Alle innlegg Sukkerforum

Spenningen forsvinner..

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 24 okt. 2011 16:05 Privat melding

Jeg har lagt merke til en trend for enkelte kvinner og menn på forumet som jeg lurer på, det gjelder "reklamen" enkelte tror de gjør for seg selv..
Uansett hva en tråd går ut på, så er det enkelte som klarer å vinkle eller rett og slett driter i trådens spørsmål for å kommente noe heelt annet for å få oppmerksomhet på seg selv, eller som svarer på tråder med svært intime detaljer om seg selv etc.. OM dere skulle finne dere en kjæreste på sukker, hvordan tror dere at han/hun hadde reagert på all den informasjonen dere har lagt ut om dere selv?
Der er lister opp og ned i mente, om nesten hva som helst som til og med intimhygiene og hvordan dere intimbarberer, hvilke stillinger en foretrekker i senga, hvordan hygiene rutinene i løpet av en uke er, om en dusjer hver dag, men vasker bare håret annenhver dag, om en bruker tanntråd og skyllemiddel etter tannpuss osv osv.. Jeg kom bare til å tenke på det her en kveld jeg kikket gjennom noen tråder av kjedsomhet. Der er fryktelig MYE informasjon om enkelte mennesker.
Jeg lurer på hva DERE hadde ment om dette, om dere også skulle date en som har gitt så mye informasjon til ett forum om så mye..
For min del, så hadde det for det første følt litt som om en hopper rett over den første spennende tiden med å bli kjent, den første forelskelsen etc, og hoppet rett inn i hverdagen, for alle de små tingene en lærer å kjenne motparten med, er liksom allerede nesten offentlig informasjon..
Spenningen med å bli kjent, er borte.. for å ikke snakke om alle intime detaljer som ligger ute der av kjæresten, hadde jeg heller ikke satt så stor pris på. Hva mener dere?
Jeg vet hvor lett det er å kjede seg og ikke tenke over hva en egentlig poster i forumet, men hvis en setter seg ned og tenker over all informasjonen en egentlig gir ut..

(mann 38 år fra Østfold) ma. 24 okt. 2011 16:15 Privat melding

Jeg tenker at folk må få dele akkurat hva de vil, og at de ALLER fleste er såpass oppegående at de ikke legger ut noe offentlig som de mener ikke burde være offentlig tilgjengelig (derav den flittige bruken av anonym-knappen her inne). De aller fleste har også såpass med antenner at de er fullstendig klar over at ikke alle syns det at de deler tildels svært intime detaljer er en positiv greie.

Skjult ID med pseudonym nortibia ma. 24 okt. 2011 16:21

selvfølgelig får folk dele hva de vil.. det er ikke det jeg prøver å få frem her..
hva synes DU om at din fremtidige kjæreste var blant dem som hadde gitt ut utrolig masse og intime detaljer om seg selv? og hvordan ville det påvirket et eventuelt forhold? spesielt i begynnelsen?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 24 okt. 2011 16:29

Spenningen forsvinner? Nope, interessen var aldri tilstede for min del...
Så post ivei. ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 24 okt. 2011 16:32

Vel, en har jo alltids anonymknappen som KongKebab nevnte. Så med annet du ønsker å tilkjennegjøre deg selv, så kan du poste alt mulig rart som anonym uten at den potensiell kjæreste er noe klokere.
For min egen del tar jeg ikke alt folk skriver her for god fisk. Det burde absolutt ingen gjøre. Hvordan vet du at de intime detaljene noen legger ut om faktisk er sanne?

Og hvordan er dette f.eks annerledes enn å bli sammen med noen med barn fra før. Å dele opplevelsen av å få sitt første barn er sikkert noe av det flotteste en kan gjøre i et forhold, men den gleden er jo litt borte fordi en av partene har fått sitt første barn med en annen. Det er tross alt en litt større ting enn om at et helt forum vet om du bruker melk i kaffekoppen, pusser tenna 2 ganger om dagen eller liker brasiliansk voksing.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 24 okt. 2011 16:33 Privat melding

Jeg er ikke helt enig med megselv her =P På den ene siden, så er det jo selvfølgelig greit, og ingenting galt med det osv sånn på generell basis, men på den andre siden så misliker jeg det litt (men det igjen er jo da fordi at når hennes intime detaljer og mine intime detaljer blir en og samme, så regner jeg med at det blir delt "overalt" også, og jeg syns nå at mitt privatliv er nettopp det. MITT privatliv).

