Alle innlegg Sukkerforum

Svare på mail???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym megaman sø. 23 mars 2008 15:09

Hva med at folk her inne begynner å svare på mail man får fra andre brukere?
Er ikke personen av interesse så gi beskjed om det da vel.

Forstår ikke at folk er så uhøfflige jeg da,men men....

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 mars 2008 15:11 Privat melding

Hva med å ta mangelen på svar som et svar, og ikke bry deg om det så du slipper bruke energi på å være frustrert over noe som ikke affekterer deg engang?

Skjult ID med pseudonym HVASADU? sø. 23 mars 2008 15:17

Hva med de som ikke gidder å lese posten sin engang? Det finnes flere, kansje de kjenner ikke den funksjon! :):):)

Skjult ID med pseudonym FEMINI sø. 23 mars 2008 15:22

Det er høflig å svare, men gjør som brødmannen sier. Det er liten vits i å irritere seg over at noen synes at ikke å svare er en god måte å si fra at de ikke er interesserte i å bli kjent med deg. Den helt store forskjellen gjør det jo ikke. Det blir uansett et avslag.

Skjult ID med pseudonym mariflyfly sø. 23 mars 2008 15:26

Vel, jeg har alltid vært høflig og grei og svart. Men så har jeg også fått et par skikkelig sure mail tilbake hvor jeg atpåtil har blitt kalt for dust fordi jeg har avslått kontakt.
...de aller aller fleste takke for at man i det minste tok seg tid til å avslå videre kontakt...
Tror ikke man skal bry seg så mye med om man får svar eller ikke, da flyr man bare videre til neste blomst!

Skjult ID med pseudonym Smarty sø. 23 mars 2008 17:35

Fikk jeg en melding med følgende tekst : "Hei, hei.... går det bra." Hva skal jeg svare på den når jeg ikke er interessert?
Det kan da ikke være bedre å få et standard-avslag enn ingenting på en sånn type medling? Jeg svarte takk bra, og god påske. men da fortsatte vedkommende å kontakte meg...

Skjult ID med pseudonym nnn sø. 23 mars 2008 19:05

Det er mulig det er nødvendig å diskutere dette med jevne mellomrom, men til opplysning så finnes det kilometerlange tråder som tar opp dette emnet i forumet allerede.

Jeg mener som jeg alltid har ment: Ikke noe svar = gå videre uten å henge deg opp i det. Jeg synes det er helt greit.

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 23 mars 2008 19:35

Dette er ikke noe å klage over ... Det er som BM sier.. det og ikke få et svar er et svar i seg selv... det er ikke noe å tenke noe over.

En fra sukker har sagt til meg : Det å være på sukker er som å stå ved en bar og meld du sender ut er som blikk ... Enten får du et smil eller noe tilbake som et singnal på at du er intressang. Eller man blir totalt oversett... :o)

(mann 61 år fra Akershus) sø. 23 mars 2008 21:36 Privat melding

@smarty
enig, er det ikke enklere å legge in en link i svaret til vedkommende, må jo ha vært 6-7 tråder om dette emnet.i en eller annen variasjon de siste ukene....

Skjult ID med pseudonym nnn sø. 23 mars 2008 21:37

Smiley: Enig!

Skjult ID ma. 24 mars 2008 15:48

Er egentlig ganske drittlei av klagingen over manglende svar...Jeg er en av disse fæle som ikke alltid svare på mail...Og jeg foretrekker helt klart selv taushet fremfor et ferdigtrykket avslag. Smak og behag!

Skjult ID med pseudonym blokkhus ma. 24 mars 2008 16:03

Hvorfor mangler så mange av de "faste" brukerene vanlig høflighet? Eller i det minste gir uttrykk for at dere gjør det på dette forumet? Greit nok at dere ikke bryr dere om at dere får svar eller ikke, men det koster da så lite å gi en tilbakemelding. Og jeg synes det faktisk er utrolig irriterende at dere til og med omtrent "oppfordrer" folk til å ikke svare. Dere burde jo heller gjort det motsatte.
Vi kan vel alle være behjelpelig med å gjøre sukkeroppholdet så bra som mulig for flest mulig mennesker? Og da spesielt ovenfor de nye her som ikke aner hva som skjer og som blir frusterte pga mangel på tilbakemeldinger.

