Alle innlegg Sukkerforum

Hva er galt, oss eller kvinnene.

Vis siste innlegg
(mann 61 år fra Hordaland) ma. 17 mars 2008 21:42 Privat melding

Jeg skrev et innlegg på oppslagstavla og nå leser jeg her at det er ikke bare meg som opplever dette.
Det ser ut som om det er fler en bare meg som opplever å ikke få svar på mailer, ser også at mine mailer ikke blir lest en gang.
Vel vel.... da er det vel slik det skal være. Hva med høflighet? Takk for svar men...... Eller, det var koselig at du tok kontakt osv.
Til alle dere som ikke får svar, lykke til å ha en enestående god påske, De vet ikke hva de går glipp av... Til de som ikke gidder å svare. Ha en fortreffelig påske.

Skjult ID med pseudonym Muffin ma. 17 mars 2008 22:11

...sorry...gidder ikke skrive noe svar her... ;-)

Skjult ID med pseudonym !!! ma. 17 mars 2008 22:24

Mennene.

;-)

(mann 36 år fra Akershus) ma. 17 mars 2008 22:29 Privat melding

Det er vel noe som heter, gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg.

(mann 61 år fra Hordaland) ma. 17 mars 2008 22:37 Privat melding

Jøss, så mange svar.. vel da er det liv i dere der ute....
Vel, har ikke noe problem med å treffe folk. Skulle bare prøve noe nytt å havnet her på sukker.no, de reklamerer jo med så "mange" treff.... Vel vel... Ville nå bare fortelle hvordan jeg opplever sukker.no

Skjult ID med pseudonym Kandolor ma. 17 mars 2008 23:08

@ Longfellow
Sukker er et tilskudd til den flørtingen du gjør i det daglige - en ekstra arena. Ikke en som erstatter. Hvis man ser det slik, kan det jo ikke bli annet enn positivt! :)
En annen ting: Her kontakter man mennesker man kanskje aldri ville møtt, eller turt, hatt andledning til osvosv. å ta kontakt med. Da må man regne med at man ikke får svar av alle også (selv om det jo er litt irriterende) ;)
Nettikette som det kanskje heter, er litt annerledes enn i frisk luft, det må man bare venne seg til (og tror ikke de som ikke svarer er noe mindre bra mennesker heller).
Får man ikke svar: Da var nok ikke personen riktig for deg allikevel :)

Lykke til videre! :) plutselig må du deaktivere profilen din og lever lykkelig "ever after" med en skjønn dame møtt her eller der. :)

(mann 61 år fra Hordaland) ma. 17 mars 2008 23:17 Privat melding

Takk for svar, må bare innrømme at jeg ble litt skuffet over sukker. Blir sikkert ikke så lenge før jeg deaktiverer profilen.
Ha en fin påske.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 17 mars 2008 23:23

Longfellow.

Jeg forstår at du kan føle det sånn. Jeg har opplevd mange ganger å ikke få svar på mail, at mennesker ikke gidder å lese mail fra meg, at noen bare blir borte midt i en god dialog osv. Nettsider kan dessverre og heldigvis ikke sammenlignes med våre ekte liv. Sånn er det, og det må vi prøve å forholde oss til uten å bli verken for skuffet eller for kyniske. Slik jeg ser sukker og sikkert mange andre liknende sider, er dette et supplement til livene våre, men også et sted man virkelig må stå på selv for å få respons - samtidig som at man må tåle flere "trøkker" enn man kanskje hadde trodd eller forventet. Så får man ta hatten sin og gå når ting føles i for stor ubalanse. Kanskje du vil holde ut litt til, snakke litt her på forumet og se hva som skjer?

Uansett: God påske til deg og lykke til med både sukker og kjærligheten :-)

(mann 61 år fra Hordaland) ma. 17 mars 2008 23:29 Privat melding

Takk for svar, Kanskje hadde jeg for store forventninger til sukker. Ja trøkker tåler man og det fikser en. Hvor lenge jeg blir her vet jeg ikke.
Lykke til trenger vi alle , så det samme til deg.
Ha en strålende påske.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 mars 2008 23:30 Privat melding

Hvem sier det er noe galt?