Alle innlegg Sukkerforum

Et spr til dere gutta....ang oralsex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frustrert sø. 23 okt. 2011 14:47

Hvor viktig er det for dere å gi oralsex på en dame, og hvorfor liker dere det? Jeg sliter veldig med å "nyte" dette, av flere grunner. Selvsagt syns jeg det er deilig, men samtidig føler jeg at jeg ser ikke ut der nede i tillegg til at jeg ikke syns det lukter akkurat parfyme... Det er ingenting iveien med min hygiene, men likevel klarer jeg ikke la vær å føle meg "skitten" noe som fører til at jeg veldig ofte stopper en kar på vei ned... Og som sagt, jeg syns jo det er digg, men mine tanker ødelegger hele nytelsen og jeg klarer ikke slappe av.

Er det sånn at dette er et must for guttene, og ikke få muligheten til å gjøre dette på dama ødelegger noe av sexen? Jeg var sammen med en som ikke ville gjøre dette, og for han var det rett og slett fordi det bød han imot, etter en tid "savnet" jeg oralsex, men nå har det altså stoppet helt opp for meg....og ingen etter han har fått lov til å gjøre det!

Skjult ID med pseudonym Harald sø. 23 okt. 2011 14:51

Jeg gjør det fordi det er herlig å GI nytelse, ikke bare få.

Blir kjempetent når jeg kjenner det begynner å rykke i muskler både i lår og mage hos henne, og dama etterhvert står i bua bakover av ren nytelse :)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 23 okt. 2011 14:55 Privat melding

Jeg elsker å gi oralsex, og har fått høre at jeg er veldig flink til det også. ;)

Såfremt du er renslig tror jeg ikke du skal bekymre deg, TS. Jeg har hatt ganske mange sexpartnere og jeg har aldri opplevd å bli frastøtt av det som har møtt meg der nede. Synes damer er søte i skrittet sitt, jeg. :P

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 23 okt. 2011 14:59

Jeg liker å gi det, men det er ikke alle damer jeg innvilger nytelsen. Vet ikke hvorfor, men enkelte kvinner har jeg ikke lyst til å kose med på den måten.

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 23 okt. 2011 15:03

Mænd kan være forskellige med form og smag, det samme gør sig gældende for kvinder. Nogle kvinder er mere interessante dernede end andre.

Men hvis en af dine største blokader er at du ikke føler dig ren, hvorfor så ikke prøve at gå i bad sammen og gøre det dér? Har en veninde med en kæreste som kun får oralsex når de er i bad fordi det er det eneste hun kan klare at gå med til af nok lidt de samme årsager som dig.

Skjult ID med pseudonym frustrert sø. 23 okt. 2011 15:06

@banditten

Jeg har ingen problem med å gi mannen oralsex så fremt det er "rent" der nede.. Men kanskje det er en ide, å prøve i dusjen..

Skjult ID med pseudonym Per sø. 23 okt. 2011 15:07

Det er litt skuffende, men kanskje ikke noe must å skulle gi, men for min del er det et must å få. Får jeg ikke oralsex er et lengre forhold utelukket.

Dersom dama føler seg ekkel der nede kan hennes dårlige selvtillit på den fronten smitte over og det blir vanskelig å slippe seg løs. Da er det viktig å få dama til å slappe av. Dere kan f.eks. dusje sammen før akten og vaske hverandre godt. Ellers fins det jo smakstilsetninger å få kjøpt som man smører på, ala "Lick-a-pussy".

(mann 38 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2011 15:07 Privat melding

Det er ikke det å ikke få gi litt oralsex som setter en demper på sexen, men det å i det hele tatt ha sex med noen som ikke er komfortable i sin egen kropp.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 23 okt. 2011 15:08

TS

Som du sikkert vet kvinnelig kjønnslukt tenner menn. Helt normalt at en selv tenner på sin egen kroppslukt også. Synd du føler deg slik. Men hvis kjønnsorgan lukter vondt det kan også skyldes diverse infeksjoner/sykdommer. Ta kontakt med fastlegen/gynekologen din og test deg. En mikrobiologisk prøve og blodprøve er nok som regel.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 okt. 2011 15:08

kan ta ein smaksprøve eg,så kan du få ein tilbakemelding om alt er ok nedi der..:p

Skjult ID med pseudonym frustrert sø. 23 okt. 2011 15:11

@kongkebab

Det kan jeg være enig i..til en viss grad..

jeg vil vel ikke si at jeg ikke er komfortable med kroppen min sånn totalt sett, det begynte i grunnen med han ene som ikke syns noe om det, mulig derfor jeg har fått noen sperrer for dette med oralsex.. for jeg var ikke sånn før..

