eller å komme inn i et forhold, så jeg lurer rett og slett på om det er det som er "feilen". Er de fleste her inne så fokusert på å komme seg inn i et forhold, at de "ignorerer" en som ikke er veldig direkte og spissa inn på det som har med å gå inn i et mer seriøst forhold å gjøre?

Jeg lurer også veldig på hvor mye matchtallene vektlegges ift teksten som står på profilen...

Noen tanker?

Hilsen mann på 42

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 15 okt. 2011 21:20

95% er ovekresne:) knekke koden er å finne dei 5% som har litt gangsyn om seg sjølv..lykke til:)

Skjult ID med pseudonym corinna lø. 15 okt. 2011 21:37

Kvinner over en viss alder blir jo gjerne litt desperate og ønsker seg barn osv. Dersom du ikke er interessert i det samme så vil de jo passere deg glatt. Tviler på at det er så mange som ønsker å møte en som er ferdig med barn, hvis de ønsker seg et barn selv.

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 15 okt. 2011 21:50

Vanskelig å si.

Det primære fokuset til de fleste her inne er vel nettopp å finne seg en kjæreste. Hvis du ikke søker det samme så vil du vel fort sorteres ut. Men alle har ikke like mye hastverk.

For egen del så har jeg det ikke veldig travelt med å finne meg noen kjæreste. Egentlig så passer det litt dårlig nå for tiden, men så har jeg også vært tydelig på det i profilteksten min. På den måten kan folk lett filtrere meg ut. Jeg er slett ikke interessert i å kaste bort tiden til folk som ikke har tid å kaste bort, og hadde jeg gjort det så hadde det nok vanket endel sure miner :)

Det tror jeg i grunn er det viktigste. Ikke prøv å lure noen. Det hjelper ikke på noe. Ellers så er det nok veldig individuelt rundt hvilken type meldinger man velger å svare på. Jeg har merket meg at ting andre kvinner skriver at de ønsker seg i en førstemelding er sånt som jeg absolutt ikke ønsker. Ingen fasit, bare å prøve seg frem :)

Og ikke hør på blindebukk. Noen surner litt etter en tid her inne og de synes. Friskt mot! :)