Alle innlegg Sukkerforum

"Jeg ga deg oppriktigheten min - du kastet den fra deg."

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 okt. 2011 23:44

Når jeg leser på forumet, tenker jeg ofte på denne setningen.

Dette med å være aktiv på en datingside med ærlige hensikter og oppriktige ønsker om både godhet, fortrolighet og kjærlighet - må man forvente å bli funnet og veid for lett?

Og om det er sånn at man må forvente det - kan man da holde seg åpen for de helt store følelsene?

Hva gjør dette med nettdating egentlig med oss? Preges vi mye av dette? Lite? Ingenting?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 25 okt. 2011 23:50 Privat melding

ikke så lett for de sarte og nærtakende, kanskje. en må regne med å legge mye mer energi i det enn man får igjen, inntil man møter den rette.

Skjult ID med pseudonym Veteran ti. 25 okt. 2011 23:52

Noen ganger trenger jeg ikke se etter hvem som har skrevet innlegget :-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 25 okt. 2011 23:57

Man må bare forvente at en blir veid og funnet for lett.

Etter flere år med forsøk på nettdating har jeg hverken spesielt mye følelser eller optimisme igjen.
Jeg er trolig mer kresen enn noen gang, samtidig som det til stadighet er nye ting jeg innser jeg aldri vil kunne innfri og jeg stadig har mindre og mindre å tilby.

Om det en gang fantes grunner til å velge meg fremfor andre, så finnes de i hvertfall ikke lenger.

Men det er nok i ferd med å gå opp et lys for meg, at jeg rett og slett ikke er laget for forhold.

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 25 okt. 2011 23:58

Tror de fleste av oss blir litt kyniske. Og objektifiserer andre på sukker. Er mange her inne som er aldeles nydelig som har vært her i åresvis. Hvorfor de fremdeles er her aner jeg lite om, men jeg tenker nå mitt.. Det kan kanskje tenkes at man blir litt blendet av alle de pene menneskene her og dermed sniker de "beste matchene" seg under radaren..
Selv om de sender melding til deg;)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 25 okt. 2011 23:58

Man må være vanvittig tykkhuda for å overleve nettdating. Dessverre tror jeg ikke at alle som begir seg ut på det er det.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 26 okt. 2011 00:05

Spørgsmålet er om det egentlig ikke bare gælder at have flaks og god timing.
Jeg tror ikke netdating ændrer os på nogen måde, det viser bare hvem vi i virkeligheden er, både positivt og negativt. Overfladiske, selvcentrerede, uden reelt selvbillede og hvad der nu ellers kan være.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 26 okt. 2011 00:07

@banditten
Jeg er uenig med deg. Folk, i hvert fall folk som er på søken etter en kjæreste, er som regel langt mer mottakelige for tilnærmelser i det virkelige liv. Det gjelder bare å finne ut hvem som faktisk er på søken etter en kjæreste.

(mann 45 år fra Oppland) on. 26 okt. 2011 00:11 Privat melding

Jeg kaster ikke oppriktigheten, men den blir vanskeligere og vanskeligere å tro på. Sartheten består, og det er jeg glad for. Uten den var jeg lite annet enn et skall, et sprukket egg der substansen hadde rent ut i sanden.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 26 okt. 2011 00:11

@Neptun - Ok, nu kan jeg sådan set bare tale for mig selv, jeg er ligeså modtagelig uanset om jeg netdater eller ikke. Tror faktisk at netdating gør mig en anelse mere skeptisk fordi man i profilerne til folk ser hvad de faktisk tænker (profilteksten).

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 okt. 2011 00:17

Takk for mange fine og seriøse svar. Jeg lover å kommentere mer i morgen. Nå er jeg altfor sliten :-)

Natta.

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 26 okt. 2011 00:19

Tror det er mange sprukne egg på de forskjellige datesidene som finnes. Og knuste drømmer om å finne prinsessen som egentlig ikke finnes. Bygge seg opp forhåpninger og forventinger som overgår etthvert normalt menneske. Selvinsikten forsvinner, og man sitter i en evig søken etter det beste. Helt til man blir som Powpow skriver.. Ute av stand til å føle og håpe noe som helst.