Men, hvis man uansett grunn ikke vil ha oralsex, legger det en demper for sexlivet? det trenger jo nødvendigvis ikke handle om å ikke være komfortable med kroppen sin, men at man rett og slett ikke liker det..

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 23 okt. 2011 15:12

@frustrert - Nu var det bare et eksempel. Tænkte at netop badet kunne få dig til at koble af på en helt anden måde. Hvorvidt det løser komplekset eller der dukker en ny barriere op ved du først når du får prøvet. Men ja, det er da værd at prøve :)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2011 15:20 Privat melding

Frustrert: At man ikke liker det, er noe annet enn "føler jeg at jeg ser ikke ut der nede i tillegg til at jeg ikke syns det lukter akkurat parfyme... Det er ingenting iveien med min hygiene, men likevel klarer jeg ikke la vær å føle meg "skitten" noe som fører til at jeg veldig ofte stopper en kar på vei ned".

Syns man ikke det er noe godt, så er det en helt annen greie enn at man egentlig syns det er deilig, ikke vil pga noen irrasjonelle komplekser man fikk pga en fyr som ikke syns oralsex var noe stas.

Uansett, det er da ikke noe "galt" i å ha noen komplekser her og der, de fleste har jo det på et eller annet nivå. Jobb med det, istedet for å hva skal jeg si... Finne deg enda en som ikke syns oralsex er noe stas. Selv om det kan være litt ubehagelig å ta et oppgjør med segselv på den måten, så er det jo absolutt det man er best tjent med i lengden.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 23 okt. 2011 15:21

Næh, for min del er det ikke viktig å hverken motta eller gi oralsex.

Skjult ID med pseudonym frustrert sø. 23 okt. 2011 15:23

@kongkebab

Mitt spr videre var kun generelt og ikke ut i fra min egen situasjon..

(mann 38 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2011 15:31 Privat melding

Er ikke det innlysende da? Selvfølgelig er det en negativ greie å ikke få gjøre noe man liker å gjøre, uavhengig av årsaken.

Liker man ikke oralsex, så er det selvfølgelig heller ikke noe tap at man ikke får gjøre noe man heller ikke har lyst til å gjøre, uavhengig av årsaken.

Skjult ID med pseudonym quirky sø. 23 okt. 2011 15:46

For meg er det ikke så viktig å motta, men jeg vil gjerne gi. Jeg vet ikke hvorfor. Ikke la en manns ord ødelegge for deg og andre.

Jeg et lite quirk selv, analsex byr meg imot. Så hvis jenta vil ha den i feil hull nå og da kan det bli et problem for meg.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 23 okt. 2011 16:30

Det er viktig for å kunne gi nytelse og kunne smake henne.
(Men enkelte dager i måneden er det greit å kunne hoppe over.)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 23 okt. 2011 16:35 Privat melding

Jeg liker smaken og følelsen. Faktisk synes jeg det smaker kjedelig om hun kommer rett ut av dusjen - men det skal jo ikke være gammelt.

Kan du ikke bare snakke med typen om det og si hva du føler? Så lenge han gjør det fordi han liker det, så er det jo greit. Husk at det er veldig få gutter og menn som gjør det fordi de føler de må...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 23 okt. 2011 16:56 Privat melding

@TS, hva med å dusje først, tenne stearinlys rundt omkring på soverommet, nytt sengetøy etc og gi hverandre massasje først.. det kan hjelpe deg til å føle deg vel og avslappet, så du lettere kan komme over sperrene dine :)

(mann 49 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2011 17:22 Privat melding

Så lenge det er rent og pent der nede er det jo greit, men ikke noe must å gjøre det.

Skjult ID med pseudonym frustrert sø. 23 okt. 2011 17:22

@nortibia

godt forslag.. må nok bare "jobbe" meg gjennom disse sperrene.. er nok inni hodet mitt" problemet" sitter

Takker for svar..

