Alle innlegg Sukkerforum

Sukkertog eller Sukkerbuss?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 7 nov. 2011 14:17

Det har kommet inn ønsker om rabatt på buss og togresier i Norge. Det er dyrt å forflytte seg og det å date noen i en annen by koster penger hvis det ikke klaffer med en gang. Hadde det vært noe å satt opp en rabattert Sukkervogn på hver av Intercity togene i helgen? Ville dette vært kult?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 7 nov. 2011 14:20

Hvor mange kunne tenke seg å date flere over større avstander hvis transporten ble f.eks 50% billigere?
Skriv slik: 30% mer, 40% mer 100% mer.

Skjult ID med pseudonym mia ma. 7 nov. 2011 14:20

Ja! Med skilt: Vogn for de som ikke får seg kjæreste! :-D

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 7 nov. 2011 14:27 Privat melding

kjempeflott sukker ;) sikkert en del som kunne tenke seg det ja.. selv bor jeg langt i skauen, så måtte blitt langdistanse tog fra åndalsnes via dombås til oslo, så tror ikke dere kan fikse rabatter på slik, men Ideen er god for de som bor mer sentralt i landet :)

Skjult ID med pseudonym kar ma. 7 nov. 2011 14:29

Plutselig finner du deg en kjekk kar fra Dombås vettu.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 7 nov. 2011 14:33

Neste spørsmål da? Hvor mye mer kunne du tenke deg å reise med 50% rabatt? Vi må bare sondere litt på hva vi kan få til.

Skjult ID med pseudonym nortibia ma. 7 nov. 2011 14:42

hvis dere kunne fått rabatter med nsb så hadde jeg reist mye oftere, men det er fordi jeg har venner jeg kan overnatte hos i oslo, for andre, så står det nok litt på hotellpriser etc hvis en reiser såpass langt at en trenger overnatting.
For folk som bor mer sentralt og er klar over en eventuell rabatt, så regner jeg med at de er mer villige til for eksempel reise dobbelt så ofte med 50%, så geografisk får de ett større tilsnitt av mulige dates, ved å inkludere områder /fylker omkring oslo tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym Lovely ma. 7 nov. 2011 15:03

Ja! Det hadde vært av stor interesse.

Skjult ID med pseudonym C. ma. 7 nov. 2011 15:20

Kjempe bra initiativ, men jeg hadde ALDRI ydmyket meg til å satt meg på en buss eller tog for de desperate som ikke finner seg en kjæreste :) Har nettopp kommet over bøygen med å tenke det er legitimt å innrømme jeg befinner meg på sukker.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 7 nov. 2011 15:43

Flere?

Skjult ID med pseudonym 123 ma. 7 nov. 2011 15:43

Dette synes jeg er et ypperlig tiltak sukker!

Skjult ID med pseudonym Kvinne24 ma. 7 nov. 2011 15:47

Jeg har allerede flere "på vent" fordi det er dyrt å reise 500km bare for én date. Jeg ville absolutt benyttet meg av dette.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 7 nov. 2011 15:53

Ja, det hadde vært av interesse pga reiser jeg mer enn 1 time tar jeg heller tog enn bil:) Og ikke alltid det er igjen miniprisbilletter, og da blir fort den "kaffedaten" kostbar. Hm, vanskelig å si hvor ofte jeg ville reist.......har ikke oversikt om det er noen innkommende dater på tur;-) Men å vite at alternativet er der gjør sikkert at det blir lettere å ta en togtur.

@C
Egen vogn på toget for single, må jo være et steg i riktig retning for å likestille oss arme single;-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 7 nov. 2011 15:59

OM jeg skulle finne en jeg vil treffe langt unna, så tar jeg enten bilen eller bestiller en flybilett. Det er ikke pengene som setter en stopper for meg og dating - det er utvalget menn som vil det samme som meg på sukker. no! ;-)))

Så svaret er : Jeg ville ikke reist lenger eller truffet flere menn om jeg så fikk billetten gratis. Men det er meg...

Skjult ID ma. 7 nov. 2011 16:01

Kunne trengt dette den gangen for noen år siden da jeg var student og tok toget Trondheim-Oslo for å møte noen, og fikk en avlysning i fleisen omtrent ved Hamar. Hadde heldigvis andre ærend i hovedstaden den helga, og slekt å bo hos.

I disse dager har jeg forsåvidt bil og brukbar råd, men kunne nok benyttet meg av noe sånt hvis det er brukbart diskret. Føler ikke for å annonsere hva formålet med reisen er. Hjelper kanskje til å få noen til å komme på besøk også.

