Alle innlegg Sukkerforum

Crazy Catlady?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 24 okt. 2011 21:38

Jeg sitter med ett inntrykk av at det er veldig mange av de single damene her inne som har enten katt eller hund.

Hva er det som gjør dette? Er det for å ha en å komme hjem til? Er det for kosen sin del? Er du ett dyremenneske som er oppvokst blant dyr, og ikke kunne tenke seg noe annet?

Grunnen til at jeg spør er at jeg er fryktelig allergisk mot pelsdyr, og jeg ser på det som ett stort problem at det er såpass mange som har dyr:)

Vær snill og vær litt seriøs i allefall. Alle kan få svare i tråden :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 24 okt. 2011 21:44

Har vokst opp med katt, og synes det er koselig som bare det. Nå har jeg forøvrig ingen dyr, og vil ikke ha det når jeg bor alene. Sånt forplikter, og det kan ofte være pes.

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 24 okt. 2011 21:53

Vokst opp med dyr. Vi hadde mye forskjellig grunnet min dyreelskende søster.
Har ingen dyr selv, men savner hund. Vil gjerne ha en gang, forhåpentligvis sammen med min fremtidige partner.
Et stort pluss om han har dyr ... katt er også veldig kos ... purr, purr ;-)

Skjult ID med pseudonym nortibia ma. 24 okt. 2011 22:03

jeg har hverken fugl, fisk , katt eller hund. har hatt, og kan gjerne tenke meg en hund igjen engang, men har ingen nå ^^

Skjult ID med pseudonym Søtstoff ma. 24 okt. 2011 22:05

Skjønner dem godt, jeg. Ikkeno' er som en liten, hårete koseklump som bare er der og helt uselvisk gir av seg selv når man måtte trenge det.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 24 okt. 2011 22:07

Nå er jeg riktignok gutt og har ingen dyr, men det er ikke til å unngå og tenke noen ganger, ut i fra de utallige jenteprofilene med hund, at de har hund nettopp fordi de ikke har kjæreste. En slags erstattning i forhold til selskap.

Som om jeg ikke var fucked nok fra før, så er jeg ikke spesielt fan av hund og hunder er ikke spesielt fan av meg, og 90% av jentene her inne uavhengig av alder har hund, ja da ser det jævlig mørkt ut med tanke på fremtidig kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 24 okt. 2011 22:07

Det er jo mye selskap i en hund, katt, fugl, osv.

Karvinen:
Haha ... I bet you do! ;-)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 24 okt. 2011 22:09 Privat melding

Jeg har hund da og syns det er et hyggelig selskap når man er alene. Hyggelig å komme hjem til og gjensynsgleden er stor. :) og kan kose også når man ikke har kjæreste. Men er avhengig av den da og må legge opp alt etter den og blir veldig knyttet. Men jeg elsker dyr og er en dyreelsker,men blir litt mye ansvar når man er alene.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 24 okt. 2011 22:18

Heller en Crazy Catlady enn en Maniac Maneater. ;-)

Men seriøst så er jeg oppvokst med dyr, og jeg har mer eller mindre hatt dyr hele livet. Det er ikke noe "must have", men for meg er det mye kos, selskap og glede med den lille pusen min.
Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ha katt her i Oslo. Tilfeldighetene ville det annerledes, så jeg adopterte henne da hun trengte et nytt hjem. Og vi har det kjempefint, vi. :-)

*Hun er forresten mer guttegæærn enn meg.*

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 22:19 Privat melding

Vi hadde katt og hund når j vokste opp,og har en mor som kommer fra gård,så j er vant med dyr og syns det er kos. Hunden fikk j da vi var en fam , da det ble slutt med xmannen min så ble hunden min med meg .

Skjult ID ma. 24 okt. 2011 22:20

Dyret var i hus før samlivsbruddet, og ble værende igjen sammen med meg.

Sikkert flere som har det sånn?...

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 24 okt. 2011 22:22 Privat melding

(Skjult ID ) - man 24 okt 22:20

Jepp samma her

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 24 okt. 2011 22:22

Det er for mig vigtigt at pointere at hvis "hunden" vejer mindre end 10 kilo så er det altså ikke en hund. Så er det en overgroet rotte. Jeg synes de fleste hundebilleder jeg ser på dameprofilerne er de der rotter. Desværre.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 24 okt. 2011 22:24

har nok med naboene sine katter eg..ser ut som dei liker seg betre her enn heime:)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 24 okt. 2011 22:26

banditten:
Enig der! Må være en ordentlig hund, med heldekkende pels ... savner virkelig en å kose med nå ;-)

(kvinne 36 år fra Oslo) ma. 24 okt. 2011 22:27 Privat melding

Å spørre om hvorfor folk har dyr er jo som å spørre hvorfor folk gidder å ha barn... Fordi man liker dem, vel!

