Alle innlegg Sukkerforum

Lager Hedstrøm mer problem enn han løser ???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Naugty-boy on. 2 nov. 2011 17:32

Mannen er jo kjent for å gi råd og hjelpe *hobby-kokker* på rett vei,
spesielt de som har store mangler i den kunnskapsboken.

Har kritiserer gladelig en for han kjedelig *pasta-variant*, laksekoteletter,
og ellers hva som måtte være normalt for en gjennomsnitts-person i mine øyne.

Jeg fikk spørsmål fra ei berte på ca 35 om hva jeg kunne like å servere om jeg kastet meg rundt på kjøkkenet iblant, (dette var den 6. mailen fra henne) og hun fikk et avslappet svar som følger:

sitat:

*Om du slipper meg til på kjøkkenet når det er på sin plass får du muligens servert entrecote med bakte poteter og tilbehør eller innbakt lax om du foretrekker det kanskje. ..alt handler vel om å vise at man nyter tilværelsen*

Jeg hørte aldri noe mer fra henne... (dama jobber forøvrig innen psykriatrien)

Er hun blitt påvirket av uttrykk som *suffle ala creme del lax*
Savner hun dill-sausen med innslag av rødvin og den delicate desserten hun fanget opp på Tv ?
Eller forventer hun at Bjarne Brimi har blitt klonet og florerer her inne`?

Hvilke forventninger har en gjennomsnittskvinne til oss innen mat-veien ?? Kanskje ikke rart vi er single i 2011..

*rister lettere oppgitt på hode*

Skjult ID med pseudonym doraboots on. 2 nov. 2011 17:35

Null forventninger, men nå er jeg ingen gjennomsnittskvinne :-)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 2 nov. 2011 17:46

@ts
Hun hadde ikke nevnt i profilen, eller tidligere meldinger, at hun var vegetarianer?
Just checking...

Skjult ID med pseudonym |-|-|-|-| on. 2 nov. 2011 17:50

*Hellstrøm

*Arne Brimi

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci on. 2 nov. 2011 17:53

Mmmm.... det hadde holdt i lange baner for meg:):)

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 17:53 Privat melding

Forventer at man kan lage vanlig mat, er selv ingen gourmetkokk på kjøkkenet. Så alt over det er et pluss!

Skjult ID med pseudonym kar on. 2 nov. 2011 18:00

Kan tilberede stort sett alt i frysedisken som har oppgitt steketid.

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy on. 2 nov. 2011 18:06

@arneand
Det scenarioet har vært innom så klart, hun hadde vel isåfall såpass vett at en salat er noget lettere å tilberede,
Jeg spiser det meste jeg og klarer meg med noe lettere retter til daglig.

Hadde nesten lyst å spørre hva man fordøyer i *tungpsykiatrien* (hun hadde jo fortalt endel i forkant)
Jeg hadde sikkert funnet noe å peke på men jeg er normalt ikke på jakt etter *kritiske tegn*

*rister litt til på hode*

@Bokdame, (og gucci-snupps da)... det var beroligende lesning;-)

Skjult ID med pseudonym mouch on. 2 nov. 2011 18:18

Kanskje det ble siktet til den Hedstrøm med den lille hentesveisen?

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 2 nov. 2011 18:20

Husk at det er en tynn grense mellom de som jobber i psykiatrien, og de som er der av andre grunner ;)

Men fra spøk til revolver. Noen ganger svarer folk for å være høfflige, noen ganger fordi de kjeder seg. Noen har kanskje et krav om geografisk tilhørighet eller annet som de driter i der og da for å prate litt - men de orker kanskje ikke mer seinere pga nettopp dette. Andre ganger kan det jo være at personen har nok annet å gjøre plutselig, eller at de har fått napp et annet sted som de ønsker å satse på. Poenget er at det er ikke noe vits i å gjennomanalysere slikt.