Men det er heldigvis ikke sånn de fleste andre har det! Håper jeg i allefall.. Er litt håp igjen hos meg, men jeg har vel mer eller mindre mistet håpet på at sukker skal være rette plassen for meg. Jeg er rett og slett ikke pen nok, og sjarmen kommer ikke frem;)

Skjult ID med pseudonym 123 on. 26 okt. 2011 00:21

Jeg ser på forumet omtrent som rekruttskolen i militæret: Her finner du alle mulige folk, fra alle samfunnslag, med all mulig oppdragelse/eller mangel på sådan, alle mulige livssyn etc.

Forumet er mobbens arena. Dette er stedet der selvhevdelse er viktigere enn nestekjærlighet, området der man fint kan tillate å være frekkere mot hverandre enn i det virkelige liv.

Forumet er ikke stedet for personlig utlevering slik jeg ser det. Du vil bli veid, du vil bli funnet for lett. Du vil bli spist, du vil bli spyttet ut igjen.

Når det gjelder min kommunikasjon på det private plan med potensielle kjærester, så opplever jeg det heldigvis som noe helt annet. Her kan jeg være personlig og nær og få fine og konstruktive svar tilbake. Så har jeg også hatt noen virkelig fine dater :)

Så, det er nok (som de fleste sikkert skjønner) viktig å skille mellom forumdelen og det andre datinggreiene :D

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 26 okt. 2011 00:36

Synes sukkerverden er stort sett kropps-utseende- og sexfiksert :) Men det er slik irl også

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 26 okt. 2011 00:43 Privat melding

Det er vel kanskje en fare for å bli tråkka på og lurt. Folk er vel kanske litt mere kresne her også og setter kravene kanskje for høyt og fallhøyden er stor. Og man er vel mere utseende fokusert enn å legge mere vekt på indre verdier i en person. Mange tror jo de skal finne prinsessa eller prinsen innpå sånne sider,men man kan da ha flaks å finne den innpå her også da. :) Men har man litt for høye forventninger,så kan man jo bli skuffa og frustrert av dette. Prøver å legge seg ut,men får ingenting tilbake. :)

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 26 okt. 2011 00:45 Privat melding

I dag fikk jeg en mail fra en person i denne tråden som lurte på om jeg var Z på forumet. Det på grunnlag av at han syntes noe i profilen min minnet om slik Z skriver her inne. Hehe, da lo jeg litt. :)

Det er nok mange her inne av guttene som skulle ønske de visste hvem Z er, tror de blir sjarmert av det hun skriver og jakter etter henne. :)

Det jeg lurer på er (dette gjelder forøvrig ikke personlig til Z) om disse som blir "sjarmert" av ordene og holdningene ville gitt personen en sjanse om det viste seg at de ikke helt falt for utseendet ved første blikk når den "anonyme" gir seg til kjenne?

Skjult ID med pseudonym Christin on. 26 okt. 2011 00:52

Tror det er mange av oss som blir både frustrerte og deppa av nettdating i perioder. Ja, det preger meg. Det er vanskelig å slippe ned forsvarsmuren og tørre å gi av seg sjøl. Derfor mister jeg av og til trua på at jeg kan finne noen via nettet. I lange perioder har deaktivert profilen og lagt Sukker død. Nå har jeg hatt en lang pause og er klar for prøve litt igjen.

Skjult ID med pseudonym Eple on. 26 okt. 2011 00:54

De aller fleste er jo mest sjarmerende "live". Og hva en synes er pent er jo heldigvis forskjellig. Selv om noen er klassisk pene trenger de ikke å være my cup of tea, smaksmessig. Jeg faller ikke for noen jeg ikke har møtt,finner det også vanskelig å utlevere meg til en fremmed på nett, og synes det litt pinlig ut å skulle møte denne fremmede ute i RL. -Hei, skal vi bli kjærester? :)
En blir jo litt utbrent av å "jobbe" på sukker på fritiden...

Men jeg ønsker alle lykke, lykke til! Håper dette fungerer for dere. :)
Det hadde vært utrolig morsomt om noen skrev på forum: -Hurra! Jeg har fått meg kjæreste!!!!! Ha det bra!

