Alle innlegg Sukkerforum

Xtravaganza

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trheim ma. 17 okt. 2011 19:21

Noen her inne som har prøvd denne måten for vektreduksjon? Finnes jo en del kurer som ligner, men dette er et opplegg som varer i et helt år, men personlig oppfølging hver uke. Dette vises også på prisen. Jeg har meldt meg på i dag og er veldig optimistisk med tanke på dette! Tanken bak det er å gå ned fort fordi folk flest gir opp om de ikke ser raske resultater, deretter drive med stabilisering og opptrapping til vanlig mat fra shake i et år. Mental trening er også en stor del av programmet, for som vi alle vet, det sitter i hodet!

Noen erfaringer? :)

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 17 okt. 2011 19:48

Ikke prøvd det opplegget selv, men ja starter med en mental endring. Tanken er at man må endre alt, både inntak av mat ( type og mengde, dette krever en del mentalt ) samt bevege seg mer enn man har gjort. Har selv gått ned mye så det ligger mye på mental instilling. Dersom man virkelig har lyst går det. Det beste tipset er å finne en treningsform du selv liker, ikke nødvendigvis den som er mest effektiv. Og start rolig og øk etter hvert dersom du ikke har trent mye før, eventuelt få med deg noen på ca samme nivå slik at dere kan presse/støtte hverandre.

Problemene begynner som regel dersom man går tilbake til det man gjorde før etter endt "diett", poenget er mer å endre til ett kosthold som skal vare livet ut :)

Enkelt i teorien - mindre inn og mer ut av forbruk, men absolutt hardere i praksis :)

Ikke minst, lykke til, dette klarer du!

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 17 okt. 2011 19:58

Kunsten at tabe sig er at indtage mindre end du forbrænder.
Den fysiske handling at spise mindre er ikke svær men hele det mentale aspekt i kostændring er et helt andet monster.

Jeg er imod alt der hedder kur/diet, vejen frem for varig vægttab er livsstilsændring.
Min kammerat gik til en klinisk diætist (en fag-uddannet indenfor kostområdet, ikke en eller anden selvhjælpshippie) som har hjulpet ham med hans ændring i kosten og nu 1 år efter han startet ser han fantastisk ud.
Men som han selv siger, det har ikke været let. Hvilken vej der er bedst er vel individuelt, jeg kan bare ikke på noget punkt tro at en "shake" baseret 'diæt' kan være noget værd i det lange løb.

Uanset ønsker jeg dig held og lykke!

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 17 okt. 2011 20:42

Har personlig ingen erfaringer med Xtravaganza, men det finnes så et program på treningssenteret Spenst hvor jeg er medlem.En fra jobben min har slanket seg på slik måte, men jeg er ikke så overbevisst om programet i følge dette som hun har fortalt.. I første tre mnd er det bare pulvershake du tar hver dag , ikke sant? En diet som er basert på under 900 kcal per dag. Det er definitivt for lite, selv om det funker og resultatet viser seg raskt. Det spørs om man skader kroppen sin med inntak av syntetisk "pulvermat" og altor lite næringsstoffer??
Det som kalles mental trening, det likner litt på hjernevask siden du er nesten forpliktet å deltar hver uke i et år?
Men det var da kun min mening, er litt helsefreak og ser på det med Xtravaganza og liknende prosjekter kritisk.
Men du har nå bestemt deg for programmet, og du skal slanke deg helt sikkert, da tviller jeg ikke om
Lykke til!

(mann 27 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 okt. 2011 20:43 Privat melding

har bare kjørt RYP fra www.tn.no
gått ned 40kg siden sommern 2009

Skjult ID med pseudonym Kitty ma. 17 okt. 2011 21:05

Lykke til med xtravaganza :-)

Jeg gikk på det for noen år siden og gikk ned 40 kg :-)

Så jeg kan absolutt anbefale det. Det er en helt annen form for slankekurs enn noe annet. Det inneholder først pulverkur, så kostveiledning og masse gode tips, fysisk trening i gruppe og alene, og mental trening. Fantastisk bra opplegg :-) Dette er på ingen måte en vanlig pulverdiett. Dette handler om så vanvittig mye mer.

