Alle innlegg Sukkerforum

Når du leser profiler.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Iknow sø. 30 okt. 2011 13:56

hva skal til for at du leser hele profilen?
Det er sjelden en tvil om at bildet har noe med hvorvidt du starter å lese profilen, men hva avgjør om du leser den (virkelig leser den) og ikke? Og hva er viktig for deg i en profil?

For meg, for eksempel, er det viktig at bilde og hva vedkom har skrevet om seg selv passer sånn nogenlunde.. Jeg klarer liksom ikke helt å ønske å bli kjent med en som hevder han er humoristisk/ er en moroklum, men bildet viser en gretten person... eller alvorlig atpåtil...
Jeg leser gjerne profiler uten bilde, men helst kun hvis de har tatt kontakt. Står det lite på profilen, eller de ikke har fyllt ut noe, kontakter jeg ikke mennesket i det store og det hele... uansett om det er aldri så pent et menneske...
Som regel PRØVER jeg å lese hele profilen, men stopper om jeg finner noe veldig nei nei for meg...

Så... hva med deg???

(kvinne 29 år fra Rogaland) sø. 30 okt. 2011 14:06 Privat melding

Hvis bildet er tiltalende leser jeg som regel hele profilen. Er de første linjene fengende leser jeg alt. Er han over 190 leser jeg også alt...

Skjult ID med pseudonym Iknow sø. 30 okt. 2011 14:09

det er viktig at han er høy, altså?

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 30 okt. 2011 14:11

Hvis hurtigfakta er OK, så leser jeg frem til jeg eventuelt ser noe som ikke er OK.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 30 okt. 2011 14:15

Jeg leser stort sett hele, med mindre det er enn tett mur av tekst. Går gjerne gjennom alt på Leiligheten også jeg.

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 30 okt. 2011 14:18

Jeg leser profiler uansett om de har bilde eller ikke hvis de ikke bor så langt vekk. Og profiler med bilde, uten tekst, er ikke noe for meg. Litt må man gjøre for å skape nyskjerrighet hos leseren.Og evner man ikke en gang det, tenker jeg at jeg sannsynligvis ikke har noe å snakke med personen om. Uansett hvor kjekk han er.

Og jeg leser profiler som har besøkt min.

Det som er viktig er at de skrevne orda skaper nyskjerrighet. Et ønske om å bli bedre kjent med personen. Og har profilen et bilde jeg liker, så er jo det et stort pluss. Har de godt skrevne orda et bilde som byr meg i mot, er det ikke en mann for mann. Man må tiltrekkes av både det indre og det ytre.

Jeg leser ikke profiler til menn som er lavere enn meg....ja jeg vet det er overfladisk. Men vi har alle våre preferanser. Profiler som søker elskerinne blokkeres. Det er viktig for meg at profilen er utfyllende, at mannen er høyere enn meg, at han ikke bor på andre siden av landet, og som sagt så må de skrevne orda trigge noe i meg. Han må by på seg selv i teksten.

Skjult ID med pseudonym likefrem sø. 30 okt. 2011 14:25

Alt står og faller på bildene. Er hun stygg og/eller overvektig er det naturligvis ingen vits i å beskjeftige seg mer med profilen.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 30 okt. 2011 14:29

Utseende, humor, empati og iq. Funkærnte ellers, som de sier i Fredrikstad.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 30 okt. 2011 14:47

Leser alltid hele profilen. Må jo finne en grunn til å IKKE kontakte dama. For er jeg først inne på profilen og har gått til det steget å begynne å lese profilen, så må jo det andre ha appelert til meg (altså bilde og matchtreet). :P

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 30 okt. 2011 14:57 Privat melding

Sted: Før jeg vurderer bildet, ser jeg på geografien. Hvis vedkommende bor for langt unna hjelper det ikke om han er aldri så skjønn.

Alder: Både om hans alder gir en aldersforskjell jeg kan leve med, og dernest om hans aldersmålgruppe inkluderer min alder. Dersom jeg ikke faller innenfor det aldersspennet han søker etter, så respekterer jeg det ønsket og lar ham være i fred.

