Alle innlegg Sukkerforum

den rette veien

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 nov. 2011 17:20 Privat melding

bare et lite råd til sutrete mannfolk på forumet..
hva med å skrive litt mer konstruktivt om hvorfor ting virker så vanskelig,
hvis dere skriver med åpne profiler i tillegg, så vil dere jo automatisk få flere besøk,
Det vil jo også øke sjansen for at dere får mer kontakt med jenter..
Etter at jeg begynte å skrive på forumet så har besøk over tredoblet seg,
og jeg får også mange private brev angående ting jeg har kommentert på forumet etc..
Slik vil det nok også være andre veien, jeg har kontaktet flere via forumet,
fordi jeg syntes de svarte veldig oppegående og gjorde meg nysgjerrig..
Dette gjelder også menn som jeg tidligere ikke hadde klikket meg inn på, men som vekket nysgjerrigheten min etter hvordan de skriver..

er der noen andre innspill på å få ned sutre faktoren litt? ;)

(kvinne 38 år fra Troms) sø. 6 nov. 2011 17:27 Privat melding

Æ må si mæ eni me dæ....Synes d e arti å se ka folk tenke om ting, og står for. Æ har åsså sett profila her inne, som har vekka min interesse...Profila æ kanskje aldri hadde sett før.
'
Æ trur ikkje at vi jente e hysterisk kresen, men vi ønske oss nok mer enn ett "Hei", eller kompliment i den første mailen. Så skriv litt om kæm dåkker e, så trur æ svarprosenten øke:)

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 6 nov. 2011 17:33

Forskjellen er at det er i alle fall 20 menn per kvinne her inne på forumet. Jeg støtter ikke sutringen, men ville bare kommentere på det med at du har tredoblet besøksantallet ditt.

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 6 nov. 2011 17:37

@mort1, greit nok... men en mann vil også sikkert tredoble sin da ;) om jeg hadde 50 besøk før og fikk 150 besøk etter, og en mann hadde 6 besøk før og får 18 besøk etter..? ;) poenget er allikevel det samme, det kan bare gå EN vei.. og det er fremover ^^
vis hvem du er og stå for det du mener :) mange kvinner finner det sexy :)

(mann 51 år fra Rogaland) sø. 6 nov. 2011 17:54 Privat melding

Jeg tror det er viktig hva tanker vi har gjort oss når vi melder oss inn her på sukker, både for gutter og jenter. Sukker er jo egentlig et supplement til alle de andre stedene man møter hyggelige mennesker. De fleste mennesker finner fremdeles sin utkårede gjenom venner, jobb, på butiken, på byen og så videre. Og melde seg inn på en nettside og forvente at man skal ha full mailbox av potensielle friere er vel kanskje litt vel optimistisk. Dette er en tilleggsarena hvor man kan treffe hyggelige mennesker som man ikke nødvendigvis ellers ville ha truffet, men det er ingen garanti for at man finner en kjæreste her heller. Det er vel her som ellers i livet (når det gjelder kjærligeten i hvertfall), stort sett tilfeldigheter som avgjør.
Jeg går i hvertall inn her med et åpent sinn og ethåp om at der kan være noen her for meg, men verden går ikke unner dersom ikke. Der er tross alt mange andre arenaer i det vikrelige liv å lete på.

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 6 nov. 2011 17:55

Hvorfor kan ikke kvinner vise mere respekt og interesse med selv å ta kontakt? Er det så vanskelig å be om?

Hønene på sukker er late... Utlandet suger!

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 nov. 2011 18:19 Privat melding

Samme erfaring som de to øverste
Hvis en viser seg litt frem , gjerne i positiv retning, så får en mer oppmerksomhet

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 6 nov. 2011 18:24

Den rette veien ja. Den er ditåt! *peke på logg ut knappen*

Uansett, ser ikke poenget med å poste med åpen profil. Er ikke den typen "trafikk" jeg ønsker meg.
Og skulle noe like meg ut ifra det jeg skriver, så blir de garantert skuffa om de hadde sett profilen min. :P

(mann 40 år fra Oslo) sø. 6 nov. 2011 18:24 Privat melding

Har vel egentlig fått alle dater på sukker fra forumet. Profilen min trekker jo IKKE en kjeft uansett hva jeg skriver der - men er stort sett fornøyd med å få respons via forum. Man trenger bare å få den ene jenta til å kommunisere med en - så er man i gang.

Jeg sutrer forresten hele tida - men på tross av det så får man nå av og til et hyggelig brev. Alt fra - tips om at man burde fjerne noe fra galleriet - til at man er for ung, for gammel osv.... Det eneste jeg har fått gjort noe med er galleriet.... Har fjernet det som kanskje er mindre heldige bilder - som jeg selv faktisk syntes sa noe om meg som person - men som igjen av jenter blir sett på som noe negativt - fordi man velger ut fra bilder. Og det gjør jenter så vel som gutter....

