Alle innlegg Sukkerforum

Om det å sende hjerter på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 2 nov. 2011 14:24

Hei, vi har sett litt på statistikken og hvorvidt hjerter som sendes ut blir besvart med et hjerte.

Det vi ser er at menn som sender hjerter, i snitt, får et hjerte tilbake per 12 sendte hjerte. Om man følger dette gjennomsnittet eller ikke vil avhenge av flere faktorer: Hvor attraktive damer de sendet til i forhold til seg selv, bosted, profilinnhold og tekster. For damer er tallet 1 hjerte per 4 sendte.

50% av mennene som sender hjerter sender mellom 1 og 9 hjerter, mens 95 % sender under 120 hjerter i sin Sukkerkarriere.
Hvorvidt det har noe for seg å sende mange hjerter vil avhenge av om det er realistisk å få svar fra de man sender til, men det er jo ting som kan tyde på at de som bomber ikke gjør dette med tilstrekkelig hell.

Generelt så gjelder det at hvis responsen uteblir så må man enten jobbe med profilen, aktiviteten på Sukker (hvem man sender noe til og hvor mange) eller rett og slett sikte lavere. Den siste sitter jo litt langt inne for mange, men må man så må man.

Vi ble faktisk litt overrrasket over at såpass mange fikk hjerter tilbake og det var jo hyggelig :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 2 nov. 2011 14:32

Jeg har tro på å bedrive bevisstgjøring og aktiv oppfølging for å bedre statistikken.

1. Send et hjerte
2. Send melding med det samme alá "Jeg har nå gitt deg hjertet mitt, se for svingende til å riste et hjerte ut av deg med det samme. Jeg tar gjerne et rødt.
3. Purr hvis ingen respons
4. Gjenta punkt 3 inntil du enten sitter med et hjerte i hånda eller en blokkering i fleisen

:)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 2 nov. 2011 14:32

Flere ville jo fått hjerte tilbake, hvertfall blant mennene om folk faktisk brukte hjertene på riktig måte. Men pr. idag så brukes de jo til alt mulig rart så..

Ouch, når til og med Sukker sier at du burde sikte lavere, ja da tror jeg en kan melde seg ut først som sist og heller dra å jobbe som frivillig i Afrika. :P

Skjult ID med pseudonym Pedr on. 2 nov. 2011 14:41

Det er vel ikke bare mennene her som burde sikte litt lavere. Men statistikken til Sukker sier jo mye om hvorfor damene føler de kan sikte høyere enn hva de reell sett har grunnlag for.

Skjult ID med pseudonym kar on. 2 nov. 2011 14:45

Jeg brukte de som "bokmerker" en stund til jeg innså at å sette et hjerte på en profil og så ikke gjøre noe mer er litt som å ringe på døra og stikke av. Greiere å titte inn vinduet og skrive litt i notatboka :P

@Powpow - jobbe frivillig i Afrika er jo ypperlig, for da kan du føre det opp som en fritidsinteresse når du kommer tilbake. Ri på en kamel og klapp en tiger i tillegg så har du det meste på plass.

Skjult ID med pseudonym o.o on. 2 nov. 2011 14:50

@Sukker.no

"Hvor attraktive damer de sendet til i forhold til seg selv"

Hvordan måler man, rent statistisk, hvor attraktiv én person er i forhold til en annen?
"Gunhild er 48% mer attraktiv en Hans-Willy"?

Det er jo ikke den mest objektive vurderingen akkurat?

(mann 44 år fra Aust-Agder) on. 2 nov. 2011 15:18 Privat melding

Hva med forholdet mellom satt hjertet på, ev. fått hjertet tilbake, sendt melding OG fått svar da?

Skjult ID med pseudonym likefrem on. 2 nov. 2011 15:20

@o.o

Normale mennesker kan se hvem som er mer attraktive enn andre. Normale mennesker kan se på en profil og gi et rimelig virkelighetsnært anslag av om profilen er i samme liga som den profilen den har sendt hjerte til. Dersom du insisterer på å leve i en fantasiverden hvor alle er like fine og flotte, så må du gjerne gjøre det. Men det kommer ikke til å gagne deg.

Skjult ID med pseudonym Diaz on. 2 nov. 2011 15:24

sanne ord @likefrem
Savner *liker knapp*

Skjult ID med pseudonym o.o on. 2 nov. 2011 15:25

@wide
Nemlig!
Og hva med forholdet mellom satt hjertet på, evt. fått hjerte tilbake, sendt melding og fått svar OG fått date(r) ut av det?

Kanskje man skulle regnet ut hvor mange hjerter man i snitt må sende til noen som er mellom 25 % og 50 % mer attraktiv enn seg selv, for at man skal få til i snitt 2 dater?