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 23 okt. 2011 17:57 Privat melding

Synes gutta kommer med mange bra tips og meninger TS! Du må lære deg å like høna di du. Ikke sammenlign a med opererte pornomuser, de blir fikset og trikset. Velstelt og ren burde holde... Burde ;)

Skjult ID med pseudonym Konge sø. 23 okt. 2011 17:58

Fine, flotte kvinnekroppen :) Klart det er digg å gi sin kvinne oralsex ! Og lukten og smaken av kvinne er en del av det.

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 23 okt. 2011 17:59

@Kvinne: ...og aldri kalle det "høne". Blir som om jeg skulle sagt "sleik anakondaen" ;)

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk sø. 23 okt. 2011 18:02

Hahahaaa!!!! :-D Og hva bør man kalle "høna" si?

(mann 49 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2011 18:03 Privat melding

Musa. Eller fitten som de sier i Bergen.

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 23 okt. 2011 18:05

Hva med "blomsten" ... ? Den trenger jo en flink "gartner", riktig og god næring ... ;-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 23 okt. 2011 18:11

Snuppa, dåsa (kan du få a til å spille!!), frøkna, lura og mange fler navn, men de er vel ikke så fine akkurat :p

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk sø. 23 okt. 2011 18:13

Enigma: Blomsten??? Da høres man jo ut som en jomfru fra forrige århundreskifte!
BruceW: Kanskje det enkle er det beste.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2011 18:14 Privat melding

Dette har du tenkt mye på Nortibia.. ;)

Skjult ID med pseudonym frustrert sø. 23 okt. 2011 19:28

@bemyman

Enig, mange bra svar.. Og er nok i hodet problemet mitt sitter..

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 23 okt. 2011 21:30

Nettskrekk:
Kanskje for dem som er jomfru, uerfarne ... og litt poetisk anlagt ... ;-)
You never know ...

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 okt. 2011 21:36 Privat melding

Gir gjerne jeg. Liker godt å gi nytelse til jentene og bare kjenne og føle de rister og roper av ren nytelse. :) men da må det være rimelig glattbarbert der nede,så man ikke må nappe hår mellom tennene med pinnsett etterpå. :) Men liker veldig godt å få oxo da,men gir heller,enn å få. Extra pirrende å slikke og kjenne henne riste i hele kroppen. :)

Skjult ID med pseudonym Guybrush sø. 23 okt. 2011 21:39

Det som nok mer ødelegger er nok viten om at en jente ikke klarer å slappe av, har veldig mange tvangstanker rundt hele akten og at mange erfaringsmessig da føler at denne personen ikke klarer å slippe seg løs - som igjen kan gå utover kvaliteten og gleden.

Skjult ID sø. 23 okt. 2011 21:51

Om jenta ikke klarer å slappe helt av og nyte oralsex så er det nok en fordi hun har møtt på noen som har gjort henne usikker. Eller hun har et inntrykk av at mange menn snakker stygt om "urene" kvinner med div lukter osv. Det diskuteres jo stadig her inne på forumet og kan lett gi en hver av oss komplekser.
Personlig mener jeg det er mannen sin oppgave da og hjelpe jenta til å slappe av. Selvsagt er det noe jeg ville gjort for en gutt i samme situasjon. Er enkelte gutter som også er nervøs på det området.

Når det er sagt synes jeg TS skal prøve å tenke positivt om seg selv og ditt underliv. Jeg kan garantere at alle kvinner har naturlig kjønnslukt. Det er helt normalt og Ph verdien er lav så surt er det uansett hvor mye du vasker deg. Jeg bruker gjerne ha en intimserviett i veska sånn i tilfelle. Da føler du deg straks renere og klar for oral. Om du ikke liker utseende på vaginaen din er det en annen sak. Men husk at alle er forskjellig. Jeg synes heller ikke en vagina er noe vakker, men tydeligvis liker mennene det. Det bør du også tenke på at menn blir tent av å gjøre deg opphisset. Håper du greier å nyte det etter hvert. For det er rett å slett en nytelse!:))

(mann 50 år fra Oslo) sø. 23 okt. 2011 23:19 Privat melding

Er nok en del av oss menn som med fordel kan gå en runde med seg sjøl og stille seg spørsmålet om man er i stand til å utføre totalt uegennyttige handlinger av dette slaget. Det handler jo om å etablere tillit. Ikke rart at noen jenter har problemer med å være totalt avspent i en sånn situasjon synes jeg. Er forresten imponert over åpenhjertigheten til TS her alt tatt i betraktning, kanskje det i seg selv vil hjelpe.

