Alle innlegg Sukkerforum

Hvis du var noe annet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 16:21

Prøv å tenk deg en salgsannonse for deg selv om du var noe annet, f.eks. en bruktbil, bruktbåt, et brukt møbel eller noe annet. Det må jo så klart være brukt for alle her har jo livserfaring i en eller annen form.

Eller om livet ditt var en reise, hvordan ville du reist eller hva slags transportmiddel ville du brukt?

Dette er noe jeg gjør ganske ofte og dette er bare to av hundrevis av måter å bruke fantasien og blandet språket på en morsom måte. Mye av det er skrevet neopp igjennom årene og det har blitt litt tekst etter hvert.

Så grav dypt og snu alt på hodet og se hva som dukker opp.

Jeg har to eksempler.

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 16:24

Salgsannonsen.

Pent brukt, litt overflate rust her og der, bra vedlikeholdt. Blir fort varm men har en effektiv kjøling om bord. Chassis og all bærende konstruksjon er fortsatt som ny. Skal mye til for å knekkes. Trives best i skyggen og i forholdsvis lav luftfuktighet. Kan få litt hikke under ekstreme forhold men bryter ikke sammen. Ellers bæres det preg av normal slitasje fra vær og vind gjennom lang og tro tjeneste.

Transportmiddel (reise/tur)

Jeg ville da vert et lite amfibiefly. Store vinduer, lave høyder, lande hvor som helst for å sette opp telt og fiske. Turen vil ikke gå fort men alle opplevelsene og alle mulighetene vil bli synlig. Å reise fra A til B vil ikke bestandig føre deg dit du vil. Hvertfall ikke i en rask jet med små vinduer. Det å kunne hoppe av underveis å undersøke jordnære muligheter som så mange andre går glipp av, er gull verdt.

Skjult ID med pseudonym plumbo lø. 22 okt. 2011 16:28

Jeg føler meg som en dårlig bruktbil her inne.... Ingen som vil ha den.:(

Skjult ID med pseudonym PetraPan lø. 22 okt. 2011 16:34

Sukker flommer over av bruktbilannonser, bare så det er sagt. Det er ikke spseielt morsomt, når man har lest de tusen første blir det i grunnen bare kjedelig.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 22 okt. 2011 16:40 Privat melding

Pent brukt underbukse. Kun brukt tre ganger, aldri maskinvasket. Selges rimelig grunnet lettere vannskade.

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 17:14

ok, jeg tar hintet. Feil sted å poste denne på. trodde liksom det kunne være greit å tenke litt positivt oppi all galskapen. Er ingen som vil ha meg heller, men jeg henger ikke med hodet av den grunn. Det var bare ment som en liten humoristisk vri på ting, ikke mer. For min del så fører alle motbakkene til at jeg etterhvert har blitt flink til å klatre.

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 22 okt. 2011 17:23

@Barracuda: Syntes den var morsom, jeg. Gøy med morsomme tråder :)

Skjult ID med pseudonym nortibia lø. 22 okt. 2011 17:33

ikke noe galt med tråden, er vel heller at profiler hvor en bruker mye metaforer, blir kjedelig i lengden :) tror nesten 30% av de mannlige profilene her inne er full av metaforer og gammel bruktbil til salgs, trenger noe service,lite rust, mye tilleggsutstyr etc, så hver gang jeg kommer inn på en profil, og det begynner slikt.. så klikker jeg meg ut igjen før jeg har sett noe mer. mannfolk mest vanlige metaforer har vært biler, sykkel, paraplyer, pc, peis, forutenom diverse dyr.

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 18:20

Ikke sant. Ikke så lett å bli klok på. Det var mest for å tråle litt i overflaten. Metaforer er kjedelig, er vel ikke megapopulært med "Jeg digger et ligg om morran" type profil heller. For mye vasse-rundt-grøten eller at metaforer er typisk gutter? Jaja. Kameler i regnskogen eller et dovendyr som nettopp har fått seg ny vannseng. kan jo holde på i evigheter. Men som sagt så var det bare å få fram litt hva folk tenker.

Takker Tiwas :) kanskje jeg skal gi ut en bok?

Skjult ID med pseudonym quickly lø. 22 okt. 2011 18:37

Jeg makter ikke å beskrive meg selv som en båt.

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 18:43

ETC!!! Gaselle, kanin, helikopter, hoppestokk, lamborghini, jagerfly....... whatever. Les det som står der da hvertfall.

Skjult ID med pseudonym underverk lø. 22 okt. 2011 18:46

en katt! gjerne en vill en.

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 18:54

Ok, en vill katt med sexy tigerstriper og et utfordrende "mjau" kanskje? Wow. Turn-on :)

(kvinne 26 år fra Akershus) ti. 25 okt. 2011 23:24 Privat melding

I'm a fu*kin shrub, okay..?