Løsningen er faktisk veldig enkel og vil hindre at denne problemstillingen kommer opp igjen og igjen.
Er ikke personen som kontakter dere interessant, så gir dere de ett høflig svar og setter personen som uinteressant. Verre enn det er det faktisk ikke, og det tar vel ca 2 sekunder å utføre dette...

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 24 mars 2008 16:06

PErsonlig så tar jeg meg IKKE nær av at folk ikke svarer meg, og derfor regner jeg med at andre føler det samme. Gjør de ikke det så får det være deres problem, ikke mitt. Man kan ikke forlange hverken det ene eller det andre fra folk man ikke kjenner! Dette er nettverden, ingen av oss er gitt å bestemme spillereglene for andre her. Dette er jamring over bagateller spør du meg!

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 24 mars 2008 16:09

Ja, og jeg må også si meg enig med en lenger oppe her; takke meg til taushet fremfor et ferdigtrykket avslag! Det synes jeg er helt greit å forholde seg til fremfor at noen tar opp unødvendig plass og tid hos meg med å sende meg et ferdigprodusert svar. Neitakk.

Skjult ID med pseudonym blokkhus ma. 24 mars 2008 16:28

@mariflyfly
igjen så kommer det samme tullet....JEG foretrekker ikke svar...Man tenker jo bare på seg selv.
Er ikke sikkert at den som sender meldingen tolker mangel på svar på den måten som deg. Og da spesielt nye brukere.

Er jo ikke uten grunn at sukker har laget disse ferdigmeldingene og oppfordret oss direkte i forumet til å bruke dette.
Det går jo forøvrig nesten ikke en dag uten at problemstillingen kommer opp og det er faktisk lov å være grei mot andre selv om du selv ikke bryr deg om du får svar eller ikke....

Skjult ID ma. 24 mars 2008 16:55

Blokkhus: ER DET MULIG!!!! "Man tenker bare på seg selv" Nei, det er nettopp det vi ikke gjør! Jeg er av den helt klare oppfatningen av at et kort høflig avslag (gjerne ferdigtrykt) er kjipere å få enn taushet. Og det ser jo faktisk ut som flere er enige med meg i det! Jeg har opplevd flere ganger å få sure tilbakemeldinger på avslagene mine Folk reagerer forskjellig! Jeg opplever ikke ferdigtrykte avslag som høflige: "vi takker for din interesse, men stillingen er besatt":-) Nei, takke meg til....

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 24 mars 2008 17:02

Kan ikke hver enkelt feie for egen dør, synes man det er greit å sende ut en standard frase så gjør for gudsskyld det, synes man det er greit å ikke si noe som helst så forholder man seg til det.
Ingen kan påtvinge meg til å synes det er bedre med et skiftlig avslag enn taushet! Her er mange som synes det er greit å få et skriftlig svar, men her er jammen mange som synes det er like greit å ikke høre noenting. Og siden folk er så delte så får man forholde seg til hvordan man selv ønsker å bli møtt...ergo, jeg foretrekker fremdeles taushet fremfor et forhåndsprodusert svar. Er det virkelig så galt?

Skjult ID med pseudonym jaja ma. 24 mars 2008 17:10

og da var kirof i gang med å forsvare mariflyfly igjen...ytterligere kommentar overflødig...

(mann 42 år fra Oslo) ma. 24 mars 2008 17:10 Privat melding

Folk må gå gjøre som de vil, mener nå jeg. Jeg ignorerer glatt,hvis det er noen som ikke appellerer til meg, og jentene gjør det samme med meg. Det er en helt ok deal. Uskreven regel innen online dating, slik jeg ser det.

Hvis det derimot har vært flere meldinger frem og tilbake, men jeg f.eks møter noen mer interessant eller hun ikke har vist meg bilder før etter langvarig kommunikasjon, da skylder jeg å forklare situasjonen til vedkommende. (Og ja... bilder er viktig, kanskje det viktigste. Derfor oppfordrer jeg alle til å ha dem i profilene, slik at de ikke opplever kinkige situasjoner etter bildene er vist)

Skjult ID med pseudonym jente?54 ma. 24 mars 2008 17:17

Flere som fortjener "ER DET MULIG" her..... :)
Jeg er helt enig med blokkhus.

