Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er det feil å sjekke opp en jente som jobber i bar???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 01:21

Fått høre det at man aldri skal sjekke opp en jente som jobber i en bar.. at det er en slags gutte-regel *uskreven regel*

Riktig at det funker dårlig når man er på jobb, ikke så veldig sjarmerende å få en snøvlende setning, vil du være m meg hjem på nach av en som knapt klarer å se en i øya og stå rett, men er jo som alle andre jenter/damer når en har fri..

*hmmm*

Noen innspill på dette??

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus fr. 4 nov. 2011 01:23

Det har nå vel med at jenter som jobber i bar både vet og har blitt fortalt at det er det dummeste du kan finne på. Ikke skøy å få den samme tullingen hengende over baren kveld etter kveld etterpå.

De fleste jeg kjenner i det yrket hater slike tilnærmelser når de jobber.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 4 nov. 2011 01:27 Privat melding

"Atte kona mi forschtår meg bare ikke, asså."

(kvinne 34 år fra Østfold) fr. 4 nov. 2011 01:28 Privat melding

var vel ikke akkurat på jobben jeg mente, men var det at menn / gutter ikke tørr/ikke vil fordi en jobber i bar. sånn på fritiden.. blir liksom "skremt" av det virker det som..

Skjult ID med pseudonym HerrFekt fr. 4 nov. 2011 01:29

Ah, så du synes de flørter for lite?

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 01:30

er enig at det er heeeelt feil når jeg er på jobb for å si det sånn :D

Skjult ID med pseudonym HerrFekt fr. 4 nov. 2011 01:32

Ok, men for å klargjøre: Du synes de bør holde seg unna flørtinga når hun er på jobb, men ikke la det bremse dem når hun IKKE er det?

Skjult ID med pseudonym scarecrow fr. 4 nov. 2011 01:32

Vel, jeg fikk beskjed av ca alle jeg var innom stampub'en min, samt ett par random's i baren, om at bartenderen var hypp på meg og at jeg burde legge ann på henne. Det første man bør tenke på er arbeidstider matcher veldig dårlig for oss i vanlig jobb eller skiftjobb.

..Og jeg gjorde som de sa, men skulle nå ønske jeg hadde holdt meg til den regelen, det ble bare kleint følte jeg :P samt jeg da hadde en liten tanke om at "ok, er hun med ut bare fordi jeg er legger igjen litt penger i den baren og alltid har med meg en 1 - 4 folk?" og jeg tilhører ikke de som er stor fan av å føle meg patetisk og forsiktig. Det er forøvrig mye mer spennende å ha sånne damer på den bak-bardisken"-avstanden. Og jeg som potensielt ødela noe annet for det der, jaja.. en livserfaring rikere :-P

Jeg sier la bardamer være bardamer, de er sjarmerende fordi de får betalt for det.

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 01:32

haha nei ikke når jeg jobber, da er det mer enn nok er fulle mannfolk som syns de er utrolig sjarmerende, er faktisk festlig til tider hva folk får seg til å si, men myye slibri og :)

Men sånn preller man bare av seg :)

Skjult ID med pseudonym HerrFekt fr. 4 nov. 2011 01:34

Så tilbake til mitt første innlegg, mao? Bare noget verre.

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 01:38

haha scarecrow.. du mener vi er sjarmerende bare fordi vi får betalt for det faktisk.. ikke døm alle over en kam a :)

greit at et kanskje matcher dårlig med arbeidstider, men da tenker jeg at man gjør jo det beste ut av tiden man evt har sammen :)

hvorfor syns du et ble kleint forresten?
og jeg tror den tanken du hadde om at hun kun gikk ut m deg fordi du la igjen penger i baren, tror jeg vel at du kunne slått fra deg, hvilke damer går ut med mannfolka av den grunn??

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 01:41

HerrFekt: gjør ikke noe om de prøver å "flørte" mens man er på jobb, det er jo bare skøy å tulle med folk.. men er et noen som er reelt int så syns jeg at de kunne turt å tatt kontakt nå en hadde fri :)

Skjult ID med pseudonym scarecrow fr. 4 nov. 2011 01:45

Jeg er til en viss grad paranoid? :-P Nei jeg vet ikke jeg, vet bare hva den plutselige stillheten sa, hehe.

Nei, jeg har faktisk ikke snøring på hva som skjedde til slutt der. men men, det er ett gammelt kappitel, hehe.

Men jeg mener at en bardame har en jobb som tilsier at de sjelden akn tillate seg en gretten dag på jobben, for å si det på den måten.