Det MÅ jo ikke være en halv-pervers erstatning for et kjærlighetsliv

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 24 okt. 2011 22:28 Privat melding

Har ingen dyr nå (har ikke tid) men har hatt veeeldig mange forskjellige dyr, Hest,Hund,Katt,ildere,Duer,Kråke,Spurver,Kanin,Hamster,fisk osv osv osv.. har jobbet i Dyrebeskyttelsen tidligere og altid vært veldig glad i dyr,er hovedsaklig et hundemenneske fremfor kattemenneske,elsker å gå lange turer og synst det er fantastisk koselige skapninger som gir mye kjærlighet og lett viser glede og følelser fra seg. er også spesielt glad i større hunder og Schæferen er nok den rasen som ligger hjertet mitt nærmest da vi altid har hatt denne type hund i oppveksten.. kommer til å få meg Hund igjen senere når privatlivet mitt tillater det. Nå trener jeg en travHest 4 dager pr uke og låner bikkja til min far med på tur en gang iblandt :)

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 24 okt. 2011 22:29 Privat melding

Jeg er nok dyrekjær! Har katt, hest og hund hadde jeg i ti år. Men om jeg møtte en allergiker som betydde mye for meg så hadde jeg nok vurdert å omplassere husdyrene iallefall. Finnes jo også allergivennlige dyr:)

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 24 okt. 2011 22:34

Hov ja. Jeg forresten mere et kattemenneske end hundemenneske, har kæresten dog en _rigtig_ hund så er det dog intet problem overhovedet.

Kunne jeg dog vælge, så ville jeg helst have pingviner!

Skjult ID med pseudonym billybob ma. 24 okt. 2011 22:39

Modellkonkurranse her plutselig nå eller??

Skjult ID med pseudonym oo ma. 24 okt. 2011 22:41

Jeg har kun fisk av samme grunn som TS. Dessverre er de vanskelig å holde liv i... så jeg ønsker meg heller en mann å prate til

hehe

(mann 31 år fra Telemark) ma. 24 okt. 2011 22:50 Privat melding

Katt og hund?!?! Jeg synes 90% av jentene rundt 20 år driver med hest jeg! Hva er greia med HEST? Og hva er greia med at det er så mye single hestejenter? For all del, alle må jo få ha sine interesser, men det er merkelig at så mange av dem henger her :P

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 24 okt. 2011 22:51

Jeg har forresten en venninne som skaffet seg hund omtrent samme uken som eksen hennes flyttet ut.. Sånn at hun hadde noen hun kunne kose med i SENGEN av alle steder! Nei nei nei.. Ikke tenk grisete nå.

Men uansett.. Syntes det er som powpow nevnte tidligere. Er enormt mange som har hund eller katt. Såpass mange at jeg faktisk har reagert på antallet. Er nesten uten unntak enten husdyr, eller unger med i bildet :P Om jeg tar litt godt i da. ;)

Jeg prøver å ikke la det hindre meg å ta kontakt med jenta, men det ligger i bakhodet hele tiden.. Jeg må jo putte i meg allergitabeletter for å kunne få en klem av dama!:(

Skjult ID med pseudonym Marjen78 ma. 24 okt. 2011 22:53

@espenruud

Du sier at 90% av jentene rundt 20 driver med hest! Isåfall, om den påstanden er rett så er det vel ikke så rart at så mange er her inne!

Greia med hest er at det er morsomt! Dessuten er det faktisk VELDIG mange menn som driver men hest og. Travsporten for ex har flere menn enn kvinner! Mange menn som driver med sprang og dressur. Så det er nok en myte at det er en jente sport!

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 22:56 Privat melding

Jeg har to hunder og det er ikke noe erstatning for noe som helst, hverken mann eller barn!
Har alltid hatt hund og kommer alltid til å ha hund, trener aktivt bruks, og den ene er godkjent redningshund, så altså ingen substitutt i det hele tatt, og ihvertfall ikke for barn, som merkelig nok mange tror, har faktisk ikke lyst på egne barn!

(mann 31 år fra Telemark) ma. 24 okt. 2011 23:03 Privat melding

@Marjen78
Jeg mente ikke at 90% driver med helst, men at 90% av jentene HER driver med hest. 90% er selvfølgelig sterkt overdrevet, men jeg kjenner ingen som driver med det, mens ca 30-40% av jentene som kommer på "jeg søker" lista driver med hest, hvilket er merkverdig mye ;)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 24 okt. 2011 23:10

Har hatt hunder og vært aktiv med hund i mange år. Så får andre sitte på rompa morgen... middag og kveld. Det er bare å komme seg ut i alt slags vær og det er ikke noe som heter dårlige klær. Det tar noen timer hver dag men det holder en iallefall i fin form. Ser ingen grunn til å slutte med det:)

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 24 okt. 2011 23:15 Privat melding

Er man glad i dyr og vet å sette pris på det de kan gi deg så er det sjeldent en løsning å kvitte seg med disse. En hund spesielt men også katter knytter seg til sine eiere og du til de. Iallefall om du er en god eier. De fleste jeg kjenner som har skaffet seg hund har tatt seg fri de første 2-3 ukene fra jobb for å være der til de har kommet seg på plass i det nye hjemmet sitt.