"Jeg er av den helt klare oppfatningen av at et kort høflig avslag (gjerne ferdigtrykt) er kjipere å få enn taushet.". Klart du skal få lov til å mene det. Vi er alle forskjellige som du påpeker. Akkurat som Blokkhus, så kaller også jeg det for å tenke på seg selv. Hva med alle de som ikke tenker som deg og gjerne vil ha svar? Det koster da så lite å gi ett svar...

Hvis du hadde tatt deg tid til å gå igjennom forumet og å se hvor mange ganger denne problemstillingen kommer opp (omtrent hver dag), så skjønner du at det er relativt mange som ikke foretrekker at det er slik. Er jo nettopp derfor Sukker har lagt til denne hurtigsvarfunksjonen fordi dette er ett stort problem.

Har forøvrig full forståelse for at det ikke er noe gøy når personen som har fått avslag forsetter å sende meldinger til deg, men det er jo bare å sette denne personen som uinteressant så er jo hele problemet borte.

Og når det gjelder de som mener det samme som deg, så er det faktisk ett relativt lite antall som mener det. Det er de samme personene som sier at de ikke gir tilbakemeldinger som alltid går igjen. Brødmannen, smily osv
Skjult ID med pseudonym like gal ma. 24 mars 2008 17:17

Hei !!!!

Jeg tror ikke problemet er manglende svar i seg selv ......Tror heller at greia er manglende oppmerksomhet fra et menneske du henvender deg til ......Det er uvant å ikke få svar i RLF heller, man forventer en eller annet form for reaksjon som man kan behandle i sin egen bevisthet.......Men gudskjelov så har vi sukkerforum hvor man kan klage for manglende oppmerksomhet.....

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ma. 24 mars 2008 17:57

Men, hvorfor vil folk egentlig ha et svar som er avvisende? Jeg tror ikke at høflighet er så stor del av grunnen som de skal ha det til. Det er mer en ego greie, de vil bli sett av "den attraktive jenta", samt at de vil ha et håp om et halmstrå de kan ta tak i.

For min egen del er jeg fornøyd med at de har lest meldingen. Da har de allerede gjort seg opp en mening, og hvis de ikke finner lysten til å svare, vil jeg helst ha dem ut av livet mitt, så fort som mulig. Brutalt, men sant.

Skjult ID med pseudonym Jølle ma. 24 mars 2008 18:21

Personlig synes jeg at det er helt suverent med nettdating at det er ganske akseptabelt å slippe å svare selv, og slippe å få avslag. "Beklager, men jeg synes ikke du er spesielt attraktiv. Vennligst ikke kontakt meg igjen, men ha en ellers fin dag!"

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 24 mars 2008 18:24

Dere, vi gjør som vi lyster! I alle fall akter jeg å fortsette med det! Er man så hårsår at man ikke takler at et brev blir stående ubesvart så er kanskje ikke nettverdenen noe for de som sliter med dette? Jeg tviler på at man kan endre på denne "trenden". Det må jo forøvrig være himla mange som praktiserer som meg siden dette tas opp til stadighet? Så kanskje vi er flere som avslår å svare enn de som så inderlig ønsker seg et svar - siden dette terpes på igjen og igjen mener jeg - det må være mange ubesvarte brev der ute. Hva med å foreslå at vi utestenges vi som ikke svarer i øst og vest? Så blir den høflige elite igjen? Hvor mange det nå enn måtte være...

Skjult ID med pseudonym jaja ma. 24 mars 2008 18:56

Slapp av kirof...vi bare tuller med deg...du skriver selvfølgelig hva du ønsker og får du napp hos mari så er det da bare en bonus ;-)

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 24 mars 2008 19:06

Jeg er en mann....av og til altså!

(mann 56 år fra Hordaland) to. 27 mars 2008 01:36 Privat melding

Hadde en merkelig opplevelse med meldinger. For 12 dager siden fikk jeg en melding fra en dame som ba meg skrive henne noen ord. Jeg skrev noen (absolutt vennlige) ord tilbake samme dag. I følge min utboks har hun fremdeles ikke lest meldingen, selv om hun har vært pålogget for en uke siden.
Noe sier meg det absolutt er mulig å lese disse meldingene uten at det registreres hos avsender, men vet ennå ikke hvordan.

