Alle innlegg Sukkerforum

Fatt mot gutta!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym X-reveur lø. 5 nov. 2011 15:53

Dette skal være en positiv tråd!

Var ute sammen med en tidligere kollega av meg i går. Han som meg, er skilt og har barn mv. Han er omtrent 20 år eldre enn meg... men han har funnet kjærligheten på nytt og er på vei til å bli gift! Jeg møtte også nydama hans.... Hun var utrolig positiv - og hun var ei ordentlig koselig dame. Hun var 8 år eldre enn ekskollegaen min - men så en del yngre ut.

Min historie med damer og ekskone og slik er blitt mye harselert med av mange - meg inkludert! Og vi snakket litt om hvilket perspektiv man egentlig har på ting. Jeg har dessverre litt angst for å treffe jenter som er eldre enn meg, på tross av at jeg muligens er den som roper høyest om at alder ikke er noen hindring... Har takket nei til folk som er 4-5 år eldre enn meg selv.... Jeg er for trangsynt! Denne kvinnnen mente fast og bestemt at alder bare var en tall. Jeg har ikke problemer med å treffe jenter som er yngre enn meg selv...

En annen ting som hun påpekte var at ting som virker umåtelig viktig i partnervalget som 20-30 åring endret seg ganske mye når man ble litt mer voksen... Jeg måtte jo spørre hva greia var med min kamerat som trigget..... og hun sa at "Han er snill"..... "... men han har også egne meninger...." og i sum så var han en veldig bra mann!

Så for alle oss som ikke klarer å ta på oss "badguy"-kostymet.... bare vent til dere bikker 50! Da løsner det...... Skal nevnes at disse to traff hverandre IRL - og tok det derfra - og ikke på sånn nettsjekking.... men min kollega og kamerat har det utrolig bra og det er morsomt å se at folk jeg har et forhold til virkelig får det til å funke - etter både skilsmisser og det som følger slikt crap......

Det var dagens lille solstreif, hilsen Wam og Vennerød!

Skjult ID med pseudonym ØøæØåÅØÆÆÆ lø. 5 nov. 2011 16:40

Så jeg må vente over 27 år før det er håp? :p Det gidder jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 5 nov. 2011 17:25

*vurderer å deaktivere profilen 15-20 år*
;p

Skjult ID med pseudonym whiskydick lø. 5 nov. 2011 17:37

"Så for alle oss som ikke klarer å ta på oss "badguy"-kostymet.... bare vent til dere bikker 50! Da løsner det...... "

Haha! Snakk om mager trøst. Av hensyn til egen verdighet, innbiller folk seg alle mulige slags grunner til at de gjør som de gjør. Men folk firer på krava fordi de må. Rett og slett.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 5 nov. 2011 17:47 Privat melding

vel.. jeg er 37 og jeg ser etter en snill mann også! badboy mannfolka har jeg fått nok av ^^ men har en magnet på slike mannfolk da... og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å skru den av.. :/

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 5 nov. 2011 17:59

@nortibia

Du har vel "tro på at din kjærlighet er en magisk kraft som kan redde den fortapte, og forbedre personen" da. Evt oppfatter dem som mer mandige enn andre. Ihvertfall er det noen som påstår at detkan være blant forklaringene: http://www.kk.no/832631/derfor-motstaar-ikke-kvinner-bad-guys

Der lå det visst opptil flere tips til dere gutter også, på hvordan dere kan øke deres "bad guy sexappeal".

Les og lær - og hold dere etterpå langt unna meg! :)

Skjult ID med pseudonym nortibia lø. 5 nov. 2011 18:14

@ Paraply
jeg blir IKKE tiltrukket av disse mannfolka, er de som trekkes mot meg som fluer til fluepapir, det kan jo være at det er de som er de som tør å ta kontakt da..

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 5 nov. 2011 18:20

Ja, nortibia, jeg skjønte det.

Tanken var at hvis du signaliserer noe sånt som at du ønsker å inkludere, ivareta og finne det beste i alle og enhver (som vel må kunne sies å være positive kvaliteter?), så gjør kanksje det at disse gutta tiltrekkes deg.

Jeg antar at hvis slike menn virker "som en magnet på deg" så kan det kanskje være lettere å anta at det er ett eller annet ved deg som gjør dette, istedet for at det er ett eller annet ved alle de badguysa..

Men når det er sagt så var det ikke så innmari seriøst ment fra meg. Det var en KK-artikkel :))

Skjult ID med pseudonym nortibia lø. 5 nov. 2011 18:22

hehe Paraply... og det er disse KK artiklene som gjør oss jenter til undercover PUA's også.. :p

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 5 nov. 2011 18:23

Yeah!

(mann 40 år fra Oslo) lø. 5 nov. 2011 18:29 Privat melding

Jeg er ærlig talt helt overbevist om at jenter som ender opp med, og sliter med "badguys" etterhvert, selv velger dem mer eller mindre bevisst. Har stort sett lite sympati med dem, på tross av at jeg er et relativt empatisk menneske.... Det finnes en del unntak som bekrefter regelen som faktisk ikke har det så greit - men jevnt over tror jeg folk får som de selv ber om...... ;)

Men det er ikke verdens ende å være singel heller...... Vi "driver" jo sukker.no.... ;)

Mitt liv om 17 år blir bra!!!

(mann 51 år fra Rogaland) lø. 5 nov. 2011 19:21 Privat melding

Så om 5 år når jeg bikker 50, da ligger verden for mine føtter altså. Det høres ikke så værst ut på en lørdagskveld. Tror jeg finner fram et glass rødvin og setter på AC/DC i spilleren mens jeg tenker ut av hva jeg skal gjøre disse 5 årene i mellom :o)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 5 nov. 2011 19:59 Privat melding

For de som er bekymret for at de må vente 27 år... eller noe deromkring.... Med rabattsystemet til sukker - så er dere her gratis da! :)

Skjult ID med pseudonym mann lø. 5 nov. 2011 20:13

Wooohooo! Bare snaue 20 år til å vente da. Og så bra at damene endrer smak etterhvert som de blir for gamle til å få barn og ikke lenger skal føre genene videre. Da er jo "snill, trygg og god" bra nok likevel, i stedet for mest mulig maskulin, macho badboy som kan gi dem sterke barn, selv om han kanskje behandler dem som dritt og stikker ved første anledning. Jepp, det ordner seg for snille gutter til slutt, de må bare vente til 2/3 av livet er over og de ikke lenger vil kunne få barn.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 5 nov. 2011 20:17 Privat melding

@mann menn vil ikke ha damer over 30 år allikevel, uansett hvor gamle de er selv tydligvis.. så når du blir 50, kan du jo finne deg ei på 30, og de er i beste alder for å få barn ;) problem solved :D

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 5 nov. 2011 20:20

Nei! Jeg trodde det var 35 som var grensen for menn...

*legger meg selv på hylla*

Skjult ID med pseudonym Mannehora lø. 5 nov. 2011 20:20

Si det til en 20-åring med dameproblemer. "Ikke vær redd, når du er 50 vil damene på din alder eller eldre synes det være bra med en snill og god mann. Kanskje finner du en flott bestemor på 58 du kan bli sammen med. Du må bare vente tålmodig i 30 år til sånn omtrent. No worries".

LOL

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 5 nov. 2011 21:50

@Paraply lør 5 nov 20:20
*lurer på hvilken hylle* ;p