Alle innlegg Sukkerforum

Liten respons - tips?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eliksir ti. 1 nov. 2011 09:46

Det er nå over en stund siden jeg ble medlem hos Sukker. Jeg var rask med å fylle ut alle detaljer på min profil, jeg la ut bilder, ble superbruker og startet å søke!
Jeg har letet iherdig og lagt igjen hjerte hos over 200 stykker (ca 30 røde, resten gul), hvor jeg stort sett har en match-score på over 90. I tillegg har jeg sendt brev til et titalls personer (ikke lange saken, bare et lite agn for å se om de vil prate). De fleste av disse brukerne har vært aktive i senere tid.

Jeg syntes i grunn det er litt merkelig at jeg har fått så lav respons. Ca 40 har besøkt min profil, kun to personer har sendt meg gult hjerte, og en person har sendt meg brev.
Uten å ville virke selvgod er jeg rundt middels attraktiv, har sunne interesser, en meget god utdanning og leter etter et seriøst forhold. Noen av bildene kunne sikkert vært bedre, men er det kun dette det står og faller på?
Jeg har jo ikke sett andre gutter sine profiler, kanskje jeg konkurrerer med bodybuildere og pop-stars? Jeg har ikke peiling, men jeg har hvertfall kommet langt lengre på andre, tilsynelatende mindre populære sider.
Tja, en mulig negativ side ved meg, er at jeg bor temmelig avsideliggende...

Jeg syntes det er litt frekt at folk ikke svarer på brev (jeg sjekket at de var leste). Omså bare et kort "Hei, er ikke interessert. Lykke til videre". Da vet man jo ihvertfall at man gjorde noe feil eller ikke har en sjanse.
Selv folk jeg har en score på 96-97 noe som er rimelig høyt (?), viser liten interesse.

Pleier dere andre å sende brev til alle dere er interesserte i? Jeg trodde hjertene skulle være en enkel metode for å sjekke om det var gjensidig interesse før man tok kontakt via brev eller chat.
Er det noen som har tips? Bør jeg sende fyldigere brev med full introduksjon, vitser eller dikt? Eller er det kun snakk om å få bedre bilder?

På forhånd takk! :-)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 10:16 Privat melding

Tja...en gjenganger her inne er at folk ikke tenker det samme om hva hjertene betyr, og Sukker har ikke lagt noen føringer heller. Jeg har fått god respons på det jeg har skrevet om det i min profil - legg merke til at jeg har skrevet det langt ned, for da er det kun de som faktisk gidder å lese profilen min som ser det. Ikke at jeg tror noen går etter meg bare på grunn av utseendet (blindeforbundet, anyone? :p ), men jeg gidder ikke ha kontakt med folk som ikke leser...

Skjult ID med pseudonym auda ti. 1 nov. 2011 10:48

TS

laddertheory.com

nough said.

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 1 nov. 2011 11:31

Uten at jeg har sett profilen og bildene, så vil jeg tro at å bo avsidesliggende gjør at du ikke er så interessant for dem som bor langt unna deg. Det blir gjerne litt upraktisk i forhold til å bli kjent. Det fine er at de som du får kontakt med antagelig vil ha vurdert dette og synes at det er finfint. Og det er jo som før nevnt ikke mengden av respons du trenger - bare den ene som viser seg å være den riktige.

Det er riktig at det er mer aktivitet på andre nettsteder, men hele poenget med sukker er at man skal ha en bedre mulighet til å sortere på forhånd. Men matchtallene tar ikke hensyn til slike praktiske ting som bosted osv, så der må du rett og slett lete selv.

Og nei - jeg tror ikke bildene har alt å si, det har mye å si, men ikke alt. Men det at du bor avsides kan nok helt sikkert være et minus, og et minus som muligens ville ført til at kontakten blir kuttet på et tidspunkt uansett, men som nå fører til at du får mindre kontakt i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym Lovely ti. 1 nov. 2011 11:44

Hei du, middels attraktive mann.

