Alle innlegg Sukkerforum

Fantastisk, super-duper-nydelig date - hva vil hende videre? (Krible, krible!) :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym She sø. 30 okt. 2011 16:06

Åh, jeg var på en fantastisk date på fredag som var. En sånn date der ingenting kunne bli bedre, om dere skjønner.
Jeg synes fyren var like kjekk i virkeligheten som på bildene, og han var så god å prate med, åpenbarte en fin moral gjennom temaer vi snakket om, og ikke minst var han morsom. Og jeg lo og moret meg hele kvelden, og det gjorde han også, såpass kan jeg si sikkert. Da vi skulle si hadet, så spurte han om jeg ville treffe han igjen. Det ville jeg naturligvis, og vi ble enige om å holde kontakten, før vi begge tok bussen hjem hver for oss.

Siden jeg liker han så(åå) godt, så har jeg funnet ut at jeg skal vente til han sender melding, jeg vil ikke "ødelegge" noe - og følger den teite(!) regelen om å la han få ta initiativet nå etter den første daten / ikke virke for ivrig. Og nå venter jeg bare på sms fra han, og lurer så fælt på når den kommer! Om jeg ikke får noen sms blir jeg veldig overrasket (vet jo det har skjedd før).
Spørsmålet er - hvis du har vært på date med en du VIRKELIG liker, og ser for deg en fremtid med, hvor lenge venter du med å ta kontakt etter daten?
Og - er det noen som er i en lik situasjon som meg akkurat nå, hatt en super-duper-nydelig date og nå venter på at daten skal ta kontakt?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 okt. 2011 16:09

Så herlig!
Vente? Vi ventet ca. 7 timer - fordi jeg "krevde" at jeg skulle dra hjem og sove noen timer. Alene :-)

Nei, jeg er så langt fra din situasjon som jeg kan komme akkurat nå. Men jeg heier på deg og sier tvi, tvi. Hurraaa!

Skjult ID med pseudonym kar sø. 30 okt. 2011 16:23

Vedder en lapp med høy valør på at han sitter hjemme og tenker på at han har skikkelig lyst til å ta kontakt igjen med en gang, men tør ikke fordi en må jo ikke virke for ivrig...

Skjult ID med pseudonym likefrem sø. 30 okt. 2011 16:36

@ kar

Det finnes ingen samer med høy valør.

Skjult ID sø. 30 okt. 2011 16:41

Vær litt forsiktig og ta det hele med ro, man vet aldri hva en mann kan være ute etter. la han gruble og vente og jobbe for deg..:)

Skjult ID med pseudonym She sø. 30 okt. 2011 17:06

Takk, Z. :o)
Ha ha, der kom det en sms, men det var fra en venninne.

Ja, enig med "skjult id". Jeg skal absolutt vente til han tar kontakt, og ikke ta kontakt selv. Vet ikke om det har noe å si for utfallet, men jeg tør ikke ta sjansen på noe som helst. Jeg får la han være jegeren sånn i begynnelsen. Og får jeg ingen sms eller en sms der han har ombestemt seg mht å møte meg igjen, ja da har jeg virkelig tolket han feil. Den som venter får se! :-)
I mellomtiden tillater jeg meg selv å være glad og å drømme litt om fremtiden med denne supre fyren.

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 30 okt. 2011 17:09

Får håpe at ikke begge sitter med samme tankegang da. Litt synd dersom begge tenker det samme og ikke vil være for "ivrig" slik at ingenting skjer :)

(mann 36 år fra Oslo) sø. 30 okt. 2011 17:10 Privat melding

Ta kontakt da kjære deg:) Jeg hadde lett sendt en melding men IKKE flere enn 3 stykker uten å få svar.