Skjult ID med pseudonym Eple on. 26 okt. 2011 01:07

@lama83
Spot on.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 26 okt. 2011 01:10

Mitt valg.
Jeg velger hva jeg gir fra meg. Dersom jeg gir for lite...mitt valg. Dersom jeg gir for mye...mitt valg.
Hva andre velger å gjøre ift det jeg gir/gjør, er opp til dem. IKKE mitt valg.
Forventninger og forutsetninger er noe jeg stadig blir bedre til å eliminere.
Jeg har ikke kontroll på annet enn meg selv.
Min første tanke ift til trådtittelen...sånn på tampen før sengetid.
:-)

(mann 39 år fra Oslo) on. 26 okt. 2011 04:51 Privat melding

Du gjør dette for vanskelig kjære z: her handler det om å vise personlighet gjennom bildene, legge ut basic info for siling i profiltekst og utvekske kontaktinfo gjennom melding, møtes og da begynnet endelig eventyret.

Nettdating er lynraskt og overfladisk og det SKAL være sånn. Dette hjelper oss til å bli lykkelige ( nei, det var ikke ironi) Det oppriktige og dype kommer senere:)

Soon but good baby, soon but good!

Kan egentlig noen ting på nettet gå for raskt lurer jeg på? Er ikke raskt alt det gode ved nettets vesen, ved nettets essens kan man si? Sakte internett er som fugl uten vinger, rakett uten motor, gråtende oter uten selskap eller tilhørere. Nettet skal gå raskt og spinne som ildkula og du skal elske det hvert sekund. Nettet er skapt for lynraskt kjærlighet, kjærlighet som bare iler og aldri stopper men alltid endrer form.

Akkurat som z heseblesende henger med i svingene og gaper etter kjærlighet i hvert pust, og gaper hun høyere øker sjansen.

Hun sklir ovet nettet som lynpulsen!!!

Jepp, og øyekulene ruller i hodekulen et sted på klodekulen som ruller i rommet med lyset på. God natt kjære cybervesener, god natt!

(mann 39 år fra Oslo) on. 26 okt. 2011 05:05 Privat melding

Jeg surfer på lynnettet som vingen, jeg surfer på overflaten og nyter utsikten og vinden og bølgegyngingen og under meg er havdypet som venter på meg uten noe rush, for nå er det rush hour on the high rolling seas.

Ship o hoy lama lamolam, ship o hoy!:)

(mann 49 år fra Østfold) on. 26 okt. 2011 07:21 Privat melding

Dette med å være aktiv på en datingside med ærlige hensikter og oppriktige ønsker om både godhet, fortrolighet og kjærlighet - må man forvente å bli funnet og veid for lett?

-Kommer ann på hvor attraktiv du er, men sannsynligvis ja.

Og om det er sånn at man må forvente det - kan man da holde seg åpen for de helt store følelsene?

-Ja, om du er hardhudet nok.

Hva gjør dette med nettdating egentlig med oss?

-Du får enten lavere eller bedre selvbilde. Uansett blir du mer kynisk tror jeg. I hvilken grad? Det varierer vel etter hvor følsom du er.

(mann 43 år fra Oslo) on. 26 okt. 2011 07:50 Privat melding

Man må ta det å være på en datingsite med en klype salt, hadde nok større forhåpninger innledningsvis, men etter hvert har jeg lært meg å ikke legge for mye følelser i det da det til syvende og sist bare er en ekstra måte å komme i kontakt med mennesker som du ellers aldri hadde kommet borti.

Skjult ID med pseudonym jente on. 26 okt. 2011 08:32

FIne svar her. Enig med de tre siste flotte gutta. (PS. Herlig skrivestil, Venturex!)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 okt. 2011 18:08

@Powpow
"Om det en gang fantes grunner til å velge meg fremfor andre, så finnes de i hvertfall ikke lenger.
Men det er nok i ferd med å gå opp et lys for meg, at jeg rett og slett ikke er laget for forhold."
Z: Det synes jeg var en trist konklusjon. Dessuten tror jeg den er helt feil.....så tenk deg om en gang til da vel? :-)

@Boble
Er det virkelig sånn at de fleste blir kyniske? Kanskje.....Men trenger dette å være utelukkende negativt mon tro?
Personlig har jeg nok blitt mer selektiv og mindre "sosial" overfor alle. Dette tror jeg er bra for meg....egentlig?

