Alle innlegg Sukkerforum

Spontan, Spenning og Aktiv - 3 strikes and you're out

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 17:16

Å være trygg, stabil, avbalansert og ha rutiner ser ikke ut til å verdsettes av dagens unge kvinner. Tar jeg feil..?

Her skal skjebnen utfordres med ekstremsport, en utagerende og løssluppen livvstil og oppfatter de deg som KJEDELIG er du i bestefall kun nyttig som sofa-armkrok aka søndagskjæreste.

Føler ihvertfall at det å oppfattes som kjedelig er "døden" her inne...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 17 okt. 2011 17:19 Privat melding

jeg synes ikke det ihvertfall, men det kommer vel ann på hva aldersgruppe du søker også da ;) siden du sier "dagens unge kvinner" så regner jeg med at de er en del yngre enn meg da, og helt sikkert har andre verdier enn det jeg setter pris på :)

Skjult ID med pseudonym likefrem ma. 17 okt. 2011 17:28

Dersom "trygg, stabil, avbalansert og ha rutiner" er eufemismer for "forsiktig, tafatt, treg og fastlåst", som det jo veldig, veldig ofte er, så er det klart at det ikke slår særlig an.

Og så går det jo tross alt an å være trygg og stabil selv om man f. eks. driver med ekstremsport og er "løssluppen".

Når det kommer til ordet "utagerende" så er jo det et ord som ingen OK mennesker kan bruke på en ikke-ironisk måte, for øvrig.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 17 okt. 2011 17:29 Privat melding

Jeg mistenker at mange av de überaktive leve ut alle sine drømmer-damene ikke gjør dette fordi de er single, men at de rett og slett er single fordi de bruker all tid og energi på alle de aktivitetene.

Går man Bessegen og Romsdalen på langs og tvers hele veien til Kilimanjaro for å jobbe frivillig med vanskeligstilte barn og kiter hjem på snowboard med hoppepå-ferier til kontinentale shoppingbyer underveis tre ganger i uka, så sier det seg selv at det ikke blir tid til å finne den rette, for ikke å si pleie et forhold.

Det er sikkert moro og spennende og alt mulig, men det sies jo at man ikke kan få både i pose og i sekk. Tror noen av disse jentene burde tenke littegrann på dét.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 17 okt. 2011 17:35 Privat melding

@Søtstoff: Får absolutt den følelsen når man leser en del profiler ja. Fyller tiden med ting 24 timer i døgnet så kan man jo lure på når de har tid til en evt partner :) Nå er sikkert ikke alle like aktive som profilene kan gi inntrykk av, men kan bli sliten av å lese noen av dem :p

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 17 okt. 2011 18:16 Privat melding

uten småbarn så har jo døgnet svært mange timer ledig da. husker selv de glade tyveåra, skjedde jo noe hele tiden. Men heller at folk er litt for aktive enn litt for -"skal vi vente til helgen"

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 17 okt. 2011 18:29

Jeg forutsetter at en mann er trygg, stabil og avbalansert. Rutiner har vi jo alle men det behøver definitivt ikke å bli
kjedelig av den grunn:)

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 18:31

sikter til gruppen i alderen 18-25. klart, jeg er ikke overrasket over at den gruppen ønsker å leve ut drømmene sine, prøve å feile, og ha uforpliktende gøy...

Dersom "trygg, stabil, avbalansert og ha rutiner" er eufemismer for "forsiktig, tafatt, treg og fastlåst", som det jo veldig, veldig ofte er, så er det klart at det ikke slår særlig an.

ser den. men for min egen del er ikke det en problemstilling. jeg prøver å være aktiv når jeg har tid, er med på det meste og har ikke noe problem med å gjøre ting på impuls.

for min del er det bare ett punkt jeg ikke kan relatere til mine jevnaldrende, det er dessverre også er grunnpilaren i all sosialisering blant unge i dag aka fylla. alkoholrelaterte aktiviteter... jeg var ferdig med russetiden 18 mai og den slags atferd gir meg ingenting lenger. de jentene jeg finner interessante har kanskje tatt av seg russedressen, men den utagerende atferden med høy promille ser ikke ut til å avta.

mye mulig jeg har vokst opp for raskt. da jeg finner 3-retter på ekebergrestauranten, kunstutstilling på guggenheim, teaterforestilling på broadway, gondol tur i venezia, golf på costa del sol mye mer givende. pensjonistatferd tenker sikkert 9av10 da.....

da sitter man igjen med et fåtall jenter, som kanskje har orden i sysakene men som ikke appellerer til meg på andre områder.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 okt. 2011 18:34 Privat melding

Da kan det jo være at det er du selv som har siktet deg inn mot helt feil type kvinner/jenter?