Først nå vurderer jeg bildet og om jeg liker utseendet.

Røyk - jeg kan ikke være sammen med en røyker.

Heretter leser jeg så langt jeg kommer i profilen uten at det dukker opp noe som jeg ser at jeg selv åpenbart ikke er rette personen for. Jeg tenker altså mer på om _jeg_ er det han søker, enn om han er det jeg søker. For det aller viktigste kriteriet av alt, er jo at han vil kunne like meg, og at jeg vil kunne like ham.

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 30 okt. 2011 15:00 Privat melding

Liker jeg bildet, så sjekker jeg interesse/musikksmak/basic info. Etter det leser jeg tekst og sjekker albumbilder. Om det fremdeles virker interesant så sjekker jeg matchtreet.

Om en profil har dårlig profilbilde og ikke noe album bilder, så går jeg ikke inn på den engang.

Skjult ID med pseudonym stjerne* sø. 30 okt. 2011 15:08

Bilde
Høyde
Hvilken alder HAN søker
Bosted
Hans kriterier for drømmekvinnen.
Deretter lese jeg profilen.
Er det tettskrevet og uoversiklig går jeg videre...

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 30 okt. 2011 15:14

Så systematiske dere er!

*Måper*

Skjult ID med pseudonym sans sø. 30 okt. 2011 15:27

Enig med elisa i hennes siste avsnitt - det er det viktigste om han vil kunne like meg. Og jeg ham, selvsagt, men selv om jeg synes en person virker interessant, så kan jeg blokkere dersom jeg ser at han åpenbart ønsker en annen type jente enn meg.

- samt det punktet om alderen - jeg blokkerer sporenstraks hvis jeg har forvillet meg inn på en profil som ikke har alderen min i sitt ønskede aldersspenn.

Når det kommer til bildet, ser jeg etter et godt blikk, snille øyne, og et sjarmerende smil.

På den faktalisten øverst gir det ekstra pluss om det står "Brenner for miljø", dernest "Sosialistisk", på politisk standpunkt. Og dersom bildet avslører at mannen har en spesielt kysseinnbydende munn, blir jeg ekstra glad om det står under 185 på høyde, så jeg slipper å gå til anskaffelse av stylter dersom vi skulle finne på å bli gjensidig klinelystne.

Ser også litt på interesser; F.eks. er golf, ekstremsport, bil/motorsykkel og kjendis/sladder ingen magnet på meg, for å si det sånn.

Disse tingene er ganske avgjørende for om jeg leser resten av profilen eller ikke.
Og liker jeg da personens profiltekst og måten han formulerer seg på, da kan det hende jeg skribler en melding.

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 30 okt. 2011 15:43 Privat melding

Hun må bo i nærheten, ha et ok bilde, og alder etc må passe. Da begynner jeg å lese, og stopper hvis teksten er for intetsigende. Høres hun litt intelligent og original ut, leser jeg alt. :) Så kommer album, leilighet, matchtre, etc.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 30 okt. 2011 15:47

Greier ikke å sette fingeren på noe spesielt, jeg. Følger magefølelsen, og den bestemmer om det blir det sorte hjertet eller en melding. Jeg leter etter dette "noe"...så enkelt, og så vanskelig. ;-)

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 30 okt. 2011 15:54 Privat melding

Begynner å forstå hvorfor folk er lenge her av gangen i allefall =P
Det er jo litt utroig hvor mye som skal stemme for at folk gidder å bry seg... halv parten av tingene man fokuserer på hadde man ikke funnet ut av i det store og det hele om man ikke var på nett...
Kan forstå de som er skeptisk til profiler uten tekst og uten bilder, men resten???
Litt av spenninger er jo liksom å bli kjent med folk da... se etter hva som stemmer...
Ville du utelukke venner fordi de røyker eller er for høye/lave???
Og hva er ikke en kjæreste annet enn en bestevenn med mer???

