Alle innlegg Sukkerforum

Storberget går av

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym eugene fr. 11 nov. 2011 11:52

Storberget går av.

Diskuter, debatter, kveruler.

Siden dette er totalt irrelevant for formålet vårt her inne, og tiden uten kjæreste og date må fylles på et eller annet vis...

Forresten, hvem er Storberget?

Skjult ID med pseudonym kar fr. 11 nov. 2011 12:50

Ikke noe savn fra min side. Eneste negative er at nå blir Espen Barth Eide forsvarsminister.

Skjult ID med pseudonym VissVass fr. 11 nov. 2011 13:09

Han har gjort sitt og kjørt etaten på sparebluss for lenge. Går fint å spare inn på ting så lenge det ikke skjer noe, men nå har han jo vist oss at sparer man for mye så kan alle som vil voldta og drepe uten store konsekvenser. Helt ærlig så synes jeg Jens Stoltenberg burde ta sin hatt og gå. Han er den øverste ansvarlig for beredskap, forebyggende og vedlikehold av vårt land og sikkerhet. Har vel aldri vært med kriminalitet og uløste saker som jeg kan minnes...

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 11 nov. 2011 15:14

Nei Storberget, jeg kan ikke gjøre annet enn å takke deg for at du trakk deg som justisminister og hvem som overtar er ikke så farlig for alt er bedre enn at vi har en sjef for politi og påtalemyndigheter som ikke kan ta selvkritikk, ikke jobber for rettferdighet, ikke forsvarer jentene mot overfall og voldtekter, ikke sender de som er ulovelig i landet tilbake til hjemlandet sitt, ikke styrker politiet nok og som på toppen av dette lyver til velgerne.

Takk for deg Storberget.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus fr. 11 nov. 2011 15:16

Det mest positive i dette for min del er at Faremo forsvinner fra stillingen som forsvarsminister. De norske styrkene i skarpe oppdrag fortjener noen som ser deres beste istedet for å være mer opptatt av politisk korrekthet og hestehandler med andre land.

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 11 nov. 2011 15:21

To gode utnevnelser i dag synes jeg :)

Forøvrig gleder jeg meg til jeg ser Berget Berget!
For da er skisesongen i gang og jeg er på vei til Trysil :D

(mann 33 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 15:28 Privat melding

Jeg gleder meg over at endel mektige politiker- familier som har arvet plass til sine barn på utøya opp igjennom ser ut til å miste likt makt.

Det blir et mye mer demokratisk land med mennesker som blir valgt på kunnskap og evner istedenfor hva deres mor eller far het.
Gerhardsen, bondevik, storberget, stoltenberg, hagen, brundtland, landstein + mange mange fler kommer fra politikerfamilier som har hatt makt siden 17-1800tallet og jeg synes ikke det er riktig.

Makten burde fordeles blant de menneskene som har den nødvendige erfaring og kunnskap til å ta de rette avgjørelsene, ikke familier som vil ha sin representant til FN.

Når disse maktfamiliene er borde gleder jeg meg til fagfolk kan rydde opp i sykehus,veier,distrikter og groruddaler med forslag basert på kunnskap som blir avgjort via folkeavstemning.

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 11 nov. 2011 15:39

Stor i kjeften og lite fornuftig gjort er det jeg husker av Faremo, men vi får vel bare se hva hun klarer å få utrettet :P

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 11 nov. 2011 15:46 Privat melding

@JimJimJ

Stort sett enig med deg har jeg funnet ut, så da sier jeg God Helg til alle sammen:))

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 11 nov. 2011 18:08

@JimJimJ
Storberget er jo en av dem som IKKE kommer fra politikerfamilie og som IKKE har gått gradene gjennom ungdomsparti. Uten at det gjør ham mer sympatisk av den grunn.

Men kunne han ikke tatt med seg stassekretær Lønseth i samme slengen?