Selv er jeg impulsiv, liker min barnslige glede og har skrekkelig lyst til å reise mye siden sistnevnte er noe jeg ikke har hatt mulighet til å gjøre så mye. Da blir det feil for meg å søke etter noen som har enten gjort alt det og er lei, evt at de aldri har følt det samme selv. Da blir det litt som å snakke med noen av helt annen kultur og språk :)

Skjult ID med pseudonym Mongo ma. 17 okt. 2011 18:44

"dagens unge kvinner" ?

Hvor gammel er du, siden du beskriver jenter som en 50 åring?

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 19:00

haha. beklager retorikken.... men, siden du spurte: 24.

vel, la meg si det enkelt. jeg er en smule overfladisk og misliker meg selv sterkt for det, men klarer likevel ikke å unngå å la det diktere selekterinsprosessen min.

her er et godt eksempel på hva som trigger meg : http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207764_503082871104_37301030_30128000_2674_n.jpg

og er hun ikke på det nivået så mister jeg interessen.... ironisk nok er de damene ofte high maintenance aka bloggete.... med andre ord er jeg er ganske fucked, så egentlig fortjener jeg ikke bedre.

her må det nok grunndig selvransakelse og en holdningsendring til.
enten må jeg spilel spillet og bli en MTV-Dexpedition figur. eller så må jeg ta en "shallow hal".

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 17 okt. 2011 19:05

Sorry, Kai, tror ikke du kan få i pose og sekk. En rosablogger som ikke blogger?

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 19:28

word. søker man overfladisk får man overfladisk :)

hvorfor skal det være så vanskelig å finne en søt, smart, og jordnær jevnaldrende tjei.

Skjult ID med pseudonym plumbo ma. 17 okt. 2011 19:28

Det er iallefall 10000 ganger bedre at de kommer seg ut,trener og evt. driver med ekstremsport,enn at de er sofaslitere og den største interessen er tv`n og potetgullskåla...

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 okt. 2011 19:50 Privat melding

Om det er skalaen du jobber utifra så tror jeg nok du må revurdere kravene dine litt. Jenter i den alteren du søker etter som er så opptatt av utseendet er gjerne de som er og har tid til å være aktive på de fleste områder. Det er få jenter (uansett om noen hevder det selv) som ene og alene styler, sminker, fikser håret og ordner seg bare for sin egen del. Og det er stort sett for å bli sett ute, få selvbekreftelse, merke at de er attraktive osv osv som trekker.

Om du da vil ha en voksen dame i ung innpakning som ikke bryr seg om noe av dette, ikke bruker mye tid på trening og liker kunst, litteratur og å være hjemme samt holder seg unna fest så tror du sliter litt :P

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 19:58

nei nei...

at de holder seg aktive, er sosiale og har hobbyer er positive. det er bare på et fundamentalt punkt det kollapser, nemlig festingen.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 okt. 2011 20:11 Privat melding

Vel de fleste i den alderen der er jo studenter, og som kjent selv blant avholdsprofessorer er og blir alkohol den beste icebreakern som finnes. Er man stressa og har mye i hverdagen er det faktisk fint å slappe av å slå seg løs litt. Det er en enorm forskjell på det å dra ut og gjøre det og ha det sosialt sammenlignet med den stupfylla hvor mn blei dritings for å bli dritings som du snakker om fra 18årsalderen. Jeg har til gode å legge merke til særlig mange jenter ute på byen her i trondheim som oppfører seg slik du snakker negativt om iallefall.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 17 okt. 2011 20:14

Jeg greier ikke helt å se at "Spontan, Spenning og Aktiv" kolliderer med å være trygg, stabil, avbalansert og ha rutiner. Det er vel som med det meste annet...det handler om mengdeforholdet. :-)

Skjult ID med pseudonym Mongo ma. 17 okt. 2011 20:16

Det første du bør gjøre, er å slutte å benytte retorikk som en 50 åring, om du har det i profilen din (omtale deg selv i tredjeperson og lignende, så sant du ikke bor her på Frogner og har arvet jakken og brylsleiken til faren din)
På meg virker du til å være en 25 åring, fanget i en wannabee 50+ kropp.
Så det kan jo ha noe med hvordan du fremstår når du skriver til dem, som gjør det litt vanskeligere for deg?

