Alle innlegg Sukkerforum

Er det negativt og være innom en profil mange ganger før man tar kontakt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ole on. 2 nov. 2011 17:20

Er man på byen er det jo viktig at man ikke skal se for mye på en jente før man tar kontakt (for da virker man jo litt som en stalker). Gjelder det samme på sukker? Har man ødelagt mye av mulighetene om man klikker innom en profil 7-8 ganger før man sender en melding?

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 2 nov. 2011 17:24

Ja, helt klart ødelagt muligheten. For da betyr det at du måtte tenke deg om før du kontakter jenta.
Altså er du usikker på om hun er noe særlig. Og det er ikke bra!

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 2 nov. 2011 17:27

Det er litt creepy. Med fare for å bli buet ut så kan jeg fortelle at jeg gjerne ender med å sette en blokkering av sånt.

Skjult ID on. 2 nov. 2011 17:29

ikke hør på powpop :)

Selv så kan jeg være innom en profil flere ganger for å se om de endelig har skrevet noe der hvis profilen har vært tom. Ett pent ansikt er nemmelig ikke nok for å få meg på kroken :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 17:32 Privat melding

jeg har hatt gjengangere som har vært innom profilen min flere ganger til dagen i månedsvis uten å ta kontakt.. det er litt creepy, da er jeg mer tilbøyelig til å blokkere ja.. ellers så er jeg ikke noe flink til å følge med hvem som er innom profilen min, så jeg kan lett overse om noen er innom 7-8 ganger.

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 2 nov. 2011 18:15

Men ikke 9 ganger....

Skjult ID med pseudonym Lady on. 2 nov. 2011 18:17

Jeg vil nok mistenke deg for å være en PC-runker og blokkere deg:)

Skjult ID med pseudonym Diaz on. 2 nov. 2011 18:17

Om noen hadde vært innom så ofte hos meg uten å skrive noe..hmm? To senarior der for meg.Om jeg hadde vært interessert hadde jeg skrevet mail til den personen,om ikke ville jeg nok brukt blokkeringsknappen ja!

(mann 34 år fra Buskerud) on. 2 nov. 2011 18:18 Privat melding

skal ikke se bort ifra at jeg har vært innom profilen til en jente her på siden 8+ ganger i løpet av tiden jeg har vært her. Men da er det fordi bilde har blitt byttet ut, og jeg ikke kjenner henne igjen. Eller fordi det er en profil som ikke har noe tekst, og jeg sjekker om det har blitt fyllt inn siden sist.

Skjult ID med pseudonym tomihode on. 2 nov. 2011 18:22

enig med r2_d2

Skjult ID med pseudonym WalteregoN on. 2 nov. 2011 18:32

Men det er vel litt kjønnsforskjeller her. Jeg blir smigret når jeg ser at noen stadig titter innom profilen min, mens damene synes det er creepy. Tenker dere at noen antaster profilen deres? ;-) Men jeg skjønner det hvis det er folk som daglig, og over lengre tid "stalker" profilen. Men en liten del av meg ville fortsatt blitt smigret, inntil jeg begynner å få hårlokker og brukte truser i posten, og oppringinger med tung pust. Men en bitteliten del av meg ville fortsatt følt en viss smiger over dette også. Herregud, jeg er glad jeg er mann.

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 2 nov. 2011 18:46 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg ikke syntes det ene eller andre.... ikke alltid jeg er innom for å se hvem som har besøkt meg, kanskje en gang i uka el mindre, så får ikke nødvendigvis med meg alle som er innom mer enn en gang... noen får jeg likevel med meg, og får jeg ikke brev gidder jeg ikke bry meg særlig, tenker de kanskje ikke likte det de så/leste...
Men så hender det jeg blir nysgjerrig og se på profilen dens sjøl, og da kan de hende JEG sender brev, just in case...
Ser ikke helt hvorfor "gjengangere" skulle være noe creepy...

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 2 nov. 2011 18:47

WalteregoN: hahaha, dagens.

