Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør man på date?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) fr. 21 okt. 2011 11:45 Privat melding

Hva ønsker jentene å gjøre på date? Gjøre noe som f.eks. i bowling,kino,klatring,eller bare sitte å snakke over en kaffe eller noe:) (personlig synes jeg at d kan bli litt kjedelig:)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 21 okt. 2011 12:14

Hmmm.....om du synes det er litt kjedelig å snakke over en kaffe, hvordan skal det da bli å snakke med henne gjennom et langt liv? ;-)

Personlig mener jeg det er jeg og fyren som evt. gjør det kjedelig sammen. Er det rett type, er alt gøy uansett...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 21 okt. 2011 12:37 Privat melding

gå en tur i parken og ta en pølse i en pølsebu? første date bør ihvertfall inneha rimelig raske retrettmuligheter, så en ikke sitter i timesvis og kjeder seg, eller på en tidkrevende aktivitet. samtidig bør en heller ikke ha en aktivitet som krever mye fokus, da fokusen burde være på å bli bedre kjent og eventuelt se om kjemien er der..
en kaffedate på en halvtime synes jeg er helt greit til å begynne med, så kan aktivitetsdates og lengre dates komme etterhvert hvis første date/møte går bra :)

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 21 okt. 2011 12:56 Privat melding

Hvis du og damen har en felles interesse eller flere, så velg noe av det, men det bør helst være som nortibia sier med lav terskel for å avslutte dersom det ikke er så festlig, men med åpning for å kunne fortsette dersom det går bra med tonen. Det er ikke noe fast date-opplegg å følge, det er en del av det å bli kjent at man finner ut hva disse to menneskene kan ha glede av å gjøre sammen. Men et tips er jo å gjøre noe du har lyst å gjøre likevel - så hvis daten ikke blir noe særlig, så har du i det minste fått gjøre det du hadde lyst til!

Lykke til

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 21 okt. 2011 14:13 Privat melding

Om snakking bare blir kjedelig er det de som snakker som er kjedelige.

Skjult ID med pseudonym bjørn fr. 21 okt. 2011 14:47

Jeg puler som regel!

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 21 okt. 2011 14:50

Av og til når jeg skal på date - så hender det at man treffer jenta.... og så begynner man å løpe...... Løper alt man kan..... og når man tror man har sprunget langt nok.... så innser man plutselig at jenta er fast inventar på SATS og har ti ganger bedre kondis enn en selv..... og innser at hun sprang andre veien....

Og slik ble de som to bringebærdrops i hver sin pose, som heller aldri møttes.....

(mann 44 år fra Akershus) fr. 21 okt. 2011 15:03 Privat melding

Hva med midget-tossing? Det pleier å være en slager på første-date. Jeg vil uansett anbefale deg å skaffe henne en ung dverg - helst ikke over 12 - for ellers klarer hun ikke å kaste så langt :p

Info: http://tinyurl.com/632leu3

(mann 55 år fra Oslo) fr. 21 okt. 2011 16:27 Privat melding

Tror ikke mye på kaffedate jeg asså. Man sitter der i 25 minutter og skal selge seg inn i motpartens bevissthet. Det blir ikke noe kjærste av det alene. Det er nok med 2 minutter for å finne ut om det blir "kamerat" eller "mulig kjærste" som blir ditt endelige resultat. Om man må tenke på det betyr at du helst ikke vil men forlat stedet uten å se deg tilbake. Jippiiii

(mann 45 år fra Oslo) fr. 21 okt. 2011 18:09 Privat melding

Jeg syns ikke kjemi er et så dårlig ord. Det er vanskelig å sette ord på hva det faktisk er som stemmer eller ikke stemmer. Noen ganger kan man komme kjempegodt overens på epost og chat, men overhode ikke IRL. Andre ganger er det motsatt.

Hva man gjør på date syns jeg er veldig avhengig av hvilken date man snakker om. På første date så er jeg enig i dem som mener at det bør være mulig å avrunde fort. Lavere terskel for å ta en slik første date dersom man vet man slipper å lide seg igjennom en hel kveld om det ikke funker.

