Alle innlegg Sukkerforum

Date, Eller Brev venn?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) to. 10 nov. 2011 21:06 Privat melding

Hei alle sammen..

Jeg bare lurer virkelig på en ting......

"Alle" her inne er, eller bør være single. Med andre ord, så er man interessert i å møte nye mennesker.
Jeg, jeg møter de fleste nye mennesker ute og der får man kjapt et førsteinntrykk og man vet fort om man liker det man ser, foreløpig ihvertfall.

Mye blir annerledes, når man sitter å skriver på en data... MYE. Men så lurer jeg da på, hvor lenge skal man sitte å skrive fram og tilbake fram og tilbake... ?

- Er det ikke MYE bedre OG morsommere å møtes isteden? Altså spontanitet, liker du det du har sett foreløpig, kjør på! ta en kaffe si hei, så ser man raskt at man er på god vei, eller allerede er drittlei....

Hva mener dere? Jeg synes det fort blir kjedelig å skrive fram og tilbake, når man bare kunne ha møttes og pratet og blitt kjent.. ?

Håper jeg ikke skrive for usammenhengende.. tired today =)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 10 nov. 2011 21:14 Privat melding

Hei TS. er enig i hva du sier.. foretrekker også å treffes relativt raskt, det kommer jo litt an på avstander da :)
hvis det er relativt kort avstand (max 2 timer med bil) så foretrekker jeg å treffes raskt istedetfor å skrive og skrive og skrive... men hvis jeg treffer noen interessante som bor i en annen del av landet, så blir det jo å skrive frem til en viss dato hvor en kanskje planlegger å møtes.. kanskje på halvveien, eller at en av partene har mulighet å reise for helga. Har merket at mange er kanskje litt usikker og derfor drar ut dette med å møtes, men jeg er ikke ute etter brevvenner, så hvis de ikke er interessert i å treffes, så synes jeg de bare kan skrive videre med andre istedet :)

Skjult ID med pseudonym kar to. 10 nov. 2011 21:16

Jeg trenger på en måte litt tid på å "varme opp" til folk jeg ikke kjenner, så for meg fungerer det best å få en grad av fortrolighet på forhånd før det halvblinde første møtet. Hopper jeg rett uti det ender jeg ofte opp med å bli nervøs og reservert, og da blir det vrient å finne den gode tonen som kanskje hadde vært der hvis jeg var mer avslappet og trygg på situasjonen.

Men det er meg og min personlighet. Alle er forskjellige, så du bør gjøre det som passer best for deg.

Skjult ID med pseudonym rånny to. 10 nov. 2011 21:21

Ja, dett er veldi viktaig at mttes. Du vett ikeo m du likker den andre uten at dere møtes, så hvorfor ikke ?? Jag har snaket med mange her på chat å brev, veldi forskjell på data og i vrkeilhetn. Personligheiten jem ikkje ritig frem her, syns nå je.

(mann 31 år fra Oslo) to. 10 nov. 2011 21:25 Privat melding

Er flere jeg ikke har møtt, men som jeg snakker med på telefon osv. For å si det sånn, interessen for dem er betraktelig lavere nå enn de første dagene,men ikke fordi dem nødvendigvis er kjedelige, men settingen er tragisk. Man blir fort litt likegyldig i tillegg. Gå inn for å møtes relativt raskt om det er interesse.

Skjult ID med pseudonym rånny to. 10 nov. 2011 21:29

Jeg bli altid skit nervæs før jeg skal møtte dama.

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 10 nov. 2011 22:09 Privat melding

Vil treffes fort, men som for mange andre foreldre, er det ikke bare et spørsmål om lyst, men også om barnefri. Det kan fort gå litt tid før jeg har mulighet til å stikke ut en tur alene. Jeg kjenner etter å ha vært på sukker i lang tid at jeg blir fort lei skrivingen. Jeg syns det er helt ok å si "treffes om ei uke", og så ikke ha så mye kontakt den uka, annet enn en melding her og der. Det betyr ikke at jeg er uinteressert.

(mann 35 år fra Oslo) to. 10 nov. 2011 22:59 Privat melding

Greit med _noen_ meldinger for å sikre at jenta har noenlunde samme humor, men ellers - YES - gjerne rett på møter'n :)

(mann 32 år fra Oslo) to. 10 nov. 2011 23:00 Privat melding

Men ting blir jo aldri vanskeligere enn man gjør det selv?

(mann 38 år fra Rogaland) to. 10 nov. 2011 23:05 Privat melding

Ja hadde bare noen ville møttes så hadde det jo vært enkelt greit !

Men så lett er det da altså ikke...