Her har du noen linker til diverse andre tråder som handler om dette her med lite respons. Ut i fra det jeg har erfart, så er sånne tråder nærmest bannlyst fordi det er "såå" mange som klager.

http://sukker.no/dating-forum/521789-Kj%E6re+kvinnelige+sukkerbrukere%21+Les+her+er+du+snill..html

http://sukker.no/dating-forum/292868-Hvordan+er+responsen%3F.html

http://sukker.no/dating-forum/236671-F%E5r+lite+respons+her+inne...html

http://sukker.no/dating-forum/194894-Aldri+hatt+d%E5rlig+selvtillit+f%F8r.html

http://sukker.no/dating-forum/129974-Lite+respons.html

Dette er noen linker jeg fant ved å kun søke "lite respons". Hvis du søker på andre ting som kan være en sammenheng med nettopp dette, kan du søke etter det og få masse mer. Der har i alle fall folk brukt tid og energi på å diskutere hvorfor man ikke får så mye svar. Nå tror jeg igrunn folk er lei av å diskutere det, men allikevel er det alltid et veldig aktuelt tema.

Skjult ID ti. 1 nov. 2011 15:09

1 brev og 2 hjerter på 40 besøk er da ikke verst. 750 besøk her, og 3 brev min vei så langt :P 4 hjerter.

(mann 41 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 15:14 Privat melding

nesten 400 besøk, 1 brev og 1 hjerte. Så er jeg støgg som faen, lite amibisøs, men snill som dagen er lang... give it to me! :D

(mann 47 år fra Oslo) ti. 1 nov. 2011 15:16 Privat melding

Send brev, ikke hjerter. Kort og godt.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 1 nov. 2011 15:19 Privat melding

Hva skal man svare på om man får et hjerte ?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 1 nov. 2011 15:24 Privat melding

jeg må innrømme at jeg aldri sjekker hvem som har sett hjerter på meg... kommer rett og slett ikke på det :p det skjer en gang iblandt at jeg titter innom, men så kommer det jo an på om jeg synes vedkommende er interessant også.. hvis jeg setter et hjerte tilbake på en som har satt på meg, så skjer det som regel ikke noe allikevel.. så jeg må si at jeg legger lite vekt på de der hjertene :p tror du rett og slett bare må sende meldinger hvis du er interessert i noen, for å kunne få respons mener jeg :)

(mann 33 år fra Hordaland) ti. 1 nov. 2011 15:31 Privat melding

Det siktes til mottatte hjerter her, om jeg ikke har misforstått...

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) ti. 1 nov. 2011 15:34 Privat melding

@Beneath

Skriv:

"Hva faen driver du med?! Hvis du er interessert, så skriv til meg da, istedet for å markere meg med en elektronisk merkelapp!"

Det har jeg prøvd flere ganger, og det funker for å få i gang praten hver gang :P

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 1 nov. 2011 15:38 Privat melding

;)

(kvinne 26 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 15:44 Privat melding

Hva hvis personen har en form for sosial angst, autisme, alvorlig sjenerthet eller noe annet? Da er egentlig hjertene ganske greie å ha syns jeg :)

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 1 nov. 2011 16:13 Privat melding

Vet du- jeg går nesten aldri innom de som setter hjerter på meg jeg.. Jeg tenker at om du ikke gidder/ tør å bruke LITT energi på å skrive noe, så er du for det første ikke spesielt interessert og det viser en tafatthet som ikke appellerer til meg... Nå har jeg lært at de fleste ikke tenker som meg, men det er iallefall sånn JEG fungerer.

Så som HerFekt presisserer; send brev, ikke hjerter!

Skjult ID ti. 1 nov. 2011 16:49

Men folk kan da i det minste svare, om i så fall bruke ferdigbrevet, når man sender brev til dem. Normal høflighet spør du meg...

Skjult ID med pseudonym nortibia ti. 1 nov. 2011 16:56

@skjult id
det kommer jo an på brevet også.. hvis du bare skriver "hei" for eksempel.. eller "hei, flott bilde.." etc.. så er der ikke mye en kan skrive tilbake enn hei.. hvis en da får 20 slike til dagen... så vil en til slutt ikke gidde mer..
jeg prøver selv å svare på alle brev jeg får, men jeg vet at det er noen som ikke får svar.. men det er som regel de som har sendt sånn "ett trykk" ferdig kompliment som blir nedprioritert.

