Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 23 mars 2008 17:57

Er det vanlig å lyve på alderen? Jeg har oppdaget to jeg vet hvem er her inne, og begge oppgir å være yngre enn de er. Den ene er minst (!) 6 år eldre.

Skjult ID med pseudonym mariflyfly sø. 23 mars 2008 18:04

Kan ikke tenke meg at det er vanlig...hva skulle de liksom vinne på det? På sikt mener jeg? Send mail og spør om de har hoppet over en og annen bursdag de siste årene? Skikkelig idiotisk ting å gjøre...

Skjult ID med pseudonym bjørk sø. 23 mars 2008 18:07

Jeg kjenner en fyr som bevisst lyver på alderen sin på nett. Han ser sprek ut og vil ha kontakt med unge damer, og han tror de blir skremt av alderen hans. Han tror han får tilgivelse for sin løgn om han treffer noen som blir forelsket i ham. Kanskje flere som ham der ute?

Skjult ID med pseudonym mariflyfly sø. 23 mars 2008 18:12

Jeg hadde ikke tilgitt slike løgner i ettertid. Da ender man opp med å lure på hva annet han lyver om! Å starte et bekjentskap med en løgn gir vel ikke noen høy suksessfaktor...med mindre den som blir løyet til ikke stiller så himla høye krav, da kan man jo tillate seg hva som helst? Synes jeg ser jeg skulle si jeg var 28 mens jeg egentlig er 36! MEN jeg holder meg godt jeg altså!!!

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 23 mars 2008 18:15

Lover ikke godt å starte med en løgn.

Er det virkelig noen som vil godta det? Hvis noen ønsker å svare på spørsmålet mitt så må det være din personlige mening, Ikke tro om hva andre kan gjøre. De som sier nei trenger ikke svare. Teoretisk så kan jeg tenke meg at det godtas siden det finnes mange forskjellige meninger der ute, men er nyskjerrig om det finnes noen her på sukkerforumet.

Skjult ID sø. 23 mars 2008 19:13

Jeg har ikke opplevd at noen har løyet på alder. Men på fylke.... Og det var litt dumt, for vi hadde passet ganske bra sammen om det ikke var for avstanden.

Skjult ID med pseudonym DAME50 sø. 23 mars 2008 19:23

Det er menn her inne som er livredd for å få mail fra damer på samme alder eller huff og huff litt eldre damer så de trekker fra noen år og håper at vi tilgir når vi har falt for deres ungdommelige sjarm.
Har truffet en av dem som lyver på alderen og han var en flott mann og en spennede samtalepartner så han ble tilgitt på stedet.

Skjult ID med pseudonym Hvagjørjeg sø. 23 mars 2008 19:24

Tenker vel at lyver de på alderen så er de egentlig ikke interessert i et seriøst forhold for det er likegyldig hva utfallet blir ...

Alder skjemmer ingen ... løgner gjør ;_)))

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 23 mars 2008 19:51

Har ikke møtt/sett noen jeg som ar løyet på alder .... så så vanelig kan det vel ikke være...
Ser ikke noe grunn til det heller ... alder er jo bare et tall. :oP

Skjult ID med pseudonym singel sø. 23 mars 2008 20:10

Näe, det där e ganska illa.... Många som ljuger en del om kroppen åxå.....
Skriver att de är "atletiska" eller att intresserna är träning å motion, när dem egentligen ser ut som dom bara legat på soffan de senaste 10 åren.... Fy, fy!! Vänd det då hellre åt det motsatta, negativa hållet å överraska mig positivt!!!!!

Skjult ID med pseudonym kala sø. 23 mars 2008 20:33

Jeg lyver på alderen her inne, tror jeg. Husker ikke i farta. Men bare med ett år. Det er av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å være så lett å søke seg frem til for de som kjenner meg i RL, og vet hvor gammel jeg er. *Litt* mer trøbbel skal de få om de ønsker å kombinere bosted og alder for å se om jeg er her ;)

Jeg lyver på alderen alle steder jeg er, SMil-forum, cupido, sexyliving og her. Et år hit eller dit. Av samme grunn. Mange personer er flere steder, og jeg ønsker ikke nødvendigvis at de som "kjenner" kala på smil skal kjenne meg igjen her, så da forvirrer jeg litt med alder.

Men dersom jeg kommer i prat med noen interessante forteller jeg det med en gang.

