Alle innlegg Sukkerforum

Forum som reklame

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun fr. 28 okt. 2011 16:44

Sukker sier at de sletter enkelte tråder fordi det er dårlig reklame for dem som kommer inn på forumet uten å være medlemmer. Men når jeg ser på forumet, skjønner jeg nesten ikke hvordan noe av det som står her kan være annet enn dårlig reklame. Tråder av typen "Buhu, ingen svarer meg", meldinger om absolutte krav om hår på ryggen, BMI, puppestørrelse, treningsfrekvens, tråder om at en egentlig bare ønsker en elsker, eventuelt bare er på Sukker på grunn av forumet og så videre.

Forumet vil aldri bli god reklame for Sukker, og til tider tenker jeg at de egentlig bare kunne legge det ned. Da ville vi jo blitt tvunget til å bruke tida her inne til det sida egentlig er til for. Så var det å huske hva det var igjen, da...

Skjult ID med pseudonym Konge fr. 28 okt. 2011 16:49

Om forumet er god reklame ? Ikke pokker. Men er det gøy ? Ja. Og så får jo folk blåst ut frustrasjoner, tanker og savn, og noen ganger blir faktisk dette tatt seriøst. Tråden "Sosial angst" er ett eksempel på medmenneskelighet og omtanke, like mye som mye annet er bare fjas. Nemlig.

Skjult ID fr. 28 okt. 2011 16:56

er vel ikke helt tilfeldig at forumet ikke blir forbedret heller.
Er ikke her pengene ligger. Mer folk på forum betyr mer tråder som skal overvåkes som betyr mer kostnader. :)

Skjult ID med pseudonym bors fr. 28 okt. 2011 17:08

@neptun
Blir det noen tråder igjen på forum etter at man sletter bort de typene du nevner?

(mann 40 år fra Oslo) fr. 28 okt. 2011 18:41 Privat melding

Sukkerforum = Restetorget! Sånn er det - og det er garantert slik sukker også ser å saken. Er ikke uten grunn at man må være betalende medlem for å skrive på forum.... ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 28 okt. 2011 18:44

Psj X-Rev

For egen del ser jeg på saken som at det beste gjerne spares til slutt.

*stolt rest*

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 28 okt. 2011 18:50

Forumet har da i blant også GOD reklame? I blant er det tråder der man får svært gode råd og innspill i forhold til dating, hva som fungerer og ikke osv. I blant er det nyttig erfaringsdeling, trøst eller oppmuntring å hente. I blant er det takketråder for vellykkete fester. I blant er det solskinnshistorier om han som fant henne og nå takker for seg, eller hun hvor det foreløpig bare kribler i magen og hun er superglad fordi han sa ja til å møte henne. Det er masse sånne tråder også!

Men dette med manglende svar burde ligget på en faq eller sticky tråd, for det er nok den største gjengangeren i forhold til klaging.

Skjult ID med pseudonym meg fr. 28 okt. 2011 19:03

beklager hvis jeg ødelegger illusjonen for noen, men støtter de som sier at forumet er dårlilg reklame. Er ikke mange her som jeg synes fremstår i ett bra lys. Blokkeringsknappen er alltid i bruk etter å ha lest litt på forumet :)

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 28 okt. 2011 19:15

*bælje*

Synes det er så uendelig trist at @meg presser realitetene opp i øynene på meg. Føler meg rådvill som få.

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 28 okt. 2011 19:20

Jeg får være anonym på forumet her altså..... Hadde jeg kunnet skulle jeg sikkert "blokkert" @meg - bare for å komme henne/ham i forkjøpet.... noe som sannsynligvis er alt for seint.... ;)

Skjult ID med pseudonym tomihode fr. 28 okt. 2011 19:49

er vel ikke bare emnene som bestemmer om forum er dårlig reklame.
Kommer en person med stadig dårlige og eller barnslige svar, så er det ikke en person som er den rette for meg
og da fremstår man selvsagt i dårlig lys i mine øyne og blokkering skjer fort.

Så for meg så fremstår de fleste ganske dårlig på dette forumet, men det betyr jo ikke at andre kan ha helt andre meninger (like barn leker best osv)

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 28 okt. 2011 20:03 Privat melding

Jeg synes forumet fungerer utmerket som reklame - både god og dårlig - for de enkelte brukerne. Jeg liker å se folk i meningsutvekslinger i fri utfoldelse. Da får man mer frem hva man står for, hvordan man uttrykker seg, og hvordan man forholder seg ( i det minste skriftlig) til andre. Dette er info som er gull verdt, fordi man får gjøre seg opp sin egen mening, uten å måtte den enkeltes selvinnsikt og evne til presentasjon av seg selv for god fisk. Jeg synes faktisk det er mange som fremstår mye mer attraktivt på forumet enn på sparsomt formulerte profiler.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 28 okt. 2011 20:26

Det meste av støyen på forumet kommer på grunn av løsningen.

Kan jeg si meg enig i det elisa fre 28 okt 20:03 skriver.

Ellers vil jo de fleste som er pålogget, enten for å lese eller poste på forumet, fylle opp onlinelistene til enhver tid.
Det er helt klart en bonus for sukker å ha flest mulige brukere online.

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 28 okt. 2011 21:49

Når det er litt dødt på forumet, så kikker jeg på damer.

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 28 okt. 2011 22:46

Synes det høres ekstremt desperat ut å være så fokusert på å finne noen at man driter i alt av sosial interaksjon på andre plan.

Om man kun henger på nett for å tråle etter dame/type så tror jeg du har et tafatt og dårlig liv.

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 28 okt. 2011 23:03

Guybrush: Eller så er man hjemme med barn og har kun 30 kanaler på TV og kjeder vettet av seg... ;)
Er klar over at jeg sikkert burde ha ryddet og vasket leiligheten, lest ei bok eller noe - men akkurat det gidder jeg ikke!

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 29 okt. 2011 00:52

Hvis en først er ute etter å luke ut tråder som er dårlig reklame (noe Sukker anser tråder som inneholder noe som kan ligne på kritikk, uavhengig av om den er konstruktiv eller ikke), så burde de jo rydde vekk alle sytetrådene om folk som ikke får svar.

Hva tror du folk utenfra som ikke er medlem tenker når de ser på forumet og blir bombadert med tråder om folk som ikke får svar? Tror du de får lyst til å registrere seg på Sukker da eller?

Jeg sier nesten som Veteran;
Når det er litt dødt på forumet, så kikker jeg i stedet på tv eller surfer etter noe annet. :P