Alle innlegg Sukkerforum

Hobbiten!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym RH on. 9 nov. 2011 01:47

Jeg husker den gangen jeg var 10 år, og pappa tok meg med for å se den aller første Ringenes Herre filmen. Inntrykket jeg satt igjen med, var overvelmende og jeg forelsket meg SÅ mye at jeg så den hver dag i to uker etter den kom ut på DVD. Etter de hadde sluppet traileren til film nr 2, gledet jeg meg i mange måneder før jeg endelig kunne se den på kino. Og da jeg så traileren til film nr 3, gledet jeg meg så mye at det var smertefullt å vente.

Nå er det snart 8 år siden jeg så den siste filmen på kino for første gang (tida FLYR) og nå er de er ferdig med opptakene av Hobbiten. Den skal altså bli delt opp i to deler, fremdeles usikker på når den første delen kommer (?)

Er det noen som deler samme syn på filmene som jeg gjør? Jeg har praktisk talt vokst opp med Ringenes Herre, ved siden av Star Wars og mumitrollet, og det er til den dag i dag fremdeles mine yndlingsfilmer.

Da jeg så denne "traileren" av Hobbiten (det er bare behind the scenes), ble jeg mint på hvor mye jeg faktisk elsker disse filmene og hvor mye jeg setter pris på de dyktige skuespillerne, de som står bak produseringen og selve produsenten - Peter Jackson. Også han som faktisk skrev bøkene, John Ronald Reuel Tolkien (letter beskrevet J.R.R.Tolkien).

http://www.filmweb.no/trailere/?galindex=0&articleId=433748&galpage=1

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 nov. 2011 02:02 Privat melding

Hallo?!? Det kan da ikke være SÅ lenge siden LOTR-trilogien var ferdig? Shait, hva skjedde med årene i mellom?

Husker ihvertfall godt da de filmene kom, det var noen laaange måneder med venting før hver premiere og mange, lange kvelder med DVD'ene etter enda lenger venting på disse.

Leste LOTR-bøkene og resten av Tolkiens bøker mange ganger i den perioden, og jeg hadde vel en plakat eller sju hengende rundt om også. Og opptil flere pill røtne PS2-spill basert på filmene. Så man kan vel si de filmene prega meg ganske mye da det sto på "som verst".

Jeg synes det er synd at de ikke somlet seg til å filmatisere Hobbiten mens hypen fortsatt var der, for jeg har nok ikke lenger den samme nesegruse beundringen for Tolkiens og Jacksons univers som jeg hadde den gangen.
Men jeg gleder meg nå litt til å se filmen allikevel. Hobbiten er en mye tightere og lugnere historie enn LOTR, så det blir spennende å se hva de har fått ut av den.
Man kan jo også håpe at filmatiseringen åpner fleres øyne for Tolkien og bøkene hans, som absolutt er verdt å lese både én og flere ganger.

Skjult ID med pseudonym RH on. 9 nov. 2011 02:12

Søtstoff @ det er faktisk SÅ lenge siden, ja. Måtte til og med søke på google fordi jeg ble usikker, og tenkte; "herregud, det kan vel ikke være så lenge siden, vel!" Men det var det. Akk, ja, det er nå mye glede i meg nå som jeg tenker på Hobbiten og gjensynet av de gode, gamle skuespillerne. Også han som spiller Bilbo som ung, virker nå som han har så og si adaptert væremåten til den orginale Bilboen (i RH 1,2 og 3).

Jeg har fremdeles stor interesse for filmene, og i ny og ne ser jeg de etter hverandre med skikkelig surround og bilde. Dét er priceless! Det jeg muligens ikke setter så stor pris på ved Hobbiten, er at den filmes i 3D. Jeg liker ikke 3D av en eller annen merkelig grunn...

I og med at de har delt den opp i to deler, må de jo ha brukt boka for hva den er verdt. Og ja, jeg kan si jeg har høye forventninger til den siste filmen, men Peter Jackson skuffer ALDRI! :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 9 nov. 2011 02:28

Bare gled dere til de klarer å filmatisere deler av Silmarillion. DET blir sinnsykt ;) Ellers finnes det en god del ikke så kjente bøker om samme emnet. Silmarillion er jo et must for Tolkienfans.

