Alle innlegg Sukkerforum

Noen som ser på det som "straff" å bli blokkert?

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) fr. 28 okt. 2011 19:26 Privat melding

Bare lurer?
Synes det er glimrende at uaktuelle kandidater blokkerer.... Det rydder matchinglista... Det hadde vært glimrende om at alle som ikke var interessert i å bli kjent med en brukte "Blokkeringsknappen" - Ikke bare unngår folk å se de som er uaktuelle - De som er blokkert slipper også å se de som har blokkert en.... Det er jo en win-win greie...

Problemet er faktisk heller at folk blokkerer for lite. Det er utrolig enkelt å blokkere. - I den grad at man ser på en profil for å kvalifisere/diskvalifisere en date..... så er det bare å trykke blokker.... men da får man jo muligens for lite feedback selv?
Hva er greia?

Skjult ID med pseudonym MammaMø fr. 28 okt. 2011 19:31

Jeg er glad i blokkeringsknappen, og jeg trykker iherdig på den dersom jeg vet at den aktuelle brukeren uansett ikke er noe for meg. Hadde satt pris på at det samme ble gjort med meg. Det kan selvsagt resultere i at aktuelle kandidater blir redusert betraktelig, men som det så fint sies: kvalitet fremfor kvantitet!

Skjult ID med pseudonym randomname fr. 28 okt. 2011 19:34

Quantity is a Quality of it's own er det jo noen som påstår :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 28 okt. 2011 19:35

Nei, det er finfint, men jeg synes det er litt straff hvis de i tillegg ikke viser profilen til match under 70. Dette gjelder selvsagt bare ikke-anonyme brukere av forumet. Jeg vil ha muligheten til å snoke hvis noe som blir skrevet gjør meg nysj :)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 28 okt. 2011 19:37

Jeg er helt enig. Jeg tok en rask opptelling, og akkurat har jeg ti sider fulle av jenter bare på onlinelisten min. Og det er etter at jeg har trykket på "jeg søker", for kun å se de i rett aldersgruppe og rett fylker. Det er over 500 stykker pålogget bare akkurat nå! Så hvis jeg aldri krysser av noen som uinteressante, og ingen jenter gjør det på meg, så kommer jeg aldri til å legge merke til mer enn en brøkdel av de jentene som har profil her inne. Da kommer jeg stort sett bare til å se de som har match på 94 - 95 eller mer, de som kommer opp på den første siden eller to, og det er det. Ja, jeg vet jeg kan søke også, men da får jeg typisk opp mellom 1000 og 2000 jenter, og det er jo ikke snakk om å studere bildene og lese profilen til alle de. Synes derfor det er greit at alle parter rydder litt opp slik at de som faktisk er interessante lettere kommer til syne.

Skjult ID med pseudonym uflaks fr. 28 okt. 2011 19:40

Jeg elsker blokkeringsknappen. Skulle ønske jeg kunne bruke en blokkeringsknapp ute på byen også. Ellers også. Overalt, egentlig.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 28 okt. 2011 19:49

Stjerne62

Hehe, ja delvis. Om folk blokkerer meg vil vi jo ikke komme på onlinelisten til hverandre, og det er jo fint. Men hvis den personen skriver på forumet som ikke-anonym, og dessuten viser profilen til match under 70 så får jeg jo se profilen likevel. Dog med beskjed om at jeg er blokkert og at jeg ikke kan sende melding til personen (regner jeg med ihvertfall).

Og det er jo finfint, for hvis han skriver noe på forum hvor det er av betydning hvem han er, så får jeg jo se profilen likevel. Det er kanskje bare snokegenet mitt som er litt velutviklet :)

Men poenget: Å vise profilen til de under 70 ødelegger ikke blokkeringsfunksjonen.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 28 okt. 2011 19:57 Privat melding

@MammaMø: "Det kan selvsagt resultere i at aktuelle kandidater blir redusert betraktelig"

Her tar du feil! De som blokkerer deg er ikke aktuelle kandidater! De som ikke er aktuelle og som fortsatt ikke blokkerer - er folk som er glade i oppmerksomhet - som liker å få masse treff på profilen sin av folk som de IKKE har interesse av.

