Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor voksne damer er bedre enn unge

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Akershus) sø. 16 okt. 2011 16:39 Privat melding

Ok, jeg får si det med en gang - det er et homuristisk tilsnitt i dette og det er ikke surmuling. Kun et syn jeg synes er litt morsomt å tenke over. Om noen vil kalle meg sur og sær og vanskelig og teit får det være. Jeg kommer til å prøve å overse det :)

For oss menn er det helt naturlig å titte på jenter. Fra vi er unge begynner vi å titte på jenter som nærmer seg kjønnsmodning, og mens vi flytter grensen oppover for hva vi liker, så flytter vi ikke grensen nedover i samme takt. Jeg vil påstå at de fleste av oss flytter "grensen" et år oppover, men kun et kvart år oppover, for hvert år vi bli eldre. Med andre ord kan en tredveåring fint se på en 18-årig jente og like det han ser mens damer bør ikke være så mye over 30. Når han blir 40 er damer på ca 40 veldig lekre, men han ser fremdeles på 20-åringer og må tørke seg litt i munnviken. Det fortsetter og forklarer hvorfor menn med stokk kan snu seg etter 30-årige damer. Slik er verden, og det funker helt fint for meg. Jeg bruker menn her, for på mange områder er kvinnehjernen et stort mysterium. Jeg ser ikke bort fra at dere er likdan, men at det ikke er like vanlig å snakke om det ;)

MEN - så er det det som er best for oss, da. Og om vi ser bort fra fra faste fine former og utstråling og alle de ytre tingene, så er det *en* veldig god grunn til å ikke date damer under 30. I hvert fall ikke under 25. Og det er det at jo yngre man er, jo mer egoistisk er man. Se på en treåring. Det er nesten umulig å forklare en treåring at det gjør vondt for andre å bli bitt. Det er vanskelig å sammenligne det med noen andre som biter også. Grunnen er egoisme og problemer med å forstå konseptet "andre" og "andres følelser". Det er også en av grunnene til at man rett og slett ikke diagnistiserer barn som sosiopater. Etter voksen skala er hele bølingen sosiopater uansett. Så kommer man til 18, og først da er det særlig vits i å prøve å komme med en slik diagnose. Selv tror jeg dette er en glidende skala og slik jeg ser det er forskjellen på en 20-åring som inviterer til fest og en 30-åring at 20-åringen gjør det fordi vedkommende liker å være sammen med deg, og dermed gjør det av mer egoistiske grunner enn 30-åringen. En 30-åring vil også ha opplevd mer og dermed ha et mer nyansert syn på livet og folk rundt seg, og har (forhåpentlig vis) lært mye om empati og svelget nok kameler til å få en fin og rund personlighet. Innvendig. ;)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 16 okt. 2011 16:40 Privat melding

Så damer: Neste gang vi snor oss etter en 25-åring på byen, så tenk på det at vi også snur oss etter Ferarier. Det betyr ikke at vi vil ha en, for den er ikkke praktisk i det hele tatt.

Og menn: Neste gang dere vurderer å sjekke opp en som er alt for ung for dere, tenk på hvor lite de vet og kan, og at de ikke er praktiske i det hele tatt. Drøm, men ikke rør :)

Damer over 30 ruler! (Og noen under om de er modne nok). Erfaring er sexy, og holdningen til en "voksen" dame er utrooooolig herlig :)

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 16 okt. 2011 18:25 Privat melding

Eg må faktisk sei at eg er einig med deg, sjølv om eg er litt ung enda :)
Ei på 30 verke for meg mykje meir stabil og seriøs enn ei på 25. Det er faktisk ein heilt vanvittig forskjell på mentaliteten sjølv om det bare er 5 års forskjell.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 16 okt. 2011 18:34

Merker meg at du går ti år ned i alder fra din egen i din hyllest, til tross for budskapet. Tanken var god, men det skrantet litt på gjennomføringen :P