Skjult ID med pseudonym lomas ma. 24 okt. 2011 16:39

Derfor er man alltid anonym, og sier aldri til noen at man er aktiv på forum her :)

Skjult ID med pseudonym Diaz ma. 24 okt. 2011 16:43

For å svare konkret på det TS spør om.
Så er det faktisk veldig mange av de som skriver på forumet jeg aldri ville ha datet og det bare pga det de har skrevet på forumet!

Mange flotte profiler, men som sagt. Det blir veldig mange avsløringer etterhvert ja.

Skjult ID med pseudonym clara ma. 24 okt. 2011 16:45

Noen av disse personene er nok godt over middels oppmerksomhetskåte, og opplever forumet som en perfekt arena da denne gjerne blir deres eneste "claim to fame" i livet.

Behovet for oppmerksomhet er kanskje større enn ønsket om et seriøst forhold?

Skjult ID med pseudonym mann ma. 24 okt. 2011 16:58

Jeg har i alle fall markert flere jenter fra forumet som uinteressante, ut i fra ting de har skrevet her.

(mann 41 år fra Østfold) ma. 24 okt. 2011 17:04 Privat melding

Er nok en del mennesker som er litt lite kritiske til hva slags informasjon om seg selv de legger ut på forumet her.

Fordelen med det er jo at det fungerer som en sil når man ser på profiler å lurer på om man skal sende dem en mail eller ei. Noe av det folk skriver her gir svaret på den tanken rimelig fort.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 24 okt. 2011 17:04

har ein ikkje fått den bruksannvisningen på folk som ein etterlyser av og til da?:)

Skjult ID med pseudonym nortibia ma. 24 okt. 2011 17:06

@Kebab, det er den vinklingen jeg mener, og de fleste er ikke klar over hvor mye og hvor personlig mange av postene er.. de tenker bare der og da i den tråden de er i og lister opp og ned, og har glemt ut at for ett par tråder siden så la de gjerne like mye informasjon ut ( med bilde og alt) bare på ett annet privat område.. sammenlagt i en mengde tråder kan en samle enorme mengder informasjon om noen og deres ikke lenger så private liv.

@Diaz, det er hva jeg mener.. folk tenker her og nå i denne tråd, og legger ut om masse rart, og så er der kanskje mange som leser og gjør opp sin mening eller dom, alt utfra hva som er sagt i den tråden og eventuelt tidligere tråder.. så mister en også mange muligheter til å treffe noen her inne, som er utgangspunktet for at en er her på forumet til å begynne med.

@clara, mulig for noen er det slik, men tror at for mange så er det bare at de tenker ikke så langt. for dem er en gammel tråd en avsluttet tråd, og hva en skrev der er glemt.. men den ligger jo faktisk fremdeles tilgjengelig. Jeg har vært inne på tanken din flere ganger, at for noen er kanskje oppmerksomhetsbehovet større enn å faktisk finne seg et seriøst forhold, men dem om det.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 24 okt. 2011 17:10 Privat melding

Ser skepsisen til TS, men tenker som så at det jg

(mann 47 år fra Oslo) ma. 24 okt. 2011 17:12 Privat melding

jeg velger å poste her er såpass representativt for hvem jeg er at hvis det skremmer bort noen damer, så er det vel egentlig til begges beste uansett.

Skjult ID med pseudonym Diaz ma. 24 okt. 2011 17:14

@Herrfekt

Du er vel ikke den værste her inne med de mest intime detaljer :)
Men må innrømme at du er blokkert hos meg, men det er en helt nnen grunn.

Skjult ID med pseudonym nortibia ma. 24 okt. 2011 17:18

@HF en skulle tro at du var en av dem ut fra antall poster og seriøsiteten din :p men nei.. til tross for alt, har jeg lite informasjon om deg ;) kanskje en fordel av alt det useriøse du skriver ;) så du har fremdeles beholdt mysterium aspektet ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 24 okt. 2011 17:18

Hmm.. Når jeg tenker meg om så har TS noen gode poeng. Lurer på om jeg rett og slett bare skal ljuge fra nå av om alt jeg skriver på internett. På den måten røper jeg ingenting om meg selv og det blir ekstra spennende å bli kjent med meg fordi det viser seg at jeg er en helt annen person enn det de tror jeg er.

Kanskje jeg burde kutte ned på infoen i profilen min også, så de blir nysgjerrige?

