Alle innlegg Sukkerforum

Jeg leser, og jeg undrer meg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cecilie ti. 8 nov. 2011 09:57

Jeg leser her inne på forum, og kan ikke dy meg for å undre meg litt, eller for å si det rett ut, undre meg ganske mye.

Jeg leser om sinte menn som heller vil til utlandet for å finne dame. Jeg leser om forutinntatte holdninger om at alle jenter er slik eller sånn, og alle menn tenker slik eller sånn.

Noen sier at "sukker.jenter" er kresne og nykkete. Og andre sier at "sukker-menn" er gjengangere her inne, og bare er ute etter å nedlegge noen og ikke etter et forhold.

Jeg tror dere alle har rett, det finnes garantert alle slags mennesketyper her inne. Her som i RL . Det som undrer meg, er at man bruker så mye energi på å klage over at man ikke finner det man leter etter, istedet for å bruke tiden på å lete videre? Og hvis man mener at alle sukkerjenter/sukkermenn er håpløse,,,ja da bør man vel lete andre steder istedet for å fore sin egen negative tankegang med å skrive om hvor håpløse alle her inne er ? Eller? Og det MÅ da være flere enn meg som har truffet hyggelige menn på date her? Eller? Anyone?

(mann 38 år fra Østfold) ti. 8 nov. 2011 10:09 Privat melding

Altså, folk som holder på slik er ikke ute etter løsninger, eller å bli fortalt hvor problemet -egentlig- ligger... Det er jo mye mer komfortabelt å hoppe på en konklusjon om at alt negativt ved ens egen eksistens skyldes noe "eksterne greier" som er helt bortenfor ens egen kontroll.

ps, jeg har ikke truffet noen hyggelige menn på date.

Skjult ID med pseudonym <3 ti. 8 nov. 2011 10:14

Her er vi alle forskjellige som speiler seg i resten av denne verden!
Jeg har vært på mange hyggelige dater,møtt litt forskjellige menn. For meg er det ofte litt vannskelig med date nr.1 og 2..pga avstander...men da må man vel bare hive seg rundt og finne tid og sted til det.

Tror det er håp for alle,men man må nok slippe ned garden litt, men jeg kjenner faktisk ganske mange som har blitt sammen gjennom sukker. Som er sammen og har det fint. Det ene paret venter "et sukkerbarn " snart hehe..han trodde aldri han skulle finne noen,men er forelsket som bare det. :)

Han som jeg kjenner klaget til meg at ingen svarte,han sendte ut masse poster, jeg sa vær tolmodig,legg ut flere bilder av deg selv. Plutselig så løsnet proppen og han fikk mange svar,noe kurant og noe ikke..men plutselig klaffet det!!
Det er heller ikke alle som "bor" på sukker hele tiden og derfor kanskje ikke svarer før det har gått en stund.

Men han gav seg ikke,dro land og strand rundt på dater. Så det er Superhåp her, vi må nok bare ville det godt nok tror jeg!

:)

Skjult ID med pseudonym Iris ti. 8 nov. 2011 10:17

@KongKebab
Phu, men det kunne nå vært en hyggelig mann sammen med deg på feks dobbeltdate.

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 8 nov. 2011 10:19

Det er inaktiviteten som er skylden for hele sutringen. Vi som brukere mener, det skal brukes aktivt fra begge sider. Er det ikke dette vi søker da? Vi ønsker kontakt, oppnå noe som er spesielt for livet.

Men i stedet er det en hel tropp her inne som står på stedet HVIL.

Ikke slik det fungerer i forsvaret. Man må bidra aktivt til å kunne vinne en kamp.

Skjult ID med pseudonym likefrem ti. 8 nov. 2011 10:19

Sukker har funket utmerket for min del. Jeg er ikke ute etter et forhold, men jeg er allikevel hyggelig. Jeg blokkerer alle som skriver at de søker langvarig forhold.

Sutremennene er bare tapere som alle burde ignorere. Det finnes ingenting å lære av dem.

Skjult ID med pseudonym likefrem ti. 8 nov. 2011 10:21

Mmmm, herlig, her har vi igjen det psykiatriske kasuset Misterixen.

Misterixen: Alle driter i hvordan det fungerer i forsvaret. Ingen er her for å vinne en kamp.

Men siden du er opphengt i militæret - den beste måten for deg å tjene ditt land på, er at du flytter langt inn i skogen og forsoner deg med at du ikke er god nok til å være noens mann.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 8 nov. 2011 10:27 Privat melding

Hvilken diagnose deler man ut til anonyme forumister som er eksperter i å stille fjerndiagnoser basert på anonyme foruminnlegg egentlig?

Skjult ID med pseudonym Cecilie ti. 8 nov. 2011 10:35

@Misterrixen: du er igunn et utmeket eksempel på nettopp det jeg sikter til. Hvorfor gidder du å bruke energi på de som står på stedet hvil, som du sier? Det er jo ikke de du vil ha likevel? Og det er jo selvsagt slik for deg, som for alle oss andre her inne; det er ikke ALLE som vil ha nettopp DEG. Og Du vil ikke ha ALLE. Er ikke det greit da? Mnagfold er jo selve krydderet i livet, og takk og pris at vi ikke er like, og ønsker oss nøyaktig det samme her i livet.