Ser jo at man ikke kan blokkere i hytt og pine - og rydde lister som en fast aktivitet - men om det har vært et besøk, og man vemmes av tanken på vedkommende som har besøkt enn - så kan man jo velge å blokkere.... i alle fall de man har hatt kontakt med og ikke vil ha noe med å gjøre.

I de få tilfellene jeg tar kontakt med noen blokkerer jeg de etter et par dager etter at jeg har sett at de har lest, men ikke svart på en post.... Da regner jeg med at de er uaktuelle - og trenger ikke å få dem opp.

Skjult ID med pseudonym jennifer fr. 28 okt. 2011 20:00

Mannfolka her inne blokkerer ikke meg hvertfall :)

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 28 okt. 2011 20:00

Blokkering - fører til at du ikke eksisterer i den personens univers mer.... Dvs. du skal ikke kunne se personen mer...

Skjult ID med pseudonym jennifer fr. 28 okt. 2011 20:04

Jeg har ikke sett noen som blokkerer

Skjult ID med pseudonym stjerne* fr. 28 okt. 2011 20:05

@Paraply
Du er bare nyskjerrig altså:)
Jeg har null interesse å se hvem som har blokkert meg..eller de jeg har blokkert. Tenker bare som så at det er en grunn for at jeg evnt. er blokkert/har blokkert og lar det være med det:)

Tror faktisk hver eneste medlem her på Sukker har sine egne måter å bruke siden på...
Slik som jeg..søker aldri med filtere..og bruker nesten bare onlinlista,siste besøkende og forum.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 28 okt. 2011 20:11

Stjerne

Tja.. jo. Jeg tror kanskje jeg forklarte meg litt dårlig. For jeg setter virkelig pris på blokkeringsfunksjonen. Jeg blokkerer villig vekk, og ser gjerne at menn blokkerer meg. Dermed forsvinner det masse folk ut av listene mine, og jeg forsvinner helt sikkert ut av listene til en del menn.

Det å kunne se blokkerte profiler/profiler som har blokkert meg er jo bare interessant (og i det hele tatt mulig) hvis de skriver på forumet. Og da er det nok ikke personen jeg hovedsaklig er interessert i, men det å knytte det som skrives på forum til en profil :)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 28 okt. 2011 21:36 Privat melding

Jeg liker ikke å bli blokkert, men føler meg ikke straffet.
Legger sjelden merke til det uansett.
Det går helt fint :-)

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 28 okt. 2011 21:55 Privat melding

Eg synes det kjem an på grunnen til at ein blir blokkert eller blokkerer. Generelt synes eg det er altfor lite jenter som masar, men eg trur det skulle en del til før eg begynte å blokkere jenter eg likte profilen til fordi dei maste. Eg trur kvinner blokkerar generelt mykje meir enn menn gjer.

Det som er teitare er dei som merkar deg som interessant, men så vil dei ikkje bli kjent likevel, og tar ikkje bort interessant-merkinga.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 28 okt. 2011 22:43

@ts
Håper ikke det er mange, jeg blokkerer nesten alltid, etter å ha lest en uaktuell profil.
Hovedgrunnene er barn, varighet, flyttbarhet/fylker, dyr, og profiltekster som slett ikke treffer meg.
Selvfølgelig blokkerer jeg også ved manglende respons på mail innen rimelig tid.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 28 okt. 2011 22:49

Det var da voldsomt arneand! Er dyr blokkeringsgrunn til og med? Festlig.

Nei nå mister jeg alt håp altså, jeg er nok blokkert *sukk*

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 28 okt. 2011 22:50

Når det gjelder profiltekster - så er det ofte veldig stor variasjon på det som står i en profiltekst og det som faktisk møter en IRL. Jeg har aldri blokkert noen pga. en profiltekst som ikke treffer. Med mindre det står at de liker å vri hodet av kattunger å kaste dem i elva - så endres som regel inntrykket etterhvert som man blir kjent med personer... Det er ikke alle som er like flinke til å presentere seg selv via tekst, sikkert meg inkludert, på tross av yrket....

Bruker å si at jeg må oppleves... ;)

Har ikke hatt negative opplevelser med å møte folk - men har møtt folk jeg ikke har truffet igjen.... ;) Ikke derved sagt at det har vært utrivelig å møte dem!