Skjult ID med pseudonym Ann ma. 24 okt. 2011 17:19

Ingen fare for at du skremmer bort damene, HerrFekt. Du trekker de heller til deg, hehe.
Men jeg skjønner veldig godt hva TS mener. Har tenkt tanken selv over informasjon som enkelte deler. Himmel!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 24 okt. 2011 17:24

eg satser på at ikkje alle damene er innom forumet...:)

Skjult ID med pseudonym eugene ma. 24 okt. 2011 18:04

Så hvor lenge bør en vente med å snakke om og vise frem ting som intimbarbering, tanntråd, skyllemiddel, tøfler, trekkspill etc?
Første date? Andre? Tredje?

@TS
Så hvorfor bruker du så mye tid her av kjedsomhet, at du må lese alle gamle detaljer? :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 24 okt. 2011 18:06 Privat melding

Diaz:

Æsj, jeg VISSTE det var noen som observerte meg på den Modern Talking-konserten i 1987. :-(

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 24 okt. 2011 18:15

Jeg blir jo litt matt når jeg prøver å lære mitt nyeste kjæreste-eksemplar bedre å kjenne, og han bare avfeier meg med: "Sssh, jeg ser kamp. Gå og finn ut av det på nett heller".

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 24 okt. 2011 18:46

Det siges jo fint at når det først er på nettet så forsvinder det aldrig igen, så af den simple anledning deler jeg ikke mit privatliv med andre på nettet. Og et menneske som synes at det er fjongbong at lægge alt vedkommende tænker og er ud på nettet, så er hun pr. definition ikke kærestemateriale for mig.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 18:53 Privat melding

Jeg er enig med bruttern. Det jeg skriver skriver jeg som regel med bilde og full pakke. Jeg synes egentlig det er veldig greit, for det tar jo hånd om en del av grovsorteringen :p Ikke at det faktisk er så mange her, og ikke at jeg sliter med å bli nedrent uansett, men... :D

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 24 okt. 2011 19:29

Er noen her inne som er litt ukritisk i hvilke informasjon de legger ut om seg selv her. Jeg tenker ikke bare på hva som skjer i ett kjæresteforhold, men også i profesjonell sammenheng.

Er ikke alle som tenker på at en fremtidig arbeidsgiver, kontaktperson, ressursperson, osv kan være på sukker og snappe opp hva folk sier. Er ikke alle som skjønner en spøk, og plutselig kan man sitte i en litt ubehagelig situasjon basert på noen flåsete utsagn her inne.

For å minst ikke snakke om dem som legger ut særdeles intim informasjon om seg selv her inne. Da tenker jeg både i profil, med bilde, og i trådene her inne i forumet. Forumet er forresten tilgjengelig for folk som ikke er medlem her. (Men da forsvinner vel bildene...)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 24 okt. 2011 19:39

Det finnes faktisk en hel mengde informasjon jeg anser som likegyldig selv i et forhold. Selv om vi er sammen trenger jeg ikke å vite absolutt alt. Hvis det ikke er relevant eller påvirker vårt forhold så er jeg strengt talt ikke interessert i å vite om det.

@Boble

Du har gode poeng. Men igjen, er man "anonym" så skal nok disse arbeidsgiverene slite med å linke noe som helst tilbake til deg. Ser ikke for meg at Sukker ukritisk deler ut slik informasjon med annet det faktisk bryter norsk lovgivning på en eller annen måte.

Men ja, jeg også praktiserer den regelen at ingen informasjon som kan påvirke meg positivt eller negativt publiseres tilknyttet mitt navn. Ei heller informasjon som gjør at noen kan finne ut hvem jeg faktisk er.
Ikke på Facebook og ikke her. Jeg bestemmer selv hvem jeg vil skal ha muligheten til å vite hvem jeg er.

Skjult ID med pseudonym Konge ma. 24 okt. 2011 19:40

Meget relevant tråd, og noe de fleste i dag tenker lite over. Blir jo mer og mer vanlig at lite gjennomtenkte ting sagt på nett får konsekvenser for jobb etc. Men, dette er jo en plass der voksne skal møtes og prate om hint og tint, og der møter man en og annen (litt vel ? ) likefrem person, mye som ellers i livet. Tror ikke jeg har løftet stort flere øyenbryn her enn ellers i møte med folk. Det spesielle er vel dokumentasjonen ?

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 24 okt. 2011 19:45

Powpow
Jeg velger å være anonym i stor grad på grunn av det jeg nevnte. Jeg flåser og slenger litt med leppa av og til når jeg kjeder meg, og det er ikke nødvendigvis jeg står for alt jeg sier. Noen ganger motsier jeg folk, utelukkende for å skape reaksjoner. Det er morro for meg, men dersom jeg står frem med bilde. Så har man muligheten for å bli kjent igjen av folk som helst ikke burde se "morsomhetene" mine.