@neptun
Tror du har rett i at ikke alle er tykkhudet. Hvilke konsekvenser det får er jeg imidlertid litt usikker på. Det du sier er litt i gaten med overskriften min......Å få følelsen av å bli kastet overbord kan kanskje være i meste laget for noen?

@banditten
Jeg er uenig med deg :-)

@Spongebob1
Jeg vet ikke, men ja, jeg tror det. Og noen ganger ikke. Klart svar fra meg ser jeg. Men jeg tror at jeg er en god menneskekjenner sånn dypest sett. Jeg tror jeg sjelden tar feil. Derfor vet jeg fort. Samtidig er det også sånn at noen ganger velger man likevel bort mennesker fordi man "trenger noe annet" i livet eller for en periode. Men ja, det er helt opp til andre å oppdage våre gode verdier eller tanker - og det som er bra for en, er dølt for en annen. Selvsagt. Derfor leser noen enkelte med interesse og andre med et stort gjesp også her på forumet :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 okt. 2011 18:16

@indie73
Godt sagt, og fint å se at du verner om det viktigste du eier :-)

@123
Jeg forstår godt hva du mener når det gjelder forumet. Overskriften var egentlig ikke ment rundt hvordan man kommuniserer på forumet, men hvordan man føler det rundt treff med mennesker, med potensielle håpefulle og med kræsjlandinger som ikke alltid er andre mennesker "verdig", der man ikke tar vare på følelsene underveis.
Jeg leser til stadighet sårede innlegg mer eller mindre kamuflert, der folk føler på dette - tror jeg. Derfor tråden...

@Quakki
Tror du har rett i at mange føler at de gir mer enn de får, ja. Det er kanskje viktig å lære seg å ikke gi mer enn man tåler å miste? For mister man seg selv, har man et jævlig stort problem slik jeg ser det! (sorry språkbruken)

VIPS!
Jeg tror svaret definitivt er nei. Om menn ikke liker utseendet til noen, spiller det overhodet ikke noen rolle hva du har sagt av ord som har falt i smak på et forum eller i en mail. De ordene må derfor ha sin egenverdi. Og om du ikke ser egenverdien i ordene, får du definitivt fort følelsen jeg beskriver i trådens overskrift. Garantert! :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 okt. 2011 18:26

@Christin
Forstår uendelig godt hva du sier - lykke til denne gangen da med nettdatingen. Selv ligger jeg brakk for tiden :-)

@Eple
"En blir jo litt utbrent av å "jobbe" på sukker på fritiden..."
Tja....kanskje du har rett. Utbrent eller "tappet" eller ett eller annet som ikke nødvendigvis er tipp topp.....

@Tingeling
Flott at det er lett for deg å finne balansen! Men slik jeg leser forumet, er det ikke lett for alle andre. Derfor synes jeg det kunne være en ok greie å ta opp. Men om du takler det, er det jo overhodet ingen sak.

@Venturex
Hehe....hvorfor tror du umiddelbart at dette gjelder meg og mine egne erfaringer? Jeg "sliter" ikke med dette, jeg. Ja, selvsagt har jeg opplevd det, eller i alle fall lignende situasjoner. Men jeg er "skremmende" usentimental av meg og jeg evner å gå fort videre. Eller for å si det på en annen måte; Jeg kan bli "hard" og bare lukke dører. Hard for å være mild mot meg selv. Såpass egoistisk er jeg da tross alt. Forresten gaper jeg ikke etter kjærlighet - jeg puster den inn. Hver dag :-)

@Bruce
Men.....hva mener du? Hva gjelder for deg?

