Alle innlegg Sukkerforum

"oppegående" damer i 2007.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hjelp.... fr. 16 mars 2007 11:42

Har litt dårlig erfaring etter litt skriving om løst og fast med frk her inne.... ved litt detaljskriving forsøker jeg å være litt åpen og har av erfaring kommet innom omtrent følgende beskrivelse....

Har et håp om en frk som sidestiller egne og andres småtroll uten å la de være far ihuset( de finnes det sørgeligvis nok av) Forøvrig forsøker jeg å tilpasse meg til en viss grad der det er nødvendig..For våre nærmeste innen rimelighetens grenser.. og man bør kanskje være litt voksne når det er nødvendig...Vips.. så stikker de... .. Selv har jo de fleste frk skyhøye krav til oss.. Skal vi til syvende og sist behandles som godtroende nikkedokker av damene.....isåfall. er det den omvendte likestillingskampen som må utkjempes her inne??.. Gutter hva bør utelukkes og hva er positiv tekst i 2007 for å elge seg inn på damene...Håper på fornuftige tips....Fra begge kjønn....

(mann 48 år fra Oslo) fr. 16 mars 2007 12:39 Privat melding

Målet ditt er vel å få deg en date med frk så fort som mulig!

Om dere skriver 2 dager eller 2 uker spiller ikke så stor rolle. Det er først i løpet av de første minuttene dere møtes at du vet om dette er noe for deg. Det går begge veier. Du går alltid ut i fra at hun liker deg under daten så her er det du som må vurdere om hun er interessant nok til å bli bedre kjent med.

Meldingsfasen er grei som utsjekking av eventuelle avklaringspunkter dere måtte ha før date blir aktuelt. Sex kan jo være tema...du vil jo vite om det er en potetsekk du møter eller ei vill hoppe, hehe.

Gjør det så enkelt som mulig!

Happy hunting!

Skjult ID med pseudonym mann fr. 16 mars 2007 14:27

Ikke vær så forbaska seriøs i starten. Vær lett, ledig og positiv i responsen :) Slik er det vanligvis i det virkelige liv også.

Skjult ID med pseudonym mann fr. 16 mars 2007 16:30

Frøken, du kan trygt ta med deg at menn også ville droppe en andre date med deg hvis det forventes at han må betale første. Dette avhenger dog av om han fikk seg noe eller ikke. Gjorde han ikke det, er det ikke umulig han blir med på en date til for å få seg litt, for så å gå videre til neste.

Skjult ID med pseudonym tørr fr. 16 mars 2007 18:34

Ikke for å være slem, men jeg ser på meg selv om en oppegående frøken, og jeg må si at å vise tydelige tegn på at man absolutt har misforstått bruken av punktum, komma og andre tegn, samt overdreven eller unødig bruk av forkortelser ikke er særlig forlokkende. Jeg er klar over at det finnes mennekser med dysleksi, men det er tydelig forskjell på dysleksi og slapphet. Les gjennom det du har planer om å sende før du trykker send, og ta deg bryet med å rette opp feilene. Innholdet kan være bra, men om meninga blir borte i en haug.... med... punktum,,, og komma., samt 1000-vis av skrive feil!!!.. kan dte bli litt... for irrietende og lese, demred komer "ike interessaant" fort opp.

(Siste linja er litt overdreven, og skrevet med overlegg, i tilfelle noen ønsker å kommentere det)

Skjult ID med pseudonym gnukk fr. 16 mars 2007 20:09

Kjære hjelp,

jeg skjønner ikke bæra av hva du prøver å si. Hva var problemet ditt med frk sa du? Som dame kan jeg - kanskje - prøve å hjelpe deg. Er ekspert på å identifisere turn-offs, for å si det sånn. Klaging på kvinner generelt er en sikker sådan. Ingen kvinner, tror jeg, liker å bli kalt et eksemplar av en art, noe man prøver å fange seg en av, vi liker å innbille oss at du er interessert i akkurat oss, dvs. henne, og ikke en hvem-som-helst av kvinnekjønnet.

