Alle innlegg Sukkerforum

5+ stk slutter å sende mld en sukker konspirasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 17:18

Hei

hva er sjangsen for at 5 - 6 jenter slutter tvert å sende meldinger samtidig?
også blir alt helt stille, enten så er det en konspirajon her, eller så er jentene her utrolig feige.
er litt dårlig gjort også når jeg tenker meg om.

er så synd at det skal være så vanskelig å treffe jenter hefra, det er her de pene er men de har null initiativ

Skjult ID med pseudonym fjesløs ma. 31 okt. 2011 17:20

Jeg blir litt paranoid noen ganger selv.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 31 okt. 2011 17:24 Privat melding

hmmm... er ikke akkurat det mest uvanlige at fler slutter å taste samtidig... og dessuten kan det jo være tilfeldigheter, og at en eller fler vil fortsette å skrive senere men er forhindret akkurat nå...
Og veit ikke hvor lurt det å å gå etter utseende, både her og IRL... Er jo helst personen du skal bli kjent med ???
Mulig det er DER forklaringen ligger at du er for opptatt av utseende???

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 31 okt. 2011 17:24

Det er definitivt en konspirasjon.

Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 17:26

ja er personen jeg skal bli kjent med, men jeg kan heller ikke være sammen med en jente jeg ikke blir tiltrukket av fysisk, så ja jeg er opptatt av utseende men ser ikke hva som er problemet med det

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 31 okt. 2011 17:29

konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon konspirasjon!!! Ta systemet.

Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 17:31

føkk the system!

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 31 okt. 2011 17:32 Privat melding

@TS: mente mer om at hvis du er FOR opptatt av utseende, og ikke f.x klarer å føre morsomme eller intelligente blikjent mails, mister gjerne folk lett intr, selv om de i utgangspunktet var nysgjerrige...
Man når ikke mål bare fordi noen velger å skrive med deg, men om de fortsatt ønsker å treffe deg etter første treff...
Ikke det at det nødvendigvis betyr du får deg dame/type, men det er først da du kan si deg selv et skritt næremere =) =)

Skjult ID med pseudonym Kjeks ma. 31 okt. 2011 17:33

Kan det være at du har dårleg ånde?

Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 17:36

nei har ikke det.

emn må jo lure litt når jeg sender en mld også får jeg mld tilbake med et spm, men så blir det stille!
wtf hvorfor sende et spm hvis man ikke vil skrive mer

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 31 okt. 2011 17:37

Fordi dit svar på spørgsmålet ikke var hvad de ville høre?

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 31 okt. 2011 17:44

Hvis spørsmålet var "Hva i helvete er egentlig problemet ditt, ditt svin?", så tror jeg ikke hun ønsket noe svar... :P

(mann 47 år fra Oslo) ma. 31 okt. 2011 17:52 Privat melding

De stakk alle til Dr Jekyll etter å ha lest PUA-tråden.

Skjult ID med pseudonym likefrem ma. 31 okt. 2011 17:54

"Og veit ikke hvor lurt det å å gå etter utseende, både her og IRL... Er jo helst personen du skal bli kjent med ???
Mulig det er DER forklaringen ligger at du er for opptatt av utseende???"

Utseendet er helt essensielt. Er ikke det på plass, er ikke noe mer enn vennskap mulig.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 31 okt. 2011 17:56

Har du ikke hørt at skjønnheten kommer innenfra @likefrem?

(mann 50 år fra Oslo) ma. 31 okt. 2011 17:58 Privat melding

Kan det være selveste spøkelseskladden som har vært på ferde..?

Skjult ID med pseudonym likefrem ma. 31 okt. 2011 18:00

Hver sin lyst, Paraply.

Skjult ID med pseudonym idioten ma. 31 okt. 2011 18:04

Hmm, hva er fellesfaktoren - kanskje du er kjedelig?

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 31 okt. 2011 18:08 Privat melding

Har du lyst har du lov :p

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 31 okt. 2011 18:09 Privat melding

kanskje de kjente hverandre? og ble snurt fordi du skrev med alle samtidig, kommer vel an på hvordan du skrev med dem.. om det var en vennskapelig tone eller full guffe flørting ^^ kanskje du har svart noe til den ene som egentlig en annen hadde spurt om, siden du skriver med så mange om gangen, så kan det jo gå litt i surr ;)

Dessuten hvis du skriver med så mange, så kan det "føles" som om du er distre og ikke helt med i samtalen med de enkelte, det kan merkes ;) og da mister ihvertfall jeg interessen fort ^^

(mann 41 år fra Akershus) ma. 31 okt. 2011 18:13 Privat melding

Et derivat av 9/11... Bush gjenoppstår! Bin Laden har flyttet inn i kjelleren til Clinton... De skal stjele fredsprisen til Obama og dine fem damer.

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 31 okt. 2011 18:35

Det er også dessverre blitt veldig flyktig og uforpliktende, det meste av kommunikasjon som bare foregår via meldinger/SMS/chat, så viktig å få en date, kall det gjerne et uforpliktende møte, ganske snart, se hverandre i øya og bli kjent på gamlemåten. Dette gjelder generellt, ikke bare dating, også folk som allerede er venner, har fått et mer flyktig forhold til alt.

