Alle innlegg Sukkerforum

Hva er høyt matchtall?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym WalteregoN ti. 1 nov. 2011 12:11

Jeg har fylt ut relasjonsprofilen så ærlig som mulig, men fant ut at jeg ikke kom opp på 90-tallet med dette. Så har jeg gradvis "normalisert" svarene litt lengre enn hva jeg er komfortabel med, og satt alt jeg kan leve med at vi er ulike på, på uviktig. Det som er helt essensielt for meg har jeg satt viktig på.

Resultatet på landbasis, med brukere som var innlogget sist måned, og som ikke er høyere enn meg, ikke er svært stor og innen et rimelig alderspenn på 14 år, er to på 95, tre på 94 og seks på 93, og så videre.

Siden jeg ikke egentlig er villig til å flytte til utkantsnorge, så søker jeg helst på hjemfylket mitt. Der får jeg en på 92, to på 90, fire på 89, syv på 88 osv. til det normaliserer seg på rundt ti-tolv på matchene nedover.

Så, er dette normale matcher? Hva har dere som høyeste match på landsbasis og på hjemfylket? Eller er jeg helt sær, og leter bokstavelig talt etter one in a million?

(mann 41 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 12:36 Privat melding

Har 96 både på landsbasis og i lokalområdet - samme person. 3 på 95 (2 lokale) og 11 (5) på 94. Vet ikke om jeg er spesielt sær på noen måte. Men det hejlper vel at jeg bor i nærheten av Oslo, vil jeg tro. Hadde det vært Hordaland som jeg nettopp flyttet fra så hadde jeg vel kun hatt 1 konstruktiv match blant de 15 øverste.

Men som jeg har sgat før så legger jeg ikke så enormt stor vekt på selve tallet. Opposites attract, sier dem vel, så så lenge vi har tre blomster ved roten av treet så ser jeg egentlig ikke på bladene.

Skjult ID med pseudonym WalteregoN ti. 1 nov. 2011 12:47

Har du da måttet kompromisse på svarene? Men med disse resultatene, så er kanskje ikke mitt så galt allikevel da.

(mann 41 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 13:11 Privat melding

Ingen kompromisser hos meg. Men de la jeg til for 3 år siden, (og profilen var deaktivert fram til nå) så kanskje jeg vil overraske meg selv om jeg ser igjennom dem nå.

Matchtall på 100 vil jeg trolig kun finne i speilet, vil jeg tro

Skjult ID med pseudonym WalteregoN ti. 1 nov. 2011 13:26

Ok, kanskje bare jeg som legger litt for mye vekt på dette. Ihvertfall godt å høre at det er flere enn meg som mangler kandidater med 100 i matchtall.

Skjult ID med pseudonym Oslodame ti. 1 nov. 2011 13:33

Jeg har 1 på 96 og 11 på 95 og har justert en del ganger etter at jeg forsto litt mer av hvordan dette virket.
Fikk ikke kontakt med han på 96, men mailer litt med en av de på 95 så får vi se.

@albajos Hva mener du med opposites attract? Jeg har satt det som viktig de tingene jeg vil matche på og ikke viktig på de andre. Jeg røyker ikke f.eks og vil ikke si at jeg er så veldig tiltrukket av de som gjør det.

Skjult ID med pseudonym WalteregoN ti. 1 nov. 2011 14:31

Ikke så ulikt mitt det heller. Men jeg må si jeg føler meg litt uærlig på hvordan profilen min er nå, siden jeg har jenket på det meste.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 1 nov. 2011 14:37

Bare svar 5-6 på alt så får du et drøss av matchtall 100 ;p

(mann 41 år fra Akershus) ti. 1 nov. 2011 14:41 Privat melding

Opposites attract er nå bare et utrykk (og en sang av Paula Abdul) Men det ligger vel i det at noen forhold har det bedre av at de hele tiden kan utfordre hverandre, holde ting interessant. Noen prioritertinger ligger uansett til grunn, alt må ikke være forskjellig.

Andre er storfornøyde på å finne noen som er ganske lik dem selv, siden da har man forståelse og trygghet i forhold til hverandre.

Men noen eksakt vitenskap er dette ikke:)

Skjult ID med pseudonym kar ti. 1 nov. 2011 14:45

Hvis du setter mye på 0-1 eller 9-10, spesielt på de veldig subjektive punktene (som er de fleste av dem), så reduserer du matchlisten ganske grundig. Kan være fornuftig det, er ikke så nøye om det er mange på listen hvis de som er igjen har egenskaper du syns er veldig viktige.

Jeg har det meste satt fra 2 til 8 inklusiv, bare noen få punkter går til et ekstremt ytterpunkt. Da sitter jeg igjen med 3 på 96 (aldri sett høyere enn 96), 15 på 95 og noen hundre over 90. Passer meg fint, for jeg liker å vindusshoppe og syns det er interessant å bli kjent med både dem som er ganske forskjellig fra meg og dem jeg har mye til felles med, inntil visse grenser.

Med litt filtrering syns jeg det er mest spennende å finne rundt 82-92. Hadde forsåvidt veldig god kontakt med ei av 96erne, så av og til treffer faktisk den kjærlige og omtenksomme datamaskinen som varsomt kalkulerer personlighetstverrsnittene våre.

Uff, nå virker jeg veldig tallfiksert. Jeg skylder på å ha lest litt for mye realfag opp igjennom. Egentlig ser jeg sjelden på det matchtallet når jeg klikker meg inn på profiler.

Skjult ID med pseudonym WalteregoN ti. 1 nov. 2011 17:15

kar

Har vært veldig sparsom med ekstreme verdier, men jeg lurer på om jeg har noen kombinasjoner som sjeldent matcher sammen.

Men filtreringen er kanskje nyttigere å gå ut ifra ja.

Skjult ID ti. 1 nov. 2011 17:31

tror mange har godt av å lese dette...
http://sukker.no/index.php?page=questions

Men kortversjon er at man kan misslike noen med 98 i match og bli forelsket i noen med 70 i match. Med andre ord ingen garanti for at noen med høy match er interessert deg.
Det matchtallet derimot forteller er at hvis det blir klaff mellom to personer, så er sjansen for at forholdet skal være mye større hvis machtallet er 90 fremfor 70.

Så matchtallet er forsåvidt viktig hvis man er ute etter noe langvarig, men det er vel kan kansje enda viktigere å se hva man matcher på eller ikke og så vurdere hvor viktig dette er for deg? :)

Skjult ID med pseudonym WalteregoN ti. 1 nov. 2011 20:25

Jeg forstår matchsystemet, og er ute etter ei med egenskaper jeg kan leve med, og som kan leve med mine. Men svarer jeg 100% oppriktig på alt, så blir det ikke så mange igjen på 80-90, ihvertfall ikke her jeg bor.

Skjult ID med pseudonym lettlurt ti. 1 nov. 2011 20:27

er ikke et bra da? Poenget er jo å sitte igjen med 1 og ikke 100 :)

Skjult ID med pseudonym WalteregoN ti. 1 nov. 2011 20:37

Hvis den ble gjensidig full klaff med denne ene så, men hvis det er ei på 90, ei på 88, to på 87 osv. så skal det litt til for at vi vektlegger de samme tingene og samtidig er tiltrukket av hverandre. Men jeg har løsnet på det nå, har flere matcher, så får jeg heller søke etter de egenskapene jeg vektlegger mest med filtrene.