Be-my-man.... du burde kanskje ikke uttale deg om noe du ikke kan noe om... Hjernevask... at du ser på mental trening som hjernevask provoserer meg i grunn. Du er tydligvis ikke klar over at bl.a svært mange verdensmestere, og svært mange mennesker i svært høye stillinger driver med mental trening. Du skjønner det er en nemlig en avgjørende faktor for suksess... Jeg syns du burde søke opp Egil Søby, og lese litt om han og hans meritter og hva han lever av i dag. Mulig du vil få en aha-opplevelse om hva mental trening faktisk er.

(mann 32 år fra Akershus) ma. 17 okt. 2011 21:09 Privat melding

Jeg har mer tro på et sunt kosthold og smart trening (dvs intensiv styrketrening og intensiv kardio). Det er lett å gjennomføre og jeg tror aldri jeg kommer til å slutte med det. Etter at jeg begynte har vekta holdt seg stabil mens muskelmassen har økt (veldig sakte). Regner med å fortsette å se gradvis fremgang i årene som kommer.

Skjult ID med pseudonym trheim ma. 17 okt. 2011 21:12

Takk for lykkeønskninger alle sammen :)

Skjønner at noen er skeptiske, men samtidig så bør man ikke uttale seg negativt før man vet hva det går ut på.
Jeg er imponert Kitty! Det er vel det som er målet mitt også. Hvor lang tid brukte du? Helfart/halvfart?

Regner med den første uka blir skikkelig tøff, men jeg er så motivert! Gleder meg til å forhåpentligvis ha gått ned 10-15 kg til julaften og stå der i fin kjole og faktisk føle meg FIN. Mange sier at jeg ikke trenger å gå ned. Jeg er veldig høy(185 cm) og har former. Da de skulle gjette vekta mi på senteret gjetta de 105 kg, men jeg veier 120 kg. Gleder meg maks til å se et tosifret tall på vekta. Målet mitt er ca 80 kg til slutt :)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 17 okt. 2011 21:17

Kitty

slapp litt av du :)

Jeg er mye mer mot pulver som er en ren syntetisk produkt og alt som er kunstig produsert kan ikke være god for kroppen, da er jeg overbevisst om.
Vet bare at hun som jobber med meg hadde etter en stund ingen lyst mer på mentaltrening, da de fortalte vel hver gang omtrent det samme , så hun ble sliten av det.
Trenger selv ingen mental trening for å spise sunt og ta vare på helsa mi. Det går helt naturlig med selvdisiplin og bevissthet hva som er god for kroppen min.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 17 okt. 2011 21:24 Privat melding

Det jeg ikke liker med slike kurer er at de ikke ser ut til å vare helt inn, du ser mennesker som er lubne/overvektige stå frem og si at de har mistet 50kg på 1år eller lignende...men så kommer de ikke lenger, de blir aldri slanke.

En profesjonell kroppsbygger kan få deg så slank du vil på 16-20uker for 5000kr samt en sunnere og friskere kropp.

Samtidig er vel slanking mer sosialt, det gir mye å snakke om, mye "klubb" virksomhet og da blir det ikke så bra om slankekurene fungerer for godt.

Skjult ID med pseudonym Kitty ma. 17 okt. 2011 21:47

Utrolig mange som skal mene noe om et program de ikke aner noe om...
Xtravaganza handler om livstil, shaken er kun en kickstart, og i motsetning til vanlige kurer, holder de fleste livstilen de har lært seg etterpå. Noe som går på kosthold og trening. Programmet er ikke satt sammen av en eller annen idiot, men av leger...