Skjult ID med pseudonym Bille on. 26 okt. 2011 18:34

På et eller annet vis tror jeg nettdating, eller det å være aktiv på en nettdatingside, påvirker oss ( ihverfall mange av oss). Nå har jeg i en lang periode vært lite aktiv, men det som igjen slår meg er kynismen som råder.
For veldig mange er bilder, kropp og utseende alfa og omega. Det kan være helt uforståelige grunner til at du blir veid og funnet for "lett". Du kan tro du har fått god kommunikasjon med en eller annen for så i neste øyeblikk bli møtt av total taushet.
Med nettkommunikasjon er det mye enklere å oppføre seg kynisk og glemme vanlig folkeskikk og skikk og bruk. På et eller annet tidspunkt vil de fleste av oss oppleve dette tror jeg.

Jeg tror det er viktig med en god porsjon realisme og kunne være litt tykkhudet når en begir seg ut på området nettdating!!

Skjult ID med pseudonym 123 on. 26 okt. 2011 19:54

@Z

Jeg føler det veldig åpent, riktig og fint å treffe frøkener fra sukker jeg :) Jeg har ingen opplevelser som tilsier at jeg ikke kan håpe på de store følelsene, eller den store kjærligheten (som jeg romantisk nok tror på) i møtet med de jeg velger å date.

Jeg opplever at både de jeg har datet og jeg, har behandlet hverandre og de utleveringene som måtte komme i et slikt møte, med den verdigheten, forståelsen og respekten som bidrar til å føre to mennesker nærmere hverandre.

Likevel er det jo ikke alle man føler at man passer sammen med :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 26 okt. 2011 21:34

Jeg kan ikke se at jeg har skrevet at det er lett for meg å finne balansen, Z.
Men for meg handler dette om bevisste valg, og det er noe jeg har fokus på. Ut fra det velger jeg OM jeg vil, og HVORDAN jeg vil, forholde meg til nett, til dating...som de fleste andre ting jeg har i livet mitt.

Og det er da en helt ok greie å ta opp på et datingforum der det de fleste har til felles er..."dating".
Men jeg tror ikke dette er unikt for datingprosesser. Jeg tror dette gjenspeiler seg generelt i medmenneskelige relasjoner. Hvordan man er med familien. Hvordan man er på jobben. De ulike arenaer...
Mer konkret -> Det handler om HVEM man er og egen integritet. Tror jeg.

Og jeg vet jeg har skrevet dette mange ganger før, men gjentar det:
“If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten.”

Det jeg lurer litt på er...hva mener du med "de helt store følelsene", Z?

(mann 45 år fra Oppland) on. 26 okt. 2011 22:08 Privat melding

@Tingeling: jeg skjønner ikke dette... mener du å si at økt bevissthet om seg selv åpner øynene for omgivelsene - eller mener du å si at økt bevissthet om seg selv er selve målet?

Skjult ID med pseudonym Frifant on. 26 okt. 2011 22:13

Nå tror jeg vi nærmer oss meningen med livet:-)))))

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 26 okt. 2011 22:26

Med økt selvbevissthet og om hvordan en selv oppfatter verden, kan det åpne mange øyne.

(kvinne 49 år fra Østfold) on. 26 okt. 2011 22:50 Privat melding

Det jeg har lært av dette,er at det ikke er noe for meg.
Er for lett og gjemme seg bak tastene.. må se personer jeg.
Lese kroppsspråk og måten personen er på.
Men har gitt det et forsøk da :)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 26 okt. 2011 22:54 Privat melding

@teruki Du får da lese kroppsspråk og se deres væremåte hvis du evt ber de ut på date da :)

Skjult ID med pseudonym Eple on. 26 okt. 2011 22:55

Reagerer med VANTRO på at Sukker har fjernet det ene innlegget mitt på denne tråden fra i går!!!! :O
Den var litt negativ for sukker og pro real life, men HALLO!!?
Er det ikke lov å mene noe i forum?
Sjokk.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 26 okt. 2011 22:57

z
Ikke her, kjære ;)

(kvinne 49 år fra Østfold) on. 26 okt. 2011 22:59 Privat melding

sant det Quakki.
Tar den :)
men synes dette her er veldig vanskelig jeg.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 26 okt. 2011 23:00 Privat melding

