Alle innlegg Sukkerforum

Langt eller kort?

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Akershus) on. 19 okt. 2011 10:58 Privat melding

Ser at folk har noe imot hårtråder, men den her er litt annerledes!
Nylig fjernet jeg alt hår i ansiktet for å starte fra scratch, se hva jeg trivdes mest med. Sist jeg var hårløs i ansiktet var når jeg var 16-17 år, så det var jo og spennende å se hvordan jeg så ut. Utrolig hvor mye ansiktet hadde forandra seg fra da til nå.
Uansett, har og hatt langt hår siden den alderen. Før det hadde jeg alltid veldig kort hår (tenk mm langt) for å unngå å ha en "antenne" stikkende opp grunnet en teit hårvirvel. Var rett etter konfirmansjon jeg tenkte at jeg skulle prøve andre veien, og derfor spare til langt hår. Trives veldig godt med langt hår, føles på en måte rett. Men har fått en merkelig trang til å starte fra scratch der og, se om jeg kanskje kunne tenke meg noe annet.

Så spørsmålet er som følger: Skal jeg ture på som jeg gjør, ha det i en lengde jeg garantert trives med, eller skal jeg shave bort alt og starte fra bunnen av? Har enda ikke bestemt meg, så kunne vært gøy å se hva folk synes her. Og siden dere kan være helt anonyme kan dere si alt mulig rart!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 19 okt. 2011 11:05

Du ser litt ut som Jesus med skjegg og langt hår :) Hadde selv hår ned til rompa da jeg var på din alder. Husker det var utrolig rart å ta det vekk. Siden har jeg hatt helt kort. Utrolig mye mindre pes med kort hår.

Som damemagnet har jeg tro på jesuslooken din.

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 19 okt. 2011 11:18

Som dame har jeg ikke tro på jesuslooken :)

Skjult ID med pseudonym Tiwas on. 19 okt. 2011 11:21

Som mann har jeg tror på Paraply ;)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 19 okt. 2011 11:22

Det er fordi du vil ha en svett hårete mannemann Paraply :)

(mann 31 år fra Akershus) on. 19 okt. 2011 11:27 Privat melding

Jeg hadde forventa å høre "Jesus" i første posten, ser ut som at jeg hadde rett! Men som Paraply sier, jeg har ikke tro på at den looken er en spesiell damemagnet. Har ikke vært det sålangt ihvertfall.
Men har heller ikke troa på at man må forandre ting man er komfortabel med sjøl for å bli mer populær. Om jeg går fra langt til kort blir det helt for min egen skyld, og ender nok opp med noe som er lenger enn gjennomsnittet av det menn pleier å ha nå om dagen uansett :)

Skjult ID med pseudonym clementine on. 19 okt. 2011 11:31

Vil tro du tiltrekker deg ulike typer kvinner med eller uten hår ?

Synes det ser ut som du blir virkelig kjekk om du tar bort lengden på håret og får bort håret i ansiktet. Ser ut som du har nydelige rene trekk.
Men du trenger ikke barbere hode da, kort hår er flott :-)

Jeg tror du øker draget på damene om du tar det bort, kan jo alltids la det vokse ut igjen, om beiler skaren blir for overveldende :-)

Skjult ID med pseudonym 123 on. 19 okt. 2011 11:37

Jeg tror Jesus var litt mørkere i huden :)

Skjult ID med pseudonym banditten on. 19 okt. 2011 11:40

Tjae, hvem siger at du ikke finder det komfortabelt at have kort hår også? Det kunne tilmed føles bedre end at være langhåret?

I say go for it - det er jo bare hår uanset.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 19 okt. 2011 11:48

Menn må gjerne ha såpass langt hår at det er godt å ta tak i:)

Skjult ID med pseudonym 123 on. 19 okt. 2011 11:49

Ser ikke dette som noe problem.

Hvis TS mener at en stor del av hans identitet er å ha langt hår og hår i ansiktet, så bør jo dette være noe han tar opp med daten. Og da får han vel en avklaring på om hun er fleksibel ift hårveksten hans, eller ikke.

(mann 31 år fra Akershus) on. 19 okt. 2011 11:49 Privat melding

@Clementine: Takk for det, men håret i ansiktet blir nok. Har nå prøvd uten, siden jeg fjernet alt (og jeg hadde et brukbart langt skjegg før jeg gjorde det) og liker meg best med liit hår i ansiktet. Vokser fort ut igjen, så har mulighet til å forandre og prøve forskjellig.
Tror grunnen til at jeg vil barbere bort alt er for å ha prøvd det og. Får sett hvordan det ser ut helt fra bunnen av kan du si.