Be-my-man.... jeg slapper helt av. Jeg mener at man ikke skal uttale seg om noe man ikke vet noe om på den måten du gjorde. Beklager hvis du ikke liker en ærlig tilbakemelding. Nå tenkte jeg ikke spesielt på mental trening i forbindelse med en kur. Men mental trening som en faktor for å oppnå suksess. Og i forhold til pulver... vel les innlegget mitt en gang til. Dette er ingen pulverkur. Jeg vet ikke hva denne vennen din forteller deg om opplegget. Det jeg vet er at jeg har deltatt, og jeg kjenner meg ikke igjen i det du skriver. Og du har ikke deltatt. Derfor, som sagt, bør du ikke uttale deg om ting du ikke vet noe om. I likhet med en del andre her...

Jim-jim... xtravaganza er ikke et program rettet spesielt mot lubne/overvektige. Dette går til alle, og handler som sagt om livsstil. Altså en sunn og frisk kropp ;-) En profesjonell kroppsbygger som ofrer 16-20 uker på noen for 5000 kr... Hehe. Personlige trenere tar minst den prisen pr. uke....

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 17 okt. 2011 22:40

Kitty igjen

du bør ikke bestemme hva folk skriver her, på slik en nedlatende måte som du gjør det. Dame som jobber med meg har DELTATT på XTRAVAGANZA helt sikkert, og jeg vet at hun hadde hver dag på jobb kun pulver i lunsj pausen . Hvert fall i første et par mnd. Så vennligst ikke bestem du hva andre skriver på forumet. Ser at TS også akseptere at folk har forskjellige meninger og ikke klager over hvilket som helst innlegg. Det er bare deg som er irritert her.

Skjult ID med pseudonym trheim ma. 17 okt. 2011 22:44

Det er pulver de første mnd'ene for en kickstart om man vil. Men man kan også velge å spise mat ved siden av :) Da går det jo selvsagt saktere..

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 17 okt. 2011 22:55

Jeg synes at det er vigtigt at påpege at det sundeste er at indtage ca. 500 kalorier mindre end man forbrænder på en normal dag. Det leder til et vægttab på omkring 1-1½ kilo pr. uge og er den bedste måde at arbejde sig mod en livsstilsændring.

Selvom jeg ikke ynder at give hende ret så er det som be-my-man siger ikke optimalt at indtage pulvershakes istedet for rigtig mad som er portioneret korrekt.

Og @JimJimJ har sådan set ganske ret i hvad han siger, selvom det er trukket lidt op i en spids og er lidt overdrevet. Det man bare må huske på er at man kommer til at lide i de 16-20 uger hvis man er overvægtig.
Og enhver som er overvægtig ved at det er netop den lidelse som dræber motivationen og viljestyrken til at fortsætte.

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 17 okt. 2011 23:18

Minner litt om EasyLife det der. Jobbet i et treningsstudio og solgte dette opplegget til medlemmer. For noen funket det, men de var veldig flinke til å følge opp med jevnlig trening.
Personlig har jeg ikke særlig tro på slike pulverkurer. Ja, du går fort ned i vekt og ser resultater. Men gud så ensformig. Det beste er et sunt og variert kosthold kombinert med fysisk aktivitet. Poenget er at. Det fins ingen kjappe løsninger, mest beinhard jobbing. Riktig fokus, motivasjon og mål/delmål underveis er gode verktøy. Hvis dere går flere sammen, ei venninne, kollega eller familiemedlem, blir det lettere.
Finn noe du liker å gjøre; alt fra dansing, f.eks. zumba, gå i fjellet osv. osv.

Og hva slags kosthold er jo et eget tema i seg selv. En kan bli mindre forvirret av all informasjon - villedende sådan ...
Ikke hiv deg på en "bølge" bare fordi det er det som er in akkurat nå. Viktig at du får oppfølging av legen din.
Regner med at du har gjort det.
Uansett: Lykke til og stå på! ;-)