Og når det gjeller Hedstrøm så er det meste av kritikken hans på sin plass. Yrkesstolthet blant gjennnomsnittet av de som driver i restaurantbransjen på kjøkkenet er ikke-eksisterende. Og når det gjelder oss nordmenn som konsumenter av mat - trenger jeg si annet enn Toro, Grandiosa og annet stappfullt med salt og palmeolje?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 18:25 Privat melding

@ naugty-boy

Jeg forventer ikke noe.. mine eks kjærester kunne ikke engang koke spagetti uten at den ble helt overkokt og nesten svampete, så om en mann kan mer enn å sette en grandiosa i ovnen så er det imponerende.. La meg også påpeke at jeg også har en eks som var kokk, men som nektet å gjøre noe som helst på kjøkkenet, ikke engang å ta tida på noe jeg hadde satt i ovnen ^^

PS. jeg har OGSÅ jobbet i tungpsykiatrien :p

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 2 nov. 2011 18:47

Enkelte folk er superoverfladisk her! Ikke noe annet å si:P Jeg nevnte for en dame som virket superinteressert at jeg ikke hadde jobb akkurat da.. Hørte ikke ett kvekk fra henne igjen. Nå har jeg en relativt god jobb... Heldigvis så var ikke jeg så veldig interessert i henne at det gjorde noe;)

Nortibia:

Jeg digger bildet ditt :) Skulle ønske flere var like morsom om deg;)

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy on. 2 nov. 2011 18:47

Du fremstår jo bare så behagelig da @nortiba.

Tror en så jordnær relevant våken kvinne som deg skulle kle å få servert både middag, kompliment og hva som måtte være på sin plass iblant..

*nyskjerrig*

Skjult ID med pseudonym 123 on. 2 nov. 2011 18:48

Nei nå fikk jeg lyst på grandis gitt!

*løper og setter en i ovnen*

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 2 nov. 2011 18:55 Privat melding

@ Boble ikke sant? kan jo ikke alltid være så seriøs ^^ men blir jo litt rart å svare seriøst etc, med ønske om å bli tatt seriøst, og når jeg da poster så kommer DET useriøse bildet opp :p hahaha

@naughty-boy hmm.. er du en som skriver til meg?? måten du skriver på tilsier så :p

hahaha 123, du sitter vel klar til å spise du nå da ;)

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 19:01 Privat melding

Jeg har helt klart inntrykk av at Hedstrøm lager flere problemer enn han løser, men han har foreløpig ikke laget noen for meg. Stort sett blir det møtt med begeistring at jeg er i stand til å lage mat som krever mer tilberedning enn å fjerne embalasjen og varme opp.

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy on. 2 nov. 2011 19:01

Silence mistress..sjjjjj...

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 2 nov. 2011 19:09

@ naugty chill da, hadde ikke tenkt å røpe nicket ditt ;)

HALLO.. hvem søren er HEDSTRØM?
Hellstrøm heter han som er på tv i matlagings seriene som heter HELLSTRØM RYDDER OPP,
og HELLSTRØM RYDDER OPP HJEMME...

ihvertfall få navnet riktig når dere skal diskutere fyren ^^

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 19:20 Privat melding

Hedstrøm:

http://www.stortinget.no/no/Representanter-og-komiteer/Representantene/Representantfordeling/Representant/?perid=OHE

;-p

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 nov. 2011 19:22 Privat melding

Hellstrøm er er rappkjefta tulling bare :)

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 nov. 2011 19:34 Privat melding

@ Quakki: Ikke helt ulikt Hedstrøm...

Som kverulant forbeholder jeg meg forøvrig retten til å misforstå enhver tvetydighet. Om det er aldri så mye Hellstrøm som er kjendiskokk, så er det unektelig Hedstrøms problemløserevner som trekkes i tvil av OP (dog mest trolig av feiltagelse).

Skjult ID med pseudonym neptun on. 2 nov. 2011 20:43

Håkan Hellström?

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 nov. 2011 20:45

Hellstrøm minner meg på at jeg er et elendig kjærringemne!
*Men jeg er et glimrende "jeg er glad i deg" emne da - det skal jeg ha*

:-)

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 2 nov. 2011 20:50 Privat melding

Jeg er kokk og har rimelig peil på mat, men jeg møter på motsatt problem, med en gang gutta får vite hva jeg jobber med, så skal dem aldri lage mat til meg og jeg som er fornøyd med alt, bare jeg slipper å lage den selv:P
Bare digg og slappe av og få ''fri'' en kveld.

Skjult ID med pseudonym oo on. 2 nov. 2011 21:42

muligens vegetarianer og spiser ikke kjøtt eller fisk. Og du bekreftet at det ikke går med sprik i matveien?
Kanskje hun hater entrekott og husmannskost?

Eller kanskje en annen la inn større fristelser sånn ellers?

Uansett ikke ta det personlig :o)

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy on. 2 nov. 2011 22:01

Jeg ser ikke slavisk på slike program så navnet korrigeres til Hellstrøm som i *Hellstrøm Rydder opp*
Legger meg flat og lytter til kyndig korrigering sporenrex.