Skjult ID med pseudonym Iknow sø. 30 okt. 2011 15:56

@Tingeling; det er mer riktig svar i grunn... det er vel helst noe slikt jeg leter etter sjøl når jeg leser slik jeg gjør... men føler litt at bilde må stemme med profilen da... noe jeg ikke helt kan forklare hvorfor...

Skjult ID med pseudonym kar sø. 30 okt. 2011 15:58

Jeg leser gjerne profiler uten bilde, ofte er det de som skriver best og mest utfyllende om seg selv. Men siden jeg har veldig høy terskel for å kontakte noen her så har jeg enda til gode å skrive melding til noen uten verken profilbilde eller et eller annet i galleriet (et par uskarpe mobilbilder av katten/minihunden teller ikke).

Skjult ID med pseudonym elisa sø. 30 okt. 2011 16:34

@Calienta: Alle prøver vi vel å finne noen som kan passe, og noen som vi kan passe for. Jeg passer ikke for en røyker rett og slett fordi jeg får pusteproblemer av den minste røykelukt. Og jeg kan ikke tenke meg at det ville være noe hyggelig for en potensiell partner at jeg mister pusten av ham på akkurat _den_ måten. ;)

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 30 okt. 2011 16:41 Privat melding

@elisa; tenker på svaret mitt mer som generellt, har man virkelige grunner for visse reservasjoner, som ditt mer røyking, er det forståelig...
men jeg tenker mer sånn at jo fler reservasjoner man lager seg, jo mindre sjangs er det i grunn for å treffe en som virkelig er ment for seg... Jeg mener... mesteparten av de restriksjoner man lager seg her inne, ville man ikke hatt IRL under valg av partner.... Er du ikke enig i det da?

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 30 okt. 2011 16:43 Privat melding

Jeg ser på bildene, er de bra leser jeg profilteksten. Er det veldig mye tekst, å gjerne av den mer avanserte sorten, eller det er masse ønsker/krav til fremtidig partner så skipper jeg ofte videre.

Har selv en rimelig lunken profil for å ikke havne i en fast og bestemt bås. Viktig å kunne være litt åpen for det meste tror jeg, men mye folk på nettet har ganske faste preferanser for at de hele tatt skal gidde å kommunisere med folk virker det som, trist, tenkt hvor mange flotte personer de går glipp av.

Ellers legger jeg ikke så veldig mye i profilene, det er tonen i meldingene og ikke minst når en treffes IRL som avgjør om man har noe til felles eller ikke.

Skjult ID med pseudonym elisa sø. 30 okt. 2011 18:27

@Calienta. Jeg er uenig, jeg tro man ser etter de samme tingene her som IRL for at man skal føle seg vel i vedkommendes selskap.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 30 okt. 2011 18:47 Privat melding

Jeg ser først på bildet.. og nå kommer det som alle venninnene gjør narr av meg for.. jeg bryr meg ikke om hvor flott bildet er etc, men nesen er viktig :p forstår ikke hvorfor alle synes jeg er rar fordi jeg ser på det.. den er jo midtpunktet i hele ansiktet :p det har ikke betydning om den er litt skjev eller humpet eller slikt, men om den passer inn i resten av ansiktet (gir ansiktet karakter ) , øyne er også viktig da, men er mer viktig når jeg eventuelt treffer fyren på date, synes det kan være litt vanskelig å lese noe ut av øynene på bilder ^^
Det er bildet som får meg inn på en Profil, så er det hvor vedkommende bor, hva han søker.. hvis der er masse krav om drømmedama, så går jeg uansett, selv om jeg hadde levd opp til alle kravene, så mister jeg interessen allerede der ^^
så leser jeg resten før jeg eventuelt ser på albumet, og leiligheten :)

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 30 okt. 2011 19:59 Privat melding

