Alle innlegg Sukkerforum

Kan noen fortelle meg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt86 lø. 29 okt. 2011 00:40

...hvordan man kan få tilbake troen på kjærligheten? For min del har jeg nok ikke hatt et altfor uvanlig liv i mine korte 25 år, ungdomstiden var preget av mange ulykkelige forelskelser. Ingen kjærester, men flere venninner og en og annen flørt (så helt ubrukelig er jeg tydeligvis ikke med det motsatte kjønn, bare nesten). Muligens bare uflaks tenkte jeg. Nuvel, jeg næret håpet om at motgangen bare var skjebnen som forberedte meg for noe bra. Litt ut i studiene traff jeg eksen, og det var 100% klaff. Likevel tok det slutt etter tre år uten noen annen grunn enn at hennes følelser tydeligvis hadde kjølnet. Tro meg om dere vil, men noen annen grunn (eller noen grunn til at de kjølnet) fikk aldri jeg. Hvorfor det gikk til helvete er heller ikke tema. Mitt problem er derimot at jeg har mistet enhver tro på kjærligheten.

I og med at det var et meget bra forhold uten store krangler og med et godt vennskap i bunnen (ikke bare sex) har jeg absolutt ingen lærdom jeg kan hente fra det i forhold til hvordan man kan få et forhold til å vare. Derimot har jeg lært at all verdens godord og kjærlighetserklæringer er verdiløse mer eller mindre med en gang de er ytret (selv om de er ærlig ment, gjelder bare i det øyeblikket). Etter bruddet føler jeg selvsagt at slikt vil smigre meg, men jeg vil heller ikke legge særlig vekt på det i og med at jeg har erfart hvor lite det i praksis er verdt. Ergo, slik jeg ser det er hverken kjærlighet eller en generell personlighetsmatch noen indikator for om det er noen vits å satse på dama. Kort sagt: Jeg er fullstendig desillusjonert.

Jeg kan ikke være alene om å være eller å ha vært i denne situasjonen, så til dere som klarte få tilbake troen på kjærligheten; hva gjorde dere?

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 29 okt. 2011 00:56

Troen på kjærligheten? Eller troen på ett varig forhold?

Jeg tror kjærligheten handler om å tørre å ta sjanser.
Gang på gang.
Og tryne litt innimellom.

Når man passerer 20, har de fleste av oss dårlige erfaringer med kjærligheten, og det blir ofte flere dårlige erfaringer jo gamlere vi blir. Kanskje ikke svar på det du spurte om, men gi det tid :-)

Kjærlighetserklæringer.... Ord betyr lite. Handling betyr alt!

Skjult ID med pseudonym sunshine lø. 29 okt. 2011 08:36

Jeg kom ut av et forhold på 10 år, og hadde mistet troen på at det finnes gode menn der ute. Men så oppdaget jeg at mine manglene tro hang sammen med mine erfaringer med eksen. Ikke alle er egoister, ikke alle måler verdier i kroner og øre, ikke alle har et syklig forhold til sin mor, ikke alle setter egen behov forran sine barns. Treffer mange menn som er fedre til barn jeg har ansvar for, og for å si det sånn, de har gitt meg troen på at det finnes mange snille, søte, sexy og flotte menn der ute, jeg må bare finne han som passer for meg......

Skjult ID med pseudonym realist lø. 29 okt. 2011 11:24

TS
Kvinner blir ikke i forelsket i deg som person, men hvilket liv de får med deg, på alle mulige måter. Der har du nøkkelen og forskjellen på oss. Så om du gir dem det de trenger kan du finne og beholde denne kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym Hound Dog lø. 29 okt. 2011 11:39

Jeg fikk den aldri tilbake jeg heller, og jeg er over 30 nå. Jeg har ikke problemer med å møte jenter, men jeg begynner å innse at jeg har tryna litt for mange ganger og ikke lenger klarer å åpne meg helt opp og satse alt. Det går jo dårlig til slutt uansett. Dessuten, de jentene jeg møter og faktisk liker, de dumper meg uansett etter et par - tre dater, mens det er de andre jeg ikke bryr meg så mye om som gjerne vil fortsette å møtes. Så ingen trøst å få fra denne kanten TS. Sorry.

Skjult ID lø. 29 okt. 2011 12:12

Du må ALDRI gi opp! Men slutt å jakte FOR mye.
En dag dukker det garantert opp ei jente som ser DEG for den du er, og som får deg til å kjenne det helt spesielle. Dette skjer ikke hver dag - kanskje like greit:)
Husk! - Det er viktig at du er trygg og selv trives med den DU er. Da slapper du av og DET ser ei jente!
Det kommer en tid for deg også!
Og - kanskje leter du på feil steder? og kanskje etter feil type damer? Bare en tanke...

Lykke til videre!

hilsen pent brukt dame på snart 50:)

Skjult ID med pseudonym whiskydick lø. 29 okt. 2011 13:48

"En dag dukker det garantert opp ei jente som ser DEG for den du er, og som får deg til å kjenne det helt spesielle."

Dette kan komme til å skje, men er på ingen måte garantert. Er antakeligvis mer sannsynlig at du treffer på noen med ca. samme grad av desperasjon og senkede standarder.

"Og - kanskje leter du på feil steder? og kanskje etter feil type damer? Bare en tanke..."

Dette er en pen måte å si at du kanskje bør se på damer som er uheldige med utseendet, overvektige, generelt stakkarslige. Blant disse er det selvsagt flust av vrak som ville bli overlykkelige over å finne noen. Og hvis du finner på å shoppe nedover på denne måten, så vil damens takknemlighet stikke rimeilg dypt, og hun kommer til å finne seg i veldig mye før "følelsene" forsvinner.

