Alle innlegg Sukkerforum

Chat ?????????????????????????????????????????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ppan6 ti. 13 mars 2007 17:11

Er ganske ny her, og lite dreven m chat. Skjønner ikke hvordan den fungerer; når vet jeg at noen ønsker å chatte med meg ????????? Har ennå ikke opplevd at noen har tatt kontakt. Kan se på Sist besøkende eller Respons, m d forteller ikke noe om når de var der; i går eller for 3 uker siden ? Har skrevet med noen få, men plutselig forsvinner de, uten at at jeg har skrevet noe stygt eller frekt ????????? Kanskje jeg burde gjort d ?? Er ærlig og oppriktig i det jeg skriver, og i min profil, men...............Har ikke bilde pga jobben, m lov å være nysgjerrig og ta kontakt for d ! Derfor vi er her, vel ???????? Gode råd mottas m TAKK ! Ps. ER VOKSEN. Tåler å høre at jeg ikke er interessant ! Sånn er d bare; noen liker den, og andre liker den..

M 47Telemark

Skjult ID med pseudonym Bingo-Tor ti. 13 mars 2007 21:20

Er det strengt tatt nødvendig å bruke så forbanna mange spørsmålstegn? Vanskelig å tru at du du er voksen når du skriver på denne måten. Både med tegnsetting, oppbyggning av setninger og det generelle inntrykket jeg får av å lese innlegget ditt.

Skjult ID med pseudonym lady -36 ti. 13 mars 2007 22:32

Er det nødvendig å bruke så sinte ord, Bingo-Tor?
Det må da kunne gå an å gi råd og innspill på en sivilisert måte.

Skjult ID med pseudonym Bingo-Tor on. 14 mars 2007 00:08

Sinte ord? Jeg brukte forbanna en gang, fordi det faktisk var forbanna mange spørsmålstegn. Resten var vel ikke så veldig mye sinte ord.

Tru, vanskelig, at, du, voksen, er, når, skriver, denne, på, måten, både, tegnsetting, av, og, det, generelle, inntrykket, oppbygging, jeg, lese, innlegget, får, av, ditt er bare noen av ordene brukt. Oj, oj, sinte, sinte. Jeez

Skjult ID on. 14 mars 2007 00:27

Hei M 47 Telemark (fint fylke, forresten). Litt om skikk og bruk på skjermen som kanskje vil gi deg større respons på denne typen arenaer. Ser du noen forskjell på denne teksten under, og din over ? :

"Er ganske ny her, og lite dreven m chat. Skjønner ikke hvordan den fungerer; når vet jeg at noen ønsker å chatte med meg ? Har ennå ikke opplevd at noen har tatt kontakt. Kan se på Sist besøkende eller Respons, m d forteller ikke noe om når de var der; i går eller for 3 uker siden ? Har skrevet med noen få, men plutselig forsvinner de, uten at at jeg har skrevet noe stygt eller frekt ? Kanskje jeg burde gjort d ?
Er ærlig og oppriktig i det jeg skriver, og i min profil. Har ikke bilde pga jobben, m lov å være nysgjerrig og ta kontakt for d. Derfor vi er her, vel ? Gode råd mottas m takk. (Ps. Er voksen. Tåler å høre at jeg ikke er interessant. Sånn er d bare; noen liker den, og andre liker den :-) )"

Hvis du nå ser forskjellen, betyr det at har du tatt hintet, og så vil det forhåpentligvis gå deg så mye bedre på chatten og i andre sammenhenger ellers hvor det du skriver og måten du skriver det på, er det du blir oppfattet som. Lykke til!

:-)

Skjult ID med pseudonym gnukk on. 14 mars 2007 23:58

Ja, kanskje du burde skrevet noe stygt eller frekt, veldig god idé.

(kvinne 58 år fra Oslo) to. 15 mars 2007 12:48 Privat melding

Først: du sier du vil ha råd men du tar de ikke imot jo! Kanskje denne gangen?

Om noen vil chatte med deg så må du være pålogget og se til at chat-siden står på PÅ. Om en av damene trykker "Start Chat" ved din profil, så dukker det enten opp en side på skjermen din med spørsmål om du vil chatte eller et ikon på siden din om du har poppupblokker så vidt jeg forstår. Da må du svare på spørsmålet, du har forskjellige alternativ, og så kan du chatte om du sier ja. Men du kan jo ta initiativ selv også.

Angående profilen din så liker mange å se et bilde. Det er også mulig å legge et i fotoalbumet om du vil. Da må man logge seg inn på profilen din for å se det. Ellers kan du kanskje skrive litt mer tekst om deg selv, og den siste linjen (jeg så den for et par dager siden) bør nok skrives om. Du kan jo prøve å skrive en mail til om damen ikke svarer, kanskje det hjelper. Men trekk pusten dypt noen ganger før du svarer så du kan svare rolig.

Lykke til!

(mann 58 år fra Telemark) fr. 16 mars 2007 15:47 Privat melding

Takk til Kreative og Nysgjerrig for voksne og seriøse svar / innlegg. Hører på deg, Kreative ; skal forandre profilen min. Lykke til, du også !

Seriøs, voksen m 47 Telemark