Alle innlegg Sukkerforum

"kan flytte på seg"

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Hordaland) lø. 29 okt. 2011 11:03 Privat melding

Ser at det er mange som "kan flytte på seg", men vil man egentlig det?
Eventuelt hva må til for at en skal kan flytte på seg?

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 29 okt. 2011 11:21

Jobb/virke-muligheter i området.. sånn stort sett.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 29 okt. 2011 11:34 Privat melding

Når jeg finne en likebra jobb som jeg har nå kan flytte på meg.
Men siden jeg har en utfordrende og fantastisk jobb her, er det vanskelig å komme i gang å finne noe nytt.
Trenger litt ekstra motivasjon tro

En sjarmerende (Oslo)kar i omtrent min alder som gjør meg veldig glad på alle måter hadde vært en skikkelig motivasjon :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 29 okt. 2011 11:40

Dette er jo noe som blir tatt opp iblant, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønner hvorfor.

Veldig ofte antas det at folk ikke vil flytte på seg selv om de skriver at det er helt ok. Jeg opplever virkelig ikke det å flytte som en så veldig stor greie, og jeg skjønner heller ikke hva som skal være poenget med å fylle ut at man godt kan flytte når det egentlig ikke er det. - Og dermed skjønner jeg heller ikke hvorfor det skal være grunn til å tvile på at folk som sier de er flyttbare, faktisk er det...

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 29 okt. 2011 11:48

Jeg kan vurdere å flytte på meg, hvis det er en mann jeg finner "godfølelsen" med, det er i nærheten av havet og gode skoler for unga. Jobb kan jeg få nær sagt hvor som helst. Men jeg flyttefoten blir nok mest trigget, hvis det er snakk om å flytte sørover:)

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 29 okt. 2011 11:48

Jeg kan vurdere å flytte på meg, hvis det er en mann jeg finner "godfølelsen" med, det er i nærheten av havet og gode skoler for unga. Jobb kan jeg få nær sagt hvor som helst. Men jeg flyttefoten blir nok mest trigget, hvis det er snakk om å flytte sørover:)

Skjult ID med pseudonym trond lø. 29 okt. 2011 11:52

Å flytte er faktisk en ganske stor greie. Du eier et hus, du har en jobb du er glad i, gode venner, fritidsaktiviteter osv. Dersom du er student så spiller det kanskje ikke så stor rolle.

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 29 okt. 2011 12:01

Om den rette skulle dukke opp, er jeg absolutt flyttbar. Kan få jobb nærsagt hvor som helst. Men helst Sør- Østlandet. Tror ikke jeg vil takle mørketida oppe i Nord-Norge, selv om de lange og lyse sommernettene og midnattssola kan veie litt opp for den ...
Klimaet i Trøndelag savner jeg ikke ... men, skal aldri si aldri ...
Kan hende han også er flyttbar :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 29 okt. 2011 12:19

@trond) - lør 29 okt 11:52

Det var kanskje en respons til meg?
Jeg skjønner godt at det for mange er en stor greie å flytte. Det jeg synes er pussig er tendensen til å gå ut ifra at alle føler det sånn.

Jobbe kan jeg gjøre nær sagt hvor som helst, og siden jeg ikke bor i hus men i en passe liten leilighet er det ikke så veldig mye aber med å flytte. Raskt kjøpt er raskt solgt. Gode venner har jeg nå flere ulike steder i landet. Man behøver ikke gi slipp på de gamle, selv om man flytter og finner nye venner. Og når jeg ikke har barn har jeg mulighet til å tenke sånn.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 29 okt. 2011 13:17 Privat melding

Jeg for min del har ingen problem med å flytte på meg selv om jeg har hus, bil og alt det der.
Slike ting for man alltids selge og kjøpe på nytt. :)
Er verre med kjærligheten. Den kan man ikke selge og kjøpe på nytt.

Skjult ID med pseudonym kar lø. 29 okt. 2011 17:17

Jeg kan lett flytte på meg, men det er ikke alle deler av landet det er like lett for meg å få jobb. Dessuten kunne jeg aldri tenke meg å flytte til Oslo-regionen.