Skjult ID med pseudonym RH on. 9 nov. 2011 02:38

BruceW @ har igrunn ikke satt meg så veldig inn i Silmarillion. Hvis du (vennligst) kan forklare meg i grove trekk hva boka handler om og hvor den tar utgangspunkt? :)

Vurderer å stikke ned på biblioteket for å sjekke ut Tolkien, særdeles etter det Søtstoff og du, BruceW, sier.

Skjult ID med pseudonym Søtstoff on. 9 nov. 2011 03:32

Simarillion tror jeg neppe det kommer til å bli film av. I så fall blir det enten tretti av dem eller én skikkelig grunn og ufullstendig en. Leste Simarillion et par ganger da LOTR-hysteriet var som størst, men fikk aldri tingene til å henge helt i hop.

Jeg leste mye av de ufullendte greiene til Tolkien også, samt de bøkene sønnen hans skrev ferdig etter seniors død. Konklusjonen min ble vel at Tolkien er som forfattere flest, dvs. at nivået ikke er likt i alt han har skrevet.
Mye av det er ubeskrivelig bra, noe av det er skikkelig midt på treet, og en del av det er beint fram dårlig og platte greier.

I mine øyne er Simarillion ikke noe man blir Tolkien-fan av å lese, men noe man leser, og evt. får sansen for, fordi man er Tolkien-fan. Det samme gjelder det meste av materialet utenom LOTR og Hobbiten, om man ikke allerede er skikkelig inne i fantasy-sjangeren, selvsagt.

Skjult ID med pseudonym QB on. 9 nov. 2011 04:01

Jeg elsker LOTR, serlig to tårn. så den på kino husker jeg. Digger dem rett og slett. @RH deler din entusiasme mot mummietrollet. Var så glad i den serien da jeg var liten og var helt i himmelen da jeg fikk en mummietrollbamse :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 nov. 2011 09:16 Privat melding

Jeg elsker Hobitten og LOTR, men synes det var trist når jeg så de på kino og utskuddene av noen hyperklumsete nerder rundt meg hele tiden bråkte, fomlet med alvedraktene sine og lagde alle mulige lyder og fekter med sverd hele tiden samtidig som de dyttet og sloss med hverandre på vei inn i kinoen.

Jeg mener Hobbiten burde vises på en kino for de vanlige uten nerdefakter og klesdrakter og en for de med klesdrakter og alt det de ønsker, så slipper en å få plastikk sverd i øret...nerder ødelegger absolutt alt...finnes det et diskusjonsforum som ikke er ødelagt av mannlige anonyme nerder som lenger dritt og lager kvalm.

(mann 44 år fra Akershus) on. 9 nov. 2011 09:23 Privat melding

Jeg gleder meg masse til filmatiseringen av Hobbiten. LOTR var for meg tung og kjedelig i forhold til den lekende Hobbiten. Om de har klart å holde på magien de skapte i første LOTR-filmen og holdt seg unna cheasy effekter ala siste scenen i siste filmen tror jeg den kan bli en vinner :)

Hobbiten, Ulvehunden og Når villdyret våkner er mine helt klare favorittbøker :)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 9 nov. 2011 09:51

Gleder med veldig jeg også. Vokste bokstavelig talt opp med Hobbiten og Ringenes Herre, faren min pleide å fortelle historiene på senga da vi var veldig små (litt fritt gjenfortalt tipper jeg i dag, for han hadde vel ikke lest bøkene på ti år siden han var student), og fra jeg var 12 - 13 begynte jeg å lese dem selv. Filmatiseringen av LOTR var noen definitive høydepunkt innen filmsjangeren for meg, til tross for at jeg som "alle" andre som hadde lest bøkene først selvsagt hadde ett og annet å utsette på dem da de jo ikke fulgte bøkene slavisk. Silmarillion kan jeg derimot ikke tenke meg vil bli filmatisert, i alle fall ikke i sin helhet, for den historien består vel egentlig av en rekke underhistorier som riktignok henger sammen, men som strekker seg over tusenvis (?) av år.

@ JimJimJ

Du får bare la være å gå på premieren da vet du, for det er vel der alle nerdene sitter i alveklærne sine? Jeg kan i alle fall ikke huske at jeg så noen slike på de forestillingene jeg gikk på, selv om dette nå jo er noen år siden.