Sånn litt praktisk må dere nødvendigvis finne på noe lurt for å unngå at folk misbruker det til å besøke bestemor på Røros og slikt, selv om bestemødrene sikkert ville blitt veldig glade.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 nov. 2011 16:32

Det er ikke spesielt interessant for meg, i og med at jeg kun dater jenter i Osloregionen. Jeg ville heller ikke likt å skulle betale noe høyere medlemskontigent for å ha muligheten til å benytte meg av en slik rabattordning, som jeg uansett ikke vil bruke, hvis det er slik det vil bli. Men hvis det ikke koster Sukker eller Sukkers kunder noe ekstra, så er det bare å kjøre på for min del. Det er jo tross alt mange som bor i mindre sentrale områder enn meg. Men det bør nok også være litt diskret for at mange skal benytte seg av det tipper jeg.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 7 nov. 2011 16:38

0% mer for min del. Jeg opplever ikke dette som en utfordring.
Men jeg ser at det sikkert kunne være interessant for flere. Neste spørsmål blir:
Hvor lang datingfase kan i så fall "subsidieres"? (Til man logger ut av Sukker? Den ene parten flytter? Annet?)
:-)

(mann 41 år fra Akershus) ma. 7 nov. 2011 17:01 Privat melding

Innenfor InterCity ville jeg nok ikke reist noe mer enn nå. Det er ikke akkurat lange distansene det er snakk om hverken med eller uten rabatt.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 7 nov. 2011 17:26

@z
Du har nok litt rett, for om det blir date eller ikke er ikke først og fremst et spørsmål om penger:) Ønsker jeg å møte noen, så tar jeg toget om det koster 400 eller 600 tr/r.

Skjult ID med pseudonym Iknow ma. 7 nov. 2011 17:59

Intercity togene.... i fare for å virke dum... hva er det????

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 7 nov. 2011 18:10

Skeptisk - hvor mange vil ikke da melde seg inn på Sukker for å få den rabatten, og hvor mye vanskeligere vil det ikke da bli å finne noen som faktisk er ute etter kjæreste. Kjører du for eksempel Oslo-Bergen 3-4 ganger i året, vil det uansett lønne seg.

Skjult ID ma. 7 nov. 2011 18:10

er vel ikke sikker at penger spiller noen rolle hvis man skal møte vherandre for første gang, men skal man treffes hyppig, så blir det jo fort penger spart....

Skjult ID med pseudonym nortibia ma. 7 nov. 2011 18:14

@ poenget var vel at folk hadde gjerne sett litt mer velvillig på folk som er litt lengre unna, ved slike rabatter, istedet for å sette krav at de skal bo i samme by etc.. og dermed ha større utvalg når det gjelder dater.. Helt greit første daten, men muligheten til å fortsette å treffes hvis det klaffer.. i sum summarum jo billigere det blir, jo mindre hinder er avstanden..

Skjult ID med pseudonym Iknow ma. 7 nov. 2011 18:16

spør igjen jeg.....

Intercity togene.... i fare for å virke dum... hva er det????

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ma. 7 nov. 2011 18:18

Rabatter på hotellrom over sukkerfest natten hadde vært langt mer interessant for min del :)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 7 nov. 2011 18:19

@nortibia
Det er jo umulig for NSB å kontrollere om noen er på vei til en date eller ikke, da må det eventuelt bli en generell rabatt, a'la den Naturvernforbundets og Turistforeningens medlemmer får som følge av avtale mellom NSB og disse organisasjonene. Men der det ikke går ut over medlemmene av noen av disse organisasjonene om folk melder seg inn for å få rabatten, vil det kunne gjøre det her. Akkurat som folk registrerer seg som student for å få rabatt, vil folk kunne registrere seg som brukere av Sukker bare for å få denne rabatten. Mulig det vil bli lettere å date over strekninger, men det vil bli mye vanskeligere å finne noen å date i jungelen av rabattsøkende togpassasjerer.

Og, som flere kommenterer, det er ikke prisen som er det viktige.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 7 nov. 2011 18:19

@Iknow
Togstrekningene fra Oslo til Skien, Halden og Lillehammer. Det som ligger mellom lokaltog og regiontog.

Skjult ID ma. 7 nov. 2011 18:22

virker som at neptun prøve å hindre oss å få billigere tog billetter. Jobber ikke i nsb vel? :)

Skjult ID med pseudonym underverk ma. 7 nov. 2011 18:23

nsb og timeekspressen rabatt: ja takk!