Forøvrig tok fyren seg litt bedre ut i hygiene og oppussing i mindre rene lager og kroker på restaurant sett fra en dødelig gjennomsnittlig ung mann.

Litt synd om det stemmer Stine-snupps, enkelte har kanskje litt prestasjons-angst..noen sliter jo med slikt også..

(Den politiske diskusjonen over tar jeg ingen stilling til.)

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 3 nov. 2011 00:11 Privat melding

Ha ha ha, ja de får som regel det når de skal lage mat til meg første gangen, selv om jeg sier at jeg er bare glad for at noen har lyst til å lage for meg:p
Syns faktisk det er veldig hyggelig, når noen gjør det, selv om jeg digger å stå på kjøkkenet selv. Aller best er å lage sammen, men selv det er det også mange som syns er kjipt!

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy to. 3 nov. 2011 21:40

@stine-snupps..
Hadde du som kokk vært fornøyd med kjøttdeig og pasta (uten Hellstrøm-løk og timian) på 12 minutter om begge kom heseblesende hjem kl 18 en normal hverdag også??

Isåfall hadde jeg gladelig servert deg også for 15 minutter siden..;-)

*lurer forresten på hva dama i psykiatrien spiser idag*..(den *fjonge* dama glødet inne på chatten ved midnatt iallefall så kanskje hun fordøyer en fjord-land for ikke å forspille tid til å jakte her inne??)

Hun var den som satte rødt hjerte, og sogar gitt ut sitt mobilnummer og middags-diskusjonen foregikk jo der.. jaja..bånn apetitt om du leser dette.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 3 nov. 2011 22:21

Så bitter at det lyser lange veier. Get over it

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy to. 3 nov. 2011 22:26

Napper pus diskre i halen.. sånn ja..vakker og lydig med det samme, akkurat som puser hør og bør når de får litt leken oppmerksomhet.. *meget bedre*

Skjult ID med pseudonym 123 to. 3 nov. 2011 22:30

Hellstrøm burde nomineres til æresborger av Oslo for banbrytende gourmetopplevelser gjennom ett (to?) tiår.

Utvilsomt har hans ambisjonsnivå og matkunst vært det varme jernet som andre restauranteiere og toppkokker har smidd ut i fra. Hellstrøm har vært veiviseren, kompasset og polpunktet.

Ære være han for at Oslo har flere restauranter som holder et godt internasjonalt nivå :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 3 nov. 2011 22:32

Det er jeg enig med deg i, 123. Bagatelle var enerådende lenge, og har gitt store ringvirkninger.

(lenge siden jeg har vært på stjernerestaurant.....savner)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 3 nov. 2011 23:24

Noe sier meg at det ikke handler om lax`en. Eller kanskje det er akkurat det det gjør...

Skjult ID med pseudonym Kjeks fr. 4 nov. 2011 01:35

@TS Eg trur sjansen er større for at ho vart ramma av den nevnte prestasjonsangsten enn at middagsforslaget ditt ikkje var bra nok. Min egen empiri tilseier at damer flest* er langt frå gourmetkokker. Når eg tenker meg kjenner eg veldig få par der jenta er den som bruker mest tid på kjøkkenet. Matlaging ser ut til å ha blitt ei mannegreie. Men dette seier sikkert meir om vennene mine enn om trendar generelt.

*testgruppa mi er som regel jenter i midten av tjueåra.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 4 nov. 2011 01:39 Privat melding

Du var nok altfor sofistikert for henne. Nudelsuppe (med vegetarsmak) ville nok gitt deg større bohemstatus. Damer liker sånt, har jeg hørt.

(mann 50 år fra Oslo) fr. 4 nov. 2011 06:48 Privat melding

Hellstrøm er en av de som snakker varmt om hestebiff.

Han er mannen sin!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 4 nov. 2011 12:10

Jeg forventer at Bjarne Brimi er klonet og florerer her inne!

Joda. Pleier å være åpningsreplikken min det når jeg kommer hjem til en fyr... ;-)

Skjult ID med pseudonym bors fr. 4 nov. 2011 12:31

Jeg kan lage og servere damen blant annet følgende gourmetretter:

Gachas de avena.
Panqueques.
Albóndigas con puré de guisantes.
Boulettes de viande avec purée de pois.
Gaufres.
Crème de la branche.