Skjult ID med pseudonym blæh ti. 1 nov. 2011 17:06

"Hei, vil gjerne bli bedre kjent med deg".... hva synes dere kvinner om det? er det greit nok eller burde man skrive noe mer? :)

Skjult ID med pseudonym likefrem ti. 1 nov. 2011 17:42

Trenger ikke spørre en kvinne om det - det er obviously like intetsigende som "Hei :)"

(mann 41 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 19:40 Privat melding

Altså det blir som når man treffer et hvilket som helst menneske man ikke har truffet før. Om man nå bare sier "hei" og ikke noe mer så blir det jo litt merkelig.... this isn't rocketscience guys, awkwardscience... yes :D

Skjult ID med pseudonym jente. ti. 1 nov. 2011 19:58

Om det bare er bildene som teller? Nei det er ikke det. Kommer veldig an på hva du skriver også. "Hei, vil du bli kjent?" Er et eksempel på en dårlig åpning.

"Må vi skrive lange foredrag og morsomme vitser, da liksom???"

Nei, det må dere ikke. Men NOE må du finne på å si, slik at hun kan svare tilbake. Helst noe litt mindre forpliktende enn: "Ja, jeg vil bli kjent med deg!"

Hva er du for en da? Er et annet eksempel. Umulig å svare fonuftig på.

Ta tak i noe i profilen. Er det bilde av fisk så holder det å skrive: Fin fisk du fikk - var det med stang?
Om hun svarer: "Ja, det var det". Så er hun neppe interessert. Om hun svarer: Jepp! Det var med stanga som jeg fikk til 10-årsdagen min. Ikke verst, hva? ;-) så er hun det... easy peasy.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 1 nov. 2011 20:47 Privat melding

Jeg prøver å være flink til å svare, men svarer garantert de som kommer med noe morsomt og originalt - noe som gjør meg nysgjerrig.

Og helst ta med et spørsmål som inneholder noe annet enn den aktuelle høytiden, om du fant på noe spennende i helgen, eller hva du har gjort i ferien. KJEDELIG

Skjult ID med pseudonym skyggen ti. 1 nov. 2011 22:10

Du kommer inn i det TS, stå på! Hmm jeg synes det er kjedelig med jenter som ikke har noe å tilby.

Skjult ID med pseudonym Veteran ti. 1 nov. 2011 22:45

Tips til å få større respons? Skriv lengre innlegg :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 2 nov. 2011 01:42

Hva? Jeg har vært borte i hele dag. Har de andre fått dikt? Jeg vil ha!

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 2 nov. 2011 01:59

Jeg vil ha valuta for kløfta!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 02:10 Privat melding

@ blæ.. for min del gjelder det ikke om det er så fryktelig orginalt det som skrives.. en kan enkelt bare kommentere noe som står i profilen min, gjerne med ett glimt i øyet.. som å erte meg for noe jeg har skrevet og lignende. Vise at en i det hele tatt har giddet å titte litt i profilen og ikke bare bladd gjennom albumet etc ;)
Det samme gjør jeg hvis jeg kommer over en interessant profil :) jeg sitter ikke bare pal og venter på at folk skal skrive til meg ;)

Skjult ID med pseudonym _NilsH_ on. 2 nov. 2011 02:16

blæ: Ikke skyll på jentene. Vi hadde sikkert gjort det samme om situasjonen hadde vært omvendt. Det er jo strengt talt vi kara som har gjort det til at det er så enkelt. Tror det er en del strebere(?) som sender ut veeeeeeldig mange brev i hytt og pine. For å spare jentene for de verste spamerne skulle det nesten vært en maksgrense på hvor mange en kunne sendt brev til på en dag. Hvor jævla mange kan man oppriktig være gira på...? Slutt med å skrive til halve verden så kanskje jentene hadde satt mer pris på de brevene de får.

