Alle innlegg Sukkerforum

Viktigst hvor man kommer fra?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sola on. 26 okt. 2011 12:18

I løpet av den korte tiden jeg har vært medlem her inne, har jeg lest noen profiler som har vært interessant....Disse mennene har ikke kommet fra samme sted som meg, men jeg har tenkt at man ikke kan vite om kjærligheten finnes i min egen by, eller ett annet sted....
Mitt spørsmål er om det er noen vits å skrive til noen som har skrevet at de ønsker kontakt med noen fra f.eks Oslo....og ingen andre steder...eller er det bare dårlig bruk av min tid?

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 26 okt. 2011 12:30 Privat melding

kommer an på det, ville jeg trodd da... mange som har spesifisert hvor de ønsker kontakt fra
spesifiserer dette gjerne fordi de ikke er villige til å flytte selv...
noen ganger har jeg oversett den delen og skrevet likevel og noen få ganger fått kontakt
tilbake.
selv mener i allefall jeg at det ikke har noe med HVOR man kommer fra,
men at noen ting må taes hensyn til, f.x hvis den du kontakter ikke er villig til å flytte (av div årsaker)
bør du være villig til å flytte for at det skal være reelt å ta kontakt...

(mann 44 år fra Akershus) on. 26 okt. 2011 12:38 Privat melding

Jeg kan godt skrive med folk fra andre deler av landet. Har heller ingen ting mot å finne en kjæreste andre steder, og få reservasjoner mot å flytte. Problemet er jo bare det med når og hvor ofte man skal på date...

Skjult ID med pseudonym kar on. 26 okt. 2011 12:48

Ulempen med avstand er at terskelen for å ta det første møtet blir høyere jo lenger unna hverandre man er. Det blir litt sært med en halvtimes kaffedate hvis en må ta fly og tog og kanskje booke et hotellrom først.

Samtidig er jo litt av poenget med å gå online at en får utvidet horisonten sin fra det lokale og vante. Selv opplever jeg at det er vanskelig å finne noen jeg liker her jeg bor, både offline og online, mens blant sukkerprofilene ser jeg det står mye bedre til i nabofylkene.

Skjult ID med pseudonym jente on. 26 okt. 2011 13:31

Hvis du selv er flyttbar og ikke minst flytteVILLIG (ikke helt det samme), så går det jo an å prøve.

Men om du for eksempel har små barn knyttet til et annet sted i landet, kaster du bort tiden ved å skrive til meg.

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 26 okt. 2011 14:39

Jobb, bolig og unger er grunn til å være fastlåst på et geografisk sted. Om dette ødelegger er det garantert ingen vits i å vurdere engang. Spørsmålet da er om denne personen som har skrevet at han/hun kun ønsker å bli kjent med folk fra hjemområdet har slike sperrer, eller om valget kun er tatt for enkelhets skyld.

(mann 38 år fra Oslo) on. 26 okt. 2011 14:53 Privat melding

Har fundert litt på det samme, egentlig. For å ta et random eksempel: Om man bor på f.eks. Nordstrand og skriver at man kun vil møte folk fra Oslo. Så finner man tonen med en som bor helt opp mot Østerås eller lignende. Da er det jo fort en halvtimes vei om man skal besøke hverandre, avhengig av trafikk. Hva er da galt med å reise en halvtime - tre kvarter ut fra Oslo?
Har lagt merke til at flere totalt utelukker alt annet enn nøyaktig det området de oppgir at de er interessert i å lete i, og det gjør meg egentlig litt forvirret.

Så jeg lurer på det samme som TS, egentlig. Er det bare bortkasta tid å kontakte sånne, eller finnes det faktisk noe slingringsmonn hos noen?

(mann 45 år fra Oslo) on. 26 okt. 2011 16:27 Privat melding

Vanskelig å svare generelt på dette. Noen er mobile, mens andre vil absolutt ikke flytte. Ens egne preferanser på dette spiller jo også tungt inn. Det går jo dessuten an å forsøke seg på et avstandsforhold.