Dette kommer til å løse seg om en 15-20 år skal du se ;)

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 20:18

la meg omformulere meg..

er vel alkoholrelaterte aktiviteter på generelt grunnlag jeg finner uinteressant.

bare så jævla synd at majoriteten av folka på min alder finner fylla stimulerende.
trist at man trenger alkohol som en unnskyldning for å slippe seg løs eller stikke av fra virkeligheten eller døyve smerten i hverdagen.

Skjult ID med pseudonym Mongo ma. 17 okt. 2011 20:29

"trist at man trenger alkohol som en unnskyldning for å slippe seg løs eller stikke av fra virkeligheten eller døyve smerten i hverdagen."

hehe
<< Så jævlig... hælvete!... rømmer fra alt!... unnskylder seg med alkohol... Det flyter i årene og de rømmer fra den jævla virkeligheten og døyver smerten de har sin forferdelige hverdag...!
Fy faen! >>

Litt for mye Norsk film?

Begynner å skjønne problemet ditt.
Det er "de andre" det er noe feil med...

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 okt. 2011 20:51 Privat melding

Alkohol er faktisk ikke så trasig, forferdelig og dumt som du mener det skal være. For en stor andel av oss er det faktisk morsomt, avslappende, frigjørende og "noe annet". På meg virker det som du mener alkoholforbruk automatisk fører til fjortisfylla og at folk som liker dette er intellektuelt dumme eller lite voksne i hodet sitt.

Faktisk mener de fleste av verdens beste kokker og forfattere at et liv uten vin er et liv ikke verdt å leve for eksempel. De fleste mennesker i verden uansett om man vil innrømme det eller ei har hemninger, restriksjoner satt av oppvekst, samfunnet, jobben osv. Og da er det mange som liker å kunne dra av seg disse og i større grad være en morsom og livlig versjon av seg selv.

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 21:13

Hemingway's lemonade.....

ikke noe problem å stikke ut. men syrebuler hvor det er umuig å føre en intelligent samtale, enten fordi folk er dritings eller fordi david guetta og akon gir meg tinnitus, lysene gir meg epileptiske anfall, hvor køene er lange både for å komme inn og få kjøpt noe å drikke, og det generelt er trangt om plassen er gut-wrenching. og det er der jeg finner de fleste på min alder.

gi meg en classy lounge med med mellow musikk på anstendig volum så er jeg happy.

fremstår sikkert som bitter og sytete, but it is what it is...

http://www.youtube.com/watch?v=vFXCKQ7K2bs

(mann 33 år fra Akershus) ma. 17 okt. 2011 21:18 Privat melding

Du får slutte å lete etter de fleste og heller lete etter de andre da vel. Kanskje oppleve det sosiale livet andre steder i verden. Det løser seg nok, skal du se.

http://www.youtube.com/watch?v=-wha7kcjlN4

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 21:33

flytte til saudi-land og bli muslim, faen ikke dumt.

flerkoneri og alkoholfritt. greit for meg, men jeg og muhammed ser ikke øye til øye :)

(mann 33 år fra Akershus) ma. 17 okt. 2011 22:15 Privat melding

Jeg tror du misforsto. Norge og vodkabeltet har tradisjon for grøftefyll, i de fleste andre land har man et mye mer avslappet forhold til alkohol. Enkelte muslimske land unntatt.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 okt. 2011 22:17 Privat melding

Da jeg studerte og var på din alder var det mye trivelige samtaler, spilling av trivia persuit og diskusjoner med avslappa musikk i bakgrunnen på diverse buler rundtom :)

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 17 okt. 2011 22:17

sant sant. folk i italia, frankrike, spania feks har et mer balansert alkoholkonsum.
for å komplementere maten, the way it's suposed to be...