Alle innlegg Sukkerforum

Ufin henvendelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Leo sø. 23 mars 2008 23:02

Jeg har vært fornøyd bruker av Sukker i over et halvt år nå! Min erfaring er at mennesker generelt respekterer hverandre her inne, og jeg har hatt gleden av å treffe mange hyggelige mennesker - dog ikke drømmemannen ennå! Jeg ligger ute med en seriøs og godt utfylt profil, og sjokket ble derfor stort da jeg ut av det blå mottok en melding som sier følgende:

"Er ganske kose sjuk og skulle ønske eg kunne kose med akkurat deg.. Visst en på 19 cmm frister so vill eg gjerne dele med deg.. Kunne du ha tenkt deg en hard en på 19 cmm.?"

Denne oppførselen har blitt rapportert til Sukker og jeg har satt personen som ikke interessant. Men, er interessert i hva andre tenker om dette - spesielt gutta - og, om det er "vanlig" å motta slike ufine henvendelser?

Skjult ID med pseudonym singel sø. 23 mars 2008 23:15

19 cm?????? Vet du vad! Om han ändå var så äckel, att han han hade mage till å skriva något som det där, borde han ju tatt å ljugit på sig ett par cm till!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Leo sø. 23 mars 2008 23:17

Hehe, godt poeng!!!

Skjult ID med pseudonym soda sø. 23 mars 2008 23:18

Det skjer innimellom, at duster tror de får seg noe med en slik innfallsvinkel. Også her, det er vel ikke noen overraskelse??

(kvinne 40 år fra Oslo) sø. 23 mars 2008 23:19 Privat melding

Är åxå väldigt nyfiken på vad en sån människa väntar sig för svar......! Tror egentligen inte han tänkte så långt..... Typ ca 19 cm framåt där åxå...

(mann 42 år fra Oslo) sø. 23 mars 2008 23:20 Privat melding

Hehe... dette er jo bare komisk. Slik jeg ser det. Det er visstnok innført en ny måleenhet også, cmm. Jeg tipper at denne er masseutsendt til flere jenter. Men for all del, det er jo din rett å rapportere det, hvis du føler deg støtt.

Skjult ID sø. 23 mars 2008 23:24

Hei. Har også opplevd lignendes frekkheter fra menn. Og blei sjokkert, skuffet og provosert første gang det skjedde.
Eg måtte gå igjennom profilen min (sammen med ei ærlig veninne) for å forsikre meg om at ingenting kunne misforståes.
Har selv en utfyllendes, seriøs profil som overhode ikke appeleres til noe i retning sex.

Har ikke lest din profil, men er sikker på at det ikke er den det er noe 'galt' med. At syke typer kaster inn drittbrev i hytt og vær, og til hvem som helst har eg hørt før. 'Stakkars taper!' tenker eg ...og går videre til flertallet som er både oppegåendes og høflige.

Ønsker deg lykke til med jakten :)

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N sø. 23 mars 2008 23:25

19 cm med hva da? Jeg skjønner ikke hva han snakker om.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 23 mars 2008 23:27 Privat melding

Det er enkelt å ignorere dem... Det er jo bare stakkarer som ikke skjønner bedre...

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 23 mars 2008 23:28

Slike henvendelser er unødvendige å sende, og dermed skal man slippe å motta dem og.

Har ikke fått noen tilsvarende henvendelser fra damer.

Skjult ID med pseudonym mrkrølle sø. 23 mars 2008 23:28

@Til alle jenter: Denne denne meldingen sendt dere uavhengig av hva slags profil dere har.

@Skjuld ID: Å sende slike meldinger er jo bad taste og lite lurt, hvis man vil ha sex. Men å bruke ord som "syke typer" og "stakkars taper". Det er vel å gå litt langt...? Det var et klønete tilbud om sex, hverken mer, eller mindre.

Skjult ID med pseudonym manue sø. 23 mars 2008 23:32

I en perfekt verden skulle alle hatt sosiale antenner. Men hvor lett skal man la seg "bli sjokkert" eller støtt?

Skjult ID med pseudonym Leo sø. 23 mars 2008 23:34

Skjønner jo at jeg har vært heldig som har sluppet unna med slik en henvendelse såpass lenge og at det slettes ikke er uvanlig... Dog, fikk søndagspåskelunsjen i vrangstrupen og synes det er trist at slike folk ødelegger for andre!

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 23 mars 2008 23:45

@KiRof; jeg tror tilsvarende henvendelser fra damer (med 19cm...) tilhører skjeldenhetene.