Skjult ID med pseudonym Iknow ma. 7 nov. 2011 18:23

oki så drammen og til oslo hadde ikke fått rabatt??

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 7 nov. 2011 18:28

@Iknow
Drammen-Oslo er jo på strekningen Skien-Oslo.

@Skjult ID
Jobber ikke for NSB, nei, jeg vil bare ikke få hundrevis av nye profiler som er her bare fordi de vil ha rabatt på toget.

Skjult ID med pseudonym Iknow ma. 7 nov. 2011 18:39

@neptun; takk!!!! Der ser du å lite man i grunn veit av og til =P
he he he he eh

Til sukker; Flotters ide!!! Selv om mange sier kronene ikke teller når man skal møte noen første gang, tror jeg det er feil... Jeg er av de jente som foretrekker å betale selv i allefall de første gangene så jeg ikke føler jeg skylder noen noe, så å reise OG bet av middag/kafebesøk eller hva det måtte være ville telle endel i mine øyne...
Rabatt på tog ville hjulpet endel etter mine beregninger... Og når det gjelder å kontrollere om man er sukkermeld.... null prob...
kommer gjerne med forslag til det =) =)

Skjult ID med pseudonym Kitty ma. 7 nov. 2011 18:46

Må si meg enig med neptun her. Hvorfor få fler på sukker fordi de ønsker rabatt? Man kan jo ikke forvente at man skal sjekke hver passajer for hva for ærend de har. Og igjen... dette vil bare komme enkelte til gode. Spesielt de som kjører kollektivtransport i dag. Hver eneste dag når de pendler... Ser lett at de som gjør det ønsker dette hjertelig velkommen. For alle oss andre i vårt langstrakte land vil dette ikke hjelpe nevneverdig i hverken hverdag eller på vei til date.

Hvis sukker ønsker så gjerne å bruke litt ekstra penger på oss brukerne, så få i gang en felleschat da vel. Det blir stadig etterspurt...Hvorfor ikke gi brukerne det de vil ha?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 7 nov. 2011 19:50 Privat melding

Så kult !!

Skjult ID med pseudonym sierdet ma. 7 nov. 2011 20:07

@kitty
Felleschat eller bedre forum kommer neppe. Det innebærer for det første mye kostnader i utvikling. Og jo flere brukere, jo mer ressurser må brukes for å følge med på forumet. Da blir det enda mer kostnader.

Jeg tipper at sukker er godt fornøyd med at så få bruker forumet (1 %), men det kan de selvsagt ikke si høyt. Og det har jeg faktisk forståelse for. Men vi kan jo håpe jeg tar feil :)

Skjult ID med pseudonym clementine ma. 7 nov. 2011 20:27

Hvorfor stilles ikke slike spørsmål i mail til alle betalende brukere av sukker?
Tror ikke det er så stor andel som leser her inne.

Selv ville ikke en rabatt gjøre utslag for mitt vedkommende, siden jeg bor slik til at jeg antagelig må bruke bil uansett.

Men at sukker kunne få en avtale med et hotell i nærheten av sukkerfesten, det hadde vært interessant.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 00:05 Privat melding

Sukker forsøker å gjøre det så attraktivt å være singel at ingen orker å finne noen å slå seg sammen med.... for alle har lyst til å være med på alle de nye spennende aktivitetene..... hehe

(mann 38 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 01:39 Privat melding

Med tilhørende "Jeg reiser alene"-mappe til å ha rundt halsen, da? Full av spennende aktiviteter for single så man ikke kjeder seg på reisen. Selvsagt med Sukkers logo godt synlig. =)

Sjøl bor jeg midt i svarteste Østfold, men selvsagt med siste stopp på lokaltoget til Oslo innen rekkevidde. Så da blir det vel ikke noen rabatt å hente for min del. Får heller finne meg ei i den lokale toraderforeningen eller en tjenestepike fra en av gårdene heromkring. Noen byjente blir det nok neppe, ihvertfall. ^^

Men bra initiativ, da. Helt sikkert mange som kan få nytte og glede av det hvis det blir innført.

Skjult ID on. 9 nov. 2011 00:36

Bare en liten tanke, er ikke over hele landet at det går tog. En togavtale vil i utgangspunktet utelukke dem fra Troms og Finnmark. Å reise med buss kan tidvis være såpass upraktisk at da kan en heller ta bil.
Hvis det skulle lages noen reiserabattavtale, ville det ikke vært mer hensiktsmessig med en avtale med f.eks. Norwegian? Bare for å sette ting i litt perspektiv, å reise fra Oslo til Nord-Norge tar i snitt under to timer.