@elisa; veit ikke jeg.. IRL hadde jeg nok ikke spurt etter om han er sånn eller sånn, om han mener slik eller sånn, jeg ville kjent "kjemien" eller noe liknendes før jeg begynte å finne ut av han i utgangspunktet... jeg tror da virkelig man merker om folk er behagelige eller ikke først IRL enn at man finner ut ditten og datten om en person...
Eksempelvis kan jeg sitte og snakke en hel kveld med en fyr jeg tilfeldigvis treffer på puben, kun ute på en kosedrikk som meg, ha intelligente meninger, snakke relevant og smart og tilslutt, etter å koste meg glugg i hjel hele kvelden, skulle jeg virkelig driti i hele fyren bare fordi jeg finner ut han for tiden ikke har jobb, eller mener man burde trene masse osv osv?
Han har tross alt, som meg, kost seg hele kvelden og er tydelig på å treffe meg fler ganger...
Javel, jeg kan muligens lukke ham ut som event kjæreste, men fremdeles har fyren potensiale til godt vennskap..
Og det er jo ikke sikkert jeg burde utelukke ham som kjæreste, for det kan være noe annet ved furen enn hva jeg TROR i grunn er mine krav...

Jeg mener virkelig at både på nett og IRL... man bør virkelig kvitte seg med alle fordommer, krav osv osv til hva "drømmepartneren" er...
Jada, jeg dømmer jeg som alle andre... men prøver virkelig å svare alle, og hvis fyren jeg taster med kan gi meg mer enn standard svar og kan starte en samtale, syntes jeg han er verdt å gi en sjangse... kan jo være mer ved fyren enn hva man trodde da???

Kan man virkelig vite hva kjemi er, når man setter krav til både det ene og det andre???

Sier virkelig igjen jeg... er nok ikke så rart mange er her i mange år før du finner noen... altfor kravstore...
Lær dere å følge hjertet, så skal dere se dere finner drømmekjæresten fortere...

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 30 okt. 2011 20:49

Jeg setter krav til meg selv om hvordan jeg skal være. Er det feil å ha noen lignende krav til ei jente jeg har lyst på som kjæreste?
Det finnes ting jeg ikke tolerer, hvorfor skal jeg da bruke tid på ei som bedriver, besitter eller mener disse tingene?

Dette er to små ting, men de kan lage en veldig lang liste om du begynner å skrive de ned.

I mangel av evnen til å føle kjemi, så er det kun krav som kan definere hvem jeg liker.
Jeg har prøvd å følge hjertet, det ser ut til å ha fungert særdeles dårlig siden jeg fortsatt er singel, så nå overlater jeg oppgaven til den kalde, logiske og kalkulerende delen av anatomien for å se om det hjelper.

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 30 okt. 2011 21:23

Elsker en god, rettskrevet, humoristisk og utfyllende profil. Bilder fra seilbåt eller tur til Statene har mindre å si enn den tonen som han legger ann med skriveriene sine. Hvis det står kun generisk, uinteressant stoff, så er han kvitt meg ganske fort. :) Jeg setter samme krav til min profil, så da har jeg gjort så godt jeg kunne med det jeg har.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 30 okt. 2011 21:35

Det er definitivt viktig at det står noe annet i profilen enn at "jeg er med på alt som er gøy" og "jeg elsker å reise". Det må være noe ved den, noe som treffer meg. Det kan være interesser og holdninger, det kan være visse typer formuleringer eller det kan være det at det skinner igjennom at hun er genuint interessert i et fast forhold uten å være alt for langt borte fra meg og det jeg er på jakt etter.

Dessuten er det viktig at profilen ikke er skrevet på "dialekt", har ordentlige setninger og ikkie har alt for mange smileys.

Skjult ID med pseudonym McDuck81 sø. 30 okt. 2011 21:44

har jeg klikket meg inn på en profil så leser jeg alt i den, har sett flere profiler som jeg gjerne kunne ha blitt bedre kjent med, men det er det å skrive første brevet, å der blir det stopp, kan sitte lenge uten å få ting som ord, men det surrer rundt i hodet, vet hva jeg skal si, men det virker så dumt når det står som tekst, flere som har det slik?