Skjult ID med pseudonym Vilja sø. 18 mars 2007 01:18

Hei mann! Hva mener du egentlig?
Mener du at menn bytter mat mot sex?
Hvor interessert er egentlig "mann" da, og hva er det egentlig han er interessert i?

Skjult ID med pseudonym mann sø. 18 mars 2007 13:19

Han er ikke interessert i damer som forventer betaling, iallfall. Men siden han allerede har betalt er det greit å få noe igjen for hva han har betalt. Så er du en jente som forventer at mannen betaler første daten, og har vært gjennom mange slike dater, men er fortsatt singel og bare har fått deg noen par ligg, så vet du nå hvorfor.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 18 mars 2007 13:33

Det har aldri skjedd meg når jeg har kommet til datefasen.

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 18 mars 2007 16:44 Privat melding

Kanskje det spørs hva slags økonomi folk har ... om han er rik og hun er fattig, eller omvendt. Men selv om jeg synes det er utrolig hyggelig om en mann spanderer middag på meg, tror jeg ikke jeg ville ha ønsket det på første date. Det gir feil signaler, som reaksjonene her viser. Å betale for hverandre er jo egentlig en ganske intim handling.

(kvinne 33 år fra Finnmark) sø. 18 mars 2007 18:15 Privat melding

Forventes det virkelig at mannen betaler? Om jeg skulle gått på en date er ikke akkurat det de tingene jeg vile fokusert på.. Han kan jo ha mange andre sider jeg liker selv om han ikke åpner døra for meg og betaler evnt. mat/drikke.. En god date er vel når man glemmer tid og sted..hvor samtalen bare flyter avsted og man har det trivelig.
Folk er forskjellige, og godt er det :)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 18 mars 2007 21:42 Privat melding

Om regningen blir delt eller plukket opp av mannen på første date, har nok mye med økonomien å gjøre. Ikke nødvendigvis at han er rik og hun er fattig. Men mer om beløpet betyr noe eller ikke. Jeg vil tro det er lettere for kvinnen at han betaler hvis hun uten problemer kunne betalt selv. Hvis pengene ikke betyr så mye for mannen, er det helt greit å betale. Tror heller ikke alle forventer så mye igjen. At hun ikke følger de danske datingsreglene, som ble diskutert her inne, med åpenlys flørting med andre, ville nok mange likt ;)

Skjult ID med pseudonym Ensomlurer ma. 19 mars 2007 20:59

Hva er det slags merkelige regler?

(mann 51 år fra Oslo) ma. 19 mars 2007 22:39 Privat melding

Det var en diskusjon her for en tid tilbake om regler for dating. Det var noen som hadde funnet noen danske regler.

Skjult ID med pseudonym jente 30 to. 22 mars 2007 17:31

Til mann:

Du har tydeligvis et tett forhold til kronene dine... Hvis du ikke kan investere 60 av dem som en hyggelig oppmerksomhet i første møte med en jente, så har du etter min oppfatning et ganske så materialistisk syn på verden.

Få blir i våre dager ruinert av å spandere en drink - det er snakk om å vise en generøs legning. Jeg tror, håper i hvert fall, at ikke mange jenter ser på dating som "a free meal"... Eller at gutter virkelig mener at de skal ha kropp for pengene... Har også en mistanke om at jenter ofte oppdaterer garderobe eller sminke - og sånn sett også legger penger i daten.

(For ordens skyld; når det gjelder de datene jeg har vært på, så har vi kjøpt runder - hyggelig å by på, og like hyggelig å få tilbake...)

Skjult ID med pseudonym mann to. 22 mars 2007 18:58

Jeg spanderer stadig vekk, jeg. Men jeg liker ikke å spandere på folk som forventer å bli spandert på. Men av og til gjør jeg det, men bare for å bli kvitt damene, og finne litt mer kompliserte mennesker å prate med. Penger betyr fryktelig lite for meg. Snyltere enda mindre.