Virker som om SMS/chat mv. forvirrer bevisstheten vår, fordi det er egentlig skriftlig (og dermed bindende) kommunikasjon, mens vi i praksis oppfatter det som muntlig kommunikasjon. Chat heller mer i den retningen, mens jeg vil si at hvis noen sender meg en SMS, så er det et telegram, står det tid og sted for oppmøte der, så står det dét, og ikke bare en tentativ avtale!

Så ingen grunn til å være paranoid, det er sånn samfunnet har blitt, dessverre, lite forpliktende, og mer flyktig.

Appropos paranoia, dette har jo blitt en "normal" diagnose nå da vi skal være redd for potensielt eksploderende brannslukkingsapparater på skoler (og de bruker brannalarmen for å jage ut ungene straks de oppdager denne potensielt mulige faren som _kan_ inntreffe ett eller annet sted, _hvis_ noen skulle ta tak i et brannslukkingsapparat som en ivrig lærer jo kunne tenkes å gjøre, hvis brannalarmen går, og noe, f.eks. en ovn tilfeldigvis skulle finne på å lukte litt svidd. :-)

Eller noia for at noen prøver å forgifte hundene våre med mystisk pulver som viste seg å være sagflisk, og joda, pulveret var mystiske "tegn" fra noen som riktignok bare drev med et rebusløp.

Fra spøk til side, noia, med litt god drahjelp fra våre myndigheter, tabloidpresse, hvavardetsiste jeg hørte, jo, at VITAMINTABLETTER og - (trommevirvel) ANTIOKSIDANTER skulle være (kunstpause) - _kreftfremkallende_!!!

Tadaa!

Men for å være seriøs, med tanke på noe jeg opplevde på en folkehøyskole jeg gikk på, der oppfordret lærerene sterkt og ivrig oss til å tidlig begynne å ta bilder for å ta vare på minnene, de gjorde dette på en skikkelig måte, og 'satte dermed tonen' for at det skulle være normalt å fly rundt med kameraer, og dette gjorde folk, jeg var en av de ivrige fotografene, (foto var et av fagene på skolen også, da) men uten lærernes oppfordring, hadde nok bare en håndfull av oss tatt bilder, og blitt utpekt som fotonerder, men i stedet ble det tatt MASSE bilder, og lærernes hensikt var selvsagt at vi skulle ta vare på flest mulig minner, noe som selvsagt ville komme rekrutteringen til skolen til gode på sikt. (forts)

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 31 okt. 2011 18:56

(forts fra forrige innlegg)

Og hvor vil jeg hen med dette eksempelet - jo SUKKER burde i større grad fronte at det er viktig å date litt tidlig, så ikke alt ender opp med vas og prat, og SMSer som ikke blir besvart, eller chatter eller meldinger her inne som renner ut i sand, uten at partene faktisk har møtt hverandre og sett og kjent på hverandres lukt, for å sette det litt på spissen.

Vi mennesker er flokkdyr, og trenger at den som har autoritet, setter en standard, og Sukker, og sikkert andre datingsteder kunne vært flinkere til dette. Gjøre det klart at matchsystemet bare er veiledende, og at medlemmene OPPFORDRES til å MØTES, om ikke en fullblods date med champagne og fine lokaler, så et uforpliktende møte på nærmeste kaffebar på hjørnet, i stedet for å bygge seg opp en mengde fordommer basert på tekst man leser og ymse kameravinkler!

Sukkerfestene er bra, men ikke alle som er her inne, er så på hjemmebane i en mer fest- og alkoholsammenheng, og festene arrangeres jo ikke hele tida, og over hele landet, men for all del, honnør for at det arrangeres slike fester, da, selvsagt!

Det ble diskutert dette matchsystemet her for noe tid sida, og da vil jeg få si at jeg ihvertfall, hadde en fin date med en som egentlig ikke hadde så høy matchscore i forhold til meg, men det var fin 'kjemi' på daten for dét! :-)

Og vi sees sannsynligvis igjen, så selv om det er psykologer og eksperter og greier som har satt sammen det scoresystemet, så betyr det langt fra alt, og en lav score kan nok unødig skremme folk fra å prøve en date, har til og med opplevd en som syntes en score på 93 var "lavt", og det ble aldri noen date... :-/

(Hun jeg datet med "lav" matchscore, så virkelig søt ut på bildene, men var enda søtere (og tøffere!) i virkeligheten! :-) )

Siden noen nevnte det PUA-greiene, (Pick Up Artist mastery) så er det da greit å minne kvinnene om at menn som virker klønete på date, som kanskje ikke er typen til å strø roser for hennes føtter, da kan man vel ihvertfall legge fra seg noiaen for at det skulle være en PUA, om ikke det da blir en ny "taktikk" for PUA'ere å spille klønete, og grunnlag for noia likevel... :-)

Det å faktisk stille på date, og vise fysisk tilstedeværelse, mener jeg er en så viktig egenskap, at den skulle være en del av matchsystemet til Sukker, og ha høy vektfaktor!