(mann 44 år fra Akershus) on. 2 nov. 2011 19:03 Privat melding

Jeg har hatt litt småflørting med noen jenter der vi bare har gått inn på profilene til hverandre uten å skrive noe en stund. Har vært en grei ice breaker når begge er i posisjon til å skrive. Jeg ser på det litt som å dulte borti en jente med vilje, men man kan jo verken gjøre det for hardt eller for ofte om man ikke vil være teit ;)

Skjult ID med pseudonym kar on. 2 nov. 2011 19:09

Jeg er en synder og kan finne på å dumpe innom samme profil gjentatte ganger. Som regel fordi jeg ikke husker grunnen til at interessen ikke var helt til stede forrige gang jeg tittet innom. Jeg burde egentlig bli flinkere til å bruke blokkeringsknappen selv, men man vil jo helst ikke være ekskluderende. Er jeg innom mange ganger på veldig kort tid så er det nok en melding på vei, hvis jeg finner på noe vettugt da.

(mann 47 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 19:10 Privat melding

Jeg ville nok synes det var litt creepy hvis ei dame syntes jeg var creepy bare fordi jeg titta innom profilen hennes flere ganger, hehe.

Skjult ID med pseudonym Tiwas on. 2 nov. 2011 19:12

@HerrFekt: Men at *jeg* synes du er creepy, *det* er liksom ok?? *snufs*

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 19:13 Privat melding

jammen HerrFekt da.. titter du på så mange profiler da?? trodde du venta til jentene kom til deg jeg :p

(mann 47 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 19:15 Privat melding

Stalker in disguise, nortibia.

Og Tiwas: Du er jo så fysen at jeg er nødt til å holde deg på en armlengdes avstand.

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 2 nov. 2011 19:17

@ tiwas, den "dansen" er jo fin den ;) men var mer creepy når du aldri har vært inne på vedkommendes profil, men den står nesten alltid som siste besøkende på din, mens de andre besøkene stadig forandres, og det er en person du er lite interessert i :p

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 19:18 Privat melding

@ er det noe jeg IKKE finner passende til deg Herrfekt så er det "disguise" delen :p hahaha du er mer typen til å hoppe inn i en profil og rope "HEI HEI; her er JEG!!" :D

(mann 47 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 19:22 Privat melding

Niks, nortibia. Jeg sikler i buskene og mumler surt for meg selv. Så hvis jeg ikke er creepy NÅ, så veit ikke jeg.

(mann 41 år fra Akershus) on. 2 nov. 2011 19:28 Privat melding

Gullfiskhukommelse!

Men det er stort sett karusellen i høyre hjørnet som gjør at jeg havner et sted flere ganger. Trykker akkurat når det skifter osb.

Jeg føler meg svært lur når jeg oppdager jeg har vært et sted før, og går dermed og gjemmer meg i en krok ;)

(mann 44 år fra Akershus) on. 2 nov. 2011 19:35 Privat melding

Okey! Nok info! Bruttern sikler i buksene...hmmm :S

hehe

@nortibia: Ja, det må jo liksom gjengjeldes, da. Ellers er det like statisk som å titte på kameraet jeg har monter på soverommet di...jeg mener selvsagt OM jeg hadde gjor...Glem det...

(mann 49 år fra Østfold) on. 2 nov. 2011 19:37 Privat melding

Joda, Tiwas! Det er der fortsatt, men jeg synes du tar blodpris for å selge opptakene, din kremmer!!

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 2 nov. 2011 20:30 Privat melding

kan godt titte inn på profiler bare fordi jeg er nyskjerrig spesielt de på forum..og kan da godt se på en gutt flere ganger sjøl og..nja syns ikke det er creepy men når en fyr lager en ny profil bare for å skrive til meg...fordi jeg blokkerte ham..og han måtte dobbeltsjekke at d var fordi jeg ikke var intresert ja se DA er d litt creepy :P

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 20:38 Privat melding

@ Tiwas, ja da er det lite action på deg ;) har ikke vært action der inne på altfor lenge :p folk burde få igjen pengene sine da ;)

Skjult ID med pseudonym msX to. 3 nov. 2011 01:32

Dersom jeg legger merke til det (hvilket nok ikke er alltid) så tar jeg det som oftest som et tegn på interesse. Ingen grunn til ikke å skrive, altså :). Men det er jo klart, det er jo et spørsmål om hvor ofte du har vært innom over hvor lang tid. Til slutt blir det litt rart. Du kan imidlertid være veldig mange ganger innom før jeg begynner å tenke slik.