Ærlig talt. Legge penger i daten ved å bruke penger på garderobe og sminke? Lever du bare for å tekkes en mann? Jeg har investert en god del penger i hva kvinner finner attraktivt ved meg. Mener du at jeg skal få en økonomisk kompensasjon for dette? Hvem er det som er materialistisk her?

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 22 mars 2007 23:39 Privat melding

Oj, den var ny; spandere på damene for å bli kvitt dem..?? Høres ut som du, 'mann', opererer på en måte som er ganske ulik alle andre menn. "Han er tydeligvis ikke interessert i meg, han har jo kjøpt meg tre drinker i kveld. Han vil jo tydeligvis aldri se meg igjen!!"

Funker det for deg?

Skjult ID med pseudonym hjelp.... to. 22 mars 2007 23:59

Blir jo ganske forvirret her selv her nå.. jeg som hadde behov for tips spesielt fra passe laid-backe oppegående damer.. vil jo vite hva som pirrer dere...og hva vi gutter bør gjøre for at dere ikke skal sammenlikne oss med jaames dean støtt og stadig.. kom med nyttige tips nå da.. ikke historier om en drink eller kebab...

Skjult ID med pseudonym cakegirl fr. 23 mars 2007 00:18

Kommer nok lengst med meg ihvertfall, hvis en gutt er åpen og ærlig. Vi må ha en god kommunikasjon (det innebærer å svare på spørsmål, ikke bare spørre), ikke være for selvopptatt - altså vanlig høflighet. Det gjør ikke så mye om en har forskjellige meninger, bare respekten er til stede.
Jeg har en svak økonomi, så hva gjør jeg da gutter, hvis daten min foreslår å ut å spise middag? Og jeg allerede har overskredet budsjettet pga at jeg ikke skulle se ut som jeg kom rett til daten fra et lengre opphold på et øde sted?
Den som har lyst til å gjøre ting som koster penger, får betale...

Skjult ID med pseudonym jente27 fr. 23 mars 2007 09:20

Hmm, kan jo prøve å komme med noen tips, vet ikke om det er det du sører da men...

1.Vær deg selv.
2. Ta en kikk i speilet før du går.
3. Kom litt før tiden
4. Finn den gyldene middelvei av å spørre om ting og å fortelle om deg selv (Får jeg 100 spørsmål føler jeg meg forhørt og at han krysser av på skjemaet sitt. Snakker han bare om seg selv virker han ekstremt selvopptatt, selv om han kanskje bare er nervøs.)
5. IKKE prat om exer (og ikke spør om mine, ikke på 1 daten..) Ikke fortell om hvor sinnsykt drita du var forrige helg. Ikke skryt av hvor dyr bilen din er, hvor mye penger du tjener, hvor mange damer som vil ha deg osv.
6. Prat gjerne om aktuelle temaer, men ikke kom med lange utredninger med mindre du skjønner at vi også brenner for temaet.
7. Ikke bry deg mer om mobilen din en meg..
8. Ikke prøv desperat å få meg med hjem første kvelden, om du ikke prøver i det hele tatt blir det uansett mer fristende (vi er håpløse når det gjelder sånt..)
9. IKKE si du skal tinge om du ikke mener det...

Lykke til

Skjult ID med pseudonym jente27 fr. 23 mars 2007 09:53

9 skal selfølgelig være: Ikke si du skal ringe om du ikke mener det...

Skjult ID med pseudonym mann fr. 23 mars 2007 10:12

78mie, lukter jeg en liten snylter så hender det at jeg sender henne avgårde med en drink. På samme måte som jeg spanderte godteri på småsøsken i gamle dager for å bli kvitt dem (og for å få alenetid med søsteren deres). Å spandere tre drinker betyr at jeg har tilbrakt lang tid med en person (hvis jeg da ikke er en fullstendig fjols som spanderer på en venninnegjeng, men det er jeg ikke), og jeg trenger da ikke så lang tid for å finne ut om personen er verdt en prat. Og jeg spanderer aldri tre drinker på noen jeg ikke kjenner. Det er det bare desperate tullinger som driver på med.