@Kongkebab: Jeg vil bare si at du er utrolig søt. (shit...kjekk mente jeg selvsagt, og barsk,,,og sånn:-)

@ <3-- flott med en solskinnshistorie også:-)

Skjult ID med pseudonym Cecilie ti. 8 nov. 2011 10:37

@ kongkebab: og det er ikke en diagnose altså...bare et kompliment:-)

Skjult ID med pseudonym likefrem ti. 8 nov. 2011 10:40

"Hvilken diagnose deler man ut til anonyme forumister som er eksperter i å stille fjerndiagnoser basert på anonyme foruminnlegg egentlig?"

Ettersom ingen har stilt noen diagnose i hele denne tråden, så har du enten postet i feil tråd, eller så bør du slå opp ordet "diagnose".

Skjult ID med pseudonym Kamo ti. 8 nov. 2011 10:42

Hehe jeg har hatt sånn profil ala meg selv, søker snill jente, en lang stund, aldri fått en eneste melding på flere år men 5000besøk på profilen min.

Men så byttet jeg ut innholdet i profilen min og skrev jeg hatet kvinner, er et mannesvin og det verste jeg vet er bitches...stikk motsatte av den jeg er, skrev også at jeg har agressive tendenser og er en svært ekkel person.

Vips så har jeg fått flere meldinger på 4dager enn jeg har siden jeg startet en profil her som ung mann i 2004.

Alt pga en tåpelig bok skrevet av en rolling stones journalist som forteller deg om hvordan du skal legge opp nettprofilen din, og satan som det funker.

Skjult ID med pseudonym Cecilie ti. 8 nov. 2011 10:44

@Kamo: Vet da pokker hva annet jeg skal si enn : JØSS!!!!!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 10:47 Privat melding

Kamo:
Men hva slags meldinger får du? Fanbrev eller hatbrev?

Forøvrig: Jo mindre respons, jo mer sutring. Jo mer sutring, jo mindre respons. Og sånn går dagan...

Skjult ID med pseudonym bat ti. 8 nov. 2011 10:51

Jeg prøvde selv en motsatt profiltekst for nesten et år siden, men det hjalp like lite.

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 8 nov. 2011 10:56 Privat melding

@kamo
Tror ikke det noe med noen slags bok å gjøre, du bare trekker til deg feil "type" damer ut i fra hvilken person du er og hva opprinnelig søker. Derfor står du vel på null, desverre. Men så klart det er jo min mening, da jeg heller vil mail fra de som liker den beskrivelsen jeg gir i profilen min, enn en haug med mail fra flere som jeg desverre ikke matcher på hverken interesser eller hvilke verdier jeg mener er viktig.

Skjult ID med pseudonym Kamo ti. 8 nov. 2011 12:21

@liljanne - De er mye hyggeligere jenter enn de få som har tatt kontakt før.................. så det går helt stårlende for meg..er meget fornøyd. Hadde jeg visst å ha et stygt kvinnesyn og være voldelig hadde vært effektivt før hadde jeg aldri kastet bort mange år på å være gentleman og behandle kvinner godt for å sitte alene, aldri igjen!

Skjult ID med pseudonym Cecilie ti. 8 nov. 2011 12:25

Det er heldigvis vanskelig å ta deg alvorlig Kamo.

Skjult ID med pseudonym kar ti. 8 nov. 2011 12:38

Jeg har truffet hyggelige, flotte jenter her inne, og kan ikke si jeg har støtt på noen uhyggelige. Jeg har i praksis ikke fått profilbesøk eller meldinger jeg ikke har fremprovosert selv, og tviler sterkt på at jeg får noe som helst drahjelp av utseendet, men ting fungerer i grunnen greit likevel.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 8 nov. 2011 12:46 Privat melding

nei fysj, sånn fyr vil jeg IKKE ha.. vil ha en snill og god jeg :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 12:59 Privat melding

@spongebob1 - Godt svar, enig med din vinkling..det som fungerer for en er det en må bruke, selv om jeg må si meg enig med Camo.
De fleste jenter vil si de vil ha en snill gutt, men i praksis får jeg ingen oppmerksomhet om jeg er hyggelig men tonnevis av oppmerksomhet om jeg også vrir på profilen min og gjør den til en dustprofil og oppfører meg som en dritt.
Mens i andre land må jeg være hyggelig og gentleman da er andre krav til mannen og jenter har mer selvtilitt og det mer fokus på personlighet enn riktige klær osv.

Men jeg vil ikke si noen her inne er kresne, det har de ikke muligheten til da det ikke er noe å være kresen over...kresen kan du være om du kan velge jobber eller skal en velge et hus og har god økonomi osv...er du på sukker kan du ikke akkurat være så voldsomt kresen at det gjør noe.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 14:11 Privat melding

@Spongebob1 - Men jeg søker ikke noe spesielt, mer før når jeg var mer søkende at jeg la om profilen til å være fullstendig avskyelig og direkte ubehagelig, og da rant det inn meldinger morgen og kveld og jeg ble helt forundret over hvor hyggelige jentene var.
Mens med min snilleprofil så vil nok jentene heller se meg 2meter under jorden.