Skjult ID med pseudonym neptun to. 10 nov. 2011 23:06

Men vil man først finne ut av ei dames (eller en manns, for dem som foretrekker det) humor også når man treffer noen i andre sammenhenger, da?

(mann 35 år fra Oslo) to. 10 nov. 2011 23:22 Privat melding

Santnok det Neptun, men man kan iallefall sile ut de man _vet_ ikke funker da :)

(mann 32 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 00:17 Privat melding

@ nortibia og lillah

Det liker vi =) hvorfor kaste bort "masse" tid på fram og tilbake meldinger når man kan hoppe ut i det ;)

@ rest

Jeg må si meg enig i mye... til du som blir nervøs etc, tenk deg om:

DU er deg selv, du har allerede fått møtt en kvinne og resten går av seg selv... jeg kan banne på at du blir mindre usikker av å gå i butikken å handle hvor det sitter en ukjent jente i kassa: Du tenker ikke over det, smiler sikkert og sier "Hei" og "hade" når du har pakket posene å går.

- så enkelt er det med "blind" date.. du vil, og den andre personen vil, start med et hei, smil , slapp av. IKKE tenk for mye, så går det heeeelt fint =)

Jaja, se på eksempelet på de jentene som alltid søker en kar med selvironi og humor.... Forventer de da at vi skal sitte å være morsom for å prøve å få oppmerksomhet eller hva?

Jeg vet ikke med dere, men jeg er meg selv... og for å vite om jeg er morsom, da bør du møte meg ;)

(mann 32 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 00:19 Privat melding

@multivit: tror ikke jeg har snakket mye på telefon uten å ha møtt noen før... innenfor disse veggene ihvertfall :P MEN, jeg er SÅÅÅÅÅ enig... er så utrolig mange som gjør ting til tørre og kleine greier....
Så er ALL Spenning borte, og "forholdet" er dødt før det har fått sjanse til å starte :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 nov. 2011 00:25 Privat melding

@ TS jeg søker en kar med selvironi og med like dårlig humor som meg ^^ men det betyr ikke at jeg forventer at han skal opptre for meg som en annen standup.. det må jo være en flyt i samtalen.. årsaken til at jeg skrev må ha selvironi, er at jeg kan ikke ha en fyr som ikke tåler en liten spøk og er hårsår, ikke at han skal underholde meg :)
til de som er nervøse og utsetter date.. det blir bare verre og verre jo lenger det utsettes.. for forventninger bygges opp over tid, og en har større fallhøyde hvis en skal på første date med ei en har skrevet med i 4 mnd enn ei en har skrevet med i en uke..

(mann 32 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 00:30 Privat melding

@nortibia

Takk.

Det var det jeg ville høre =) De fleste av oss har nok av selvironi ;)
men greit, du har forstått det, men hvor vanskelig kan det være for resten å skjønne det at hvilkensomhelst kar, eller jente, gir et ti ganger bedre inntrykk i VIRKELIGHETEN? er for mange som gjemmer seg bak tastaturet, og klager over at de er single :)

nyt det =) vi er alle her av samma grunn... dont hate, apreciate =)

(mann 32 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 00:32 Privat melding

@ aires

Enig! Jeg mener jo ikke at man skal starte med "hei, du, jeg , date i morgen" ? Men som du sier, er man på noenlunde bølgelengde, hvorfor ikke "hoppe" ut i det?

Skjult ID med pseudonym jada fr. 11 nov. 2011 00:36

jeg er veldig fersk her og vet ikke hva som er vanlig. så langt er det ei jente som jeg har breveksla en del med (5-6 brev). jeg kjenner at jeg har lyst til å ta det et steg videre. men jeg tror det kan være greit å prates litt på telefon før vi møtes face to face. så hadde hu bodd veldig nærme hadde jeg foreslått at vi treffes asp, men når hu bor over 1 time unna er det nok greit å snakke litt sammen først. målet er ikke flest mulig dates, men vet med meg sjøl at det ikke nytter å sitte for lenge på gjerdet!

(mann 32 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 00:47 Privat melding

ta en telefonsamtale, liker du det, kan du invitere på date over telefon =) og hvis "over en time unna" betyr litt over en time med bil, så er ikke det langt :) spesielt ikke hvis man møtes på halvveien!

Målet er vel å finne en fast make.. det er vel målet med livet? barn, og barnebarn :)

Skjult ID med pseudonym nortibia fr. 11 nov. 2011 00:50

en time var jo kort da.. så det er jo fort gjort å møtes.. men jeg er sånn jente som IKKE liker å snakke i tlf :O ja vi finnes vi også ^^ så det hadde ikke vært ideelt for min del, kan godt ta en kort samtale, men ikke tlf date :/