Skjult ID sø. 30 okt. 2011 17:14

Når skal jeg ringe, hvor lenge skal jeg vente osv....slutt å lag så mye rare regler :)

Ta kontakt hviis du vil det. Er han oppriktig interessert, så får du positivt svar. Er ikke verre enn det...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 30 okt. 2011 17:17 Privat melding

ååh så deilig da!! du får nyte opplevelsen ;)
jeg hadde ikke hatt problem med å sende en melding først, og ser ikke poenget i å "vente" for å ikke være for ivrig hvis begge er interesserte i hverandre :) men jeg hadde ikke sendt mer enn EN melding, da synes jeg at det er opp til han om han er interessert ;)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 30 okt. 2011 17:44

Jeg hadde det samme på tirsdag:):) Fantastisk date, og sendte faktisk sms samme kveld, for å takke:) Fikk svar tilbake om at han følte det samme, og gjerne ville møte meg igjen:):) *lykke*.....

Sendt litt meldinger frem og tilbake, men nå sendte jeg siste sms i fredagens samtale, og i dag har jeg ikke fått noe svar.... Så blir man litt tullete.... men men:):)

Han sender deg nok en melding:) Hvis ikke, så er det mange andre fisker der ute:):) Lykke til!! :)

Skjult ID med pseudonym angel sø. 30 okt. 2011 17:54

Har jeg hvert på en hyggelig date sender j som regel meld i løpet av samme dag og takker for daten .
Så slipper jeg og sitte å vente på om han skal gi lyd fra seg...
Og jeg har da fått hyggelig meld fort tilbake ..

Skjult ID med pseudonym She sø. 30 okt. 2011 17:57

Hm, ja det er vel slik at om han er oppriktig interessert, så får jeg positivt svar om jeg sender han melding. Men, sånn innerst inne, så LIKER jeg best at mannen tar initiativ, så jeg venter litt til. Får jeg ikke sms i kveld så tror jeg at jeg sender han sms i morgen. :)

Miss Gucci- ja det er lett å bli "tullete" og tolke masse og sånn:-) Blir spennede for deg også, da! :D

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 30 okt. 2011 18:02

Var i omtrent samme situasjon for noen dager siden, TS. Syntes at stevnemøtet (ja, norsk er best) levde opp til alle forventninger, men siden jeg hadde invitert ham ut, så ville jeg at han skulle ta initiativ. Og det gjorde han etter 3 dager, ha ha.. Jeg tipper at disse gutta leser de samme bøkene om dating, og er akkurat like "sex og singelliv" som alle damene her inne.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 30 okt. 2011 18:03

Det er vel slik jeg tenkte, She.... er han interessert, svarer han like mye "i dag" som "i morgen":) Og kan jo hende han liker at jentene tar initiativ, også blir man sittende der:) hehe

Lett å bli tullete, men nå mener jeg det er hans "tur", og da kan det hende Ceca`s "3 meldinger uten svar", blir til 2:):) hehe... Sender ikke mer nå:):) hihi

Skjult ID med pseudonym She sø. 30 okt. 2011 18:17

Pulsvanten - tok det 3 dager før han tok kontakt? Å, hjelpe meg. Jeg kommer til å gå fra forstanden om jeg skal vente i tre dager til ende. Nei, så lenge venter jeg ikke! :) Sex og singelliv eller ikke! :-)

Miss Gucci - si ifra om du får svar fra han i kveld, da. Det får du sikkert! Han kan være opptatt også, hender jo jeg ikke får svart med det samme selv om jeg er ute på et eller annet. :)

Ceca - tullejente! ;) Tre blir litt for mange uten å få svar, gitt;-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 30 okt. 2011 18:44

She:)

Jeg fikk svar nå:) Han hadde vært opptatt i hele dag:) Hender jeg ikke får svart selv og, men som de jentene vi er, begynner vi å tulle inni hodene våre:)

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 30 okt. 2011 19:04

Jenter da..