Man må vel passe på kanskje å ikke gi for mye av seg selv på disse sidene. For fallhøyden er jo så stor. Man tror man har skutt gullfuglen,men til slutt sitter man igjen med skjegget i postkassa. Tror kanskje at alle ikke er ærlige nok innpå her heller. Men såklart kan man finne drømmekjæresten her også da,masse fine folk innpå her. :) Tror kanskje mange er skeptisk til å finne seg en kjæreste på nett også for man vet kanskje ikke hva man møter på og sjansen for å bli lurt og bedratt er jo der. Men jeg personlig har en positiv innstilling til dette. :)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 26 okt. 2011 23:03 Privat melding

@teruki Joda,jeg ser den. :) vanskelig er det og det syns nok de aller fleste også. jeg er jo litt skeptisk selv også og har litt inntrykk av at noen er innpå her i ren tidsfordriv. Men så lenge du har en positiv innstilling til dette,så vil man en dag finne det man leter etter. :)

(kvinne 49 år fra Østfold) on. 26 okt. 2011 23:03 Privat melding

Quakki.

som jeg skulle skrevet det selv :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 okt. 2011 23:25

@Tingling
“If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten."
Et fint sitat, men jeg ser ikke helt hvorfor du skriver det. Takk åkkesom.

En gang så du meg da jeg hadde de helt store følelsene i meg. Det tror jeg får være svar nok akkurat nå.

@Frifant
Fortell meg: Hva er meningen med livet ditt slik du ser det selv? Jeg vet mitt svar. Vet du ditt? ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 26 okt. 2011 23:38

Sitatet var generelt, og ikke til deg Z. Poenget mitt er at...
Dersom man føler at man gir, og gir, og gir, og gir og stadig føler at det blir "kastet vekk"....er det på tide å ta en titt på hva man selv gjør/gir. Dersom det ikke funker, hvorfor fortsette?

Stemmer. Og ok. :-)

Skjult ID med pseudonym Christin on. 26 okt. 2011 23:47

@Z

Takk for omtanken. Om nettdatingen ikke fører til det jeg ønsker meg så lærer jeg uansett mye om kommunikasjon. Og lærdom får man aldri for mye av:-).

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 okt. 2011 23:51

Du har rett, Christin. Jeg har lært helt uvurderlige ting gjennom sukker.
Ting jeg ikke i min villeste fantasi så komme :-)

Skjult ID med pseudonym arneand to. 27 okt. 2011 00:50

Må man forvente å bli funnet og veid for lett?
Ja, og ikke bare av og til, men størsteparten av tiden.

Og om det er sånn at man må forvente det - kan man da holde seg åpen for de helt store følelsene?
Ja, men det forutsetter at man holder fokus, og starter hver ny samtale som om den var den første.

Hva gjør dette med nettdating egentlig med oss? Preges vi mye av dette? Lite? Ingenting?
Man vil bli litt kynisk etter hvert.
Når profilen er laget, og mailene sendt, er det for sent å bli mere tykkhudet.
Om man ikke har spesielt mye erfaring fra nett, og da spesielt forum/mmorpg, vil det være veldig brutalt.
Gir du mye av deg selv, og får lite eller ingenting tilbake, vil du preges av det.
Hvor mye vil avhenge av hvor hardt du prøver, om du tar avslag og stillhet personlig, eller gir ukritisk av deg selv.
Balanserer du det ikke, er det bare ett tidsspørsmål før du går tom.

Det jeg vil frem til, er at det kan være lurt å ikke forvente spesielt mye av nettdating.
Husket noe, fra flere år tilbake, som passet litt ;)
(Ja, det er en noe nerdete referanse ;p )
Skrev det om en del, plusspoeng for den som finner ut hvor dette originalt kom fra ^^
***
Skulle ønske jeg kunne si jeg fant henne med en gang.
At jeg logget på sukker, at hun var der allerede, og ventet på meg.

Som dere sikkert skjønner skjedde det ikke slik, men jeg vet hun er der ute en plass, og jeg skal finne henne.
Jeg har funnet ut noe viktig i løpet av denne tiden, med hjelp av alle forumtrollene falt alle bitene på plass.