Skjult ID med pseudonym hjelp.... fr. 23 mars 2007 13:12

Synes cakegirl ikke fortjener å bli sendt og det i forkant går frem at budsjettet er overskredet.. da har hun en grunn.. og det går sikkert frem i forkant før møte.. hun sier sikkert at "det er egentlig over mitt budsjett" el.l. da fortjener hun en middag... eller noen drinker..

jente 27.. presenterer en behagelig tankemåte... kanskje en læremal.. eller huskeliste or mange andre hunnkjønn som ønsker å fremstå litt passe "oppegående"....(likte det siste tipset da) ha en alle tider helg jente 27..og....cakegirl selvfølgelig..

Skjult ID med pseudonym Gutt26 fr. 23 mars 2007 16:19

Mitt tips til deg, "hjelp....", er å jobbe med det skriftlige språket ditt. Formuler deg korrekt, og ikke bare sett fem setninger inntil hverandre med vilkårlige prikker innimellom.

Skjult ID med pseudonym hjelp.... fr. 23 mars 2007 23:41

Er det rett at oppegående er blitt så ille opptatt av korreksjon. Rett språk og tone..(gjelder dette også minoriteter tro). Rett samtale 24 timer i døgnet. Rett musikk. Rett mat og rett stekt/kokt. Rett kleskode. Rett tv program. Imotsatt fall er man turn-off.Ikke rart man går fra sin håpefulle og blir det arvinger av sånne innstillinger. ?? unnskyld, jeg puttet på to spørsmålstegn. (Kansje de jeg elger meg innpå har grå stær da) ifølge de lærde..

Skjult ID med pseudonym feigingen lø. 24 mars 2007 05:33

Hjelp..., informasjonen vi har om deg her inne, er hvordan du uttrykker deg skriftlig. Når du ikke bruker mye tid og tanke på språket, gir det ett slapt inntrykk. Gutt26 kom med ett godt råd, som jeg ikke kan se noen grunn til at du ikke skal følge

Skjult ID med pseudonym Vilja lø. 24 mars 2007 10:07

Uff for en utidig hakking fra "Gutt"!
Det er vel meningen som er viktig og vi forstår da vel hva "hjelp..." mener?

Jeg liker ikke at han skal betale, får meg til å føle meg ukomfortabel. Syns heller det er viktig med høflighet, huskelisten til jente 27 er helt super.

Skjult ID med pseudonym gnukk ma. 26 mars 2007 13:28

Jeg skjønner heller ikke hva hjelp ... prøver å si. Se på dette, for eksempel:
"Synes cakegirl ikke fortjener å bli sendt og det i forkant går frem at budsjettet er overskredet.. da har hun en grunn.. og det går sikkert frem i forkant før møte.. " Hva betyr det å bli sendt?

Det er helt uaktuelt å ta kontakt med en som framstår med uklare motiver. Uklarhet er ikke tiltrekkende, og uklarhet i sterke ordelag - som i hans aller første innlegg om "frk her inne" - er bare direkte usexy. Vil du kritisere noen for noe, hjelp, om å gjøre de rette tingene på en ytre måte. Det dreier seg om å prøve å få kontakt med noen, som var det du ønsket, og å respektere dem så pass at du gjør deg forstått. Ellers blir det umulig å kommunisere med deg. Håper dette var forståelig.

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ma. 26 mars 2007 20:21

Sendt betyr: Mann rett over innlegget skrev: sender henne avgårde med en drink.. du må i hvertfall lese innleggene.. og ikke plukke tilfeldige setninger.. da ville det jo blitt tatt fra ingenting selv for meg...Spander tid på å lese selv da vel..