Nå har jeg mista hunden min i sommer, men om han fremdeles levde og alternativet var å kvitte meg med ham etter flere år for ei jente så hadde svaret vært blankt nei. Eneste alterantivet jeg ser der er om jeg hadde vært sammen med noen som plutselig utviklet allergi. Jeg ville aldri kvittet meg med en venn som alltid har stilt opp, alltid har vært i godt humør og aldri klager på noe. En venn som setter meg over alt på jord og som aldri ville skjønt det om jeg sendte ham vekk.

Det er et lite antall personer som bruker hund som erstatning for hunder - men de fleste jeg kjenner har hund fordi de setter pris på selskapet, de føler en kobling med hunden som en venn og det er en utrolig vitamininnsprøytning både for single og personer som har noen andre i livet sitt. Mange er sporty, liker turer på fjell og i marka - da er en hund en ypperlig turkammerat du alltid kan stole på - noen driver også på med jakt, deltar i røde kors etc. Mitt inntrykk er at sporty jenter i langt større grad har hunder enn andre.

Går det ikke an å velge at dyr er absolutt "no no" og dermed bli kvitt alle de som har det på lista ?

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 24 okt. 2011 23:17

Man behøver ikke ha en mannevond kjøter for å komme seg ut. Synes det er deilig å selv kunne bestemme det, jeg. Og å slippe å måtte organisere og styre med hundevakt for å få meg en ferie.

(mann 33 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 23:20 Privat melding

Mannevonde kjøtere liker jeg ikke. Store barske jakt- eller gjeterhunder derimot er win :)

(mann 49 år fra Østfold) ma. 24 okt. 2011 23:23 Privat melding

Jeg klarer virkelig ikke å bli gode venner med folk som generelt ikke liker dyr.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 23:25 Privat melding

De som får mannevonde kjøtere vet da ikke hvordan man oppdrar en hund!
Har selv overtatt såkalte "mannevonde" hunder og fått dem til å fungere i samfunnet igjen!
Det er utrolig mange som uten tvil ikke skulle hatt hund også!

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 24 okt. 2011 23:26 Privat melding

Enig med Bruce w...

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 24 okt. 2011 23:26 Privat melding

Du får se etter skilpaddedamene, de skulle være allergisikre ;) Har ikke dyr, men hadde sikkert vært lykkeligere med et eller annet dyr.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 24 okt. 2011 23:26 Privat melding

(og Stine)

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 23:29 Privat melding

Enig med deg der BruceW. Det er også dokumentert at dyrehold utvikler bedre empati hos menneske!

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 24 okt. 2011 23:30

Det er først når man har hatt folk i arbeid at man virkelig blir glad i dyr.......

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 24 okt. 2011 23:30

Hadde jeg fått like mye oppmerksomhet fra damer som fra dyr og småbarn ville jeg antagelig ikke vært her ;)

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 24 okt. 2011 23:31 Privat melding

Sikkert fordi jeg er oppvokst på gård, og alltid har hatt dyr rundt meg. Det er utenkelig med en allergiker eller en som ikke liker dyr, for å si det slik.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 24 okt. 2011 23:31

Hehe jeg overtok en voksen skarptrent tispe som viste meg hele gebisset første kveld...
Neida tidligere eier fortalte meg ikke at hun var skarptrent....Det var første og siste gangen:) *humrer og mimrer* Skarptrent av idioter som trodde de kunne hund.......Det var ingen som var så stødig som henne når
hun fikk klare regler:)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 24 okt. 2011 23:35

Enig med dyrevennene.

Stine:
Gjelder spesielt barn! De lærer mye om det å ta vare på noen, vise omsorg, ansvart osv.

Skjult ID med pseudonym Marjen78 ma. 24 okt. 2011 23:38

@espenruud

Må være rent tilfeldig!;) Tror ikke 90 % av jentene her inne holder på med hest. Men se det positive i det. Om du finner deg en jente som har hest så vet du at du iallefall får en del tid til å holde på med DIN hobby. For hest tar tid!:)

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 23:45 Privat melding

Er fullstendig klar over det Enigma. Har lang utdannelse om hund og kunne skrevet en hel avhandling om det, men gadd ikke det her!