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 nov. 2011 11:44 Privat melding

@Oslomann - Jeg gikk på en forestilling som gikk noen uker etter premieren, det tok lang tid før nerdene ga andre en sjangse, jesus jeg hater nerder.

Skjult ID med pseudonym Tiwas on. 9 nov. 2011 12:38

@JimJimJ: Hater du musikknerder og fotballnerder, eller er det bare fantasy-nerder?

(mann 41 år fra Akershus) on. 9 nov. 2011 12:52 Privat melding

Jeg har lest bøkene så mange ganer at det er klart man gleder seg til noe slikt. Dog så var mitt første filmmøte med Ringenes Herre noe ambivalent. På rock cinema sendte de den gamle tegne/spille filmen av ringene herre, og herregud for en smørje den filmen er. Så jeg holdt meg til bøkene helt til de siste spillefilmene kom :)

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 9 nov. 2011 13:01

Gleder meg veldig til å se Hobbiten! Var storfan av LOTR-filmene, synes P. Jackson fikk det bra til og levde meg helt inn i den verdenen. Riktignok ikke helt der nå, men ser fram til et gjensyn med Bilbo Baggins & co. :-)
"Hobbit" ble jo et begrep etter de filmene ... f.eks. ble jo Kurt Nilsen omtalt som en av en godt kjent Idol-dommer ...

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 9 nov. 2011 13:10

Her er det masse om Silmarillion. Nok stoff til 15 filmer. Minst!

http://www.tolkien-online.com/silmarillion.html

Her står det om hvordan alt oppstod: Orker, balroger, alver, jorda, stjernene, sola, månen, guder og mennesker. Den gangen alver var alver og menn var menn ;) Og den århundre lange kampen om edelstenene som boken har navnet fra: Silmarillene.

Skjult ID med pseudonym Loken on. 9 nov. 2011 13:12

Gleder meg ja, blir godt å se at filmen(e) endelig kommer, de var jo først annonsert for 2005 :b

@ Jimmy boy
Hey, ikke hat sånn på nerdene... Ikke alle av oss sitter i kø i flere dager med gummiører og isoporsverd, for så å stikke tilfeldig forbipasserende med dem ;)

Skjult ID med pseudonym RH on. 9 nov. 2011 15:03

Så gøy å se at det er så mange som har gode erfaringer med både bøkene og filmene. Selv har jeg aldri lest noen av bøkene til Tolkien, men jeg ble sannelig inspiriert nå! Hobbiten er før triologien oppstod, ut i fra det jeg har forstått, siden Bilbo er ung og det handler så og si om hans eventyr og hva han møtte på.

QB @ mummitrollet har jeg vokst opp med, helt siden jeg var liten har jeg sett på det. Elsket alt ved mummitrollet, så det er alltids gøy å dele entusiasme ovenfor noe man var - og fremdeles er - glad i.

En annen ting jeg gleder meg til å se, er hvor mange mennesker som kommer til å møte opp og sove utenfor de forskjellige kinoene. Ikke bare i Norge, men også i USA.

Men det er en ting jeg syns er litt artig. Nesten alle som har svart på denne tråden, er av det motsatte kjønn. Er det sånn at Ringenes Herre treffer flest menn enn kvinner? Og i så fall, hvorfor? Jeg er jente selv, men det er svært få av mine venninner som finner verken Star Wars eller LOTR interessant.

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 9 nov. 2011 15:17

@RH jeg er kvinne og jeg ELSKER Lotr bøkene samt filmene og star wars filmene!!! :p jeg elsker også Eragon bøkene da :D men den filmen syntes jeg var fryktelig dårlig.. jeg bare har en tendens til å bli skuffet når bøkene jeg leser blir filmatisert.. lotr var bra laget, men synes fremdeles at bøkene er mye bedre..

Skjult ID med pseudonym RH on. 9 nov. 2011 16:02

nortibia@ kjempe fint å høre det! Og jeg er til dels enig med deg; som regel er bøkene bedre enn filmene, men det har kanskje noe å gjøre med at man får egne bilder når man leser en bok.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 9 nov. 2011 16:13 Privat melding

@RH det er helt sant da.. så synes Lotr ble så bra som de kunne blitt som film.. og det er jo takket være regissøren Peter Jackson :) synes at flere skulle vært like trofaste til bøkene som han når de lager filmer av slike bøker..