"Sannsynlighet for at du foreslår, eller sier ja til å møte en som du har hatt en god tone med i løpet av de første 5-6 meldingene på Sukker: "1 - 10"

Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 19:26

ikke pokker om jeg leser det der....

leste siste settning.

det burde være slik at man sender 3 til 5 mld også møtes man, ikke noe mer blablabla

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 31 okt. 2011 19:35

Jeg lurer mer på hvorfor eller skal jeg si hvordan, du skriver med 5+ jenter om gangen?
Selv har jeg mer enn nok med å prøve og overbevise ei jente om gangen at jeg er noe som er verdt å prøve. :P

Skjult ID med pseudonym mann ma. 31 okt. 2011 19:47

Når jeg ser hvordan du skriver her og på andre tråder så er jeg overhodet ikke overrasket over at jentene dropper deg

Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 19:49

utdyp erru grei "mann"

Skjult ID med pseudonym mann ma. 31 okt. 2011 19:50

å starte en "knask eller knull"-tråd sier vel alt ?

Skjult ID med pseudonym nortibia ma. 31 okt. 2011 19:52

@ mann, han skriver jo under skjult id her da.. så det kan vel ikke ha noe å si.. men selvsagt, hvis kommunikasjonen ikke er god på privat heller...

Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 19:56

haha
nei på forumet prøver jeg bare å ha det litt morro, er så mange triste folk her :P

(kvinne 36 år fra Oslo) ma. 31 okt. 2011 23:11 Privat melding

Det har vel mest med hvilken type melding de forventes å svare på? La meg gjette en av følgende:

Hei, har du en fin kveld?
Hatt en fin dag?
Hva gjorde du i helgen?
Skal du noe spennende til helgen?
Planer for uken?
Planer for ferien?

I så fall skrur alle varsellampene seg på: Booooooooooooring! Dette er en fyr som absolutt ikke har noe å snakke om... Og samtaleemnene blir i beste fall veldig fort oppbrukt.

Skjult ID med pseudonym statherian ma. 31 okt. 2011 23:32

det er sant, men finnes grenser for hvor spennende det er å skrive meldinger.
det er ganske kjedelig.

at det er en boring fyr uten noe å snakke om er ikke sikkert stemmer i det hele tatt, derfor burde man møtes.

det er ikke spesielt lett å finne på ting å skrive

Skjult ID med pseudonym Johnny Boy ma. 31 okt. 2011 23:37

Hva med deg da, Feuer_Frei ...Hva kan du selv bidra med, annet enn at tydeligvis forventer å bli underholdt? Hva gjør deg så spennende?

Skjult ID med pseudonym PDD-nos ti. 1 nov. 2011 05:09

Jeg har autisme da, så jeg skal egentlig ikke si noe...

Skjult ID med pseudonym quickly ti. 1 nov. 2011 15:30

"hopper rett inn i tråden"

Tror det er ganske sannsynlig at flere slutter å skrive omtrent samtidig. Damene har en tendens til å komme i clusters - vet ikke hvorfor.

Kanskje en idé å ikke skrive for mye, men forslå en sorteringdate?

Var borti en godt voksen kvinne (sier ikke mer om alderen) som var på tre dates samme uke. jeg tror hun hadde det like artig med alle, men valgte ingen. Hun fortsatte datingen :-)

Skjult ID med pseudonym statherian ti. 1 nov. 2011 16:51

ja det er jo sånn det burde være, treffe her, ut på date relativt fort for å bli kjent,
føler at jeg kaster bort mye tid ved å sende melding på melding

(mann 39 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 17:03 Privat melding

I 1 av 50 tilfeller bidrar damene i samtalene. Det er min erfaring. Det som da bekymrer meg litt er at det er de damene som og blir vist mest interesse for. Hvorfor det? De er jo tiltaksløse og kjedelige. Ser det samme på byen. Joda. Danse gjør de jo ofte. Men er nada mere. Hva får disse pene jentene til å bli så utrolig kjedelige? De maser jo hele tiden om spennende menn. Men når alt kommer til alt er de jo tragiske.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 1 nov. 2011 17:05 Privat melding

@statherian er enig i det, foretrekker selv å møtes relativt fort, men noen ( som meg selv for tiden) bor for langt unna de fleste andre.. så møter er ikke så aktuelt så raskt.. jeg har vært på date rundt 3 ganger i oslo totalt, og da må jeg ha flybillett, hotell osv.. så jeg er bare rett og slett NØDT til å skrive en stund med folk. Hadde jeg bodd mer sentralt så hadde jeg nok møtt flere og mye fortere :)

Skjult ID med pseudonym speil ti. 1 nov. 2011 21:26

Jeg husker at jeg ble ganske stille den dagen det gikk opp for meg at det eneste de har til felles - alle mine ekser og alle de som har dumpet eller avvist meg - er meg...

Så om mange damer slutter å skrive med deg samtidig, så er kanskje det eneste de har felles nettopp samtalen med deg. Kanskje du ubevisst konspirerer mot deg selv?

(kvinne 36 år fra Nordland) ti. 1 nov. 2011 22:15 Privat melding

Det kalles ketchup-effekten... Alt eller ingenting! ;)