Alle innlegg Sukkerforum

Brukes dating sider som tidsfordriv?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hm? on. 19 okt. 2011 11:59

Møtte en her på Sukker for et års tid siden,som jeg fant tonen med. Møttes en del ganger,men etterhvert forsto jeg at han antagelig hadde det som en slags hobby å opprette profiler på dating sider.Det ble stadig lagt til nye damer på FB...
I profilen han hadde her,så sto det jo at han søkte etter et langvarig forhold,og alt virka jo seriøst.Og jeg ble jo faktisk forelska i han.Tenkte jo det at han ville vel ha sagt fra hvis dette ikke stemte for hans vedkommende,men der tok jeg feil. Fikk jo fortalt han hva jeg egentlig følte for han og da fikk jeg jo vite at han egentlig ikke visste.Han hadde jo vært betatt og sånn,og at han så på meg som en venn.
Så bestemte jeg meg for å vende tilbake til Sukker for å prøve på nytt.Orka ikke å ha kontakt med han,men da tok han kontakt med meg å ville møtes. Det var da han fortalte at han var på dating sider,ikke på leting etter noen kjæreste,men for underholdninga sin del! Noe måtte han jo ha som tidsfordriv!
Da tenkte jeg at da blir det jammen ikke lett å finne den som er seriøs i all "leken" til andre.
Jeg vil jo ha en kjæreste .

(mann 38 år fra Østfold) on. 19 okt. 2011 12:10 Privat melding

Nå er det vel neppe noen særlig stor andel av hverken menn eller kvinner som holder på sånn, men såklart det er enkelte. Uansett, det at du traff på ÉN av disse, betyr jo ikke at det er derfor det er vanskelig å finne noen som er seriøse. Det er mange som er seriøse, de aller fleste er jo det, men selv om man er seriøs, så er det jo ikke alle man vil være seriøs med.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 19 okt. 2011 12:14

Mulig han sa det bare for å ikke såre deg. At det ikke er deg, men han.. osv...

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 19 okt. 2011 12:42

Er vel mange som ikke spesifikt foretar en handling kun for å finne en potensiell kjæreste. Mange drar jo ut på byen og tenker at de kanskje kan bli kjent med og treffe noen interessant, men man drar jo ut for underholdninga sin del også? Altså ha det gøy, treffe folk osv.

Trenger jo ikke være noe negativt av den del. Eller er det et krav at man skal være 100 % klar for å kjæreste samt ha kun det som mål for å kontakte folk? Og om det virker som en person ikke har samme fokus men kanskje har lyst til å være venner så skal man skyve de til sides og jakte videre? Høres litt kjedelig ut spør du meg...

(mann 41 år fra Oppland) on. 19 okt. 2011 13:06 Privat melding

Får vel håpe at det finnes flere av dem som er seriøse enn dem som bare bruker det som tidsfordriv :)

Jeg vil ha kjærste :D

(kvinne 36 år fra Buskerud) on. 19 okt. 2011 13:28 Privat melding

De følelsene er jo viktige, og det kan være så enkelt som at han ikke ble forelsket i deg, og følte det var noe som manglet.
Det er ikke alle som går konkret ut og sier de vil på date for å jakte på en kjæreste.
Noen tar det som det kommer, og noen forelsker seg ikke like lett som andre gjør.
Det er ikke dermed sagt at han KUN bruker det som underholdning, selv om det er det han sier til deg i ettertid.
Umulig å si, svaret er det bare han som har.
Og ja, useriøse finnes det nok av, det må man bare regne med.

Skjult ID med pseudonym wallaby on. 19 okt. 2011 13:37

Tipper det er veldig mange kjekkaser som ikke er ute etter kjæreste her.

De "beste" kandidatene, de som virker mest spennende, med de beste bildene, den mest interessante teksten (morsom og skrytete, men uten at den gir inntrykk av at det er skryt), det er de som er de drevne i gamet, er laidback men likevel vet å drive ting framover, som vet hvordan de får en jente interessert (kanskje ved å skrive de er ute etter noe langvarig uten at de er det), det er de som kan velge og vrake i jenter. Og dermed er størst utfordring å få for jenter.

Og litt fordi de er en utfordring er de interessante. Men samtidig bortimot uoppnåelige for de fleste jenter. For noe annet enn sex.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 19 okt. 2011 20:00

Første gang jeg hørte om Sukker, var på en reportasje i et eller annet aktualitetsmagasin på TV. Da fulgte de en kar, og selv om det kunne være vinklingen fra TV-kanalen mer enn fyren selv, fikk jeg i hvert fall inntrykk av at han hadde dating som hobby. Jeg hadde vært på nå forlengst nedlagte SprayDate tidligere, og syntes i hvert fall ikke at det inntrykket han ga var det samme som det jeg hadde vært borti selv der.

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 19 okt. 2011 20:03

Faktisk talt så tror jeg det er veldig mange her inne som har det som tidsfordriv. Jeg har lag fra meg seriøsiteten for lengst. Ser på dette som fritidssyssel med ett ørlite håp om å finne noen.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 19 okt. 2011 20:08

MIn intensjon er jo å treffe noen og det har jeg også gjort her inne tidligere:) Som mann må man jobbe litt for å få en date med noen man liker. I perioder er jeg motivert for det, mens i andre perioder blir det mer et tidsfordriv å lese profiler som man kanskje kan ta kontakt med........senere.

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 19 okt. 2011 20:20

@neptun jeg pleide også å være på spraydate ^^ var mye mer interessant oppbygget datingside enn noen jeg ellers har kommet over..
ALLE som er her inne for å finne seg en kjæreste har jo egentlig dating som en hobby, om enn midlertidig til en finner seg en kjæreste :)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 19 okt. 2011 20:21

Litt tidsfordriv for min del ja, men det står også i profilen min. Men selvsagt, skulle en eller annen type som er som skapt for nettopp meg dukke opp, ja da skal jeg vel ikke være vanskelig.

Det dreier seg mer om at jeg ikke vet hva jeg ønsker akkurat nå, og at jeg ikke føler meg stresset nok som singel, enn det at det er så veldig uaktuelt med en kjæreste.

Og en ting: Folk som er blodseriøs rundt det at NÅ ønsker de seg kjæreste skremmer meg litt. Slapp av litt da! :)

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 19 okt. 2011 20:22

@neptun jeg pleide også å være på spraydate ^^ var mye mer interessant oppbygget datingside enn noen jeg ellers har kommet over..
ALLE som er her inne for å finne seg en kjæreste har jo egentlig dating som en hobby, om enn midlertidig til en finner seg en kjæreste :)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 19 okt. 2011 20:26

@Paraply
NÅ ønsker jeg meg kjæreste! :-P

*bøh*

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 19 okt. 2011 20:44

*grøss* Slapp av mann!

:)