Alle innlegg Sukkerforum

Sukker-meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Forundret to. 20 mars 2008 21:21

Håper dere kan bistå meg med en innblikk i det kvinnelige sinn, jenter. Har nemlig veldig vanskelig for å skjønne følgende.
Hvis jeg skriver en noen hyggelige ord til deg, er det da ikke vanlig høflighet å sende et svar tilbake, om så bare for å si at du nok ikke er så interessert? Jeg er jo ikke nødvendigvis dødelig forelsket og en potensiell stalker bare for at jeg skriver til deg. Faktisk finnes det en mulighet for at jeg helt enkelt synes du virker være en hyggelig person som jeg har lust å utbytte noen meldinger med. Selv om du sender meg et svar som inneholder noen vanlige høflighetsfraser, betyr ikke dette at jeg i neste øyeblikk vil foreslå at vi skal treffes for å pule. Jeg er riktignok svensk, og kanskje ikke helt på nett når det gjelder norske sosiale normer, men det å bare drite i å skrive tilbake ville vært ganske dårlig folkeskikk der jeg kommer fra. Spesielt om vi faktisk har utvekslet noen mailer tidligere.

Muligheten finnes selvfølgelig at jeg selv fremstår som desperat og frastøtende når jeg viser interesse for deg. Vil dog poengtere at meldingene jeg sender er oftest er ganske gjennomtenkte og hyggelige, og klinisk rene for håpløse, platte sjekkelinjer. Jeg er heller ikke under gjennomsnittet attraktiv, pleier tvertimot ofte å få komplimanger for utseendet mitt. Trodde at poengen med å melde seg inn på en side som dette er å få kontakt med represententer for det motsatte kjønn? Er det sånn at alle Sukker-jenter som ikke ser ut som Moskva-Marit mottar så mange slibrige mailer hver dag at de er drit lei mannfolk, og ikke orker mer oppmerksamhet? Eller er det noe annet som ligger bak? Håper noen kan forklare dette for meg :)

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N to. 20 mars 2008 22:06

Ja, det evige spørsmålet..... . Tror rett og slett det er så enkelt som at menneskene her inne gjenspeiler nordmenn generelt. Noen er høflige og sier "takk men nei takk", mens de fleste andre er nærmere gjennomsnittet. Det vil si mer uhøflig enn høflig og mer egosistisk enn uselvisk. Derfor gidder ikke de fleste å svare deg.

Skjult ID med pseudonym fremmed to. 20 mars 2008 22:15

M.A.N.N

Det er den morsomste refleksjon jeg har lest om nordmenn :))

(kvinne 41 år fra Oslo) to. 20 mars 2008 22:16 Privat melding

Jeg er helt enig med deg, skjult id. Dessverre er det også sånn at noen ikke tar et høflig avslag. De fortsetter å sende brev, eller glemmer at de har sendt tidligere. Noen av oss husker faktisk hvem som har skrevet tidligere, og siden vedkommende allerede har fått et avslag, er det kansje noen som da ikke gidder å svare en gang til.

(mann 44 år fra Akershus) to. 20 mars 2008 22:30 Privat melding

Jeg syns det er helt ok at jenter ,som ikke liker meg ikke svarer........... Føler meg ikke bedre av en høflig av visning... å vil ikke ha svar fra damer som............ ikke er innteresert ,som bare tom prater,, noen meldinger fram å tilbake å sånn............. Er det så jævla hyggelig å høre om at dem ikke er interesert??? Bare gå videre om dem ikke svarer:)

(mann 44 år fra Akershus) to. 20 mars 2008 22:35 Privat melding

Svarer dem ikke så er dem ikke hypp på deg liksom....

Skjult ID med pseudonym bjørk fr. 21 mars 2008 01:32

Det siste innlegget ditt, Forundret, er både sutrete og patetisk. Dessuten er det kanskje ikke rart du ikke får svar, for ut fra hva du sier virker det ikke som om du skjønner noe av hvordan en jente fungerer og hvordan hun tenker. Selvfølgelig er jenter her på sukker kun for å få boostet opp egoet sitt. Selvfølgelig blir gutter her på sukker behandlet dårlig av kvinner. Selvfølgelig.

(mann 61 år fra Hordaland) fr. 21 mars 2008 01:41 Privat melding

Igjen kan jeg bare si, velkommen i klubbe unge mann.

Skjult ID med pseudonym Hi hi hi fr. 21 mars 2008 02:17

Patetisk og sutrete? Ja, gud forby at en mann skal peke på de ulike forutsetningene menn og kvinner har på kjønnsmarkedet. It's a law of nature. Vær nu en snill gutt og gå å still deg i sjekkekøen borte ved bardisken sammen med de andre siklende neanderthalerne. Kjøper du en drink til den søte dama, kanskje hun kan vurdere å spytte på deg hvis du står i flamme.

Skjult ID med pseudonym Forundret fr. 21 mars 2008 02:35

Takk for svarene, folkens. Personlig tror jeg at noen av jentene er her kun for å booste egoet sitt. Legger de ut noen lettkledde autofotograferte baderomsbilderT, sier det klikk i den manlige skallen og jenta får 27 mailer fra sugne menn som tror de kan få det til, bare de kommer med de største superlativene om hvor skjønn hun er. Smigrende? Selvfølgelig.