Man skal jo i en gitt setting kanskje våkne opp med vedkommende - og da er det jo greit å ikke bli fysisk uvel når man en gang har fått ølbrillene av...

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 6 nov. 2011 18:26

Ponget mitt er.. i profilene står det veldig lite om hva tanker en har om ting, der står kansje "jeg liker å spille golf, gå tur i fjellet, se film med venner osv.." og vel og bra er det, men ALLE har så og si skrevet likt, så da blir det ofte til at det er om en liker bildene som gjør at jenter tar kontakt..
Men hvis dere skriver mer på Forum, og viser oss mer om hvordan du ER, og hvilke tanker DU har, hva DU står for, hva DU ønsker, så vekker det mer interesse, enn å bla seg fort gjennom haugevis med foto...

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 6 nov. 2011 18:40

@nortibia
Forsåvidt et poeng, for hva spør man ei jente om når man allerede vet ting man ville åpnet med, som jobb og fritid.
Dog ser jeg ikke for meg at jeg får mye svar om jeg skriver til ei jente at jeg fattet interesse for profilen hennes, om vi eventuelt har noen felles interesser for så å spørre om hva hun mener om den økonomiske situasjonen i Hellas og hvordan hun tror det vil ramme Norge.

Ikke at jeg bryr meg om det, var bare et eksempel på spørsmål som spinner på dette med en persons tanker, osv.

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 6 nov. 2011 18:50

@ Powpow politiske og nyhets interesse kan dog variere.. hvis du skriver et slik spørsmål på første melding, kan det bare virke kjedelig og lite interessant ;) fordi det er så upersonlig.. det er de personlige tankene, ikke bare om verden idag, men tankene omkring kjærlighet, medmenneskelighet, empati, sitt syn på det motsatte kjønn, sin stilling til å ha barn.. altså direkte ting som virker inn på et eventuelt forhold i fremtiden.. selvfølgelig kan politikk etc også gjøre det, men min erfaring er at det er mindre viktig enn andre ting i ett forhold :)
og der er vel derfor at slike tråder ofte også er populære.. det er noe ALLE har en formening om..

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 6 nov. 2011 19:17

Er det noe jenter vill svart på i en førstemelding da? Var vel noen som svarte i en tråd tidligere om de fikk spørsmål angående "hva har du gjort i dag da?" så mente de det var for personlig, at ikke de kjente personen, så det kunne de drite i.

Hva er analysen på spørsmål ala "Hvor mange barn vil du ha og når vil du starte? Har du forresten tid i kveld?" som førstemelding?
Er kanskje å gå litt hardt ut, men man skal jo tross alt vite hva man vil i følge de fleste jenteprofilene :)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 6 nov. 2011 19:18

Jeg skrev åpent på forumet tidligere. Det genererte i løpet av kanskje ett års tid én enkelt henvendelse. Hvor mange det frastøtte vet jeg ikke, men jeg kan i hvert fall skrive under på at det er flere jeg har opplevd som interessante før jeg har sett dem skrive på forumet, og av dem som skriver på forumet nå med åpen profil er det sånn omtrent null personer jeg egentlig har lyst til å ta kontakt med.

Med mindre man er gjennomgående sympatisk her inne, oppfatter jeg forumet som et lite bra utstillingsvindu.

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 6 nov. 2011 19:23

Jeg tør ikke tenke på alle besøk og brev jeg ville fått i tillegg - dersom jeg gikk fra å være en anonym 123 til å bli - meg selv :D

For ikke å snakke om dater da - olalah!

Skjult ID med pseudonym Eller sø. 6 nov. 2011 19:25

Sånn strengt talt så er det jo bare 4-5 av dere faste forumtroll som poster sutretråder og nei til sutretråder i samme moment.....

Skjult ID med pseudonym NN sø. 6 nov. 2011 19:25

Etter å ha oppdaget at det jeg skriver på sukkerforum ligger åpent og søkbart i Google, er jeg atskillig mindre keen på å skrive med profilbilde.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 6 nov. 2011 19:31

Nicket og bildet kommer ikke ut på google, det kan bare medlemmer se. Du skriver vel ikke ting her som du ikke vil at et par hundre tusen nordmenn skal kunne lese?

Skjult ID sø. 6 nov. 2011 20:28

enig med neptun.
Jeg synes ikke det er så mange som fremstiller seg så veldig prositivt i forumet. Men det er forsåvidt bra det. Da kan jeg blokkere disse og dermed slippe å gå på smell ved å kontakte de og så finne ut etter en stund at jeg har sløst bort tiden min :)

(kvinne 52 år fra Telemark) sø. 6 nov. 2011 20:46 Privat melding

enig med nortibia

Jeg har forståelse for at det er lett å bli deppa når man ikke "oppnår noe" på Sukker. Det blir jeg selv også. Allikevel er jeg sikker på at det finnes bra damer og menn her. Hvis hensikten er å treffe noen her så må man tørre å legge ned forsvaret og by på seg sjøl.