Skjult ID med pseudonym balansen sø. 30 okt. 2011 21:49

Jeg skulle veldig gjerne vært inne og lest neptuns profil og sett bilder, kanskje skrevet en førstemelding, men jammen holder han seg stadig anonym Og ikke vil han ha meg som er alenemor heller ...

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 30 okt. 2011 21:55

Uff, @neptun, du ville falt så latterlig paddeflat for min profil at det nesten er litt synd at du går glipp av det. Kommer du ut av skapet med det samme kan vi gjøre noe med det. Ikke er jeg alenemor heller :P

Skjult ID med pseudonym balansen sø. 30 okt. 2011 21:55

... og for å holde meg til TS sitt spørsmål: Jeg foretrekker at profilen har profilbilde og/eller albumbilder og mer enn tre/fire linjer i profilteksten, sånn at jeg kan se disse sammen og se om tekst/bilde "treffer meg". Leser først hva han er ute etter og om jeg passer inn, hopper raskt ut igjen hvis jeg ikke oppfyller kravene. Deretter leser jeg profiltekst, ser albumbilder og fakta.

Skjult ID med pseudonym balansen sø. 30 okt. 2011 21:57

Ja ja, Paraply, du får slå til du som oppfyller alle Neptuns krav (litt sjalu nå). ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 30 okt. 2011 22:00

Hehe @balansen, vi vet jo ikke hvem neptun er ennå. Han kan jo godt være trollet som gjemmer seg under brua for alt vi vet. Jeg sier meg bare villig til å ta skittjobben med å finne ut av det *noble hensikter* ;)

Skjult ID med pseudonym Iknow sø. 30 okt. 2011 22:03

@McDuck81; jeg veit veldig godt åssen du har det... jeg veit veldig sjeldent hva jeg skal skrive for å få oppmerksomhet fra den som jeg ønsker å skrive med... som regel ender jeg opp med en enkel "hei"... muligens jeg spør om noe intr fra profilen eller om det går bra med dem, men jeg er helt elendig på første post meldinger!
Dessverre er det få som kontakter meg, så prøver å være flink til å skrive ett eller annet til andre når jeg finner noen intr... Og prøver mitt beste å svare de som først gidder å skrive til meg =)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 30 okt. 2011 22:05

Jamen, jamen... Jeg vet jo ikke hvem Paraply er heller. Bortsett fra at hun bor på andre siden av fjellet.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 30 okt. 2011 22:10

Aha! Neptin på gli. Veldig bra.

Send melding til Enigma og spør henne hvem jeg er, hvis ikke må du ty til Kevster (kevin1985?).

Ja, nå synes jeg vi har noe fint på gang her!

Skjult ID med pseudonym balansen sø. 30 okt. 2011 22:13

@Paraply Vi må nok begge leve i uvissheten, på tross av at du oppfyller de fleste krav og at jeg bor på "denne" siden av fjellet. Men heier på deg hvis det skulle dukke opp noen opplysninger som fører deg nærmere neptuns virkelige profilnavn. :P Du gjør jo tross alt dette på vegne av oss alle. ;)

Skjult ID med pseudonym McDuck81 sø. 30 okt. 2011 22:15

@Iknow: har prøvd meg på enkle meldinger å de får jeg sjelden svar på, de gangene jeg klarer å finne noe i profilen til den personen jeg sender til så blir det et par meldinger frem å til bake å der slutter det

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 30 okt. 2011 22:22

Det er for så vidt mulig at du kan se en veldig full versjon av meg i Bergen 3. desember, da...

Skjult ID med pseudonym quickly sø. 30 okt. 2011 22:22

Bildet er viktig, men ikke avgjørende. Opptatt av om damen har fortenner og hvordan de står :-) Må innrømme at jeg også ser i hvilke situasjon/situasjoner bildene er tatt (jeg er ikke på jakt etter en klovn, for å si det sånn). Et åpent ansikt uten grimaser og med et lett smil er det beste.