Jeg har lært at å lete etter kjæreste på nettet, kan sammenlignes med et godt minne.
Når det er der, og du vet det er der, men det er rett utenfor rekkevidde, kan det være alt du tenker på.

Du kan fokusere på det, prøve å tvinge det frem, men jo mer du gjør det, jo lengre borte virker minnet.
Men om du er tålmodig, og tar tiden til hjelp, vil det kanskje, men bare kanskje, dukke opp.

Jeg vil i det minste legge til rette for at jeg er ett sted hun kan finne meg.
***

Om jeg blir veid, og funnet for lett, kan jeg sikkert fly videre ;p

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 okt. 2011 13:57

En ting er å bli veid for lett eller ikke.

Men tenker dere noen gang på de som dere veide for lett?
Tenker dere noen gang på hvordan dere sier eller ikke sier ting når dere kutter kontakten med noen?
Og har dette noe med den "etterlatte" sin følelse av å bli veid å gjøre?

Skjult ID med pseudonym Christin to. 27 okt. 2011 14:08

Helt klart Z.

Jeg selv kan bli litt "nedfor" av å bli avvist fordi jeg ikke blir ansett som "bra nok". Derfor er jeg veldig bevisst i forhold til hvordan jeg bryter en kontakt. For meg er det viktig å få formidlet at jeg synes personen er en flott person og kommer til å ha verdi for noen selvom det ikke oppstod "søt musikk" hos meg.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) to. 27 okt. 2011 22:23 Privat melding

Nettdating har alltid vært treg for meg og vil alltid være, for det er noe jeg gjør det selv. Mest pga en del forventninger og krav. Ting som har skjedd i tidligere forholdet og vil ikke oppleve de igjen. Til og med noe enda verre. Å nei, takk! :D
Naturen ved nettdating skal være skeptisk for oss alle, tror jeg i alle fall!? Eller er det bare meg? jeg ser selv bare overflaten ved nettdating for jeg vet ikke hvem er det som egentlig sitter bak desken og kjenner ikke personen i det hele tatt. I virkeligheten er det noen mennesker som er vanskelige å bli kjent med og noen er lette......Men her på nettet er det umulig å se gjennom profiltekstene og bildene. Det er alltid tvil!......Selv ved stevnemøtene føler man at det er ikke nok med bare tre møter. Minst må treffe personen personlig i noen måneder for da kunne kjenne han litt i alle fall og føle seg trygg. Det er sånn jeg føler det i all fall. Vet ikke om andre!? :-) Så jeg bare nyter overflaten ved nettdating surfingen så lenge jeg er ikke blitt bedt ut av noen ved god magefølelse. :-)
Det med ærlighet, oppriktighet, godhet, kjærlighet osv......er det noe man må bli i første rekke godt kjent med seg selv. Er du ærlig og oppriktig med deg selv i første rekke gjennom livet ditt så klarer du å være ærlig og oppriktig med andre. Er du god og snill med deg selv så klarer du å være god og snill med andre. Klarer du å gi kjærlighet til deg selv klarer du å gi det til andre......osv.... ! :-)
Klarer du å holde balansen i alt mulig ( hva som helst) har du et lys og flott liv! :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 okt. 2011 22:28

Mange fine tanker fra deg der, Afsaneh. Siste del av det du skriver er jeg veldig enig i :-)

Jeg tror det er individuelt hvordan man opplever "tillit" eller hvor fort man føler seg trygg på noen. Jeg mener at man kan føle seg trygg umiddelbart! Jeg klarer ikke å forklare hvordan eller hvorfor det skjer på en saklig måte, men jeg kan nevne at den personen jeg virkelig har følt mest for gjennom min tid på sukker, var jeg trygg på i første mail! Det høres uvirkelig ut, men jeg bare visste. Interessant fenomen, egentlig. Men ganske sjeldent vil jeg tro.

Jeg tror det handler litt om hvor åpen man er, hvor privat man er eller hvor redd man er for å møte seg selv i døra.
Noen ganger treffes man på samme "frekvens" andre ganger tør man ikke å "treffe noen frekvens" overhode.
Og det er når man ikke tør at man henger seg opp i bagateller som betyr svært lite. *påstand*