Skjult ID med pseudonym cakegirl ma. 26 mars 2007 22:59

Takk for oppklaring, "gnukk" og "Hingsten". Jeg forstod heller ikke hva "hjelp" sa til meg, og jo, jeg hadde lest innleggene før mitt.
Et tips, i beste mening, selvfølgelig :-) : Skriv på en sånn måte at gamle grandonkel Gunnar ville forstått det. Da dekker vi de fleste, tenker jeg...

Skjult ID med pseudonym kill cat to. 29 mars 2007 16:40

Det er selvfølgelig viktig å skrive så at andre forstår hva du mener. Men det som sies i den virtuelle verden, har nesten ingen effekt i den riktige verden der våre sanser bestemmer hva som passer og hva som ikke passer.

Jeg har "møtt" to bra menn på nettet, vi har chattet, skrevet meil, sent sms og når vi endelig møtte hverandre... så var det ingenting der. Jeg kunne aldrig i verden å tenke meg å bli kjæreste med noen av de.

Det er vel best å prøve å treffes asap, slik at man slipper å bruke så mye tid på det hele.
Hvem som betaler er vel hipp som happ - jeg har endt opp i å betale taxi for flere hundre kroner da helten hadde brent opp sin visa kort tidligere den kvelden og en annen gang har jeg godtatt å bli spandert mat&øl på. Det er vel på mange måter greit å betale selv, trur jeg.

Angående de småtrollene - det var litt vanskelig å skjønne vad vedkommende egentlig mener. De av oss som har barn, prioriterer sine barn i første rekke. Ingen mann eller kvinne skal komme og tru at de får spise is og barna får inget, hvis det ikke er nokk med is. Og de kvinner og menn som ikke prioriterer sine barn, bør bli pisket i hælvete.

Og alle som har den fantastiske privilegiet til å være mor/far, vet hva grensesetting er slik at det er mor/far som er sjef i huset.

Har grandonkel Gunnar også skjønt hva jeg har - på min elendige norsk - sagt?

Skjult ID med pseudonym cakegirl to. 29 mars 2007 17:04

Han skjønte det... :-))

Skjult ID med pseudonym hjelp.... fr. 30 mars 2007 15:58

Kill Cat... vet ikke hvem du mener er grandonkel men, vi taler vel samme språk omtrent. Viktig at barn har det bra. Det var i forindelse med mailing jeg svarer som forespurt at jeg backet ut av et hus der ønnen fremstod som far og fikk egen mat, bestemte hvor og når mor fikk fri( omtrent aldri) Jeg kaller det å sparke seg i leggen jeg da. jeg svarte bare ærlig men hadde vel uflaks om vedkommente følte seg truffet da vel. I såfall tapte jeg ingenting.. Håper det ble klarere. Og du har helt rett vedr. virkeligheten. Har vært på sukkerfest og det blir det både positive og negative ahaopplevelser. Egentlig handlet temaet over om å forsøke å lære av tidligere småfeil og forventninger..Kanskje lempe litt på krava og "leve" noen år til og ikke sitte om 30 år og klø seg i bakhodet.. God helg alle sammen.

Skjult ID med pseudonym gnukk on. 4 april 2007 20:33

Nå var du riktig flink, hjelp. Jeg skjønte alt du skrev. Tror det er et ømt punkt når andre påpeker at foreldre er underkastet barna sine. Ikke særlig mye å være stolt av.

Skjult ID med pseudonym Gutt to. 5 april 2007 14:43

Mange meninger her.Jeg synes det er flott at noen har tatt seg tid til å skrive til meg.Med prikker...og skri(v)efeil.
setter stor pris på det.Så la folk få lov til å skrive på sin måtte..For det finnes mange flotte damer som gjør det

Skjult ID med pseudonym hjelp.... to. 5 april 2007 21:21

Takk gnukk.. egentlig takker jeg litt for "småkritikken" også.. Lærer vel litt av den og forhåpentlig. God påske til deg, gutt og alle andre..

Skjult ID med pseudonym gnukk lø. 7 april 2007 16:51

God påske!