Skjult ID med pseudonym Ole to. 3 nov. 2011 09:43

Da er oppfølgingsspørsmålet: Hvor ofte er det sosialt akseptert og gå inn på profilen til noen man er i meldingskontakt med? Bør man unngå det helt kanskje for og øke sjansene sine?

Skjult ID med pseudonym Tiwas to. 3 nov. 2011 10:07

@nortibia: Bruce er fast abonnent. Han får ikke pengene sine tilbake. De som tar kontakt for å kjøpe enkeltklipp blir selvsagt rådet til hva som er lurt å kjøpe, og det ser de jo av prisen. Videoene til 10 viser jo bare skyggen av deg når du tar på sokk på venstrefoten, f.eks. De til 1000 og oppover må jo folk forstå at er de med action...

(kvinne 26 år fra Akershus) to. 3 nov. 2011 15:12 Privat melding

Er det ikke dét som er hele poenget med sukker da..? Å se på profiler opp til flere ganger for kanskje sammenligne med andre og også for å kunne bestemme seg for hva/hvem man liker, for den du tar med ut på date kan jo fort bli den du kanskje vil leve resten av ditt liv med og da er det kanskje lurt å sjekke én profil opptil flere ganger...?

(mann 37 år fra Oslo) to. 3 nov. 2011 15:35 Privat melding

Spesielt creepy hvis man er anonym, uten bilde og profiltekst og titter innom flere ganger over en lengre periode.

Skjult ID med pseudonym paranoia to. 3 nov. 2011 15:58

Virker som paranoia har blitt en folkesykdom, og at Sukker bør fjerne den funksjonen med at man kan se hvem som var innom profilen sist, av personvernhensyn. De har jo bevisst ikke latt det være mulig å se når folk sist var innlogget. Nå er det noe usikkerhet rundt hvor lenge man blir stående som innlogget, men det er visst mange timer, om man ikke aktivt logger ut, også en grei måte å obfuskere nøyaktig når folk er innlogget, ellers kan man jo spekulere på hvem som sitter oppe om natta stadig vekk, og som kanskje ikke har den jobben/døgnrytmen de sier de har i følge "leiligheten"-delen av profilen. Og bli paranoid på om folk er den de sier de er osv.

Appropos paranoia - hadde en date nylig, hvor hun ikke ville oppgi tlf-nr, det var andre forsøk, først avlyste hun pga sykdom, jeg hadde gitt henne mitt nr selvsagt, men avlysningen fikk jeg lest på Sukker først like før på mobil, fordi hun ikke kunne/ville ringe meg eller sende SMS i forveien.

Så da var jeg i tvil om hun hadde fått kalde føtter, men etter et par hyggelige meldinger til, så ble det avkreftet, og etter noen dager til, så ble det noe av den andre daten, og da foreslo hun møte i en park nær der jeg jobber, og jeg svarte raskt ja på det, ute å tenke meg helt om.

For det ingen av oss tenkte, var at det pga stillingen av klokka, på det gitte tidspunktet var blitt nokså mørkt og skummelt der, og at parken stengte, men det gikk nå bra og vi gikk selvsagt raskt ut av parken og fant en kafe.

Jeg oppførte meg bevisst slik at hun ikke skulle være redd for at "noe" skulle skje galt, med alle de avisoverskrifter som er i disse dager, var selvsagt en mørk og skummel park ved stengetid, definitivt dårligste start på en date.

For slik jeg tolket situasjonen, virket hun litt engstelig, tross at hun har et yrke som definitivt ikke er for de engstelige, og jeg er en blid og ufarlig, både utseende og i væremåte, person, det har jeg bekreftelse på fra mange venner, og plutselig, reiste hun seg og ville betale og gå, dett var dett!