Personlig har jeg ingen planer om å forlate Oslo og har utelukkende dårlig erfaring med avstandsforhold.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 26 okt. 2011 16:32

ja og tenk viss det er motvind..:)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 26 okt. 2011 18:22

Hvis du er fra f.eks Hordaland og vedkommende du vurderer å kontakte kun ønsker kontakt med folk fra Oslo, da kan du rett og slett bare spare deg for å sende mail. For den blir mest sannsynligvis ikke svart, eller så får du svar om at du bor på feil sted.

Men, det er alltid like morsomt med disse fra Oslo som godt kan lete etter folk fra naboliggende fylke og som tror det eneste nabofylket til Oslo er Akershus. :P

Personlig foretrekker jeg å starte i mitt eget fylke. Jeg tror jeg har vært innom samtlige mer eller mindre aktive jenteprofiler i mitt fylke uten noe hell. Altså, selvsagt noen interessante, er bare det at jeg ikke er interessante for dem ut fra det jeg leser.
Så da ekspanderte jeg til nærliggende fylker. Men til nå går også den jakten dårlig. Er nesten redd jeg må strekke meg så langt som til Hordaland eller Rogaland, som ikke er bare bare. Eller enda verre, Oslo! Huff, virkelig ikke spesielt keen på å dra til tjukkeste Oslo for å møte dame. Til tross for at det er mye nærmere enn de to førstnevnte fylkene.

Skjult ID med pseudonym flygeekorn on. 26 okt. 2011 19:54

Jeg er kun intressert i å snakke med/ møte noen som bor i samme fylke som meg, helst i samme By.
Jeg svarer veldig sjelden folk som bor langt unna uansett om jeg liker profilen.
Bortkastet energi siden jeg ikke er ute etter lagdistangse forhold.
Dårlig utvalg i bergen da :( desverre...

Skjult ID med pseudonym neptun on. 26 okt. 2011 20:28

Jeg begrenser meg til folk i relativ nærhet til Oslo, siden jeg vil treffe henne ofte, men ikke flytte sammen med henne etter halvannen måned. Om jeg først har funnet kvinnen i mitt liv, flytter jeg gjerne ut av Oslo. Derfor har jeg valgt relativt få fylker, men samtidig oppgitt at jeg gjerne flytter om jeg treffer den rette. Og det mener jeg.

Skjult ID med pseudonym sola on. 26 okt. 2011 21:05

Svarene var som jeg tenkte meg...delt...grunnen til at jeg stilte dette spørsmålet var at det ikke er noen som vekker min interesse fra mitt fylke(det er ikke for å være slem jeg sier det, det bare er sånn....). Så nå vurderer jeg egentlig bare å mld meg ut.......med fare for å høres negativ ut;)

(kvinne 34 år fra Hordaland) on. 26 okt. 2011 21:14 Privat melding

Jeg kan ikke flytte fra Bergen og er ikke stor fan av avstandsforhold:)Derfor er det veldig viktig at han bor i samme byen :)

Skjult ID med pseudonym ikkelikosl on. 26 okt. 2011 21:35

Jeg har i hvert fall aldri møtt så mange mennesker som er så totalt uinteresserte i alt som ligger utenfor seg selv, som i Oslo. Ikke har de snøring på geografi heller; de tror Norge slutter ved Hemsedal. De fleste andre steder ser man ganske annerledes på tingene. Så fatt mot, @sola

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 26 okt. 2011 21:41

Jeg har hørt om et sted som ligger enda lenger nord og heter Dovre, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym kar on. 26 okt. 2011 21:41

Har også registrert at de som bor i Oslo virker å være minst innstilt på litt avstand. Selv er jeg mobil til stort sett alle andre steder enn Oslo. Den byen kunne jeg ikke tenkt meg å bo i midlertidig engang. Trives bedre i de små og mellomstore byene.

@TS hvis du er innstilt på å tåle litt avstand en periode i et forhold, så er det nok av folk å finne her som også er klar for det, så det er ikke noen grunn til å gi opp.

Skjult ID med pseudonym Tiwas on. 26 okt. 2011 22:14

@kar: Helt enig med deg! Derfor bor jeg i Asker :p

Skjult ID med pseudonym Frifant on. 26 okt. 2011 22:19

Er Dovre nord for Store Ringvei?