Skjult ID med pseudonym RH on. 9 nov. 2011 16:51

nortibia@ HELT ENIG. Det er så mange regissører som bare kjører egen stil når de filmatiserer kjente bøker. Ta "Davinci koden" for eksempel. Boka er råbra, filmen når ikke opp til forventninger. Ringenes Herre-triologien ble bra filmer fordi Peter Jackson leste bøkene NÅR han regisserte filmen :-)

Skjult ID med pseudonym 123 on. 9 nov. 2011 17:00

Med tanke på hvor godt gjengitt Lotr-bøkene er gjengitt på lerretet, skal det bli spennende å se resultatet for Hobbiten!

PJ - for et press :D

(mann 41 år fra Oslo) on. 9 nov. 2011 19:52 Privat melding

Gleder meg veldig til Hobbiten ja, og som mange andre har sagt, tror det ville vært vanskelig å gjøre LOTRO filmene bedre enn de var, selv om det som alltid er enkelte ting man kanskje savnet, og andre ting man ikke likte helt.

Ellers er det jo topp å se at det finnes damer her inne som liker lotro-filmene og den sjangeren generellt :)

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 9 nov. 2011 21:05

Bare synd at enkelte ikke gidder lese bøkene når de liker filmene. Men slik er vel enkelte - underholdninga skal kun være kjapp, enkel og lett å konsumere :) Og dette kommer fra en som elsker og har endog studert film - men man skal huske at det er det skrevne ord som i 99 % av tilfellen er grunnen til en films suksess.

Genistreken ved filmene var jo også at PJ var såpass innsiktsfull at han hentet inn de to mest annerkjente LoTR kunstnerne, Alan Lee og John Howe.

(mann 42 år fra Telemark) on. 9 nov. 2011 21:13 Privat melding

Da burde du prøve online spellet...!

Skjult ID med pseudonym Strings on. 9 nov. 2011 21:16

Det finnes også en "halv tegnefilm" fra 70 tallet selv om denne aldri ble ferdigstilt! Tegnefilmen benyttet en teknikk der man filmer et opptak på vanlig måte hvorpå man tegnet oppå seinere! Noen av scenene var også bare tegnefilm. Den skulle også utgis i to deler men andre del blei aldri gitt ut og første del kom kun som et halvfabrikat:(

Skjult ID med pseudonym RH on. 9 nov. 2011 21:32

Men de laget jo en utvidelse av filmene, og da varer de vel i ca 4 timer fordi de tar med ting som ikke ble vist i de orginale filmene. Det går jo an å se disse for og få litt mer ut av boka?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 9 nov. 2011 21:42

Strings
PÅ nittitallet kjøpte jeg tre tegnefilmer. En med Hobbiten og to som dekket LOTR. Den ene av disse var som nevnt over her en pussig blanding av spillefilm og animasjon. Fin musikk faktisk ;) Kastet alt sammen da videospilleren tok kvelden for noen år siden.

(mann 34 år fra Buskerud) on. 9 nov. 2011 21:45 Privat melding

@JimJim

"...nerder ødelegger absolutt alt...finnes det et diskusjonsforum som ikke er ødelagt av mannlige anonyme nerder som lenger dritt og lager kvalm."

Jeg er nerd(ikke kle på seg alvedrakt nerd, riktignok. Men har ikke noe i mot de), og akkurat nå er du den eneste jeg ser som lager kvalm i dette diskusjonsforumet.

(mann 28 år fra Hordaland) on. 9 nov. 2011 22:50 Privat melding

Jeg gleder meg! har ventet lenge og er spent på om filmen klarer å skildre Hobbiten på en bra måte!

also: jeg er nerd, og har venner som ikke har peiling på hva jeg driver på med mye av tiden. MEN - har aldri lagt merke til at nerder lager kvalm, bråker eller skaper uhygge for andre. går man inn for å se på en gruppe med surt fjes og negativ innstilling så ser du hva du ønsker @jimjim. litt usaklig og lite gjennomtenkt den kommentaren. det er noe som heter å være oppspilt og glad for at noe skal skje som en har gledet seg til. det foregår i alle sammenhenger, men nerder stikker seg kanskje mer ut da de kler seg ut, eller interesserer seg for ting hovedmengden ikke setter seg så dypt inni.