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 28 okt. 2011 22:55 Privat melding

Jeg bruker ikke blokkere noen. Syns egentlig ikke noe om det,men jeg skjønner det. Men man må ha en grunn til å blokkere ikke bare blokkere i vildens sky :) greit å blokkere hvis man får grise mld og hvis personen er plagsom. Men jeg blokkerer ikke fordi en profil ikke er interessant. :) Blokkering skla skje med måte. :)

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 28 okt. 2011 23:00

Quakki: I en gitt situasjon da sitter du med 50-100 treff på søkene dine med folk som allerede har avvist deg.... Du har avvist osv.... Det er jo det som er kjedelig.... Er bare den eneste måten å sortere på.... om du ikke har sinnsvakt god hukommelse....

Har faktisk aldri opplevd å få eller sende slibrige meldinger... ;) Hva står det i slike???

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 28 okt. 2011 23:01 Privat melding

når jeg bruker blokkerings knappen så er der som regel en forklaring bak det.. men straff?? hehe næh, det måtte heller vært å rapportert fyren hvis det var noe å rapportere.
stort sett så blokkerer jeg bare gjengangere av mannfolk i alderen 50-60+ som jeg finner litt creepy at de er så mye på profilen min :/ eller hvis det er noen jeg ikke ønsker å ha kontakt med lengre pga slibrigheter etc :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 28 okt. 2011 23:03 Privat melding

@X-reveur slibrige meldinger er fra folk en ofte ikke har skrevet med før eller har så vidt skrevet en melding med begynner med hva de ønsker å gjøre med deg.. seksuelt.. i detaljer.. :/

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 28 okt. 2011 23:05 Privat melding

X-reveur : Jeg har en voldsom hukommelse :) Jeg skjønner det du sier. Gidder heller ikke titte innom profiler som er uinteressant for meg med tanke på matchtre eller evt alder og bosted. :)

Har ikke fått slibrige mld jeg heller enda,bare sånne med e-postadresse :) Men de er som regel noe sexrelatert.

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 28 okt. 2011 23:07

At du får sex-relaterte meldinger, Kvakki, skjønner jeg egentlig veldig godt.

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 28 okt. 2011 23:08

hehe - nå kommer min umodne side til uttrykk!

Hvorfor i helvete får ikke jeg "slibrige meldinger"?
Får skaffe meg et bilde av ei søt dame som profilbilde... så får jeg kanskje noe å le av....

Skjult ID med pseudonym fjesløs fr. 28 okt. 2011 23:08

Nei, like greit det, så veit jeg at det ikke er noe håp :)

(mann 49 år fra Østfold) fr. 28 okt. 2011 23:09 Privat melding

Nei, er ikke noe straff.. jeg bare glemmer at folk kun er ute etter partner når de skaffer seg medlemsskap. Av og til klikker jeg på et pent bilde i karusellen til høyre. Akkurat som jeg legger merke til pene damer på gata og kikker litt ekstra. Har hun en morsom tekst kan det hende jeg kommenterer et eller annet der uten å mene noe mer med det. Så glemmer jeg hele meldingen og får etter noen dager svar fra en for meg ukjent dame med beskjed om vi ikke passer sammen. Og blir blokkert så jeg ikke kan se hvem det er en gang, for det har jeg jo glemt. Da opplever jeg det som j.... uhøflig før jeg kommer på at jeg egentlig bare har kastet bort tiden hennes med svada.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 28 okt. 2011 23:10

@Paraply fre 28 okt 22:49
Jeg har vokst opp på landet, og familien har alltid hatt hunder, kan ikke gi slipp på det.
Vil nok ha en eller to hunder selv etter hvert.
Står det "ingen dyr takk" i profilen, vil det garantert ikke fungere.

@X-reveur fre 28 okt 22:50
En tekst som ikke treffer kan være så mangt.
Det som går igjen, når jeg blokkerer på grunn av profilteksten, er utrolig lange kravlister.
Gjerne med null beskrivelse om personen bak profilen.

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 28 okt. 2011 23:12

Hva med denne:
"Lysten?"

