Alle innlegg Sukkerforum

Åpen og utadvendt i RL, håpløs på nett!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nettskrekk lø. 22 okt. 2011 17:13

Jeg er jente som prøver nettdating for første gang. Var litt skeptisk i utgangspunktet da jeg føler at det er en litt unaturlig arena for å finne seg en kjæreste, men vet jo om mange som har funnet hverandre slik. Jeg tenkte at jeg må være ærlig uten å utlevere meg helt, men la feks ut et bilde der jeg så blid og vennlig ut, ikke et der jeg synes jeg ser fantastisk ut.

Jeg fikk mange(?) besøk på profilen, og noen la igjen hjerter, flørter og meldinger. Problemet er at jeg føler det blir så rart og ¨hastepersonlig¨, enda jeg er en veldig åpen og utadvendt person i RL. Aner ikke hvordan jeg skal gripe an den hyggelige oppmerksomheten i webspace! Tør nesten ikke se på noens profil i ¨redsel¨ for at de skal ta kontakt, hehe... -for da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre i neste omgang. Er også redd for å såre, det dreier seg ikke bare om meg. Håper å fange opp hvordan dette fungerer i praksis etterhvert. Ellers er det jo ingen vits?

Det som dessverre etter en kort stund fikk meg til å *fjerne* profilbildet og moderere profilen min var imidlertid alle de som ødelegger for dem som ser etter en kjæreste. Jeg har blitt kontaktet av gifte menn, menn som bare ville ha en elsker eller ONS, eller som ville ha gruppesex... Jeg er også blitt kontaktet av menn som er eldre enn faren min - noe som jeg ser på som helt absurd, selv om disse mennene sikkert er hyggelige.
Dette er nok noe alle opplever, men noe som får meg til å lure på hvor lurt det er å se etter en mann her inne.
Resultat: Ingen tar kontakt, og jeg kontakter ingen!!!
Er det andre som har det slik?

Hva gjør man for å bli litt varm i trøya her da? Forum er morsomt, for der er praten lett og ledig og uforpliktende.

Hjelp meg! :-)

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 22 okt. 2011 17:21 Privat melding

Hei!

Desverre ganske mye av det her inne, har fått flere sånne selv, men innimellom så dukker det faktisk opp ganse bra fyrer som er oppriktige og ærlige, så hold ut og bare be de andre dra et vist sted;)
Masse lykke til!

Skjult ID med pseudonym me_Jane lø. 22 okt. 2011 17:25

Svaret er enkelt - BLOKKER alle du ikke synes noe om, alle som er for gamle, som er ute etter noe du ikke er villig til å gi, osv. Til slutt vil du stå igjen med bare aktuelle kandidater:)

Jeg har truffet flere hyggelige, ordentlige menn her inne - en som ble ett 3,5 mnd. forhold (ja - jeg vet det ikke er lenge, men det skyldtes ulike ønsker) og en som har blitt en god venn. Skal på date neste uke også, og jeg har bare positive ting å si om Sukker:))

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 22 okt. 2011 17:25 Privat melding

@ ts, bare overse og slett slike meldinger, eller blokker vedkommende og rapporter profil som slem :D
du kan jo spesifisere i profilen også at du ber deg frabedt fra kontakt med gamle griser og gifte svin ;)
jeg synes det er litt morsomt å få slike meldinger iblant, det vekker en slem side i meg, og jeg blir frekk tilbake, de pleier å bli fort rolige, de blokkerer meg sikkert også, hvis jeg ikke har blokkert dem først, men det er bare en god ting :D

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 22 okt. 2011 17:27

1) Find en profil du synes ser interessant ud.
2) Skriv og sig hej og spørg om han vil med på date.
3) Gå på date hvis han svarer ja, hvis ikke gå til punkt 1 og prøv igen.

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 17:30

Opplever det slik jeg også. Skrekken for hva jeg skal si og om det er riktig. Jeg har ingen problemer med å hoppe ut fra et fly som er i orden, det syns jeg er morsomt, men når jeg hører om "dating" så flipper jeg helt ut. For meg er det risikosport av et annet kaliber (aner ikke hvorfor det er slik). Må bare ta en ting av gangen og tørre å risikere litt. Jeg er ikke der enda, men jobber med saken

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk lø. 22 okt. 2011 17:38

Takk for fine svar.

Banditten: Det kunne ikke falle meg *inn* å spørre om/si ja til en date uten å snakke litt på nett først. Det er slike ting som gir meg bakoversveis! :) Skjønner ikke at noen vil gå frem så fort. Tror det virker skremmende på flere enn meg. Fikk en gang en invitasjon på blinddate hjemme hos en - det var *første gang* han tok kontakt! Da tenker jeg at han er en skikkelig merkelig skrue, kanskje til og med en skumling...

