Alle innlegg Sukkerforum

Nysgjerrig på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Christin sø. 23 okt. 2011 15:33

Jeg lurer litt..

Det er massevis av folk online på Sukker hele tida men ikke veldig mange som bruker forumet. Hvor mange er egentlig veldig aktive og bruker feks chatfunksjonen? Eller er det sånn at vi bare er pålogget og venter på at noen skal ta kontakt?

En annen ting jeg lurer på er hva dere andre gjør når dere besøker profiler. Legger dere igjen hjerter eller flørter, sender meldinger til noen? Blokker dere profiler der bilder eller beskrivelser sier at det overhodet ikke er aktuellt for dere?

Det hadde vært så greit å ha noen kjøreregler for hvordan man skal navigere seg frem her....:-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 okt. 2011 15:35

berre dur på som DU vil du:) du skal jo bruke sukker til det som passer deg og ikkje alle andre:)

Skjult ID med pseudonym Christin sø. 23 okt. 2011 15:41

@blindebukk

jeg durer i vei jeg:-). Ville bare vært perfekt om de som ikke fant profilen min tilfredstillende blokka den. Er for å være litt effektiv:-).

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 okt. 2011 15:52

trur ikkje du som jente får problem med manglende respons her:) o
g angående hjerter og flørter..skriv heller nokre ord i ein melding til dei du vil ta kontakt med:) eg personlig overser vertfall hjerter pga mangen bruker det som bokmerke her.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 23 okt. 2011 15:55

Vet ikke helt dette med hva som er greia her jeg heller?

Får hjerter av enkelte damer, både gule og rød.... Og de som jeg synes er interresante sender jeg da melding til, men får som oftest ikke svar da heller?

Hvis jeg setter hjerte på noen er det jo en person som interreserer meg, og fa svarer jeg jo på henvendelser...... Er ikke det normalt da?

Virker på meg som sukker kanskje bare er ett tidsfordriv for enkelte, og at mange ikke er ute etter egentlig å treffe eller kommunisere med noen?

Skjult ID med pseudonym Christin sø. 23 okt. 2011 16:02

Jeg er ei av de jentene har passert 40, virker som responsen ikke er den store da:-). Men uansett så har jeg bestemt meg for å kjøre "flat pedal". Blokker alle som bor for langt unna, alle som ikke har beskrivelser eller bilder som appellerer. Hvis jeg ikke får svar på meldinger så blokker jeg de og. Grei skuring, ikke sant? Så da får vi bare se om det er noen igjen på listene mine etterhvert:-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 okt. 2011 16:04

jammen høyres ut som du har planen klar:)

Skjult ID med pseudonym Christin sø. 23 okt. 2011 16:07

jepp! Egentlig er jeg bare ute etter å få alle andre til å gjøre akkurat det samme. DA ville det blitt grei skuring:-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 okt. 2011 16:09

ja..der er du inne på noke:)

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 23 okt. 2011 16:30

Jeg er ofte innom profiler og finner ofte jenter jeg syns virker interessante, men jeg legger ikke igjen hjerter (for jenter sier de ikke bryr seg om dem) og jeg skriver hvertfall ikke meldinger.

På chaten, slike den er idag, sitter alle bare å venter på at noen skal ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 23 okt. 2011 18:19

TS kjør på gjør det samma sjæl jeg :P

powpow

det der skjer det vell ikke no av? have som balls man ;)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 23 okt. 2011 18:26 Privat melding

jeg sitter ikke å venter på at folk skal ta kontakt på chatten, mest sannsynlig så trykker jeg bort de som tar kontakt der ^^ vet ikke hvorfor, men jeg synes det er litt uhøflig å starte chatten uten ha tatt kontakt via profilen først.. tror det sitter i fra i "gamle dager" og å spørre om å chatte på "privaten" :p

(mann 44 år fra Akershus) sø. 23 okt. 2011 18:30 Privat melding

For å være ærlig tror jeg hovedgrunnen til at ikke flere bruker forumet er at den tekniske løsningen her er helt elendig. Rett og slett. For 15 år siden var det sikkert en grei løsning, men ikke nå. Det virker som om antall brukere her har nådd kritisk masse, og flere fører bare til forvirring og rot, og så synker tallet tilbake til "normalen"...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 23 okt. 2011 18:41 Privat melding

jeg synes at sukker skulle hatt chatterom.. det hadde jo vært litt likt som forumet her, men en slapp å hoppe mellom tråder, samt at en slapp ¨"refreshe" siden hele tiden. ^^ litt sånn som gamle spray date hadde :D

Skjult ID med pseudonym Christin sø. 23 okt. 2011 18:43

@nortibia
Jeg kjenner meg igjen i det.

@Tiwas
Synes forumet er tungvint jeg også. Men det er som det er så da får vi bare gjøre det beste ut av det:-)

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 23 okt. 2011 18:47

da hadde flere skrevet, og en kunne sett hvordan folk reagerer på ting og jeg synes at personligheten til folk kommer mye bedre frem når der er flere som skriver sammen enn på tomannshånd..