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 24 okt. 2011 23:47

Stine:
Skjønner at du har ordentlig peiling. Var bare for å utfylle litt ;-)

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 okt. 2011 23:48 Privat melding

;)

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 24 okt. 2011 23:50

Oppvokst på gård, og har derfor håndtert mye dyr.
De fleste vanlige, og noen ikke fullt så vanlige.
Alltid hatt hunder, og trent disse for jakt og ettersøk.
Har veldig få ønsker som er helt ufravikelige, men aksept for en eller to hunder er noe som må være på plass.
Ironisk nok har de siste jeg mailet med vist seg å være allergiske :(
I ettertid har det blitt spesifisert i profilen ;p

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 25 okt. 2011 00:00

Det handler nå forsåvidt ikke om man liker dyr eller ikke for min del. Jeg kan like dyr så mye jeg vil, men det hjelper ikke mot det faktum at jeg ikke kan ha pelsdyr. Jeg er for allergisk. Kjipt, men sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 25 okt. 2011 00:02

Er vel helst neptun folk er allergiske mot, ikke deg som har allergi. ;)

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 25 okt. 2011 00:03 Privat melding

Taranteller er jo søte,få deg en sånn en ;)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 okt. 2011 00:06

@noldus1 tir 25 okt 00:03
+1
Taranteller er også billige i drift, tar lite plass, og bråker ikke.

Skjult ID med pseudonym C. ti. 25 okt. 2011 00:07

Ingen dyr takk... Ikke alle damer har dyr...

Skjult ID med pseudonym Nettskrekk ti. 25 okt. 2011 00:08

Selv eeelsker jeg dyr, og blir helt satt ut av en nesten hvilken som helst hund. Har vokst opp med flere hunder og mye tur og lek i hverdagen :) Elsker det!
Problemet er at jeg i voksen alder har blitt ganske allergisk mot hunder og blir helt øøøødelagt av katter, kaniner og hester. Nyser og klør! Dette er så trist at jeg stadig vurderer å heller nyse og få meg hund likevel - men gjør ikke det i frykt for å måtte gi den bort igjen.

Boble sier jo ikke at han ikke liker dyr, bare at han er allergisk...

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 25 okt. 2011 00:09 Privat melding

Det finnes også både Hund ,hest og katt som er allergi "vennlig" ...

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 25 okt. 2011 00:10

nakenhund?

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 25 okt. 2011 00:11

Får vel vurdere å skaffe meg dyr da hvis de gjør en mer empatisk. Både bli litt empatisk og ha dyr, da MÅ jo damene komme løpende. Eller? :S

Skjult ID med pseudonym Guybrush ti. 25 okt. 2011 02:22

Powpow: Å gå tur med små søte unger og ei fin bikkje er de eneste gangene jeg jevnlig har opplevd at pene jenter/damer kommer bort uoppfordret og slår av en prat :P

(mann 36 år fra Oslo) ti. 25 okt. 2011 02:34 Privat melding

Jeg har hund fordi ei venninne overtalte meg. Nå har jeg ikke hjerte til å kvitte meg med henne, LOVE HER SO MUCH<3<3<3<3<3

Men jeg får meg nok ikke noen ny hund etter at hun er død evt da kun etter at jeg har fått meg barn eller noe. Vil ikke ha hund alene. Ensomhet sucks men å være singel og ha lyst til å reise litt rundt for å møte folk men ikke kunne pga hundebisken er enda kjipere. Anner forresten ikke hvor mange ganger jeg har måtte dra hjem tidlig om morgenen fordi jeg har en hund hjemme som trenger en luftetur. Sååå kjedelig:-((((
Eller hvor mange fyrer jeg har møtt som kontakter meg selv om de vet jeg har hund også vil de ikke ha hunden over hos seg men de vil ikke være hos meg. Helt på tryne spør du meg å være slik som disse kara. Hvorfor velge meg da liksom??? Da er jo ikke jeg et aktuelt kjæreste emne for dem.

Så for å oppsummere: Synes det er helt greit at du dropper oss kjerringer som har pelsdyr. Velferd fremfor kjærlighet. Elller???? hvordan var dette igjen??? Det hørtes fryktelig feil ut. :-D haha:-D

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 25 okt. 2011 22:17 Privat melding

Bikkja til Obama er allergivennlig... han har dame også...

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 25 okt. 2011 22:29 Privat melding

jeg har ikke dyr, fordi det er masse ansvar og føler man bør være to for det....
Men om en fremtidig partner har det, er det null stress, i grunn veldig koslig. Og en fremtidig partner ikke vil/kan ha dyr er det heller ikke stress i grunn

Skjult ID med pseudonym barevås ti. 25 okt. 2011 22:38

Det virker som det er veldig mange av dere damer her som bor i Oslo sentrum. Vil det si at det er innekatter?