Andre date vet man jo at man trives i hverandres selskap, så da kan man legge mye mer seriøse planer. Jeg liker middag, gjerne kombinert med noen annet som f.eks bowling.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 21 okt. 2011 18:10

Spør du forumet, er det alltid 50/50 med folk som foretrekker kaffedate og aktivitetsdate. Så mitt tips er å foreslå det som passer deg, så får du håpe motparten tenker likt.

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 21 okt. 2011 18:29 Privat melding

Puler som regel ikke på første date............men jeg fikk inntrykk at nesten alle menn jeg traf ville helst ha gjort det.
Ellers enig med det overnevnte, synes ikke man bør legge altfor stort opplegg på første date. Selv om man hadde "kjemi" via netttet, det er ingen garanti at mankommer til å like hverandre irl.
Hva med en liten pubtur?
Kaffedate kan være litt kjedelig , helt enig

Skjult ID med pseudonym Nerd fr. 21 okt. 2011 18:56

Har bare vært på en date som endte opp med at vi faktisk drakk kaffe og ikke alkohol. Kan ha noe med at den var kl. 11 på en søndag ?

(mann 44 år fra Akershus) fr. 21 okt. 2011 19:05 Privat melding

<-- Puler ikke. Ikke på første date, eller andre eller ever...Er jo bare å finne på noe enkelt og hyggelig, og så snakker man om å gjøre noe spennende om man liker det man ser og hører :)

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 21 okt. 2011 19:12 Privat melding

syns fortsatt å rusle en tur er passe casual ting og ta det derfra. Helt enig i at rettrett muligheter er en fin ting! syns cafe osv kan bli vell stivt spes hvis det er en typ nettdate hvor du ikke har møtt personen før :P

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk fr. 21 okt. 2011 19:57

Noen jenter synes det er litt skummelt å møte en egentlig fremmed mann ¨fra nettet¨ på kvelden første gang, derfor tror jeg mange jenter foretrekker kaffedeit.
Selv holder jeg en finger på å treffes, kjøpe kaffe og så gå en tur med kaffe i handa. Er det hyggelig blir turen lengre, kanskje man finner en plass og slå seg ned eller finner på noe som viser seg å interessere begge. Er kjemien dårlig, blir turen kortere. Å møte noen på kino første gang er jo litt dumt - der kan man jo ikke snakke. Er det en lidelse å sitte og prate med ei jente på kafé, er det feil jente du sitter med. ;)

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 21 okt. 2011 20:20 Privat melding

@ nettskrekk. Kjenner meg igjen i det med litt skummelt å gå på date med noen man bare har meldt litt med. Hva om han ikke liker meg i det hele tatt? Hva om han er en ekkel gris? Hva om jeg ikke liker ham? Hvordan bryte date-jomfruhinnen for første gang på en god stund?

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 21 okt. 2011 20:21 Privat melding

Var planen å bruke pseudonym der, gitt :)

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 21 okt. 2011 20:51

@-Missi- fre 21 okt 19:12
Så det er derfor vi har eventyret om reve-enka...
"Å be henne ut å gå, skal hun få et godt råd" ;)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 21 okt. 2011 20:53 Privat melding

@Sofiemin: Hva om han er en søt, liten mini-gris som meg, da? :p

@Linn: Mitraljøseskyting i skogen? :p

Jeg liker å ta en tur i skogen med hund og eventuelle barn eller whatnot, jeg. Koselig måte å bli kjent på, og det er viktig å være komfortabel der...

(mann 33 år fra Akershus) fr. 21 okt. 2011 20:58 Privat melding

Hva med en tur på T-banen? Ta ringen rundt og evt. reise til sognsvann eller holmenkollen eller akerselva hvis man finner tonen?

(mann 55 år fra Oslo) fr. 21 okt. 2011 22:46 Privat melding

@Godred : Når man allerede har bedt dama på en date så er vel utgangspunktet at jeg liker hennes profil og ev. mailer og derfor må man "selge seg inn" hos henne for å få best mulig respons i løpet av daten og kanskje noe videre å bygge på da.
Men det er noe i det med de 2 minuttene
Gå heller en tur på beina og man skravler i vei om alt og ikke`no og får en hyggelig opplevelse uansett