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 4 nov. 2011 12:33 Privat melding

@kit
Du tok ordene ut av munnen min :)

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy fr. 4 nov. 2011 17:55

Kit/Vips.
Virker som dere er i det negative hjørne idag.
Har dere noen akutt-opplevelser (sammen eller hver for dere) med *hestebiff* dere ikke kan klare å legge bak dere??

Skål nå..og god helg til dere, og alle andre.

Skjult ID med pseudonym Konge fr. 4 nov. 2011 18:04

Hest er digg det. Å mene at Hellstrøm bare er en rappkjefta tulling blir for dumt. Mannen har skapt stemning og opplevelser lenge, det krever noe av en å skape det han gjorde. Bra noen setter fokus på råvarer og mat, og ikke bare "føde" som er det mange tar til seg i dag.

(mann 37 år fra Østfold) fr. 4 nov. 2011 18:08 Privat melding

Alt smaker og virker bedre bare man kaller det noe fancy.

Fisk = æsj og kjedelig.
"Suffle ala creme del laks" = Naaaaam.

At det er akkurat det samme som ligger på tallerken er visst ikke så farlig.

Ser jo mye av det samme innen hva de kaller stillinger for tiden også.

Høres jo også mye mer fancy å jobbe som Key Accountant Manager, med store forbokstaver og det hele, enn "selger", selv om det er akkurat samme jobben. "HR Manager" = Personalansvarlig. Osv osv...

Må følge med i tiden vettu (fordi de "fortjener" det).

Skjult ID med pseudonym Konge fr. 4 nov. 2011 18:12

Forskjellen når det kommer til mat er at mat laget med omtanke smaker digg, mens det meste av ferdigmat smaker greit. Begge deler er ok, men god mat er kunst. Det er ikke grandiosa :) Det er ikke bare i navnet det ligger.

(mann 37 år fra Østfold) fr. 4 nov. 2011 18:21 Privat melding

Tror jeg må vurdere enda en gang om jeg burde slutte med ironi i skriftlig form...

Men tenker det blir samme konklusjon som sist.

Skjult ID med pseudonym Konge fr. 4 nov. 2011 18:25

@rex-Bab

Om den var til meg så jeg den ikke. Ironi i ren tekstform krever som regel at man kjenner den man snakker med for å funke godt. He, der ser man, men likevel godt å si det; god mat er kunst !

(mann 37 år fra Østfold) fr. 4 nov. 2011 18:27 Privat melding

Veldig enig!

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy fr. 4 nov. 2011 19:55

SÅ positiv og fornøyd jeg ble når jeg tenker etter.. Burde jo ringt en bjelle for lenge siden *doink*

Dama må jo være en tro kopi på *sukker-psykologen* jeg hang med ifjor,
Hun som i det ene øyeblikket kunne tilberede *sufle del Vagina, på oral og normalt vis og stønnet og pep som en skole-pike knestående skrevs over sin naugty-boy, da var han kjekk å ha...for i neste øyeblikk å fremstå dypt pedant når selskapene skulle stå med sitt 12 pers rococco-landskap..

Den skolerte fruen var jo dypt splittet. Godt jeg slapp med skrekken denne gang !!

*Nyter et glass til før nye selskapeligheter står for døren*

Etter et par glass vin blir alt så mye enklere, merkelige greier.

Skjult ID med pseudonym Realisten fr. 4 nov. 2011 22:24

Du har ikke vurdert om det er du som er problemet?

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy lø. 5 nov. 2011 12:42

Jeg har sikkert mine små huller å tette for enkelte øyne jeg og som de fleste andre selvfølgelig men...
hvordan kunne det vært oppdaget etter et middags-forslag på en sms da "realist. ?

Skjult ID lø. 5 nov. 2011 15:07

Jeg tror nok det er helt andre ting som gjorde at hun sluttet å svare deg, enn hva du skrev om maten. Få det inn i den trange skallete nepa di.

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 5 nov. 2011 22:51 Privat melding

Selvfølgelig hadde jeg vært fornøyd med det, etter en lang dag på jobb;)
Stort sett fornøyd med alt jeg får servert jeg, kan jo ikke klage når noen gjør noe for deg!

Skjult ID med pseudonym Naugty-boy lø. 5 nov. 2011 23:02

Relevant spennede du fremstår Stine-snupps..;-),,*Skal det være litt påfyll av vin forresten*

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 6 nov. 2011 10:38 Privat melding

Jo takk, vin må man ha :D