Slibrig? Nei. Han var jo søt, men alt for ung. Svarte han, om han mente jeg var lysten på han ... Og at jeg foretrekker meldinger med flere ord, som forteller litt mer.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 28 okt. 2011 23:15 Privat melding

Tror mange nye her inne misforstår og tror blokkering er det samme som flagging. Derav nogle sure miner. Husker jeg stussa og litt sjøl i begynnelsen da jeg ikke visste bedre.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 28 okt. 2011 23:15 Privat melding

Men jeg ser ikke det å bli blokkert eller blokkere selv som "straff" da er man rett og slett ikke interessant av en eller anna grunn. Ferdig med det.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 28 okt. 2011 23:20

Skjønte i grunn det arneand :)

Tenkte jo bare nå igjen at jeg skulle få deg til å fortelle meg hvem du er, men greit.. Jeg gir opp! :)

Skjult ID med pseudonym hilde fr. 28 okt. 2011 23:30

Ser ikke på blokkering som straff

Skjult ID med pseudonym clementine fr. 28 okt. 2011 23:42

Ingen straff å bli blokkert nei. Om noen helt klart ikke vil ha noe med meg å gjøre er det like greit jeg slipper å henvende meg til dem :-)

Ellers så synes jeg ditt innlegg X-reveur kl 22:50 er viktig.

Har gjort noen erfaringer i den tiden jeg har vært på nett. 2 personer har hatt absolutt ikke noe i profilen. Så viser det seg at de har vært flotte mennesker. Masse tanker og refleksjoner.
Har selv fra-sortert noen herfra, eller til og med blokkert, fordi jeg trodde de var langt over min liga.Så henvender de seg til meg via en annen nettside og overraskelse...de er slett ikke slik jeg trodde.
Har også hatt ett forhold til en i en periode, hvor matchen var under 70. her på sukker. Traff han via et annet sted ja. Var bare en fille ting som gjorde at han havnet under 70 i match. Da han fjernet dette lille punktet ble han plutselig 90 i match, og det var ikke på grunn av den faktoren vi ikke fortsatte.

Og så godt som alle jeg har truffet på ordentlig ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bilde.

Nei blokkering er ingen straff, men det er jammen både super smart og utrolig dumt :-)

(mann 45 år fra Hordaland) fr. 28 okt. 2011 23:46 Privat melding

Er det flere damer her på forumet jeg har til gode å blokkere?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 28 okt. 2011 23:50 Privat melding

Snaisen
Jeg er på forum sånn innimellom, du kan sikkert få plass til en til :-)
Men du må huske å lese ->My story først!

(mann 36 år fra Oslo) fr. 28 okt. 2011 23:53 Privat melding

Helt greit:) Da vet jeg hvem jeg ikke skal bruke energi på :)

(mann 45 år fra Hordaland) fr. 28 okt. 2011 23:55 Privat melding

Har ikke blokkert dere to ;o)

(mann 45 år fra Hordaland) fr. 28 okt. 2011 23:56 Privat melding

Men Ceca var raskt ute med å blokkere meg her og nå.

Skjult ID med pseudonym julenisse lø. 29 okt. 2011 00:36

Jeg praktiserer det enkelt og greit, svarer ikke vedkommende på min melding, så blokkerer jeg etter et par dager....

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 29 okt. 2011 00:40

Jeg har sikert blitt blokkert av halve Sukker også har jeg selv blokkert 2/3 av den andre halvdelen av Sukker, så matchinglistene mine er ganske tomme. :P

Ikke like tomme som når jeg var ærlig og satte sexrelaterte ting på minimum og Absolutt Krav på en tulleprofil. Da forsvant alle. Og da mener jeg ALLE. For en gjeng kåte griser og purker vi er her inne på Sukker. :P

(mann 36 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 00:47 Privat melding

Hmmm... trodde faktisk du ble blokkert for leeeenge siden mene... jeg får ta en titt igjen for å se om det er gjort;p

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 29 okt. 2011 00:49 Privat melding

Hvis det er prevantivt mot kjønnssykdommer å bli blokkert, så er det greit for meg :-)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 00:56 Privat melding

Uuuu... tipper det var lurt ja;p

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 29 okt. 2011 00:56 Privat melding

@ snaisen du har ikke blokker meg ennå ..
Men @Tiwans mulig j har skrevet det feil ,han blokkert meg med en gang, humm,lurer på hva jeg gjorde galt ... eller skrev ,ikke husker j :)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 00:59 Privat melding

Hm, kanskje greit å ikke outte alle man har blokkert og ikke?? ;)
Det å nevne brukere som ikke har skrevet i tråden er jo nesten ikke pent engang....