Skjult ID med pseudonym HerrFekt fr. 4 nov. 2011 01:45

TS:
Men det betyr vel at de også må be om f.eks telefonnummer, mailadresse eller faksnummer mens du er på jobb, og det er nok det de skjelvende beilerne kvier seg for i all sin veloppragenhet.

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 01:53

sant det scarecrow - ingenting som heter å ha en dårlig dag på jobb, men det er et veldig morsomt yrke og vi har det veldig artig på jobb, skal ikke stå på det :) baryrke er jo bare en hobby :)

tror du bare møtte feil bardame, el feil person :D

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 01:57

hehe i dag finnes det mange måter å komme i kontakt med mennesker, men du bør kanskje ikke spørre om det i drita tilstand, men er man innom å tar 1 øl å prater eller er innom å spiser mat så vet man jo aldri.. men det finnes jo facebook og det finnes tlf søkemontorer på nett. og bardamer jobber ikke hver helg eller hver dag :)

Skjult ID med pseudonym scarecrow fr. 4 nov. 2011 01:57

...Det er ikke umulig.. Haha, gleder meg til neste bartur her i byn :-P Ikke F.. om jeg bytter stampub bare for plutselig stillhet.

Ser jo at det kan være ett spennende yrke, kunne tenkt meg å prøve det selv.. Får vel bare holde meg til scenen med bassene mine foreløpig, hehe.

Skjult ID med pseudonym HerrFekt fr. 4 nov. 2011 01:59

Kjekt å vite. Takker for tips og lover å begrense alkoholinntaket og øke flørtefrekvensen ved neste barbesøk. :-)

(kvinne 34 år fra Østfold) fr. 4 nov. 2011 02:04 Privat melding

haha nei ikke bytt det blir for teit, en må stå for valga en gjør :D

Man lærer mye om seg selv i dette yrke, tålmodigheten er blitt svært laaang *hehe*

hehe smart trekk herrfekt :)

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 02:05

Men syns ikke at jeg ble noe klokere på dette her :D Får vel ta det som det er å innse at en heller får tenke på mannfolk når man slutter i yrket :D

Skjult ID med pseudonym scarecrow fr. 4 nov. 2011 02:06

Haha, Den skal jeg faktisk bruke om jeg får en "Hva gjør du her?!" :-P

Skjult ID med pseudonym BelindamdM fr. 4 nov. 2011 02:13

Do it :D

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 4 nov. 2011 11:39

Folk der sidder i udsatte jobs hvor de ikke har mulighed til at trække sig, lader jeg altid være i fred uanset hvor megen fælles interesse der måtte være. Jeg ved af egen erfaring at det ikke er på nogen måde behageligt.

Skjult ID med pseudonym ØøæØåÅØÆÆÆ fr. 4 nov. 2011 12:59

Tror de færreste ønsker å bli sjekket opp på jobb. Jeg beveger meg som regel en del på jobben, og føler meg ikke akkurat noe mer sexy enn vanlig når jeg er litt svett og kanskje er dekket av sagflis eller gipsstøv.

Ser ingen grunn til ikke å sjekke opp noen som jobber i bar utenom arbeidstiden deres, med mindre man jobber så forskjellige tidspunkter at man ikke får sett hverandre noe særlig.

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 4 nov. 2011 13:54

Prøvde å sjekke opp ei på McDonalds en sen lørdagskveld.

Fånyttes..

(kvinne 32 år fra Rogaland) fr. 4 nov. 2011 14:03 Privat melding

Denne regelen er vel ikke bare hos en mann, jeg for min del......går ikke ut med bartendere...der som jeg er går ut,for å si det sånn. Ikke bartendere og dørvakter.....det er noe med det. Jeg er ikke intressert i å date en,som har liksom sett meg i små dritings tilstand. Det skal mye til at jeg skal date en bartender......har venner som jobbe av og til som det....masse rare historie om jenter de komme med.

Skjult ID med pseudonym Gaupå fr. 4 nov. 2011 17:47

Nå er ikke jeg særlig ofte på utesteder i annet ærend enn å danse, men jeg vil tro det kan bli noe ubehagelig for en servitør/bartender om kunden legger ann på ham/henne? Kundebehandling står ofte i fokus og det kan skape dårlig stemning/gjøre det ubehagelig for bartender ved å forsøke å sjekke opp på jobb. Skiftet kan ikke akkurat avsluttes, og om man ville ønsket avstand etterpå er det ikke alltid like lett.
Samtidig, så er det forskjell på en mer vennskapelig flørt og å direkte legge an på vedkommende. :)

Det er iallefall min tanke på temaet. :)