Dersom to voksne mennesker liker hverandre, og allerede har blitt enige om å treffes igjen er det vel likegyldig hvem som tar kontakt først. Har du lyst til å flørte så flørt :)

Man kan heller erte hverandre med uholdbare stopp i kommunikasjonen når man har blitt bedre kjent, og er tryggere på hverandre ;)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 30 okt. 2011 19:13

123, du har selvfølgelig helt rett.... men kynismen på nettsteder som dette spiller en ofte et puss.... de sier de er interessert, og gjerne vil treffe deg igjen, men så er ikke det alltid helt sant:) Derfor tuller hodene våre litt....:)

Skjult ID med pseudonym Lettlurt sø. 30 okt. 2011 19:19

@miss gucci
Det har du helt sikkert rett i, men hvorfor sitte å vente på å finne det ut? :)

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 30 okt. 2011 19:20

Den som intet våger, intet vinner :)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 30 okt. 2011 19:26

Lettlurt:) Jeg er den som HAR sendt melding, da:) og ventet på svar:):) Kan ikke sende 100vis av meldinger hvis man ikke får svar, det blir litt feil:):) uansett hvor flørtete de er:)

Jeg syntes absolutt ikke det gjør noe å sende melding først, men må jo gå begge veier:) og etter 1 date, kan man ikke mase heller...da spørs det om det blir en date nr2.... som jeg for første gang på flere år, håper på:)

Skjult ID med pseudonym sans sø. 30 okt. 2011 19:33

Wiiiiii - så herlig at det ble en så vellykket date, da!
Men my God! - det finnes ikke den dateregel i verden som kunne ha fått meg fra å sende en søt/flørtende SMS til Mannen hvis jeg hadde hatt en så deilig dateopplevelse, og fikk så klar respons på at han også koste seg!!

Har vært på dater hvor det har kommet meldinger allerede på veien hjem, som matet sommerfuglene i magen med store jafser av romlemantisk sikringskost så de ble helt ville! <3 *knis* Deilig det, da!

Greit at man er litt forsiktig hvis det ikke har vært såå tydelig at begge er betatt og vil date mer, men når det så åpenbart er løv in the air, da fatter jeg ikke hvorfor man skal være så nølende og tilbakeholden.
Bring on the passion, people!
Alle har godt av å være litt mer lidenskapelig og romantiske, og tenke mindre på dumme "dateregler". ;P
Flørting er sunt, året rundt! :)

Lykke til videre, TS, med det som kanskje kan bli den store Kjærligheten! <3

Skjult ID med pseudonym She sø. 30 okt. 2011 19:53

Miss Gucci! Jippi!! Du fikk svar. Det var kjempehyggelig! :-) Ja, vi er jo opptatt i blant, og det er mannfolka også, ikke alltid man får svart på en stund.

Sans - Wiiiiiii! Ha, ha. Jeg må si Wiiiiii jeg også! ;-)
Nei nå skal jeg kanskje bare være gæren og sende denne duden en sms. Ta råd fra folk her. Jeg har ikke akkurat mast, har ikke sendt han en ENESTE melding etter daten. Nå er jeg litt redd for at han kommer til å svare at han ikke var så interessert likevel, jeg bare syntes han var så kjekk og fin at det er litt for godt til å være sant om jeg "får" han, liksom, derfor blir jeg litt engstelig og tulle-jentete.:)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 30 okt. 2011 19:59

GO GO GO!!!!

Hihi..... Lykke til:):):) Hold oss oppdatert da:):)

Det er AKKURAT samme som jeg føler.... han er så morsom!!! wohoo!!! tihi... og derfor jeg også blir litt tullejente... + etter gudene vet hvor mange dater med noen som jeg ikke syntes har vært det helt store, dukker det endelig opp (2 år siden sist jeg syns en kar var det minste spennende) en skikkelig sjarmerende herlighet:):)

Skjult ID med pseudonym She sø. 30 okt. 2011 20:06

Miss Gucci - Men det er jo helt utrolig hyggelig! :-) Kjempehyggelig!