@123: Det stemmer. Han var mest sannsynlig rundere i ansiktet og, og hadde mest sannsynlig ikke veldig langt hår. Morsomt hvordan de fleste i den vestlige verden ser for seg en lys, slank mann med skjegg og langt hår når de tenker på Jesus. Får vel skylde på alle de som malte han på den måten.

@Banditten: Er det som gjør at jeg vil prøve. Kan hende jeg finner ut at jeg trives enda bedre med veldig kort.

@handervetu: Der har man et problem ja.Men sånt får man heller ta om det skjer. Og ja, perioden der håret ikke er langt, men heller ikke kort, og bare ser rart ut er ikke så veldig morro. Men men, er jo bare en stund.
Får se hva jeg ender på. Har bilder med hestehale ja, går med det slik når jeg ikke vil plages av hår i ansiktet, men veit ikke om det er lov til å linke til slikt her jeg? Er det lov til å linke til bilder så kan jeg det. Får man mer innblikk i hvordan jeg ser ut ;)

Skjult ID med pseudonym 123 on. 19 okt. 2011 11:50

Uansett om han på det tidspunktet har kort, eller langt hår..

(mann 31 år fra Akershus) on. 19 okt. 2011 13:17 Privat melding

Da har jeg to bilder bare for morro skyld
Ett uten skjegg og med håret i hestehale: http://dl.dropbox.com/u/9583738/Meg/beardless.jpg
Og ett jeg tok når jeg hadde det gøy med å fjerne skjegget: http://dl.dropbox.com/u/9583738/Meg/Therewillbeblood.jpg
:D

(kvinne 42 år fra Hordaland) on. 19 okt. 2011 13:54 Privat melding

Personlig syns eg de fleste ser bedre ut med litt hår. Hva er poenget med å ha fint hår, hvis man absolutt må skrelle bort alt! Frisert skjegg derimot, er ikke spesielt attraktivt (feks sånn klatt på haka, eller ring rundt munnen - det får ihvertall eg frysninger av..).

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 19 okt. 2011 14:25

du hadde nok kommet lenger med damene hvis du ga fullstendig faen i hva andre måtte mene om hvordan håret ditt ser ut, for er det en ting de fleste damer liker så er det en kar som har og viser selvtillit, og en måte å vise det på når du ikke søker aksept hos andre!

så lenge du virkelig gjør det og ikke later som, of course!

(mann 31 år fra Akershus) on. 19 okt. 2011 14:58 Privat melding

@useriøs: Trodde jeg var klar på at jeg bare synes det hadde vært gøy hva folk synes. Bryr meg lite om hva andre mener om hvordan jeg ser ut, var mer ideen på å gå fra langt hår til totalt null jeg var nysgjerrig å se meningen på. Om jeg faktisk hadde brydd meg om hva folk synes om utseendet mitt hadde jeg ikke hatt langt hår så lenge som jeg har hatt det, for jeg får høre det fra diverse hold at "nå må du vel snart klippe det" etc.

Så med dine ord så gir jeg faktisk "fullstendig faen" i hva folk synes om hvordan jeg ser ut. Hadde kanskje vært lurt av meg å poste den tråden her anonymt, for kanskje det ikke hadde sett ut som at jeg "søker aksept" da. Men ser sjeldent en grunn til å poste ting anonymt. Tull å være redd for å vise hva jeg mener og skriver ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 19 okt. 2011 15:25 Privat melding

Må innrømme jeg bryr meg ikke om langt el kort på menn... Poenget er vel å fremheve ens personlighet og hva man ønsker å se ut som.... Men om du føler for forandring kjør på, men dropp smultringen... Den er 90talls, not in a good way, har du skjegg, så ha overall tre-ti dagers :)

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 19 okt. 2011 15:57 Privat melding

Kort hår og 2 dagers skjegg! Det synes jeg er finest iallefall :))

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 19 okt. 2011 16:29 Privat melding

Selv foretrekker jeg kort til halvlangt hår hos menn, og litt ansiktshår i form av 3 dagers til trimmet ^^
:D

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten on. 19 okt. 2011 16:49

Eksempel på ganske streit, bra hår: http://hairstyles-pedia.com/img/pics/menslongcurlyhairstyle.jpg

Halv-langt hår på menn er absolutt en favoritt hos meg. Du kan gjøre mye med en god klipp og styling. Er deilig å ta på også!