Skjult ID med pseudonym nortibia lø. 29 okt. 2011 17:21

Jeg kan flytte på meg hvis ønsket er stort nok til å være sammen ;) men da må det være noe spesielt ;)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man lø. 29 okt. 2011 17:23

Bra innstilling @iznogood, vi er altfor opptatte av ting

(kvinne 41 år fra Akershus) lø. 29 okt. 2011 17:28 Privat melding

Det skal masse til for at jeg flytter på meg gitt. Jeg har jobb der jeg bor og trives veldig der jeg har bosatt meg!.Nei,han må nok flytte hit..

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 29 okt. 2011 19:11

Flytte på seg? Hvorfor skal en det? Foretrekker at vi bor hver for oss jeg. Mindre stresser når det blir slutt. Og slutt blir det jo mest sannsynligvis etter noen måneder.

Er vel mest sannsynligvis begrensa hvor lenge hun gidder å være med meg uten å få sex. :P

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 29 okt. 2011 19:33

@Powpow
Er det ikke litt vanlig å ha den sexen før dere flytter sammen? Eller venter du med det til dere evt er gift?

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 29 okt. 2011 19:37

@Iris
Hadde vel sett at det ble minst mulig sex, uavhengig av om det er før eller etter en flyttet sammen eller når en er gift. :P

(mann 47 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 19:53 Privat melding

Jeg sitter så makelig tilbakelent med en kald øl i sofaen etter dagens arbeidsøkt, så nå måtte det ei utrulig bra dame til for at jeg skulle gidde å flytte på meg.

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 29 okt. 2011 20:10

HerrFekt:
Fra sofaen ... ?

(mann 41 år fra Oppland) lø. 29 okt. 2011 20:12 Privat melding

Flytte på seg?? Ja klart jeg kan flytte på meg om ei nydelig jente kommer og overbeviser meg om at hun er den jeg har lett etter hele livet :P hehe

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 29 okt. 2011 20:12

@Powpow
Hm, det blir nok litt vanskelig å få det til å holde på sikt, med mindre du finner ei med samme tanker som deg. Selv om det ikke er det viktigste i et forhold, så er det iallefall uholdbart for meg med en som ønsker minst mulig sex.

@Herrfekt
Fillern, jeg satt for lenge på rumpa i sofan og rakk ikke trening før det stengte:p Du hadde selvsagt gidda å flytta rumpa di for meg, he, he

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 29 okt. 2011 20:19

For meg er det to ting som er viktig:

For det første vil jeg ha et eget sosialt nettverk. Skulle jeg flytte et sted jeg ikke kjente noen, ville det sosiale nettverket ganske sannsynlig ha stor grad av overlapping med hennes allerede eksisterende. Jeg ser en kompis av meg, som har flyttet til en halvstor by der dama er fra, med unntak av arbeidskolleger, har han ingen han omgås uten henne, men hun har mange hun kan omgås uten ham. I og med at det eneste stedet jeg har et sosialt nettverk utenom Oslo er i Bergen, så er nok det det eneste stedet jeg ville flyttet bare sånn uten videre.

For det andre har jeg lyst til å møte kjæresten min hyppig uten å måtte flytte inn hos henne, eller for den saks skyld uten at hun flytter inn hos meg, i den første tiden. Så om det er ei dame som for eksempel er ofte i Oslo på grunn av jobb e.l., så er det for så vidt greit, men selv om det ikke tar lang tid å reise fra Oslo til for eksempel Stavanger med fly, og selv om det ikke koster så veldig mye (egentlig synes jeg det er alt for billig), så må ting planlegges. Det blir ikke spontant.

Treffer jeg ei dame i Oslo er jeg ikke fremmed for å flytte et helt annet sted med henne på sikt, men helst ikke der hun er fra (eller der jeg er fra, men dit vil jeg uansett ikke flytte tilbake). Så sånn sett er jeg flyttbar. Men jeg søker såvidt nært Oslo at det er mulig å være spontan - grensa går vel ved Drammen, Hønefoss, Eidsvoll og Moss i hver sin retning. Så, jepp, jeg kan flytte på meg, men først når vi er et par og begge har langsiktige perspektiver.

Skjult ID med pseudonym HerrFekt lø. 29 okt. 2011 20:22

Enigma & Iris:
Jepp og jepp.