Ok, sender sms til han snart. Så skal jeg logge av en stund for å ordne noe. Will be back senere i kveld med oppdatering om hva han svarer! :-O :-O (jeg er GÆREN!!!)
Hilsen Tulle-jente-de Luxe.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 30 okt. 2011 20:08

Lykke til!! :):):)

Gleder meg til å høre mer!! Stooooor krysse-fingene-klem fra "Tulle-jente-de Luxe2"

Skjult ID med pseudonym Havfruen sø. 30 okt. 2011 20:22

She....få av gårde den meldinga fort :) Kjempespennende, og han svarer nok han og. Psykologisk spill, men det er bare å kaste seg i det. Som sagt; den som intet våger, intet vinner :D:D

Lykke til....heldige du :D:D

Skjult ID ma. 31 okt. 2011 20:45

Smi mens jernet e varmt.Do i need 2 say more.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 31 okt. 2011 20:57 Privat melding

Liker jeg en fyr, skal han nok få vite det. Har ikke tålmodighet til slike venteleker. :-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 31 okt. 2011 21:58

Lillah, det har ikke jeg heller, men ser ut som om det har bitt meg i rumpa denne gangen....:):) hehe.... men men... mer fisk der fisk holder til:):)

Spent på hvordan det går med She:)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 31 okt. 2011 22:02

Fint å lese at jentutten dater og er yr og forelsket og betatt og spent og har hatt supre dater! :-)

Jeg fascineres av dette "fenomenet". Jeg dater ikke for tiden fordi jeg føler ikke at menn "interesserer" meg så mye akkurat nå. Og det rare er at da finner jeg heller ingen som jeg tar kontakt med på DEN måten, og ingen interessante tar kontakt med meg heller. Synes dette er innmari interessant. For når jeg "våkner" og kjenner at jeg er klar, begynner det å lyse gult i innboksen min uten at jeg har gjort noe annet enn å tenke: KLAR!

Er det bare jeg som har det sånn? ;-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 31 okt. 2011 22:06

Oj, Z:) Så heldig du er da:):) Det er jo absolutt den rette veien å ha det:) Hos meg er det motsatt.... er jeg skikkelig lei, lyser det i innboksen, og føler jeg jeg er klar for å kaste meg utpå, er det DØDT:) hehe....

Jeg har fortsatt litt spenning i magen, men kanskje det er jeg som er utålmodig... men....syns det er rart når man kan sende masse sms om alt mulig, men når det kommer til å avtale å treffes igjen blir det tyst....:) og sånt gidder ikke jeg helt...hehe.... men, er som sagt kanskje bare jeg som er utålmodig....:)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 31 okt. 2011 22:08

Du har ting på gang, Miss Gucci. Synes du er heldig, jeg! Du kjenner noe og du har en viss spenning.
Det har jeg ikke hatt på......på veeeeeeldig lenge. Jeg vet nøyaktig hvor lenge, og det er for lenge. Dessverre.

Kanskje jeg bestemmer meg for å forbli singel? Hvem vet? :-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 31 okt. 2011 22:14

Jeg har spenningen, og DET er jeg glad for, for det er år og dag siden jeg har følt noe spenning i det hele tatt, og jeg veit hvordan det er... ganske kjedelig....:(

Men det hjelper jo ikke å føle spenningen når mannen blånekter å svare på om når man kan møtes.... (jeg har ikke spurt mange ganger, men nok til at han forstår, og nok til at han kan si når det IKKE passer....hehe... og når jeg da spør om de dagene han sier han har fri, blir det helt stille....hehe....
og jeg er sååååå dårlig på spillet... som Lillah sier, liker jeg noen, vil han ikke lure på om det er sånn...

Hvis en er interessert, vil man vel ønske å treffes kanskje etter en uke? Når man har fri?
(Guuud, at det går ann å være så dårlig på dating, til å ha gjort det så lenge.....)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 31 okt. 2011 22:43 Privat melding

Samme sitvasjon ja:) Den som intet våger, intet vinner.............Kjør på, kjør metal;)

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 31 okt. 2011 22:52

Jeg er vel en gutt som ikke klarer la være å ta kontakt eller som ikke holder noe igjen samme hvor mye jeg prøver. Hater den leken innbitt. Jeg har vært ute (eller ikke ute egentlig) med ei jente herfra tre ganger og forrige uke fikk jeg ikke svar på en eneste mld. Skikkelig frustrert for jeg vet det er en annen fyr inne i bildet. Ringte henne ista for gadd ikke sende en mld til. Ble jo en 45 min samtale ut av det som jo var koselig, men ble ikke klokere av det. Fikk derimot svar og slapp å lure på hvorfor hun ikke svarte hvis jeg hadde sendt enda en mld. Jeg skulle ønske flere jenter tok litt mer kontakt og viste litt mer tydelig hva de ville. Er jo ikke mange som er sånn virker det som, men hvis du helst vil vise det så gjør for all del det. Send den mld, ring ham, vis hva du føler. Liker han deg virkelig godt så syns han bare det er koselig. Hadde jeg gjort... Grattis med en vellykket date og lykke til videre :D