(mann 61 år fra Akershus) sø. 23 mars 2008 23:46 Privat melding

Kan jeg fortelle den...jo jeg tar den......Hadde en kamerat så var så fær til å skryte av størrelsen sin, spesielt når han tok seg noen drammmer. Det bunnet nok heller i komplekser dette med størrelsen. Men han rota seg bort i postdama og vi gutta fikk jo rapporter tilbake fra han....tidlig en morra, er jeg alene med den dama på det lokale postkontoret hun jobbet .....jeg visste jo at hun kjente kompisen min og vi hadde da snakket litt sammen tidligere om følelser og divererse indre saker.....Jeg forstår meg ikke på H. sier jeg troskyldig, alltid når han drikker så begynner han å skryte av stellet sitt som er 22 cm, jeg får nærmest komplekser av å høre på ha, kommer jo ikke i den kategorien, forstår ikke hva det er, er jo greit at han har så svære greier, men er det nødvendig å skryte slik alltid, vi andre guttene blir jo rimelig stille av sånt.........slik holdt jeg på ei stund, så at hun ble mer og mer irritert og til slutt sprakk hun :::

DU KAN HILS HAN OG SI... HAN HAR BARE TI.....jeg måtte skynde meg ut av postkonmtoret for latteren stod i halsen på meg og da hadde hun skjønt at jeg visste.....ha...ha

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 23 mars 2008 23:54

@perfekt
god historie:-)

@leo jeg for min del blir ikke støtt av slike mld eller andre upassende mld,de får antakelig napp av og til, derfor er det verdt det for dem det gjelder:-)

(mann 61 år fra Akershus) ma. 24 mars 2008 00:05 Privat melding

@sunway77

pleier å lagre sånne stories, selvopplevde, det er klart det har jo blitt noen over en del år og de blir jo lett litt personlig da.... :)

Skjult ID med pseudonym Solan_g ma. 24 mars 2008 00:09

Tror ikke de som sender sånne meldinger får napp på det jeg. Det handler vel gjerne om litt mangel på sosial IQ.

Dessuten så er det vel det samme som gjelder i sengehalmen som i alle andre "håndtverk".
Redskapen i seg selv er bare et verktøy. Det er kunnskapen til håndtverkeren som gir de gode resultatene.

Skjult ID ma. 24 mars 2008 00:10

Bare å rappotere til support. De sletter slike omgående.

Skjult ID med pseudonym kosihus ma. 24 mars 2008 00:14

Jeg fikk en henvendelse fra en kar for ikke lenge siden; "Hey sexy ! Liker du "store" gutter (24cm) ? Klem"
Mitt svar: "Selv er jeg 173 og liker at gutta er i alle fall et par cm høyere enn meg." Hørte ikke mer fra han, gitt! :)

Skjult ID med pseudonym manue ma. 24 mars 2008 00:14

Hmm...Etter hvilke kriterier slettes profiler? Er det virkelig nok at en person synes tilnærmingen er ufin??
I så fall en streng sensur må jeg si..

Skjult ID med pseudonym Leo ma. 24 mars 2008 00:16

@perfekt; artig historie - godt å kunne le litt av slikt også!

Det er vel ikke til å komme utenom upassende henvendelser når man legger ut info om seg selv på et slikt sted, enkelte har dårlige sosiale antenner punktum. Men, synes uansett at det er på sin plass at slike individer får tilbakemelding om at dette ikke er akseptabel oppførsel.

Forresten, om jeg var interessert i noe hardt på 19 cmm (eller skal vi si 10 cm) er det enklere måter å finne dette på enn via Sukker!

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 24 mars 2008 00:16 Privat melding

Wahahahahohoho!!!!!!! Go kosihus!!!!!! Det e så vi "knäcker" dom vettu`!

(mann 37 år fra Østfold) ma. 24 mars 2008 00:21 Privat melding

Nå er det vel mer enn en person som kan være enig i at akkurat DEN tilnærmingen grenser til ufin, da... Ikke skjønner jeg hva de håper å oppnå heller. Hvis dama er av typen som blir imponert av sånt trenger du ikke akkurat være rakettforsker for å få henne til sengs, uten å måtte ty til sånne banaliteter.

Dersom hun derimot IKKE er av typen som blir imponert av sånt (noe jeg antar vil gjelde over 90% av jentene her inne) så har vedkommende nettopp blåst ALLE sjanser han hadde med henne. Det er det oss pokerspillere vil kalle et dårlig risk/reward scenario.... ;)

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ma. 24 mars 2008 00:22

@Leo: få høre nå... hvor er dette stedet hvor det er så enkelt å finne slikt? (spørsmålet er 50% sarkasme og 50% seriøst).
Min erfaring er at det faktisk er enklere å finne sexpartnere på sukker, enn på byen.. når det er målet :)