Skjult ID med pseudonym munoduesp lø. 29 okt. 2011 14:05

Nå ble jeg bare lei meg. Sånn kan man ikke tenke.

---Siste kapittel fra Whiskydick

Skjult ID med pseudonym kv78 lø. 29 okt. 2011 14:44

@ whiskydick: ærlig talt.... finn deg et annet forum å slenge drit på...

Skjult ID med pseudonym whiskydick lø. 29 okt. 2011 15:01

@ kv78:

Ærlig talt, slutt å innbille deg at jeg skulle kunne finne på å bry meg om hva du mener.

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 29 okt. 2011 15:05

du er absolutt ikke alene TS, var nesten litt skummelt å lese for det var som å lese om meg selv.

men som det har blitt nevnt her, det handler om å være åpen og gi av seg selv, selv om det også betyr at du kan få hjertet ditt knust...

men du må ta sjansen, det er eneste måte å kjenne at du faktisk har følelser, og lever..

Skjult ID med pseudonym Vannmann75 lø. 29 okt. 2011 17:04

Jeg er en mann på 36 år med bare et seriøst forhold bak meg , vi var samboere 1 år . Har mistet troen på kjærligheten og bedre ble det ikke etter at jeg laget profil på sukker:(

(mann 33 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 17:15 Privat melding

Du er en vanlig gutt på 24år right? Når du er 30år har jentene på din alder "reist fra seg" de har vært i australia, sør-amerika, fiji og de har hatt kjærester fra verden over, men når de er 30år er de villig til å skrive at "ååå jeg er så lykkelig på facebooken - med ditt navn i hjerte" mot at du lager barn med dem og blir en traust og koselig fyr som ikke stikker noen steder mens de er gravide og trenger to inntekter fram til barna er 18-19år og lever på studielån...da er litt roligere takter i Gran Canaria og Hellas og en stille skillsmisse der du sikkert får en grei løsning.

Ellers kan du gjøre deg selv interessant ved å reise litt selv og få kjæreste fra berlin eller california og oppelve at jentene flørter med deg, ikke gjør Norge til et fengsel der du lever et kebab liv der du sitter alene på nattbussen hver helg med bislettkebab posen og en annen venninne som holder deg godt på plass i køen ved å sende deg sms klokken 20.00 men ikke 02.00 når du virkelig trenger oppmerksomheten.

Og ikke ta "smilekurs" der du betaler 40.000 for at en gnom på 170cm skal oversette the game for deg eller ikke la en lifestyle coach få deg på kroken, det er MANGE slike i Oslo og de huker unge menn på kroken veldig lett og tømmer kontoen din deretter mens de later som de er en god venn.

Bli litt mer agressiv i stilen din og, husk at penisen din lyver ikke, den er laget som en krok for å dra ut sæd som allerede ligger i vaginaen...det forteller vel deg det meste du trenger å vite her i livet?

(mann 36 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 17:30 Privat melding

Jeg har alltid trodd på kjærlighetens og godhetens kraft:-D Men det handler i grunn bare om en glede over å gi og å kunne leve og det har jeg desverre ikke alltid hatt. Den kommer og går.

Jeg har en forkjærlighet for barnefilmer jeg.... kanskje du skulle sett litt mer på dem! Aladdin, snøhvit, Tornerose... og min favoritt ASKEPOT:-D

http://www.youtube.com/watch?v=3C53TpyVaaE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tH6CH7LDzpM&NR=1

Kanskje dere andre har noen søte og morsomme å komme med:-D

Skjult ID med pseudonym be-my-Man lø. 29 okt. 2011 17:34

Du måkanskje først få tilbake tro på deg selv?

Skjult ID med pseudonym gutt86 sø. 30 okt. 2011 12:18

Det gjør faktisk litt godt å høre at en ikke er alene, bare det å få sagt det uten å bli møtt med et "nå må du slutte å tulle, du finner helt sikkert noen! Du må bare slutte og stresse og heller nyte singlelivet". Bare det å bli møtt med en viss forståelse hjelper!

Det noen av dere skjønner, men som en del ikke klarer å få med seg er at det ikke nødvendigvis handler om frykt for å aldri treffe noen. Det er heller det at jeg ikke klarer, som en her oppe nevner, å ha troen på at et eventuelt forhold vil vare. Derfor slipper jeg heller ikke følelsene løs og lar meg selv bli forelsket. Sånn sett kunne du ikke tatt mer feil pent brukt dame på 50, jeg stresser ikke og maser ute på byen hver helg for å få meg en dame. Jeg gjør det heller litt for lite siden jeg egentlig ikke ser poenget når et eventuelt forhold uansett ikke vil vare.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 02:05 Privat melding

@TS et forhold må det jobbes med, det vil gå i berg og dalbaner når det gjelder følelser etc, dette er noe folk flest lærer med alderen og gjennom erfaring..
I perioder vil følelsene for hverandre "kjølne" uten at der er noen spesiell årsak til det, men hvis en virkelig ønsker å dele livet så må en takle slike dager også..
Det er i disse "dagene" at brudd i ett langvarig forhold ofte skjer.. og ofte er det fordi en av partene tror det er grønnere på den andre siden av gjerdet, og ønsker å oppleve spenningen som ofte forbindes med nye bekjentskaper og starten på et nytt forhold.
For å få et livsvarig forhold, så må de to som er i forholdet ha en egenskap om å ikke gi opp så lett, og ha et gjensidig ønske om å satse på hverandre. Et ønske om å jobbe for å få forholdet til å fungere.. Kunne oppmuntre hverandre, overraske hverandre, for å skape et tettere bånd og gjerne en ny gnist i forholdet, i perioder hvor det gjerne "kjølner" :)