Skjult ID med pseudonym Konge sø. 23 okt. 2011 23:23

Uegennyttig ? Å glede kjæresten sin ? Vet du, der er jeg skikkelig uenig. Å gi er en gave i seg selv, hehe.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 23 okt. 2011 23:24 Privat melding

Totalt uegennyttig handling? Hvilken planet er du på? Etter noen orgasmer på den måten blir de jo monster i senga.

(mann 50 år fra Oslo) sø. 23 okt. 2011 23:29 Privat melding

er ikke uenig med deg der konge, tror bare mange forventer noe igjen - på kort eller lang sikt, noe jeg opplever at BruceW også antyder med at dama skal bli bedre (monster) i senga

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 23 okt. 2011 23:29

er enig med konge her.. uegenyttig hørtes HELT feil ut i denne sammenhengen, hvis jeg "gleder" kjæresten min med oral sex, så føles det bra ut at han liker det, samtidig som det også er opphissende for min del.. hvis kjæresten min noen gang hadde kalt det uegenyttig , og bare gjorde det KUN for min del, så hadde han aldri fått nærmet seg der igjen..

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 23 okt. 2011 23:34 Privat melding

@Luden, det er Bruce om det.. han får ha sine formeninger i fred for min del.
@ Bruce, synes de fleste innslag du kommer med er vulgære og ekle, og viser liten respekt for kvinner..

Skjult ID med pseudonym AnonMann sø. 23 okt. 2011 23:36

Jeg synes ikke noe særlig om det.

Er forsovet greit å bli sugd, men jeg synes vanlig sex er bedre, så jeg hverken krever å få eller higer etter å gi.
Jeg synes faktisk det er litt nasty å kline med en dame etter hun har sugd på lillemann :oP

Er nok ikke normen nå til dags, men er en ærlig sak.

Kan fint nyte min egen og partnerens kropp uten å kline med underlivet..

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 23 okt. 2011 23:48

nortibia
Jeg tror du har rett.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 23 okt. 2011 23:59 Privat melding

Det er vel forskjellige meninger om det, men på samme vis som mange jenter kan gi en gutt en bj på steder der man ikke kan eller vil gjøre noe mer, så har ikke jeg heller noe problem med å gi en jente en orgasme eller to uten at noe mer skjer. For meg er veldig mye av gleden både å kjenne hvor godt det er for henne, men også selvsagt den kontrollen man faktisk har der. Når hun begynner å nå klimaks kan man roe litt ned, og så litt heftigere igjen. Holde henne hakket før. Hmmm...Nei, huff...ble for mange fine tanker her nå :D

(mann 44 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 00:11 Privat melding

Nei, huff...jeg har vært seriøs :S -> http://www.youtube.com/watch?v=Lr5cZU2ndJ8&feature=related

(mann 44 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 00:13 Privat melding

Andrew Dice Clay i klippet over: "I like a bush. A nice big, hairy, stinky, smelly fucking bush. And I hate when they put cologne on it. They dummy it up with cologne like you don’t know where you are. I like that nice natural scent of salmon."

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 24 okt. 2011 00:18 Privat melding

han er flink til å provosere, er jo det han har gjort et yrke av ;)

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 24 okt. 2011 00:24

@nortibia: Hehe...du mener som en av standarfrasene hans - "are there any negros here tonight? Smile, I can't see you..." ? :p

Skjult ID med pseudonym Forumtrol2 ma. 24 okt. 2011 23:13

@frustert

godt poeng,
godt du sier ifra om at du ikke føler deg vel.
ja, det skjønner jeg.
Går det for fort og er kvinnen ikke helt behagelig med seg selv, da kan det ikke bli en nytelse å få.
Det skal være lov å si ifra.
Det er bare nytelse for meg når hun nyter. Ikke hvis jeg føler at hun sliter.
Ikke når hun føler seg presset til å nyte.
Og heller ikke hvis hun føler at hun MÅ nyte fordi det er forventet av meg..

Får du noen som får deg til å føle deg trygg og lekkert, så kan det hende at sperren detter tidligere eller senere, men det bestemmer du selv...
kanskje!

takk for flottt innlegg !