Skjult ID med pseudonym Z ma. 31 okt. 2011 22:54

Miss Gucci

Helt ærlig? Om en mann ikke hadde sagt at han ville treffe meg på en uke hvis jeg BIG TIME likte ham, ville jeg allerede vært reservert rett og slett for å verne meg selv innen en uke. Jeg fatter ikke og begriper heller ikke hvorfor man skal spille kostbar. Liker man, så liker man. Og er det rett menneske, tåler man hverandre også på dette.

Men jeg kan ikke spillereglene fordi jeg er ikke interessert i å lære dem. Jeg har avlært meg dem, jeg! Derfor kan jeg bli for "intens" for noen. Men den som synes jeg er intens, er jo ikke mannen for meg uansett, så det gjør ingenting. Jeg skal ha en modig tøffing! Og det skal vel du også, Miss Gucci? ;-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 31 okt. 2011 23:20

Drit i disse reglene, da! Om jeg treffer ei dame jeg liker, så øker interessen betraktelig om hun tar kontakt og bekrefter interessen. Tross alt, et "ja" når du spør om noen vil treffes igjen, betyr like ofte nei.

Jeg ville satt kjempepris på det, i hvert fall!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ti. 1 nov. 2011 07:35

Z... jeg er allerede reservert, som du sier.... Jeg mister gløden og interessen... hadde han vært interessert i å treffes, hadde jeg vært interessert, men når han gjør alt for å ikke svare på når han vil treffes igjen... men sender velvillig meldinger på alt annet, er han nå både slettet og blokkert:) Jeg har ikke tid å kaste bort...:)

Jeg har aldri lært meg reglene, jeg klarer de ikke.... jeg er rett frem, direkte, og liker å ha ting på stell... jeg har, som de fleste andre en aktiv hverdag og en krevende jobb, som betyr at jeg heller ikke alltid har tid, men passer ikke den dagen jeg blir invitert ut, kommer jeg da med et alternativ....

Nei...det er bare å innse først som sist, he`s just not that in to me, og se videre etter noen som vil være det:) For nå er ikke jeg så in to han heller...hehe og JO, jeg vil ha en modig tøffing også!!:):)

Neptun... Takk:) Men hvorfor si ja, hvis man ikke vil?? (ja, jeg veit.... meeen.....)

Skjult ID med pseudonym Havfruen ti. 1 nov. 2011 23:37

Miss Gucci..er i akkurat samme situasjon som deg...
Trodde alt lå klart for et møte, meeeennn, så ble det tyst. Uten at jeg skjønner hvorfor det ble tyst. Synd, for jeg "likte" vedkommene veldig godt, så godt det lar seg gjøre via chat, og vi har hatt mange, lange og flotte timer "sammen". Men, det er vel bare å innse, hvertfall for min del, at slik ble et denne gang :(.

Håper det går bedre for dere da :)
Uansett, troen på at det finnes noen der ute er "veldig oppegående", heldigvis :D

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci on. 2 nov. 2011 07:41

Havfruen:) Jeg har trua på at det finnes noen der ute:):) Både for deg og meg, og alle!!
Vi har bare ikke møtt den rette enda;) hehe...(er ikke noe spesielt påvirket av klisjeer;))

Men jeg tenker at det er lov å bli litt skuffet, også må man bare se videre... Hvis ikke vi fikk litt motgang, ville vi vel heller ikke sette så pris på noe fantastisk når det/om det endelig dukker opp:):) (Selv om nå begynner jeg å bli litt lei av denne motgangen...hehe... det bør vente noe sinnsykt faktastisk i enden av tunellen assa...hihi)

Lykke til, til alle de som har litt motgang om dagen:):)