Skjult ID med pseudonym plumbo lø. 29 okt. 2011 20:47

Så er det disse som har barn fra før,der barna er hos han/henne på halvtid...

Da må jo hennes/hans eks (-er) også være med på flyttelasset hvis hun/han skal flytte over lengre avstander??

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 29 okt. 2011 23:33

Det finnes mange kommuner jeg gjerne skulle bodd i, og det finnes steder jeg ikke ville bodd om jeg så fikk betalt. Det finnes mye flott natur jeg gjerne skulle hatt utenfor stuedøra, og det finnes geografi som ikke tiltaler.

Som Iris nevnte her over; Å ha havet innenfor rekkevidde er et must. Jeg bor aller helst et sted mellom Göteborg og Svinesund. Kysten av Telemark og en del av Sørlandskysten hadde vært ålreit. Jeg liker skjærgård, og jeg liker åpent hav. Hvis noen lurer meg til å flytte nordover, beholder jeg hytta og går i eksil akkurat så mange måneder i året at jeg holder ut der oppe. Så får han komme på besøk... Eller, altså; Flott natur, men jeg fikser ikke mørketid.

Å bo inni bunnen av en fjord har jeg gjort så lenge at det ikke frister å sette kurs innover i Oslofjorden om jeg nå skulle flytte. Det blir rett og slett for langt ut til havet. *ler* Og fjelltopper og innland utgår.

Drømmen er et småbruk ved havet med båten ved brygga og pendelavstand inn til hverdag, arbeid, stress og sivilisasjon.

Så jeg er vel som alle andre; Flyttbar ja, men ikke hvis ...

:-)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 23:47 Privat melding

Det som er litt "morsomt" er at det ofte er slik at man må gi opp noe hvis man flytter.... og da melder jo spørsmålet seg om hvor fort man velger å flytte..... Hva skjer om man flytter og forholdet ryker? Hva sitter man igjen med? osv...

Blir litt sånn at "Du får flytte hit.... for jeg har livet mitt her - du kan få ta del i mitt liv"-greie av og til.... og det er ikke alltid god-følelsen hos den som evt. flytter.... Er ikke greit om den som velger å flytte sitter igjen og blir bitter over å ha gitt opp alt heller....

I all hovedsak så burde man vel ha funnet ut av ting og eventualiteter FØR man flytter... men da blir man kanskje for fokusert på back-up-planer.... osv....

Jeg velger enkleste løsningen - kan ikke flytte noe sted pga. barn (og forblir SINGEL!) ...

(mann 35 år fra Oslo) lø. 29 okt. 2011 23:54 Privat melding

Jeg har jo ikke barn og som sykepleier kan man få jobb nesten hvor som helst. Så i begynnelsen her tenkte jeg at det ikke var så nøye, jeg flytter gjerne på meg for kjærligheten. MEN ettersom tiden har gått og jeg har fått prøvd meg på det ene og andre er konklusjonen den at jeg ikke kan fordra lange distanser der jeg må bruke mer enn 1 time på å reise og at jeg ELSKER byen jeg bor i og jeg ønsker ikke å flytte fra den de neste 4 årene sånn ca.

Så for min del begynte jeg med en ting her på sukker og etterhvert har jeg blitt strengere mot meg selv.

(kvinne 42 år fra Østfold) sø. 30 okt. 2011 01:05 Privat melding

Kan gjerne tenke meg å flytte, innenfor Østlandet. Vil ha hovedstadens kulturelle tilbud som en del av livet, med konserter, teater og opera. En kjøretur på to-tre timer unna byen er til å leve med, men ikke mye mer. Innenfor eller utenfor Oslo er ikke så viktig, men det er helt avgjørende at skolen der jeg bor er bra, for ungenes skyld.

Alt det praktiske ved flytting skremmer meg absolutt ikke.

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 30 okt. 2011 13:37 Privat melding

Jeg kan flytte på meg hvis jeg møter ham jeg vil dele livet med. Primært ønsker jeg å bo i eller i nærheten av en by hvor jeg har alle severdigheter rundt meg. Sosialt nettverk er også viktig for meg og det har jeg der jeg er nå. Flytteavstand har også noe å si om man flytter til nabobyen eller på annen kant av landet. Da må man nemlig begynne på nytt å etablere nettverk, men i disse dager så er det mange som må gjøre det.