og takk og pris for at Jackson fikk være producer for filmen forresten. han kjenner nok godt til sjangeren nå :D

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 10 nov. 2011 00:19

Ventet lenge på Hobbiten. Endelig!
Kan bare bli bra...I think. :o)
*Simarillion hadde jo vært LITT av et prosjekt, da. Maybe next time? Lov å håpe...:p*

(mann 42 år fra Telemark) to. 10 nov. 2011 00:24 Privat melding

RH: Og det er mer, på disse utgivlesene så er det mangfoldige timer med intervjuer, dokumentarer og mer........jeg har alle tre selv, de kan anbefales hvis du er interessert!

Skjult ID med pseudonym RH to. 10 nov. 2011 00:31

Strings@ jeg har alle tre, og har sett dem et par ganger. Jeg er nok ikke den som blir så "fan" av diverse ting, for eksempel Ringenes Herre. Jeg er rett og slett bare veldig knyttet til dem (hvis det går an å si) på et personlig plan, fordi de har til en viss grad betydd endel for meg under oppveksten min. Det å kunne drømme seg bort i disse filmene, som totalt utgjør nesten 9 timer, det er herlig.

Utover det, så blir jeg veldig nysgjerrig på bøkene til Tolkien. Jeg har aldri lest en, og som én nevnte her oppe, så er det kanskje litt for lett å bare bruke den enkle løsningen. Å lese har jeg aldri hatt noe problem med, fantasy-sjangeren er en av mine favoritt sjangere ogsp er det dette med hvor glad jeg har blitt i filmene. Ettersom fler sier at bøkene er bedre (dog filmene lever nokså godt opp), må jeg jo en tur på biblioteket. Eller på ARK for den saks skyld!

(mann 33 år fra Oslo) to. 10 nov. 2011 20:33 Privat melding

@Dragon - Ja jeg virkelig hater nerder, jeg hater hater hater hater hater hater hater hater hater hater hater hater HATER dem, fyfaen jeg hater dem.

Jeg husker når jeg spilte world of warcraft og ville prøve en norsk dominert server, 10minutter gikk det før breiviknerdene og resten sepultura mangaporno nerdene slang så mye dritt at det ble helt umulig å være der.
Eller gud vet hvor mange anonymemeldinger jeg har fått her på sukker av nerder som går til personangrep, hadde det ikke vært for nerder kunne en ha diskutert hva en ville uten at anonyme nerdemenn skulle gå til angrep på din person.
Og når nerdene endelig fikk the game ble det jo umulig å gå ut i Oslo på de hyggelige stedene, nerder med spika hår og neggs/amogging overalt..ah gad damn de kan virkelig ødelegge alt.

På alle hyggelige ting jeg har gjort på internett fra forum til dataspill, så har nerder ødelagt...virus/juksing som gjorde det umulig å ha det gøy med counterstrike, ekstrem drittkasting som gjorde det umulig å like et gøyalt fantasyspill osv osv..

(mann 40 år fra Østfold) to. 10 nov. 2011 20:37 Privat melding

@JimJimJ
Tror du bør slå opp hva definisjonen på en nerd er, fordi den definisjonen du tror det er er en smule feil kan man jo si.

(mann 34 år fra Buskerud) to. 10 nov. 2011 20:40 Privat melding

Av personlig erfaring, etter at jeg spilte WoW i 4 år tidligere, så kan jeg si at de fleste som oppførte seg bra var nerdene, mens de såkalte "casuals" som egentlig ikke er nerder, men likevel spiller WoW, var de som hadde null peiling på hvordan man oppfører seg i en digital verden.

Det å skylde på alle under kategorien "nerd" for det noen få idioter gjør er helt håpløst.
Men nå oppfører du deg som en fjortis, så begynner å lure på om du skriver det du skriver på spøk, eller om du faktisk mener det(noe som ville vært ganske tragisk)

(mann 40 år fra Østfold) to. 10 nov. 2011 20:41 Privat melding

Jeg går for at han prøver å leke troll. alle de klassiske troll tingene er tilstede i det han skriver. :)

Skjult ID med pseudonym -Dragon- to. 10 nov. 2011 20:42

og som Squeekie sier. Nerd dekker ganske mye. En overdrent frimerkeinteressert frimerkesamler er også en nerd.

