Alle innlegg Sukkerforum

Pubertale innlegg.

Vis siste innlegg
(mann 58 år fra Telemark) fr. 16 mars 2007 07:44 Privat melding

Pubertale innlegg er slike innlegg som pseudonym Sukker.no kommer med. Har ennå ikke fått svar på spørsmåla mine her. Noen SERIØSE her som kan svare ????????????????????????????????.

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 16 mars 2007 08:19 Privat melding

Enig med sukker.no (som faktisk er de som styrer siden her inne- pass på hvem du snakker til)!

Vil bare si at reaksjonene her inne de siste dagene mht spørsmålstegn ol er på sin plass! Det finnes en egen kultur og egne normer for hvordan man skriver på nett sider. Feks store bokstaver kan leses som at man roper. Antall spmtegn og utropstegn ut over 3 stk regnes som visuell støy!

Årsaken til at du ikke har fått svar er nok at folk blir distrahert av støyen i innleggene dine.

I tillegg synes jeg det er frekt på vegne av Kreative (en utrolig flott dame, som har giddi å ta seg bryet med å svare innleggene). Du har fått de svarene du fortjener.

Ut over det får du begynne å ta til deg signaler fra oss andre debattanter. Da får vi en hyggelig diskusjon her inne- noe som faktisk sukker.no påpeker at vi alle ønsker!!

Skjult ID med pseudonym vero fr. 16 mars 2007 08:25

Lurer på hva ppan6 egentlig holder på med jeg. Hva prøver han å oppnå egentlig?

Får masse svar på spørsmålene sine i andre innlegg, med klarer fortsatt å oppføre seg som en komplett idiot? Jeg er helt overbevist om at vedkommende har en falsk profil, og at vedkommende gjør dette for å provosere og skape furore. Du ser på skrivemåten og alt som hører med, at dette ikke kan komme fra en nesten 50 år gammel mann. Dette er nok en litt yngre person som på en ganske patetisk måte prøver å fylle hverdagen sin.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 16 mars 2007 08:29

Hvis du lurer på mer en du allerede har fått svar på av andre brukere så samle spørsmålene dine i en mail og send til support@sukker.no så skal vi svare på dem.

(kvinne 58 år fra Oslo) fr. 16 mars 2007 11:15 Privat melding

Tusen takk "mov" !

Vennlig hilsen
Kreative :-)