Problemet til gutter er at de søker råd fra jenter om hvordan de skal få meldinger, en jente vil gi deg råd som har motsatt effekt av det du ønsker siden hun svarer det hun synes høres koselig og greit ut, mens det selvfølgelig er langt fra sannheten.

Skjult ID med pseudonym likefrem ti. 8 nov. 2011 14:28

@JimJimJ:

Akkurat dét har du helt rett i: Det er en ekstremt dårlig idé å spørre jenter om råd til hvordan man tiltrekker seg jenter.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 14:42 Privat melding

@Spongebob1 - Det forstår jeg, men jeg tenkte mer på generelle som TS og noen andre på forumet tiltaler, at de lurer på hvor alle tusenvis av sinte mennene kommer ifra og hvorfor det er så synlig på nett - fra 100.000vis av innlegg på VG og Dagbladet/Aftenposten/nettavisen sine forum til Sukker - menn som er frustrerte og sinte og viser hat mot kvinner.

Mitt svar er relativt enkelt, guttene som er snille mot jentene blir slik fordi de er lei seg og frustrerte, når en jente sier at en gutt skal være snill mot jenter så skaper hun en ny mann som hater kvinner, og det trenger vi vel ikke? uansett hva jentene sier så får ikke snille gutter seg noe som helst, fra parforhold til sex, de forblir samfunnets absolutt største tapere.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 nov. 2011 14:44 Privat melding

Skjønner ikke det der med duster og bad-boyer jeg for min del.
Jeg har alltid blitt tiltrukket av snille og gode menn. Gjerne menn med litt "feminine" sider. Og som har ben i nesa til å stå for den de er, uten å la seg påvirke av kamerater.

Det at enkelte av de som klager mest i tråder her på sukker påstår at utenlandske damer er mer opptatt av familieverdier, glemmer jo at damer som tolererer at en mann drar alle "over en kam" (enten det er norske kvinner eller andre "grupper" av mennesker), ofte ikke er noe godt forbilde for evt barn. Og det er jo ikke slike menn som "klager" på den måten heller. Så familieverdier my ass :P
Familieverdier handler jo om de gode tingene vi påvirker våre barn med. Slik at de gode tingene fortsetter videre til neste generasjon. Og ønsker vi en generasjon med folk som setter "alle" i "båser" istedet for å heller ta en titt på sitt eget speilbilde og se hvilke feil de kan begynne med der :P

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 14:52 Privat melding

@Minney - Jeg personlig har ingen problemer, og føler meg som den heldige, da norske jenter har EKSTREMT mye bedre utseende enn norske menn fra naturensside, dere har ikke akkurat en godteributikk å velge imellom, spesielt ikke etter at dataspillgenerasjon tok form på midten av 90tallet.

Men det frister også heller mindre å bli sprengt i filler av sinte single menn som er frustrert fordi de føler de har prøvd å bruke oppskriften, snill og hyggelig men alikevel avvist frem til de er en 30-35år og da er det ofte for sent.
Det er jo ikke en problem jeg finner på om du titter litt rundt på hva norske menn skriver om norske kvinner på nett, du finner et par 100.000 kommentarer å velge imellom og det gir vel meg bittelittegranne underlag?

Om en slutter å oppdra dem til å være "snille" men heller drittsekker med et avskyelig kvinnesyn fra starten, så slipper en kanskje en hel generasjon med single breiviker som skriver sine manifest og kvinnehat på nettet?

Eller skal en bare overse dem og late som ingenting siden arbeiderpartiet har bestemt alt er bra!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 15:16 Privat melding

@Spongebob1 - Gjør et søk på de største forumene i Norge(VG og Aftenposten) og se hvor mange 100.000 innlegg du finner som omhandler norske single menn som er sinte på kvinner, det kan ikke sees bort ifra at det er ganske alvorlig problem for et så lite samfunn som Norge? Jeg må innrømme at jeg ikke helt fatter hvordan det kan overses slik det gjør nå, og jeg mener ikke det er en avsporing av tråden - det sikter jo direkte til det TS kommenterer.

Jeg sier ikke at noen som helst skal slutte å være hyggelige, jeg sier samfunnet kan tjene enormt på å slutte å fortelle dem at de skal være hyggelige mot jenter, det skaper evigsingle jomfrumonstre.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 nov. 2011 15:45 Privat melding

@Spongebob1 - Men om vi vrir det slik, er det best for en gutt å være snill og leve et langt liv uten nærhet og kontakt med det motsatte kjønn.
Eller å være en kynisk brutal drittsekk som koser seg med jenter og lever et godt liv?

Altså om en måtte velge?

De aller fleste gutter jeg kjenner som har vært innom sukker har omgjort profilen sin til en drittsekkprofil og endelig funnet det de har søket etter, de aller fleste gutter som skriver klagetråder på sukkerforumet(og det er mange tusen opp igjennom) skriver at de har vært snille og normalt hyggelige.

Så du ser jo at det er en fellesnevner der?