Hører jo til stadighet om folk som får problemer på jobben fordi de kaller jobben for galehus og lignende på medier som f.eks facebook. Man tror ofte at man er morsom/uttaler seg ovenfor ett svært lite publikum, men realiteten er at "alle" kan se hva som blir skrevet her inne. Er jo bare til å få seg en profil.. Eller å kjenne en som kjenner... Som skal til for at man kan få det ubehagelig..

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 24 okt. 2011 20:14 Privat melding

Det med Modern Talking var utrolig FLAU @HerrFekt

Ingen kan toppe dette ;P

Enyoj !

http://www.youtube.com/watch?v=oxM8Kf5SeiA

Skjult ID med pseudonym HerrFekt ma. 24 okt. 2011 21:12

bmM:
Hadde faktisk ikke trodd det var mulig, men den der er jo ENDA verre enn "You're my heart, you're my soul"!

(kvinne 41 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 21:36 Privat melding

Det er ikke noe å tenke på..:)Folk får gjøre hva de vil,men skjønner hva du mener !

(mann 33 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 22:18 Privat melding

Jeg driter litt i det, men også jeg har grenser for hva jeg deler. Selv om de grensene kanskje ikke er så tydelige for andre alltid. Jeg står som regel for det jeg sier, men jeg er nok litt skyldig i trådkidnappingsforsøk.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 24 okt. 2011 22:19 Privat melding

WYSIWYG!

Jeg har jo også sagt at jeg ei jeg dater bør ha rimelig stor toleransegrense.... og hun bør ikke være sjalu... Da har vi også et problem.. ;)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 24 okt. 2011 22:54 Privat melding

HAHAHA <3 BmM
tenk at vi har fått oppleve den tida, og til og med huske det :p

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 24 okt. 2011 23:00

Jeg er glad jeg ikke hadde lyden på dataen med det youtube-klippet med Modern Talking :)

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 25 okt. 2011 00:18 Privat melding

Om en person er veldig åpen om slikt og liker å være det tror jeg kanskje det er like greit at personer som enten er mer prippne eller ikke liker slikt skygger banen. Det ville uansett vært en accident waiting to happend.

Andre klager på at folk er falske og skjuler ting som kan oppfattes negativt av potensialle dater - og andre klager på at folk er ærlige og driter i det hele :) Vet ikke hva som er verst.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 25 okt. 2011 01:51 Privat melding

Hahahaha:-D Tipper jeg har blitt blokkert en DEL ganger av mannfolk her inne pga alt jeg har "delt" med sukkerfolket:-D Kjekt det da, det er i allefall mannfolk jeg ikke ville fungert bra med IRL så det føles enda mer rett i etterkant. Så slipper jeg å sløse bort tid på å chatte så mye med fyrer som ikke er noe for meg.

Men sånn i etterkant... etter at jeg har fått meg type liksom... nja... kan jo slette bilde, bytte nick og bare kose meg med at ingen ser det er meg:-D hihihi:-D Funker ikke det da? Hahaha:-D

Som de fleste skjønner så tar jeg meg selv meget lite høytidelig i forhold til hemmeligheter ang meg selv. WTF ... hva slags interesse har man av å bruke denne informasjonen imot meg?? Jeg står for det jeg gjør nå også får jeg si at jeg var ei naiv lita fjolle da jeg var 20+++ men ikke nå lenger når jeg er 50+++(håper i grunn ikke jeg trenger det, håper jeg ler så jeg tisser på meg og at jeg bedyrer at jeg ville gjort ALT omigjen:-D haha:-D ).

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 25 okt. 2011 02:07 Privat melding

dont care.. er ikke slik fortid hos en mann jeg stiller spørmål ved for å si det slik..... Og gjør han det mot meg... vel.. definitivt ikke min mann hvertfall ;)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 25 okt. 2011 02:21 Privat melding

Jeg ville aldri lagt ut hele min livshistorie innpå forumet her hvertfall. Legger ikke ut intime ting og sånne ting innpå her. Det holder jeg for meg selv og hvis en potesnsiell date ønsker å vite noe om sånt så får det bli under fire øyne hverfall. Det kan jo "skade" for de som legger ut sånne ting her ifht potensielle dater. Tror ikke jeg har lagt ut noe sånt på forumet om meg. :)

(mann 43 år fra Oslo) on. 26 okt. 2011 07:48 Privat melding

Har ikke sagt noe som jeg mener skader meg selv, hvis i så tilfelle er de uansett ikke aktuelle og da er det dems tap egentlig. Fortid er uansett fortid og den som er mer opptatt av det enn fremtid er ikke så aktuell på lang sikt.