Er det svært mye tekst, tenker jeg at vedkommende enten er svært glad i å snakke (les: taleflom), om hun mangler evne til å oppsummere ting på en kort og grei måte eller om hun trenger forferdelig mye plass til selvskryt.

På samme måte er lite eller ingen tekst turn-off. Mangel på informasjon = Mangel på beslutningsunderlag.

Skjult ID med pseudonym fjesløs sø. 30 okt. 2011 22:23

Pleier å lese hele hvis jeg først setter i gang.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 30 okt. 2011 22:27

neptun) - søn 30 okt 22:22
Du mener at når du har julebordsformen inne er du ikke lengre så sky? Klassisk... ;)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 30 okt. 2011 22:33

@Paraply
Næh - bare på forumet...

(mann 47 år fra Oslo) sø. 30 okt. 2011 22:36 Privat melding

Bilder er viktig, men mer opptatt av albumbilder enn selve profilbildet.
Setter pris på profiltekst som viser både originalitet og humor, gjerne mot det litt absurd stream of consciousness-aktige. Var ei innom profilen min her om dagen som hadde en profiltekst som gikk James Joyce en høy gang, bare MED humor. Ble kjempefascinert, men hun var dessverre i yngste laget.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 30 okt. 2011 22:58

Føler du snakker deg vekk @neptun. Lite avsløringer her.

Skjult ID med pseudonym Iknow ma. 31 okt. 2011 00:16

@McDuck81; Da må du bare fortsette slik =) Svarer de ikke er de uansett ikke verdt tiden din, for jeg regner du heller ikke vil ha de som er så overfladiske at de ikke vil svare deg fordi du ikke hr den mest WOWete første posten?>??
Plutselig en dag får du svar og da må du bare begynne slik du ville snakket med en person du møtte første gang i virkeligheten tror jeg... da blir det og mer naturlig å kunne fortsette og snakke slik du ville gjørt, og det er slik folk blir kjent =)

(mann 36 år fra Hedmark) ma. 31 okt. 2011 00:22 Privat melding

jepp, har ikke gitt opp enda nei, en dag så dukker vel hun som er den "rette" :)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 31 okt. 2011 12:42

her er fasiten, ut i fra en spørreundersøkelse et helt annet sted. Altså, hva er viktigst for deg i en profil du kikker på:

Menn synes
59% Kroppsbygningen
10% Høyden
14% Tobakksvanene
4% Utdannelsen
8% Øyenfargen
1% Arbeidet
2% Frisyren
2% Hårfargen


Kvinner synes
28% Kroppsbygningen
29% Høyden
17% Tobakksvanene
13% Utdannelsen
6% Øyenfargen
5% Arbeidet
1% Frisyren
0% Hårfargen

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 31 okt. 2011 12:57

Øyenfargen 6 og 8%? Hva søren?

Jeg er tidvis lettskremt, og synes derfor det er vanskelig med menn med røde øyne, men det har jeg sett kun ÉN gang!

Og hva sier folk? "Åh, nei, men du har jo grønne øyne, og det er bare SÅ lite eksotisk da. Du må jo skjønne at det aaaldri kan bli meg og deg".

Jasså.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 31 okt. 2011 13:04

Og dette med høy og mørk stemmer bare delvis. I hvertfall ingen damer som har hårfarge som førstepri.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 31 okt. 2011 13:11

Ikke så rart det vel. De tenker jo at de bare kan sende typen til frisøren etter at han er godt vridd rundt lillefingeren deres. Merk: Jeg snakker om De Andre :) Selv, som det positive unntaket jeg er gir jeg selvsagt blaffen. Han kan ha håret i lomma om han vil.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 31 okt. 2011 13:13

takk, skal vi gifte oss da ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 31 okt. 2011 13:16

Åh! Men giiid, jeg har jo ikke noe å ha på meg!

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 31 okt. 2011 13:58

holder med paraply ;)