Skjult ID med pseudonym gaast ti. 14 mai 2013 17:54

husk at sykdommer kan smitte via oralsex. tror ikke ungdommen i dag tenker på det.

i et forhold er oralsex nesten et must for meg, det er nydelige å se en kvinne kose seg når jeg slikker henne.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 mai 2013 18:05 Privat melding

Pent, gaast.

Når du ikke starter tråder hvor du ber folk om å snakke om sex, så klarer du å plukke frem en tråd som er et halvt år gammel for å griseprate litt....

Skjult ID ti. 14 mai 2013 18:14

Bruk slikkelapp om du føler deg skitten.

Skjult ID med pseudonym gaast ti. 14 mai 2013 18:41

handler ikke om skitten, men at en aldri kan vite hva den andre har blitt slikket av før deg

Skjult ID med pseudonym Høna on. 15 mai 2013 01:26

Oralsex er i min verden et must.
Jeg liker å gi det å elsker å få det...
Som mennene her sier er det fryktelig tilfredsstillende å se å kjenne den nytelsen det gir mannen.
Men klart hver sine lyster.

Svarte hvorfor har jeg ikke type???

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 15 mai 2013 01:48 Privat melding

Er det viktig? Ja, synes da det...
At det ikke ser ut? Ingen er like... Men litt kortklipt eller glatt er å foretrekke. Dersom man ikke kan variere med å kose med hverandre på forskjellig vis så er man straks i faresonen for å risikere i å gå lei etter en stund i mine øyne.
Dersom alt skulle foregått på soverommet, under dyna og i mørket ville det blitt kjedelig. Been there, done that.
Og siden jeg vil ha noe varig så skal mer enn bare trivsel og et godt utseende klaffe for min del ihvertfall...
;-)

Skjult ID med pseudonym odd on. 15 mai 2013 02:20

Hva er forskjellen på oralsex og analsex?

Skjult ID on. 15 mai 2013 05:31

Vet ikke. Får spørre de erfarne.

Skjult ID on. 15 mai 2013 06:39

Odd du får teste det på deg selv, føl deg frem, bruk hjelpemidler. Du får kjøpt til begge degler. Gjerne i gj.snitts penisstørrelse. Evt. så kan du jo be om at en mann sodomerer deg. Derretter kan jo du komme inn å rapportere hva forskjellen er:D

Skjult ID med pseudonym storlav on. 15 mai 2013 09:32

For meg så blir det en dealbreaker det der, enkelt og greit fordi jeg elsker å slikke, faktisk mer enn hva jeg liker å bli sugd fordi jeg opplever så sjeldent at det går for meg da. Men å kunne se, kjenne, føle og smake en kåt kvinne, få henne til å komme og kjenne kroppen spenne seg og riste...

Ahhh...

Så ja, håper du greier å komme deg over det der, selv om du kan jo også finne deg en kar som han forrige, eller som jeg ser det, som var "bitt litt" med å "skade" den delen av deg, kanskje på en underbevist måte det at han ikke ville gjøre det skapte den usikkerheten i deg...

Skjult ID med pseudonym jada on. 15 mai 2013 11:44

@odd. HAHAHAHA
Hvor gammel er du?
Tydelig veldig ung som må dra opp en tråd fra oktober.Som sitter å søker i forum etter slike ting. Kunne bare laget en egen tråd om det? Siden det egentlig ikke hører under denne gamle tråden.

Skjult ID med pseudonym torsketran on. 15 mai 2013 12:36

Kanskje ei cougardame kan ta og lære opp odd? :-)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 15 mai 2013 14:05

mmm elsker å GI jeg da ;) Det er noe jeg som jente tenner voldsomt på vertfall.:P Men liker du ikke oralt ts så kan du jo be han gi deg orgasme med fingra. Personlig liker jeg det best :)

mange bra svar her..skulle vært en liker knapp :P

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 15 mai 2013 17:31 Privat melding

Hvem har det travelt?
Man kan jo variere litt om man blir sliten i tunge og kjeve...
:-P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 mai 2013 19:03

Hvis hun på død og liv skal ha noe å suge på, så kan jeg godt kjøpe noen kjærligheter til henne altså.
Det går helt greit det, koster ikke så mye.

Skjult ID med pseudonym odd on. 15 mai 2013 19:08

Hva er forskjellen på oralsex og analsex? Ingen som vet det? Helt seriøst, jeg vet ikke.