Alle innlegg Sukkerforum

God bedring hilsner og andre hilsner...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kamerat on. 19 mars 2008 21:30

Det er alltid hyggelig å få hilsninger om god bedring når man noe ikke er som det burde. men for meg ville det føles rart å motta slike hilsner fra en gjeng anonyme mennesker.....
Vet ikke jeg... lukter litt suggesjon her...eller er man blitt en stor familie med det felles etternavn Sukker?

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 19 mars 2008 21:42

det er gjerne de som har snakket en del på forum som skriver slike hilsner,selv om jeg selv syntes det var fint å få god bedring mld fra folk jeg ikke "kjente"

Skjult ID med pseudonym Perle on. 19 mars 2008 21:45

Det er fler av oss som har vært på Sukkerfester og hotellweekender. Da kan det være vanskelig å ikke bli kjent med noen ;)
Men her er omgangsformen helt valgfri.

Skjult ID med pseudonym Kamerat on. 19 mars 2008 21:52

Klart det er hyggelig å få hilsner fra venner. For meg føles det derimot unaturlig når bekjentskapet er litt perifert... Og som på Sukker....her gjemmer man eget navn bak et nick, som igjen er gjemt bak en skjult ID med pseudonym... Det blir for upersonlig for meg...
Men som sagt, omgangsformene er forskjellige. Selv føler jeg det upersonlig å kommunisere på det personlige plan gjennom doble dekknavn... ;-)

Skjult ID med pseudonym Flua on. 19 mars 2008 21:55

Eller som Ali på tøyen sier : Hei do kamerat......!!!!!!! ØØØØØøøøøø kjenner jeg han........!!?????

Skjult ID med pseudonym Perle on. 19 mars 2008 21:57

@ Kamerat:
Hva vil du helst skrive om da?

Skjult ID med pseudonym Kamerat on. 19 mars 2008 22:12

Skrive om?
Her er det fritt frem til å skrive hva man vil bare det ikke støter andre.... hvilket ikke har vært min intensjon. Synes bare det virker så rart å sende og motta støttehilsener til/fra ukjente.....
Valgte forøvrig å starte denne tråden separat fra noen spesiell hilsen, ettersom jeg selvfølgelig ikke ønsker å forsure for noen spesiell i så måte...eller for at noen skulle føle seg personlig støtt.
Føles greiere å skrive om været f.eks. under dobbelt dekknavn...

Skjult ID med pseudonym Perle on. 19 mars 2008 22:18

Hvis du leser i noen tråder lengre bakover vil du finne eksempler på at folk med dobbelt psaudonym har klart å finne frem til hverandre her inne. Når det begynner å bli interessant avslører den ene nick navnet sitt intil den andre har fått det med seg. Etter det blir det slettet igjen. De som tilfeldigvis er der i skrivende stund får med seg hva som skjer. Koselig å se på, og altså fullt mulig, på tross av dobbelt psaudonym.

Skjult ID med pseudonym Perle on. 19 mars 2008 22:32

Her tror jeg muligvis noen har trukket litt vel raske sluttninger (ref annen tråd).
God natt. Sov godt.

Skjult ID med pseudonym Smily on. 19 mars 2008 22:32

Som Pærle sier så har en del av oss møtt hverandre på sukkerfest og hotellweekend + at noen av oss på forumet har hatt noen private sammenkomster utenom sukker... så vi har blitt venner... det er opp til flere som jeg har møtt som har blitt veldig gode venner av meg.... Du er vekommen til å slå av en prat ved neste sukkerfest.. så er det kanskje du som får neste hilsen. ;oP

Skjult ID med pseudonym Smily on. 19 mars 2008 22:35

vi prøver å spre litt glede her.. jeg syns det er morsomt å få en hilsen fra noen jeg ikke kjenner... det er en mulighet til å bli kjent.