Jeg kan ikke se at det skal være så negativt ;)

Skjult ID med pseudonym singel sø. 23 mars 2008 20:42

Beror ju ibland lite på vilka åldrar vi snackar.... Ett år mellan 15 å 16 kan ju gå galt.... Så jag tror nog vi gör bäst i å vara ärliga....;)

Skjult ID med pseudonym kala sø. 23 mars 2008 20:48

Jeg tror en potensiell kjæreste/flørt vil forstå utmerket at man ikke ønsker å være lett gjenkjennelig/søkbar. Jeg har aldri hatt problemer med det i hvert fall. For meg er det en sikkerhetsforanstaltning, ikke en løgn. Det er jo ikke noe jeg gjør for å gjøre meg yngre og mer ettertraktet :)

Eller mener du @singel, at jeg er uærlig hvis jeg sier i profilen at jeg er 39 men egentlig er 40 (eller omvendt), så lenge jeg er ærlig på det så snart jeg innleder kontakt med noen?

Skjult ID med pseudonym Smarty sø. 23 mars 2008 20:51

Kala. Hadde ikke tatt det så tungt om en person var 39 eller 40 for alderens del. Men ville lurt veldig på hvorfor anonymitet var så viktig for deg. Og ville tenkt: Hvem gjemmer du deg for?

Skjult ID med pseudonym singel sø. 23 mars 2008 20:55

Nejda "kala", Eller jo, du är ju oärlig da... Men tror nog inte du behöver oroa dig för å bli "dumpad" för den lilla lögnen... ;)
Det hade väl vart lite väl strängt....;)

Skjult ID med pseudonym kala sø. 23 mars 2008 21:10

For meg er dette en av flere små sikkerhetsventiler. Jeg gjemmer meg ikke for noen, men tenker at jeg ikke har lyst til at sjefen, en kollega, fattern eller bruttern skal snuble over meg her.... Jo mindre konkret info om adresse, alder, etternavn osv, jo bedre. Det er jo ikke alderen min en kjæreste blir forelsket i :) Det er mye viktigere at man er ærlig på hvem man er og formidler det i profil og mailer med håpefulle dat'er. Alder er bare et tall.

Dessuten har jeg i tidlig nettsjekke-periode vært så naiv at jeg gav ut personalia (dvs telefonnummer) ukritisk før jeg hadde truffet vedkommende, og dermed hatt et par halvgærne psykopater på telefonen som ikke ville la meg være i fred, og det er IKKE morsomt. Jeg sov ikke godt i de periodene, for å si det sånn. Man vet aldri på nett, og det gjelder å beskytte seg. :)

Men jeg forstår selvsagt at det reageres på folk som lyver av seg mange år. Hadde jeg selv blitt sjekket opp av en som sa han var 42 men egentlig var 50, hadde jeg nok reagert til dels ganske kraftig.

Skjult ID med pseudonym like gal sø. 23 mars 2008 21:14

Det var en fin tips :))

Skjult ID med pseudonym Young Gun sø. 23 mars 2008 22:41

ALLE burde lyve på alderen! Da blir det mer action...

Skjult ID med pseudonym singel sø. 23 mars 2008 22:48

Wohoooooooooo! Då vill jag vara 18år från nu!!!!

Skjult ID ma. 24 mars 2008 15:40

Har vært borti flere menn som lyver mange år på alderen her inne....Tror det er ganske utbredt...Forklaringen er jo enkel. Matchsystemet gir ikke rom for ønsker vedr. alder (er klar over at det kan fylles ut på hurtigfakta) Hvis en mann på 45 ønsker kontakt med damer på rundt 30 MÅ han juge på alderen for å bli eksponert for disse...

(mann 52 år fra Østfold) ma. 24 mars 2008 16:09 Privat melding

Nei, det er ikke min erfaring.

Da er det noen innstillinger som burde kunne justeres litt på.

Dersom den personen på 30 ikke er interresert i noen på 45 så er det jo allikevel ikke noen nytte å lyve på alderen.

Nå er jo jeg bare 42 :-), da men jeg har ikke noe problem å få opp unge jenter. Jeg har til og med match på 95 med ei på 17 år.
Jeg har muligens strekt meg langt nedover i hva jeg søker, men jeg har faktisk satt en nedre alder på 28 år.
og hun har satt en øvre grense på 26 år.

Skjult ID med pseudonym singel ma. 24 mars 2008 16:59

Hade inte gjort mig ett skit om han sa han var var 40 men egentligen var 50, så länge han såg ut som han var 30!

Skjult ID med pseudonym sommerfugl ma. 24 mars 2008 21:45


Har også vært borti to stykker som lyvet angående alderen (flere år). Ikke noe særlig bra start mener jeg da.