(mann 49 år fra Østfold) to. 10 nov. 2011 20:45 Privat melding

Er ikke nerder de som finner opp noe genialt i garasjen og blir verdensherskere noen år senere da?

(mann 33 år fra Oslo) to. 10 nov. 2011 21:12 Privat melding

Nei jeg hater dem, de utnytter det anonyme til å skape ubehag på alle mulige forum og det er en kjip tanke å tenke at det sikkert snart skjer noe ekkelt igjen siden breiviknerder finnes det ikke akkurat få av.

Det hadde vært kult om en kunne bruke online spill/forum/diskusjonsarenaer osv til å hygge seg/si hva en ville om et tema og bli møtt med argumenter, istedenfor bombarderer nerdene deg med "lol nooob 2k ass taper lol" eller som her på sukker hvor de oppretter liksomprofiler og bomber innboksen din..ah man.

Hva skjedde med glanerdene jeg spilte D&D med i militæret som bare ville lage god stemning og ha flere med seg? Hadde jeg vært omringer av sånne når hobbiten kommer på kino hadde det vært en fryd, istedenfor er det masse seppultura !lool noob2kk2k2k gutter med alveører som skal overgå hverandre sånn at jeg ikke får hørt en ord av hva som blir sagt på filmen.

Skjult ID med pseudonym RH to. 10 nov. 2011 21:47

JimJim@ Du minner meg om en kar som hang på forumet før som gikk under pseudonymet observat1.

Du snakker om gladstemning og gladnerder, men allikevel oppfører du deg som de du absolutt hater så mye. Jeez, få orden i oppfatningene dine og innsikten din.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 10 nov. 2011 21:54

*host*
Er nå en god tid å slenge ut at jeg lå i kø for premierebilletter til de to første LOTR filmene tro?
;p

@ts
Hobbitten kan bli en riktig så hyggelig film :)

Men er det virkelig 10 år siden LOTR?
Jeez

Skjult ID med pseudonym RH to. 10 nov. 2011 21:59

arneand@ hahah, ingenting feil med det! Hvor lenge lå du i kø? Og var det ikke kaldt, da premierene stort sett var rundt juletider??

Ja, det er VIRKELIG 10 år siden. Merkelig! Gleder meg til Hobbiten :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 11 nov. 2011 01:06

arneand:
Imponert!
Kanskje du vet svaret? Hvem var opprinnelig tiltenkt rollen som Aragorn? Vet bare at det var en annen, så fikk Viggo Mortensen den rollen. Glad for det, digger han :-)

Kanskje vi kan se Hobbiten sammen ... som en date? (spør litt forlegen:-)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 11:57 Privat melding

@RH - Det er det jeg mener, en nerd som deg bak et pseudonym som istedenfor å bruke vanlig høffelighet og sier jeg er uenig med deg fordi - så angriper du meg som person. Helvete jeg hater deg og dine mednerder.

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 11 nov. 2011 12:36

Stuart Townsend (relativt ukjent?), da 26 år, skulle egentlig spille Aragon Enigma :) Men en uke (eller noe) ut i innspillingen syntes Peter Jackson at han virket for ung. Derfor ble han erstattet av 42 år gamle Viggo Mortensen.

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 11 nov. 2011 13:49

123:
Takk for opplysningen! :-)
Googlet han, ikke så kjent ennå, men har sett han i noen filmer.

Over et år til Hobbiten kommer på lerretet. En del nye navn på rollelisten; Evangeline Lilly, Stephen Fry ... og Mikael Persbrandt skal spille troll.
Men akk, så lenge å vente ... *sukk*

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 11 nov. 2011 15:25

Tenk så mye fint man kan fylle tiden med fram til det!

Ikke noe savn :)

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 11 nov. 2011 15:41

123:
Har mer enn nok å finne på ... den som venter på no` godt osv. ...
Det blir noen dater framover ... mye å se fram til :-)

Og takk! :-)

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 11 nov. 2011 18:55

Høres bra ut Enigma ;)

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 13 nov. 2011 19:10 Privat melding

Jeg liker også de filmene godt, samt har lest hele serien:-) Star Wars har jeg også sett hele serien (ikke for å skryte, men jeg har også vært på stedet hvor de spilte inn Star Wars - utrolig artig).