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 23 okt. 2011 18:48 Privat melding

Jeg svarer aldri på henvendelser via chat. Pleier heller aldri å logge ut, så jeg er ikke alltid foran skjermen selv om jeg står som pålogget. Vil de bli kjent, får de sende en melding.
Profiler uten bilde eller uten presentasjon som sier noe om hvem som er i andre enden, pleier jeg sjelden bry meg med å svare.

(mann 41 år fra Akershus) sø. 23 okt. 2011 19:39 Privat melding

Samme her, slår aldri av maskinen, logger aldri av, så selv om jeg tilsynelatende er onlien, er jeg sannsynligvis i et annet fylke enn pal foran maskinen. Ser at det er noen som har prøvd å nå meg på chat, noe som strengt tatt er kjekt. Men det at de ikke kontakter deg i det hele tatt om de ikke når deg på chatten, er dog heller en uting, da begynner man heller å lure på seriøsiteten til folk.

Skjult ID med pseudonym Christin sø. 23 okt. 2011 19:46

Blindebukks råd om å bruke Sukker slik man føler for er et godt tips synes jeg. Det blir som IRL, du får det du gir osv.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 23 okt. 2011 19:52 Privat melding

å herregud har blindebukk kommet med ett godt råd? :O blindebukk da!! hva har skjedd med deg? :p haha

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 23 okt. 2011 19:56

hehe eg glimter til innimellom:)

Skjult ID med pseudonym Christin sø. 23 okt. 2011 20:01

@nortibia

haha, ser at bukken slenger litt med leppa både her og der, men som han sier, det glimter til innimellom:-)

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 23 okt. 2011 20:12

ja, men det er liksom like sjokkerende hver gang når han gjør det :D

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 23 okt. 2011 20:26

@-missi-

Skjer ganske mye faktisk. Får ofte mail av smellvakre damer som til og med gir meg mailen deres i første melding så jeg kan svare der, fordi de er ikke så mye her inne på Sukker, til tross for at de akkurat har registrert seg.
Veldig koselige jenter, men det er ofte vanskelig å forstå hva de skriver. Også har de en tendens til å gjenta seg selv også vil de at jeg skal registrere meg og bli betalende medlem av siden deres sånn at jeg kan se showet hun har tenkt å holde for meg.

Men når jeg spør om vi skal møtes så blir det alltid stille....

(mann 33 år fra Akershus) sø. 23 okt. 2011 21:37 Privat melding

Jeg sender sjelden meldinger. Kommer nok til å ta meg sammen en dag og kontakte mange av de jeg har kommet over som jeg liker, men inntil videre er nok det beste å skrive til meg hvis man vil ha kontakt.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 okt. 2011 21:39 Privat melding

Jeg har ikke det problemet på chatten fordi ingen prøver å chatten med meg,har heller ikke prøvd selv heller da så. Bedre å bli kjent på meldinger før man chatter.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 23 okt. 2011 21:52

Chatten går det an å skru av helt under synlighet & preferanser, som var omtrent det første jeg gjorde her. Den typen pjatting med folk jeg ikke kjenner fungerer heller dårlig for meg.

(mann 45 år fra Oppland) sø. 23 okt. 2011 22:00 Privat melding

Ekte menn skriver fortsatt brev ;-)

Kjøreregler er mer enn hva jeg forventer her inne, men jeg forventer at folk er alminnelig skikkelige/høflige, tørr bak ørene og interessert i å lære andre mennesker å kjenne. Så jeg svarer på meldinger, siden jeg selv opplever å legge ganske mye energi og følelsesmessig engasjement inn i meldinger som aldri blir besvart. Blokkerer ingen med mindre de har oppført seg ufint. Prøver å være åpen og lyttende og ikke låse meg fast i mine egne forventninger til hvordan den andre bør være.

Når det gjelder deltakelse på forumet, så må jeg medgi at jeg sjelden finner særlig interessante diskusjoner. Dette er vel et resultat både av hva folk diskuterer og av mangelen på struktur.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 23 okt. 2011 22:09 Privat melding

det dukker opp seriøse diskusjoner innimellom, men når folk ofte er slitne etter jobb eller tur på byen i helgene osv, så vil de bare ha en plass å tulle og flørte litt, derfor sklir ofte seriøse diskusjoner over i tull etterhvert ^^

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 23 okt. 2011 22:10

Jadda! Jeg er ny her, men jeg vet hva som er best, og hvis alle gjør som jeg så blir det bra her! De som er enige kan si sin mening, de som er uenige kan finne seg et annet sted å spre surskapen sin :-))

Skjult ID med pseudonym kvinnelist sø. 23 okt. 2011 23:02

enig med Blindebukken jeg, bruk sukker som du vil....jeg hadde forøvrig profil på sukker i 1 helt år jeg, før jeg i det hele tatt oppdaget forumet, så det kan være flere som meg....

chatfunskjonen oppdaget jeg rimelig kjapt at det var helt unødvendig å ha på, der fikk jeg kun henvendelser fra spandable menn og andre litt mer frempå typer, alltid uten bilde og profiltekst.....akkurat de typene hadde kanskje ikke trengt å følge blindebukks råd, uten at jeg på noen som helst måte laster ham for deres henvendelser.