Skjult ID ma. 24 mars 2008 00:23

Kopier meldingen og brukernavnet til vedkommende som har skrevet det. Om det er grunnlag for tvil blir vedkommende kontaktet med forespørsel / oppfordring om å forklare seg. Svaret avgjør hva som skjer videre.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 24 mars 2008 00:29

ja synes det er litt strengt om det er en slik mld som skal til for å bli slettet:-)
blir faktisk mer brydd om en på 55 år sender meg en mld og vil bli kjent:-)

Skjult ID ma. 24 mars 2008 00:34

Litt avhengig av hvor ivrige de er har jeg noen bestefar svar på lager. Du som bruker nikc + 77 kan vel opplyse at det er fødselsåret og ikke nåværende alder, og ønske lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 24 mars 2008 00:36

he he he he

Skjult ID med pseudonym like gal ma. 24 mars 2008 01:10

Tja .... det er bra at det finnes sånne typer ellers hadde noen ordentlig damer kjedet seg .....gud å mye moro har klart å frembringe idag ......

Skjult ID med pseudonym nitrelo ma. 24 mars 2008 02:08

Mulig det finnes enkelte som er så klønete i sine fremstøt, men tror en og annen av disse henvendelsene er practical jokes på kolleger/kamerater som har glemt å logge seg av sukker...

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 24 mars 2008 09:11

Kunne ikke du lagt ut profilnavn så vi andre kan få sjansen til å slå til på dette fantastiske tilbudet!? Han må jo ikke være kjip og bare la en og annen få lov til å vurdere om dette er noe man bør kaste seg over? Kjenner jeg blir nesten sjalu og misunnelig og skikkelig sur over at han aldri har lagt igjen lignende tilbud hos meg!!

MEN jeg fikk derimot en henvendelse fra en kar som påpekte at han hadde IKKE tid til noe forhold, han var imidlertidig veldig god i senga, han la igjen telefonnummer...og obs, jeg måtte ikke sende melding for han kunne ikke svare før 18.mars for da fikk han penger på kortet sitt! Det var bedre at jeg ringte! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, noen som vil vedde på om jeg ringte?

Ikke mye beskjeden den gutten nei!

(mann 61 år fra Akershus) ma. 24 mars 2008 09:48 Privat melding

@sunway77

Om 77 er ditt fødselår så har jeg ei datter på din alder, så jeg var faktisk ennå tenåring da jeg ble pappa, men jeg ville fått store problemer om jeg skulle lagt meg etter ei dame på samme alder som datteren min.....men når det gjelder det ovennevte du skrev...og vil du være litt spydig så sier du at du ikke er ...nekrofil....og at de må da gå en helt annen plass enn sukker for å leite.....ufff....nei den var stygg....men jeg tenker at om du gjentatte ganger får mel. fra folk på min alder og eldre så blir de såpass fornærmet at de ikke tar kontakt igjen (om de da er oppegående mentalt)

PS!! er du forresten ledig i kveld....jeg hadde tenkt, at vi....... ( kunne ikke dy meg... sorry, sorry he..he.... :) :)

Skjult ID med pseudonym Minime to. 27 mars 2008 14:01

Denne lå i mailboksen min en ettermiddag.

"Ensom, beskjeden, ærlig, og litt barnseligg alt etter humør og plass.
178 cm og 78 kg.. har en kompis på 21cm som kjeder seg.
Kunne du tenke deg og fått litt kos og stell?
Du virka som ei voksen og fin jente som klarer deg selv..
Kompisen min er skallet og mangler stell.."

Jeg blir ikke sjokkert, jeg vet at denne typen mail antagelig er sendt ut til 50 jenter på en gang for å se om det er noe napp å få. Det jeg imidlertid blir, er fryktelig nysgjerrig på hva i min profil som tilsier at dette skulle være fristende for meg. Jeg skrev tilbake til han og spurte. Fikk selvsagt ikke noe svar.

Gutter... God størrelse er bra. De som sier at størrelse ikke betyr noe, har mest sannsynlig aldri opplevd å havne til sengs med noen som har lite utstyr. Det er ikke gøy. Det hjelper ikke "å kunne bruke den" hvis man så vidt kan merke den. Og nei, det er ikke fordi det er for god plass. Anyway - å reklamere for utstyret sitt i en mail på denne måten, vil mest sannsynlig ikke bli noen suksess... Jeg synes synd på ham, det var følelsen han oppnådde hos meg. Man har lite å tilby intellektuelt sett, dersom man må opplyse om en 21 cm lang kompis som kjeder seg i mail 1. Tips til neste gang: sleng på omkrets også. Mohahahahahaaa :-)

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 27 mars 2008 18:40

det virker på meg som dere alle går utfra det er en mann som sendte meldingen referert av trådstarter.
tvilsomt det!!!
en hard en på 19 cubicmillimeter...kan kun være snakk om en clitoris det vel... ;-))