Alle innlegg Sukkerforum

Ut aleine i Bergen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Average lø. 5 nov. 2011 19:54

Hvor er det ok (i form av å komme i kontakt med folk) å gå ut aleine i Bergen? Og hva gjør dere som går ut aleine for å komme i kontakt med folk? Det er sikkert ikke vanskelig å få en eller annen slags kontakt med 15-20 forskjellige i løpet av en kveld, men hvordan glir dere naturlig inn i en gruppe? Folk går jo som regel ut sammen med andre, og da er det jo ikke barebare som en utenfra å "bli en del av gjengen".

Skjult ID med pseudonym Mr.Average lø. 5 nov. 2011 20:26

Hmm, når jeg tenker meg om så burde jo denne helgen være ganske ideel å gå ut aleine. I hvertfall for min del. Jeg liker ikke stappfulle utesteder der det er komplett umulig å få seg en sitteplass. Men nå er jo "halve" Bergen i Oslo pga. cupfinalen, så det burde jo være noen ledige sitteplasser rundtom :)

(mann 34 år fra Buskerud) lø. 5 nov. 2011 20:27 Privat melding

Hehe. Lett å finne ut hvor man skal gå ut i Kongsberg. Er hovedsaklig 3 steder å velge mellom, og 2 av dem er det hovedsaklig studenter på. Blir vel en tur ut alene i kveld på meg også....

Skjult ID med pseudonym lala lø. 5 nov. 2011 22:48

Hva gjør man egentlig hvis man drar ut alene? Jeg har heller ingen å dra sammen med, og ser for meg at det er litt stusselig og sitte for seg selv midt mellom en masse vennegjenger. Eller er det så vanlig å dra ut for seg selv at det er mange andre som er i samme båt?

Skjult ID med pseudonym R2_D2 lø. 5 nov. 2011 22:54

nja..hender jo at man finner en ledig stol et sted, og andre ukjente setter seg ned etter hvert. Da har man jo muligheten til å slå av en prat.

Men er ekstremt sjelden jeg drar ut, da.

Skjult ID med pseudonym kar lø. 5 nov. 2011 22:59

Jeg går aldri ut på byen alene, går jo sjelden nok ut på byen med venner. Dessuten har jeg en rasjonell frykt for fulle mennesker.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 lø. 5 nov. 2011 23:14

en ting jeg har lært om meg selv er at jeg ALDRI burde dra ut på byen edru, selv om jeg ikke er så glad i alkohol.
MÅ dumme meg ned for å klare å kommunisere med fulle folk ;P
Prøvde i begynnelsen å dra ut uten å drikke. KJEDE.SEG.I.HJEL. ;P