Alle innlegg Sukkerforum

Da tar jeg sats...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tuva ma. 7 nov. 2011 20:53

...og hopper i det! Har datet en kar til og fra et halvt år nå, og følelsene mine for han ,og hva vi kan bli, har gått opp og ned som en berg og dalbane. Mest fordi jeg aldri har klart å gi helt slipp på kontrollen. Men nå skal jeg satse, selv om det gjør meg dritredd for å komme ut såret og ulykkelig... Er faktisk vettskremt. Men kommer aldri til å finne ut om det er noe uten å forsøke 100 %. Så nå har jeg deaktivert profilen og drar på tur med han, så får vi håpe at jeg ikke er tilbake over helgen...

Er det andre som frykter det å satse helhjertet og legge hjertet på hoggestabben?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 7 nov. 2011 20:58 Privat melding

Det er de største innsatsene som gir de største gevinstene, du kan i værste fall ende med knust hjerte, men det er verd det for muligheten til å vinne kjærligheten !! :D

ønsker deg lykke til!!

PS. skal krysse fingrene for at du ikke er tilbake over helga ;)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 7 nov. 2011 21:19 Privat melding

Den som intet våger,intet vinner. :) Så det er bare å hoppe ned fra gjerdet og inn i perleporten. :) Du har ikke så mye å tape på det,unntatt et knust hjerte da hvis det ikke skulle funke. Men alle hjerter gror med tiden.
Ønsker deg Lykke til!

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 7 nov. 2011 21:21 Privat melding

no pain no gain

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 7 nov. 2011 22:15

TS:
Ja, jeg er redd ... men gir ikke opp av den grunn, håper min tur kommer.
Ønsker deg riktig lykke til og håper du har funnet din rette!

Klem fra meg :-)

Skjult ID med pseudonym Alene ti. 8 nov. 2011 22:05

Satser alltid 100%. Er jeg på date med ei jente så er jeg seriøs og har allerede bestemt meg for henne og er klar for å booke sommerferien neste år alt. Er jeg redd? Ja, livredd. Jenter vil ofte ha spenning en stund, men jeg syns bare det er en vond periode før man vet svaret så jeg er ærlig og vil gjerne ha ærlighet tilbake så fort som mulig.

Vært ute med ei jente herfra tre ganger nå og falt pladask første fem min. Har vært en hel kveld alle tre gangene og begge to har vært ærlige og oppriktige og vært ute etter det samme. Idag fikk jeg da dessverre beskjeden at selv om vi hadde god kjemi og var på likt sted i livet så hadde hu bestemt seg for en annen.. Som hu møtte ETTER meg. Mao så klarer jeg ikke slippe følelsen av at det kunne blitt noe hvis hu hadde vært som meg og kun data én person. For hu sa det var et vanskelig valg, det betyr at jeg var aktuell for første gang i livet. Og å møte ei jente som klarer å satse og bestemme seg så fort, det tror jeg ikke man gjør flere ganger. Men det jeg trenger for jeg orker ikke et halvt år med usikkerhet. Nå er jeg da i gropa igjen og aner ikke hva jeg skal gjøre, vil ikke gjøre noenting, bare sitte og glo i lufta.

Men jeg angrer IKKE på at jeg satsa alt. For meg er det det eneste riktige selv om det betyr at jeg blir dypt såra hver gang. Hadde jeg vært han karen så hadde jeg satt uendelig stor pris på at du turte.