Skjult ID med pseudonym jente on. 2 nov. 2011 08:13

@ eliksir
Når du sender ut 200 hjerter sånn på straken, så vet jeg ikke helt hva du tenker. Sett at alle 200 hadde skrevet til deg? Du hadde ikke hatt sjans til å følge opp på en fornuftig måte. Bare det å vite at hjertet du evt. har satt ved min profil er ett av 200, gjør jo at hjerter får liten verdi. Du er med på å "bombe" jenter. På samme måte som "hei..." som også kan være sendt til 200 på en kveld. Du satser bredt, gjør deg lite flid med hver enkelt person. Jeg tror det er en dårlig plan, for den er identisk med de fleste andres plan her. Og hvis du da ikke har en VELDIG god profiltekst og fine bilder som trekker opp... har du ikke det, drukner man lett i mengden.

Hva skrev du i meldingen din? "Hei, vil du bli bedre kjent?"

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 2 nov. 2011 08:25

1. du er ikke din profil, så ikke ta det personlig

2. dette er ikke en slags konkurranse, hvis det er sånn du ser på det så har du allerede tapt

3. drit i hjertet, send heller melding, og skriv noe som du er VIRKELIG nysgjerrig på, ikke skriv bare fordi du syntes person en pen/deilig/whatever. mange kvinner er ganske gode på å luke bort sexkåte griser som prøver seg med skulte motiver.

lykke til!

Skjult ID med pseudonym Eliksir on. 2 nov. 2011 09:40

Takker for alle svar! :-) Det var veldig lærerikt..
For å dra noen konklusjoner ut fra det dere har svart:

-Den responsen jeg allerede har fått er "ikke aller verst"
-Folk har forskjellig syn på hva et hjerte er. Mange gir katta i å få et hjerte og ser på det som arbeid å svare på slikt
-Jeg bør være mer kreativ i mine brev. Det holder ikke å skrive "Hei! Hvordan står det til" osv
-Det at jeg bor "avsideliggende" kan bety at folk skyr unna fordi det er vanskeligere å bli kjent
-Bildene betyr en del men ikke alt. Hvis jeg har bilder med høyere kvalitet så er det nok et pluss
-Sende brev, ikke hjerter
-Være kreativ og utfyllende i profilteksten

Jaja, jeg har litt å jobbe med ser jeg hehe.. Jeg tror jeg bare melder meg på den sukkerfesten, er 1000 ganger lettere (for meg) å bli kjent med folk i virkeligheten enn på nettet tydeligvis :-P

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 2 nov. 2011 10:40

Det viktigste er slik jeg kan se det å ikke virke desperat. Er det noe som er ekstremt turn-off for begge kjønn så er det dette. Mas om "hvorfor svarer du ikke?" og "er jeg så stygg?" evt at man får en forespørsel om å møtes nærmest på første melding faller ikke i god smak hos de fleste. Det blir litt som om en vilt fremmed fyr står og prøver å prakke på folk ett eller annet med litt for stor iver - da blir man skeptisk, og det blir litt vel kjedelig.

De fleste har sikkert vært i en situasjon hvor den ene parten er utrolig mye mer giret enn man selv er - og hva skjer? Jo man kjeder seg og det rett og slett fungerer ikke.

Har et bilde noe å si? Absolutt - de som sier noe annet ljuger så det renner av dem. Var faktisk en undersøkelse som viste at det kun er noen personer med et spesielt syndrom som ikke behandler folk basert på utseendet, bevisst eller ubevisst. Og det er jo en ærlig sak - man må jo nesten tiltrekkes fysisk av en person også - men man trenger selvsagt ikke tråle etter de som ser ut som fotomodeller av den grunn. Personlighet oppveier mye. Og et godt bilde kan like gjerne være et morsomt et som å prøve å finne det hvor du ser best ut.

Og til slutt, prøv å hold teksten om deg selv på et humoristisk eller til en viss grad kort nivå. Lange avhandlinger hvor man har analysert ihjæl hver eneste ord og setning blir gjerne utrolig flatt og kjedelig samt at det sier noe til den som leser at du er ekstremt anspent over hele prosessen. Selv har jeg blitt sjarmert blant annet av egenbeskrivelser som vel ikke akkurat stiller personen i et direkte flatterende lys - men som var veldig morsomme og ærlige og ga meg et inntrykk av hvordan personen er.