Og sier statistikken noe om sesong? Er det f.eks. større uttelling i mai enn i juli?

Skjult ID med pseudonym KKL81 on. 2 nov. 2011 15:27

@o.o:

"Hvordan måler man, rent statistisk, hvor attraktiv én person er i forhold til en annen?"

Man teller antall personer som kunne tenke seg å være kjæreste dem, basically. Å være attraktiv betyr at det er mange som vil være kjæreste med deg. Å være lite attraktiv betyr at det er nesten ingen som vil være kjæreste med deg. Hvor stor andel av befolkningen som vil være kjæreste med noen, kan kanskje være vanskelig å måle, men det er i prinsippet ingenting subjektivt over dette.

Skjult ID med pseudonym o.o on. 2 nov. 2011 15:29

@likefrem
Jeg er helt enig i at de fleste fint kan gjøre en vurdering av det - og jeg lever ikke i noen fantasiverden i så måte. Mitt poeng var mer at en slik vurdering ikke er så veldig "statistisk". I tillegg er jeg også usikker på hvordan statistikken kan hjelpe meg i forhold til å ta kontakt med noen her.

Selv er jeg mer tilhenger av å sende en melding. Å sette hjerte på noen blir (for meg) litt som å prikke en søt dame på skulderen, i stedet for å forsøke å innlede en samtale :-)

Skjult ID med pseudonym o.o on. 2 nov. 2011 15:34

@KKL81
Det jeg mener, er at hvordan én person oppfatter en annen, er subjektivt.

Hvis 100 personer smaker lutefisk for første gang, og 98 av dem synes det er godt, 2 synes ikke det er godt - så er det vel like fullt en subjektiv vurdering, selv om flertallet liker smaken?

Skjult ID med pseudonym Elskverdig on. 2 nov. 2011 15:45

Et ord det er verd å merke seg er ordet "elskverdig". For oss som er single så er det lett å glemme betydeningen av å være verdig til å bli elsket. Det er ikke så lett på nettet, men det går an. Synes f.eks Z har bemerket seg svært positivt her på forumet i lang tid. Det kan ikke sies om alle. Langt der i fra vil jeg nesten si. Vil en mann som viser like mye kjærliget fort fanges opp av damene her inne? Hva sier dere damer?

Skjult ID med pseudonym pus on. 2 nov. 2011 15:57

Dette med gjensidig attraktivitet er behørig analysert og vinklet på en litt humoristisk måte på laddertheory.com. Den er lite politisk korrekt, man dessverre ganske treffsikker sånn rent generelt.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 16:23 Privat melding

Det er jo ikke alltid at et hjerte besvares med et hjerte, men kanskje med en flørt eller en melding.
Selv pleier jeg å skrive en melding med takk for hjertet. Og siden jeg da har "høynet" kommunikasjonsmåten, så synes jeg ikke det er nødvendig med et hjerte i retur i tillegg...

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 2 nov. 2011 16:39

Jeg syns egentlig det der med hjerter er litt vanskelig..
For jeg har vært her ganske lenge så kjenner jo litt til bruken av de.
Det er ikke så ofte jeg setter hjerte. Men når jeg gjør det, er det fordi jeg oppriktig liker den personen
utifra enten bare profil, eller å ha mailet litt sammen. Hvis ikke det er noe respons på hjertet mitt innen noen få dager, tar jeg det bort igjen. Jeg blokkerer ikke..

Men så har jeg alle de som har satt hjerter på meg, både gule og røde.. De blir liksom ikke borte, om jeg så
har avklart med de at jeg ikke er interessert eller at det noe "avsluttet" opplegg. Ikke det at det betyr noe som helst egentlig, men skjønner ikke helt hvorfor det hjertet er der når personen(meg) ikke er interessert.
Jeg vet at jeg kan få de bort med blokkering, men det gjør jeg sjelden, så det er ikke noe alternativ..

Men når alt dette er sagt, så syns jeg hjerter er en fin måte å kunne gi en første oppmerksomhet på.
Enten om man er interessert i kontakt, eller at man ønsker å huske den profilen til litt senere.

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 2 nov. 2011 17:06 Privat melding

Eller så blåser man i hjertene og skriver til dem man liker.

(mann 44 år fra Oppland) on. 2 nov. 2011 19:55 Privat melding

"Generelt så gjelder det at hvis responsen uteblir så må man enten jobbe med profilen, aktiviteten på Sukker (hvem man sender noe til og hvor mange) eller rett og slett sikte lavere."