(kvinne 47 år fra Vestfold) fr. 21 mars 2008 08:17 Privat melding

Forundret.. du virket litt bitter syns jeg. Og kan forsåvidt forstå det hvis du opplever det mye det du skriver. Selv svarer jeg vel på alt av meldinger, men må jo si at dette går begge veier. Har nå sendt mange meldinger til gutter jeg også, uten å få svar. Men så tenker jeg bare, det er deres tap ( he he ), og går da videre til en neste mye hyggeligere person. For jeg er nok av den oppfatning, at jeg syns man bør svare uansett om man er interessert eller ikke. Men der vet jeg jo at folk tenker forskjellig.
Lykke til, plutselig skjer det før du minst aner det.

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N fr. 21 mars 2008 10:55

Ting fungerer her inne som der ute. Rollene er slik at det er mennene som er jeger og kvinner vil helst bli jaget. Men kanskje ikke av alle. Så er det selvsagt unntak (80/20-regelen), at noen kvinner selv tar initiativ. Som ute på byen. Og som ute på byen, hvis kvinnen ikke er fornøyd med jegeren sitt fremstøt og/eller fremtoning så blir det rett og slett ikke noe ut av det. Og jegeren må bare finne seg i å gå videre. Og i forhold til at de ikke gidder å si nei så har jeg kommentert det tidligere i denne tråden. Min teori ihvertfall ;).

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N fr. 21 mars 2008 11:10

Og trådstarter, jeg er enig med flere andre her i at det ikke er noe å syte over, at jentene ikke gidder å svare deg. Ta det som en mann ;). Kom deg videre, det finnes noen for alle.

Skjult ID med pseudonym DAME50 fr. 21 mars 2008 11:16

Endel temaer og reaksjoner her inne minner meg om barneskolen og bursdagsinvitasjoner. Det viktigste var at de populære takket ja og ikke at alle de andre kom, og uteble den/de man ønsket mest skulle komme var hele festen ødelagt.
I min verden er det høflig å svare pent på de henvendelser man får, men det er mange meninger om det her inne og det eneste man ikke kan forandre her i verden er andre mennesker.
Min erfaring er at menn ikke svarer (aldersgruppe mellom 50 og 60) eller sender et standard avslag, så kanskje damene tar hevn på samme måte?
De mest spennende jeg har truffet her inne er uten bilde og har heller ikke fantastiske utredninger om seg selv hverken i profil eller mail.
Tråkk litt utenfor Peneste gutten/jenta i klassen scenariet og dere kan få noen positive overraskelser. Kanskje til og med Amor sitter på lur. Forstatt GOD PÅSKE

Skjult ID med pseudonym DAME50 fr. 21 mars 2008 12:04

KiRof: Ikke noe galt i standard avslag eller for såvidt å ikke svare i det hele tatt.
Miit innlegg var vel en liten forklaring på hvorfor jeg ikke skriver først til noen, men svarer høflig til alle som mailer til meg.
Og buskap nr 2 var konsentrer oss om dem vi får konakt med og ikke alle de andre. ;)
Skjult ID med pseudonym Forundret fr. 21 mars 2008 13:30

Meningen med å starte denne tråden er ikke å syte over min egen situasjon. Jeg er ikke 15 år og tåler både å få avslag og bli ignorert. Jeg er helt enkelt interessert i å høre andres meninger om hvordan vi bør behandle hverandre her inne. Selv svarer jeg alle som skriver til meg på en hyggelig måte, selv om jeg ikke er interessert. Jeg innser derimot at kanskje ikke alle (menn) håller en like sivil tone i korrespondansen med andre; og at taushet kan være å foretrekke fremfor å svare "piss off" ;)

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 21 mars 2008 13:43

hehehehehhe.... det er bare sånn det er her inne ( og andre nettsteder) Det er ikke alle mann gidder å svare....
Jeg har blitt flinkere til å komme med "takk , men nei takk"... før svarte jeg aldri de som ikke var noe for meg.
Men det hender enda at det er noen som faller igjenom ... ikke for å være uhøffelig..men det blir bare sånn.
Det er vel ikke meningen å si at du syter og klager .. men det er bare at dette er tatt opp såååååå mange ganger nå at folk begynner å bli lei....

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N fr. 21 mars 2008 14:26

Enig meg KiRof der. Det er ikke alle som er her "hele tiden" og involverer seg i bortimot det som er av diskusjoner. Og nye kommer jo til hele tiden. Man kan ikke vente at de skal lete i trådene i timesvis for å finne lignende diskusjoner. Er det noen som tar opp noe som er tatt opp såååååå mange ganger før så kan man vel bare ligge unna og la andre kjøre diskusjonen?

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 21 mars 2008 16:39

uff da...føler meg litt truffet *rødme*
Det er selsagt ikke meningen å skremme noen bort .... syns bare akkurat dette med ubesvarte mail er blitt diskutert veldig mye nå i det siste....
Men kom igjen .. diskuter ... hihihihi.... og jeg vil kommentere....som jeg alltid gjør.. ;o)