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten lø. 22 okt. 2011 17:49

Hvis du jakter, har du mer kontroll. Så følg rådene her:

1. Bruk bilde, men ikke ovenfra-ned-puppebilde.
2. Vis at du er seriøs i profilen din på en eller annen måte. Skriv at "gamle griser" kan snu i døra?
3. Blokker hvis du vil.
4. Svar høflig til høflige menn. Ignorer eller rapporter uhøflige menn.
5. Viktigste punktet: Ta i alle fall -litt- initiativ selv. Det viser at du er seriøs og setter deg i respekt hos de du jakter på. Du trenger ikke å være veldig aggressiv for å gi riktig oppfatning av hva du vil.

(jeg er jente, hvis ikke det var innlysende) :P

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 22 okt. 2011 17:53

Du kan også begrense aldersforskjellen via søkemodusen din.

Dersom du sier at f.eks 40 er maks alder, så vil de fleste som er noe særlig eldre forsvinne. Samme gjelder de yngste som ikke er spennende. Sett at det er svært viktig at partneren passer innenfor aldersbegrensingen din. Jeg får ingen treff under 26 på mine lister, som er det laveste jeg "godtar":)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 22 okt. 2011 18:14 Privat melding

@ boble.. det er ikke sant.. jeg har øverste aldersgrense som 46 år, men jeg får fremdeles mange meldinger fra 60+ mannfolk :/
de kommer ikke opp i MINE lister, men jeg får masse meldinger fra dem for det om..

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 22 okt. 2011 18:17

Ah. Jeg trodde jeg forsvant fra deres lister også.. Jeg får ingen meldinger fra noen jeg ikke har sendt melding til først, så det forklarer sikkert "feilen" :P

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 22 okt. 2011 19:10

ein blir litt tjukkhuda etter ei stund så det går seg til:)

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk lø. 22 okt. 2011 19:42

Hmmm.... Fine svar. :) Får satse på at det løsner litt for meg. Ligger litt lavt først, så kommer jeg sterkere tilbake, kanskje..?

(mann 33 år fra Akershus) lø. 22 okt. 2011 20:29 Privat melding

Jeg har aldri blitt kontaktet av noen som vil ha meg med på gruppesex eller ONS, heller ikke noen som er eldre enn faren min eller er gift. Jeg foreslår at du kontakter de du synes virker interessante og brutalt avviser alle de raringene du snakker om. Når de ikke respekterer de valgene du har satt i profilen din fortjener de ingen høflighet fra deg.

Hvordan oppfører man seg på nett? Er det andre regler? Ja og nei. Er du blid og hyggelig kommer du langt. En viktig forskjell er at siden folk er mer anonyme er terskelen lavere for dårlig oppførsel, man bestemmer selv hvordan man vil forholde seg til det.

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 22 okt. 2011 20:46

Altså, du behøver såklart ikke at bede ham på date i første meldning. Troede det var lidt indlysende, hele pointen var at du kunne kontakte dem du synes ser interessante ud istedet for at sidde på dine hænder og vente på at én ud af de 50.000+ gutter herinde skriver til dig.

Ingen arme ingen kage :)

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 21:04

@Nettskrekk. Senke skuldrene og ta det som det kommer, noe jeg har fått med meg er at hastverk er lastverk og panikk og alt det der..... Jeg har selv blitt invitert til "date" ved flere anledninger og har feiget ut hver gang. Panikken setter inn med full kraft. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tar tiden til hjelp. Stå på og gå på, bare husk at et NEI er ikke verdens undergang, det betyr "gå videre".

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 22 okt. 2011 21:11

Hastværk er lastværk? Det er opskriften på "evigt single og barnløs".
Forstår godt at man ikke vil tage "første og bedste", men hvis du ikke satser på noget vinder du aldrig.

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk lø. 22 okt. 2011 21:35

Takk for alle svar. :)
Nyttig. Skjønner at jeg må senke skuldrene, drite i raringene, og bli litt mer nysgjerrig. Jeg har intet hastverk, så kan jo prøve meg litt (sakte) frem her. Holder meg til Forum en stund til... ;)

Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk lø. 22 okt. 2011 21:44

Og lykke til med "jakten"! ;)

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 22 okt. 2011 21:46

Nettskrekk:
Ganske ny her selv.
Velkommen og riktig god helg!
Lykke til! ;-)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 22 okt. 2011 21:57 Privat melding

Er jo bare å hoppe i det egentlig.

Men man trenger jo ikke å hoppe lengre enn at man blir enige om å prate litt via nett først, og så eventuellt møtes på en kafe eller lignende "nøytrale" plasser de første gangene man skal møtes, til man er blitt bedre kjent og stole på personen.

Selv har jeg møtt såpass mye folk via nett i andre sammenhenger (diverse spill etc) at jeg ikke har noe problem med å si ja til å møte noen første gang (og stort sett positivt) ....... mitt problem er å i det hele tatt komme så langt som til å møte noen :p

Skjult ID med pseudonym Barracuda lø. 22 okt. 2011 21:58

@Nettskrekk. Senke skuldrene og ta det som det kommer, noe jeg har fått med meg er at hastverk er lastverk og panikk og alt det der..... Jeg har selv blitt invitert til "date" ved flere anledninger og har feiget ut hver gang. Panikken setter inn med full kraft. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tar tiden til hjelp. Stå på og gå på, bare husk at et NEI er ikke verdens undergang, det betyr "gå videre".