Skjult ID med pseudonym notabene sø. 16 okt. 2011 18:59

En empatisk kvinne med en fin og rund personlighet fortjener en mann med de samme egenskapene.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 16 okt. 2011 19:12 Privat melding

jeg kan også kikke på menn, selv om jeg var/er i et forhold, kan og synes at de er kjekk og gode å hvile øyet på, uten å ville noe mer av den grunn. men der er en grense når en er ute med for eksempel kjæresten, og bare være opptatt av alle andre av motsatt kjønn. så lenge jeg har fokuset til kjæresten, så betyr det ikke noe om han ser på en og annen dame.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 16 okt. 2011 23:12

bra tråd, enn om jeg tror det finnes kloke 18 åringer 25 åringer og 40 åringer.. de midt mellom er oftest ganske geniale uansett :P

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 16 okt. 2011 23:15 Privat melding

men det er nå utrolig mange som likevel ønsker seg en "ferrari" fra 22 år da... ;)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 16 okt. 2011 23:22 Privat melding

Tja...selvsagt finnes det unntak fra "regelen". Dette er bare en generell observasjon som jeg har tatt som en sannhet siden den passer meg :)

@Paraply: At jeg tok 30 er at det er der damer begynner å bli fine og runde i kantene. Det betyr jo ikke at de har et tilbakefell ved 40...

@Cruella: Tja...jeg vil heller ha en litt sprek stasjonsvogn, men det kan jo hende jeg føler for å style den opp innimellom. En Ferrari er alt for mye maintenance. Og så er den ikke noe behagelig for langkjøring ;)

Noen ganger virker det på meg som om de gangene menn bytter ut, så er det ikke så mange som vil bytte ut det i garasjen med en ferrari, men en litt mer moderne modell. Det er gjerne fordi motoren eller girkassa i den de har har røket - if you catch my drift ;)

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 16 okt. 2011 23:32

Dette er basert på hva som er gunstig for at arten vår skal overleve og gjøre relativ suksess på planeten, selvfølgelig. En ung dame har større biologisk evne til å unnfange barn, og alt det der evolusjonspjattet. Og eldre menn er mer stabile og bedre til å "ta vare på" partneren sin enn unge menn.

Helt ærlig så gjelder dette for meg og, så det å kikke på en 19 år gammel gutt når jeg er nesten 10 år eldre ville ha vært veldig rart. For meg ser han ut som et barn, uansett hvor moden han er i toppen. Gi meg en fyr som ser ut som en mann, gjerne med skjegg og to bein planta på jorda som om han eier den.

Men kikk i vei på smårips, menn. Det er ikke noe galt med det, men vit at unge jenter kan det å lure dere slik som dere tror at dere lurer dem. :P

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 16 okt. 2011 23:35

@Pulsvanten: Bra sagt :) Selv tror jeg aldri at jeg kommer til å gå for noe under 30 igjen. Kanskje 27 eller 28, men da må hun være ekstra moden ;)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 16 okt. 2011 23:37

@tiwas

haha du samler sikkert mange bonuspunkter hos voksne damer nå , håper du blir skikkelig glad av det

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 16 okt. 2011 23:39

@bmM: *ler* Joda, det er et hyggelig ekstrapoeng i såfall. Jeg bare skriver og sier det jeg har lyst til, og så får folk forholde det til det. Eller ikke ;) Men veldig koselig om noen setter pris på det, for det er sånn jeg oppfatter de jeg snakker med.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 16 okt. 2011 23:42

Jeg vet ikke om voksne damer er bedre enn unge, synes bare det er kjedelig å bli voksen :) jeg blir aldri helt voksen tror jeg

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 16 okt. 2011 23:44

@bmM: Nei, det du snakker om der er "å bli gammel - mentalt". At man modnes betyr ikke på noen måte at man skal eldes i hodet :D

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 16 okt. 2011 23:56

Det er veldig viktig å være umoden og uvoksen i voksen alder, dette er nøkkelen til evig ungdommelighet :)

Men jeg vet hva du mener

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 17 okt. 2011 00:06 Privat melding

vel.. hodet eldes hos meg, men ikke sjelen ;)