Siden der jeg jobber, og der jeg bor, er litt skumle steder på kveldstid, dels pga området i byen, har jeg endog klar både alarm og spray i lomma, ikke bare for å forsvare meg selv, men også for å forsvare andre som måtte ha kommet i trøbbel. Det er trist at vi har fått et samfunn, hvor det å være paranoid, er blitt en folkesykdom, det er selvsagt lov å være engstelig for at noe skjer, men skadelig for en selv, å være paranoid og påføre andre dette.

Skjult ID med pseudonym paranoia to. 3 nov. 2011 16:07

Med det siste tenker jeg først og fremst på slikt som den brå evakueringen av skolene i Oslo pga potensielt eksplosjonsfarlige brannslukkingsapparater!

Hva slags signal sender myndighetene oss, det som skal beskytte oss, er plutselig blitt farlig, og hva vil risikoen kunne være for at en lærer under evakueringen av elevene (som ble gjort med brannalarmen på skolene!), hadde grepet tak i et slikt farlig, brannslukkingsapparat hvis det tilfeldigvis da hadde luktet svidd fra sløyd, fysikk eller skolekjøkken.

Eller at en stressa forelder på vei for å hente barnet sitt på skolen, hadde kjørt på noen, kort sagt paranoia fører ikke noe bra med seg.

Temaet her var paranoia om noen hadde sjekket profilen ens flere ganger, som jeg ville ha syntes var koselig, og tatt som tegn på interesse, men at den andre kanskje ikke tør å ta kontakt, eller kommer over en terskel, eller noe, ikke at vedkommende var en stalker.

Men som diskusjonen ovenfor viser, er vi altså kommet så langt, at man har grunn til å være paranoid for at andre er paranoide, hvor skal dette ende?

Skjult ID to. 3 nov. 2011 16:12

Syns ikke de trenger fjerne besøkslista helt, men de kan godt fjerne besøkstallet. Det syns jeg har veldig liten nytteverdi. Besøkslista i seg selv derimot er nyttig, siden vi er nordmenn og trenger all den hjelp vi kan få for å ta kontakt med hverandre, men den trenger ikke reflektere hvert eneste klikk på profilen. Kanskje heller ett per person per dag eller noe.

At jenta var engstelig på date kan rett og slett være fordi hun er veldig sjenert eller har litt sosial angst i den sorten romantiske situasjoner. Det kan forklare avlysninger og telefonvegring også. Men dette er bare spekulasjon fra min side.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 3 nov. 2011 16:28 Privat melding

@paranoia det det var snakk om over var ikke antall en person var inne på siden da.. var mer om en person som er blitt avvist flere ganger fortsetter å besøke profilen din daglig gjennom måneder etc, DET er litt creepy. men som sagt, er jo bare til å blokkere.. men det var liksom det som var poenget, ikke at noen liker profilen eller burde begrense besøk for å ikke oppfattes som creepy ;) og så gikk hele tråden over i bare tulle hva og hvem som var creepy.. men det var ikke særlig seriøst ^^

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 3 nov. 2011 18:35 Privat melding

vindusshopping de luxe, dette her. Må jo gå inn i butikken og se nærmere på varen før en bestemmer seg

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 3 nov. 2011 18:47 Privat melding

@Høye_typen; Er ikke første gang folk her inne får det til å høres ut som vindus shopping å være på kjæreste leit nei =P Syntes det er litt trist hvis det er det vi mennesker er redusert til... varer som andre skal kjenne og klemme på mange ganger før det er greit å si at man liker den =P

Skjult ID to. 3 nov. 2011 22:20

Noen som vet om den besøkstelleren tikker oppover også når <70 er innom? Har fått noen besøk siden i dag morges, men siste fjeset er det samme som da. Hadde ikke gjort meg noe om det var samme person som har vært innom så mange ganger i dag for å si det sånn :-)

Skjult ID med pseudonym arneand to. 3 nov. 2011 22:29

@(Skjult ID ) - tor 3 nov 22:20
Tror <70 besøk teller også.