(mann 44 år fra Oslo) to. 27 mars 2008 11:07 Privat melding

Det Krølle sier, er så sant så sant. Det handler om å ønske å bli "sett". Det ikke å få et svar kan føles som om man endelig har manna seg opp til å gå fram til baren og tiltale den damen der som er så innmari søt, men hun bare ser på deg, snur seg bort og svarer ikke engang på henvendelsen. (ingen billige stikk her om manglende drinkspandering, takk!! :o) )

Det er selvsagt helt irrasjonelt, men man kan forstå følelsen. Jeg hadde det litt sånn da jeg begynte å date på nettet, men innså ganske raskt at "ikke noe svar" = "avslag". Verre er det faktisk ikke.

Skjult ID med pseudonym ingensvar to. 27 mars 2008 12:14

Jeg har vært på sukker i ca 2 mnd og det er kryss i taket hver gang jeg får brev eller svar fra noen. Jeg tror det er vi som ikke får så mye brev som henger oss oppi manglende svar, fordi det går på selvtillitten løs. Tanker som dukker opp er gjerne "hvorfor vil ingen bli kjent med meg, er jeg virkelig så stygg og teit" o.s.v. Det er irrasjonelle tanker og man skal ikke ta de personlig her inne, men det er vanskelig når du skriver og skriver uten å få svar. Strategien min nå er å plukke ut gutter jeg liker og som jeg faktisk tror kan være intressert. Jeg skriver lengre brev og presenterer meg ordentlig, til de tre jeg har gjort det med, har jeg faktisk fått ordentlig svar fra også. Vi som ikke er så billedskjønne eller attraktive må fange oppmerksomheten til gutta på en annen måte. Så nå som jeg faktisk har lykkes å få kontakt med en, tar jeg det med knusende ro at det er gutter her inne som ikke svarer. Svar fra folk som ikke er intressert bryr jeg meg ikke om, men det hadde vært hyggelig om noen var intressert.

Skjult ID to. 27 mars 2008 12:45

Tror de fleste som har vært på sukker en stund, kan føle at det i perioder går på selvtillitten løs....
Jeg mener det er stor forskjell på de som skriver mer utfyllende mailer og viser at de virkelig har lest profilen min, og de som skriver "hei, lyst til å bli kjent?" Førstnevnte mailer svarer jeg alltid på. De andre (som definitivt er i flertall) svarer jeg sjelden på, dersom jeg ikke er interessert. Selv foretrekker jeg, som nevnt tidligere taushet, fremfor korte (overbærende) høflige avslag.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) fr. 28 mars 2008 09:08 Privat melding

Noen kvier seg kanskje for å avvise folk og synes det er ekkelt, inget svar er jo ett ganske talende svar det også selv om det er noget uhøflig. Jeg svarer sjelden på de som sender meg mail av den grisete typen eller de som sender mail når de er langt over den "aldersgrensen" jeg har satt ifht hva som interesserer meg, er ikke så gøy å skal måtte sitte å avvise noen fordi de er over den alderen du kunne tenke deg, fatter rett og slett ikke hvorfor de tar seg bryet med å skrive når de ser at de er langt over den aldersgruppen profilen retter seg mot...

Skjult ID med pseudonym meg fr. 28 mars 2008 09:48

Etter å ha lest igjennom denne tråden har jeg begynnt å lure litt.......

- ikke skrem bort nye brukere
- "faste" brukerene
- spesielt nye brukere
- vært på sukker en stund

På meg høres det ut som om disse sidene av enkelte brukes som et sted for
bruk og kast av mennesker...... - selv om det er en verden i cyperspace går det
ann å oppføre seg som folk og gi tilbakemelding (gjerne en høflig sådan) om
at en person ikke er akkurat det man leter etter.....

.... jeg mener - hadde noen komme opp til deg ved baren og sagt hei, kan jeg
få spandere en pils....... - hadde du da bare snudd ryggen til og gått....... ???
Det må jo gå for det samme - i alle fall i min verden.....

..... lure på om jeg i det hele tatt tør møte opp på Broadway i morgen - om jeg
risikere å bli behandlet på en slik måte in real life...........