Alle innlegg Sukkerforum

Drømmepartneren

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun sø. 30 okt. 2011 15:03

Hvor mye legger dere egentlig i det dere oppgir der?

Jeg merker at det er utrolig vanskelig. Altså, det er lett å si hva jeg ikke vil, men jeg merker selv at jeg ikke liker profiler der drømmepartneren bare er definert negativt, at det bare står hva vedkommende ikke er. Så derfor forsøker jeg selvsagt å unngå det selv.

Skjult ID med pseudonym Iris sø. 30 okt. 2011 15:40

Det er utrolig vanskelig å gi en beskrivelse av "drømmepartneren". Jeg har klart å si litt om han uten å si hvordan han ikke skal være. Men til syvende og sist, så tror jeg ikke at den jeg kommer til å få godfølelsen med er perfekt på alle måter. Man kan hverken planlegge eller styre hvem man faller for.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 30 okt. 2011 15:41

Sånn ut fra hvordan jeg selv tenker når jeg leser hva jentene har skrevet på det punktet, så har jeg valgt å skrive mest om indre kvaliteter der, og ikke strengere enn at det ikke skal være spesielt avskrekkende for noen (bortsett fra de som virkelig bør skremmes bort da).

Selv blir jeg usikker og skeptisk når noen skriver veldig absolutte krav. Jeg vil jo ikke være den uoptimale typen hun tok til takke med. Står det "helst høy og mørk ;)" snur lille blonde meg kjapt i døra. Hvis det er ment som spøk er det utrolig lite taktisk.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 30 okt. 2011 16:12

Mange glemmer at det ikke er en selv som skal "kjøpe" profilen. Det er den riktige leseren som er målgruppen. Damer som understreker at de har bein i nesa, er målrettede, stabilt liv, flott jobb, lang utdannelse.. dvs alt som skal til for å ta vare på andre.... de skriver egentlig en profil som helst andre damer eller menn med ekstremt lite testosteron får hjertebank av.

F.eks lager ikke Byggmakker reklame som tydeliggjør at de gjerne vil selge et spesielt verktøy fordi de tjener ekstra godt på akkurat det. De trekker frem egenskaper kjøperne trigges av: Flott produkt som er f.eks veldig billig eller ekstra nyttig akkurat nå.

Basic markedsføring dette, og jeg synder hele tiden selv.

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 30 okt. 2011 16:19 Privat melding

på drømmepartneren har jeg i grunn ikke skrevet så mye... beskrevet min drømme partner følgende; "god som sjokolade, myk som marsmellows og tøff som lakris!".... da kan folk fritt tolke det som de selv ønsker samtidig som jeg selv føler det viktigste hos et menneske jeg ville trives med, er lagt til rette for,...

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 30 okt. 2011 16:49

TS:
Legger en del i det, viser litt av hvordan jeg tenker og hva jeg søker. Men, som Bruce påpeker, så er det opp til den som leser, å vurdere om han faller inn under målgruppen. Og der er det ofte helbom. Det står ikke eksplisitt at han skal se sånn og sånn ut. Den eneste negasjonen jeg nevner, er at han skal være "ikke-røyker". Fokuserer på det jeg søker, som kan fylle mine ønsker og behov, framfor å skrive hva jeg ikke vil ha. Det virker bare mot sin hensikt, gjelder for meg også - skygger unna slike negativister.
Jeg vektlegger de indre kvalitetene.

Én mente jeg er alt for kravstor og må være på feil sted (taklet ikke avslaget ... ).
Men også fått gode tilbakemeldinger på profilen min, selv om de ikke "traff" meg helt ... er den ikke så gal, lov å håpe ...

Uansett er det vanskelig å si hva som avgjør om det blir fullklaff eller ikke. Nettdating er og blir en kunstig arena (min mening), og en får ikke vist sitt sanne jeg og potensiale bare ved noen bilder og litt skriving.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 30 okt. 2011 18:44

Jeg har rett og slett unngått å fylle ut det feltet på en fornuftig måe. Jeg kan like ulike ting ved ulike menn, og går ikke etter en fast mal. Jeg ser ikke helt vitsen med å skrive at han må være snill og grei og ærlig og blabla.. Det skal være en selvfølge.

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 30 okt. 2011 18:52

på drømme partner har jeg skrevet

"Ærlighet ser jeg på som en selvfølge. Ønsker en som bryr seg nok om at jeg er romantisk og ihvertfall prøver, en som bryr seg nok til å sende en meld hvis en blir forsinket,være moden nok til å kunne diskutere ting, ikke bare unngå diskusjoner fordi det er ubehagelig.
Bortsett fra det er jeg temmelig åpen angående personlighet, det meste kommer ned til kjemi, og det trengs nok en date eller to i virkeligheten før en kan fastslå kjemien , er så lett å danne seg bilder av folk virtuelt, som kanskje ikke stemmer overens i virkeligheten :) "

jeg styrer også unna profiler med masse krav på drømmedama.. selv om jeg oppfyller alle krav, så mister jeg interessen :)

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 30 okt. 2011 18:59

Good one, Nortibia.

Skjult ID med pseudonym Benn0 sø. 30 okt. 2011 20:21

Å treffe drømmedamen på første date er utrolig kjedelig. Derfor beskriver jeg ikke drømmedamen med annet enn en ting som er viktig for meg når det gjelder personligheten. Utover dette må jeg bare finne ut over tid om hun er drømmedame eller ikke. Det er jo det som er gøy :)

Skjult ID med pseudonym mouch sø. 30 okt. 2011 20:28

Det kan kanskje trengs noen dater med samme før en treffer drømmedamen(/mannen)?

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 30 okt. 2011 20:30

Eneste jeg har nevnt er at hun har en felles interesse, slik at vi har en platform vi kan bygge videre på.
Bortsett fra det ønsker jeg ikke å kreve noe fra ei jente jeg ikke kan tilby selv.

Vel, nå ljuger jeg vel egentlig litt, for jeg krever jo at hun er ei dame, mens jeg selv er en mann. :P

Problemet mitt er ikke å klare og plassere jenter i min beskrivelse av drømmepartner, snarere at jeg føler at jeg selv ikke passer i jentenes beskrivelse.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 30 okt. 2011 21:31

@Powpow
Det er egentlig det siste du skriver jeg lurer litt på - hvor viktig er det egentlig at man passer inn i beskrivelsen av drømmepartner for at en skal være interessant.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 okt. 2011 21:34

Aner ikke hvordan drømmemannen min er, derfor kan jeg heller ikke beskrive ham på profilen min...