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 19 okt. 2011 16:52

TS

Jeg sier ikke at det er noe i veien med denne looken (merk at det ikke var jeg som satte navnet på den, jeg bare fortsatte i samme stil som VoksenMann ;) Men det jeg sier er at jeg, som kvinne (og som bare meg selv) ikke har noen spesiell tendens til å like så langt hår så godt.
Hvis jeg skal si noe mer konkret så er det det at jeg kanskje synes at du har litt for tynt og fint hår til å ha en sånn lengde på det. Det blir jo fort litt flatt da. Dette har ikke noe med "looken" din å gjøre, men det er jo ting som alle med langt hår må forholde seg til :)
Nå har jeg ikke sett på bildene eller lest postene siden i morges, men generelt synes jeg litt kortere er bra. Skal man ha langt hår, behøver det kanskje ikke være kjempelangt likevel..

VM

Jeg har ingen spesiell hang mot hårete troll nei.

Skjult ID med pseudonym skyggen on. 19 okt. 2011 16:53

Klart du må ha litt skjegg om vinteren mann! Hvis du ikke føler deg som Axl Rose eller har baller nok til å gå med det lange håret, så burde du stikke til en god frisør og la de gjøre deg litt mer trendy :)

(mann 31 år fra Akershus) on. 19 okt. 2011 17:03 Privat melding

@karvinen: Hehe, det her er kanskje dummeste tia på året å tenke på å fjerne håret, siden kulda er på vei.

@skyggen: Ugh, kan ikke fordra Axl Rose :P

Men fælt som folk misforsto det her da. Er ikke snakk om at jeg ikke "har baller" til å gå med langt hår, eller at jeg trenger råd for å velge hva jeg skal gjøre. Jeg driter langt i moter, om jeg bli en "damemagnet" eller noe av det tullet der, jeg bare synes det hadde vært gøy å høre synspunker om det å gå fra langt til helt kort.

Skjult ID med pseudonym skyggen on. 19 okt. 2011 17:12

Hmm men hvem er det som har helt kort hår egentlig? Hva slags assosiasjoner får man når man tenker på det?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 19 okt. 2011 17:18

What!?! Liker du ikke hårete troll Paraply?!?

*kryper tilbake under steinen*

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 19 okt. 2011 17:36 Privat melding

@TS min personlige mening er at du hadde blitt mer attraktiv for jenter i din alder med kortere hår og uten skjegget ditt ( du så utrolig mye yngre ut uten skjegg :p ) Jeg har alltid følt at langt hår og skjegg ikke er for å gjøre ett "statement" på at en bryr seg ikke hva andre måtte mene.. men heller litt sløvt, og tegn på latskap ^^

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 19 okt. 2011 17:39

TS

...men synspunktene må jo knyttes opp mot noe. Og når det gjelder lengde på hår er det jo nærliggende å begrunne dem i moter, egne preferanser og denslags blabla.

Men greit.

Gjør det. Det er kult. Men ikke helt kortkort som i to millimeter. Det føler jeg mange med veldig langt hår gjør. Og det å bevege seg fra den ene ytterkanten til den andre synes jeg egentlig bare er litt kjedelig.

VM

...and you stay there!

;)

Skjult ID med pseudonym Chesiboo on. 19 okt. 2011 19:19

Hva med en total make over med Jan Thomas? Hadde du stilt opp på det? Hatt baller nok til det ;) Hehe..

Du har et pent ansikt men håret begynner se litt tynt ut, så jeg hadde klippet det endel.. Men da i en sveis som er lett å håndtere :) Det kan se ut som du er en som ikke gidder styre så mye med håret?! ( er d riktig?)
Viktigste er at du trives selv med utseende ja, så blås i hva andre sier ;)

Husk legge ut bilder da.. Etter evt klipping el make over ;D

Skjult ID med pseudonym Konge on. 19 okt. 2011 20:19

Var det jeg tenkte, med mindre man henger på brune rockepuber er langt hår noe de fleste ikke liker.
Begynner sikkert å bli "for gammel" til det i manges øyne likevel :)