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 6 nov. 2011 20:49

@ Eller.. dette skulle ikke være nei til sutretråd, men å prøve å få noe konstruktivt så sutrefaktoren går ned litt.. innspill hva hva som kan gjøres ;)

(mann 41 år fra Østfold) sø. 6 nov. 2011 21:01 Privat melding

Men... Hvis vi ikke kan sutre, så må vi ta noe av ansvaret selv. Det beskytter ikke selvfølelsen min i tilstrekkelig grad. Bedre å skylde på det motsatte kjønn, på sukker og på samfunnet. Først og fremst samfunnet, pokkers systemet som trykker oss ned. Og universet, ikke minst. Universet stikker kontinuerlig kjepper i hjulene mine.

Skjult ID sø. 6 nov. 2011 21:02

@nortibia
Tror faktisk du ikke aner noe om hvordan det er for en mann å være på sukker. :)

Er du heldig så får du svar på 10 % av meldingene du sender. Og av disse så er sikkert 7 avslag. Det betyr igjen av 100 meldinger så får du 3 positive svar. Det betyr i praksis at man må skrive enormt mange meldinger for å få noen svar. Prøv da å forestille seg at man skal skrive lange, morsomme, unike og spennende førstemeldinger til alle disse? Da kan man si opp jobben sin. Det er ihvertfall helt sikkert. Det gjør det ikke noe lettere heller at 90% av damene har mer eller mindre like profiltekster. Hvordan kan man da lage unike meldinger?

Så mitt håp er at damene kan innse at en første melding bare viser at man prøver å få kontakt og ikke kreve så mye mer enn det.. Deretter så får vi menn heller gjøre enn innsats for å vise at vi er verdige til å holde kontakten videre.....

og ja...det finnes sikkert unntak som har mye bedre svarprosent, men vi kan ikke alle se ut som Johnny Depp :)

(mann 48 år fra Troms) sø. 6 nov. 2011 21:10 Privat melding

@TS:

Enig med du.

Samtidig: folk må ta ansvar for egne valg, og ikke forvente at alle andre skal gjøre ting for dem.

1. Ta kontakt først selv (selv gjør jeg det sjelden, men sutrer ikke over at ingen skriver til meg).
2. Hvis de man skriver til ikke svarer, ja da var enten det man skrev ikke nok til å starte en samtale, eller man var ikke interessant, eller personen er opptatt med andre ting enn nettet akkurat nå selv om de er pålogget.
3. Det er ingen undergang selv om man ikke finner noen på nettet.
4. hvis man forblir singel, hva så?

(kvinne 52 år fra Telemark) sø. 6 nov. 2011 21:13 Privat melding

Kan ikke skylde på andre enn meg selv jeg. Jeg ser jo sammenhengen i hvor aktiv jeg er til å ta kontakt(sjeldent) og oppmerksomheten jeg får. Det eneste jeg kan skylde på er at jeg blir både usikker og tafatt i mylderet av menn på Sukker.

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 6 nov. 2011 21:18

@ skjult ID.. jeg sa heller ikke noe om at det var lett.. det er lettere for noen og vanskeligere for andre, uansett kjønn tror jeg.. Poenget var at å eksponere seg mer på forum med link til profilen, gir en ihvertfall større utslag enn å ikke gjøre det.. for jenter setter pris på forskjellige ting.. at en har en flott personlighet kommer som regel ikke frem i en profil, og OM du klarte å få det frem i en profil, så gjelder det også å få jenter til å komme inn og lese om det.. derfor er bruken å forum uten skjult ID, en god start til å danne seg nettverk her inne, som kan resultere i dates etc :)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 6 nov. 2011 21:25 Privat melding

Man må ikke bare sitte på gjerdet å vente,men vise initiativ selv og sende avgårde meldinger.
Sitter man bare å venter på at noen skal sende melding,skjer det sannsynligvis ingenting. Man må tørr å ta initiativ selv for å få svar tilbake. Og sutrer man over at man ikke får noen mld,så er det sikkert en grunn til det. Du sitter bare å venter på at ei dame skal sende mld,eller du har skrevet ei førstemelding som ikke er interessant. Sender man ei mld,så er sjansen for å få mld tilbake større,enn om du sitter bare på gjerdet å venter. Å skrive på forumet aktivt hjelper også på besøk på profilen. Selv merker jeg at damer er innom profilen min etter at jeg har blitt mere aktiv på forumet og da ikke som anonym. Så folkens det nytter bare du tørr å ta litt initiativ selv og være litt aktiv.