Jeez, det var da pokker til tips. Om jeg i løpet av min tid her sender la oss si 15 hjerter, og ikke får svar, så betyr ikke det at jeg skal sikte "lavere", det betyr at de jeg synes virker interessante ikke tenker det samme om meg. Og det er helt greit, men ikke be meg sikte på noe jeg ikke vil ha bare for å få kontakt. Så viktig er det ikke :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 nov. 2011 20:07

@Elskverdig

Den kommentaren gledet meg spesielt mye i dag. Tusen takk sånn på ordentlig :-)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 20:16 Privat melding

@ Elskverdig
Vi er veldig glad i Z her inne. men hva mener du med "fort fanges opp" ? ;)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 2 nov. 2011 20:46

Å "sikte lavere" mener jeg blir helt feil. Jeg tar kontakt med damer som jeg blir interessert i å vite mer om ut fra det jeg ser og leser i profilen. Om jeg skulle sikte lavere, betyr det da at jeg bør ta kontakt med damer jeg ikke blir interessert i å vite mer om ut fra det jeg ser og leser i profilen?

Skjult ID med pseudonym Noen on. 2 nov. 2011 20:51

Man burde få velge om man vil være med på den tullete hjertegreia eller ikke, slik man kan velge bort flørter og chat. Da vet i hvert fall den som leser profilen at man bør skrive. Slik det er nå, roter hjertene bare til kommunikasjonen, ettersom de brukes så forskjellig.

Sukker, hvorfor kan vi ikke få reservere oss mot hjerter, på lik linje som med "liker du torsk"?

Skjult ID med pseudonym Noen on. 2 nov. 2011 20:56

Og, om man kunne reservere seg mot hjerter, ville det være større sjans for at de som brukte hjertene fikk respons på dem.

Skjult ID med pseudonym Pedr on. 2 nov. 2011 20:58

Er dette et problem da? Det er vel bare å overse disse hjertene det for de som ikke føler de har noen funksjon!!!!

Så kan vi andre bruke de som vi vil..!

Skjult ID med pseudonym Noen on. 2 nov. 2011 21:01

Pedr, poenget er at noen mener å sette hjerte er å ta kontakt, mens mottakeren ikke skjønner (eller ønsker) den slags "kontakt". Hadde mannen skrevet i stedet, ville han kanskje fått svar: Slik roter hjertene det til.

(mann 42 år fra Telemark) to. 3 nov. 2011 14:58 Privat melding

Følger sukkermoderatorene fremdeles med her?
Jeg lurer på om det hjerte en i snitt får tilbake etter cirka 12 sendte hjerter er fra en tilfeldig eller en av de man har sendt til?
For jeg har merkelig nok semdt tolv hjerter, jeg har fått tre hjerter igjen men ikke fra noen jeg har sendt til!

(mann 37 år fra Vestfold) to. 3 nov. 2011 18:03 Privat melding

vel....har nå sendt ut ganske mange hjerter uten å få tilbake,,,,,for min del så er vel statistikken.........25-30 sendte hjerter og 2 mottatt......har så skrivi noen ord til dem som har sendt hjertet tilbake,,,men uten å få svar.....

har også i tillegg sendt hurtig flørter hyppig rundt til damene som intresserer meg,,,men kun få av de har tatt kontakt,,,,,,,men er faktisk noen som takker også.....:) og det er jo hyggelig..:)...men ikke noe mer....

når sant skal sies så har jeg redigert det skriftelige i profilen min til det minimale fra en ganske utfyllende profiltekst om meg selv...tenkte kanskje det kunne hjelpe på nysjerrigheten til damene...hehe,,,men min oppfatning er at damene her stortt sett ser på bilder,,,tror ikke man kan skrive så bra at en får en dame til å bli "mo i knærne"...

selv så ser jeg også mest på bilder her og noe i profilteksten,,,men det er jo i utgangspunktet det ytre som har mest å si,,,,???....menmen....

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 3 nov. 2011 18:17 Privat melding

@Hans80, jo du KAN skrive en kvinne "mo" i knærne.. men det er vel ikke poenget? poenget er vel å fange interessen hennes i første omgang FØR du skriver henne i senk? :p
prøv å finn noe fengende, eller skriv noe negativt om deg selv i morsom kontekts, det kan få jentene interessert ;) OG en grunn for dem å skrive til deg ;) ved å kommentere hva du har skrevet i profilen :)

(mann 51 år fra Buskerud) to. 3 nov. 2011 18:27 Privat melding

Problemer ligger hos menn som bare poster hjerter. The ladies are getting crazy. Når jeg ikke får respons fjerne jeg hjerte. Ingen vits med å oppnå blokkering. :-)