Alle innlegg Sukkerforum

Gutter som beskriver KUN sin drømmepartner, og ikke seg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS fr. 11 nov. 2011 14:00

Gutter som beskriver svært utfyllende om sin drømmepartner, men absolutt ingenting om selv selv i profilen sin. Slike profiler er det mange av. Hvorfor ikke skrive noe om seg selv, hvis man er så sikker på hvordan partneren skal være.
Flere som tenker der samme?

Skjult ID med pseudonym jente fr. 11 nov. 2011 14:04

Nei, jeg synes det er helt super-duper jeg :) Det viser jo bare at han vet hva han vil ha, samtidig som han forblir skikkelig mystisk og spennende.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 11 nov. 2011 14:08

har ikke imot sånne jenter* i det hele tatt, så lenge ikke beskrivelsen er FYSISK. de blokkerer jeg lett.

*gutter....

XD

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 nov. 2011 14:14 Privat melding

jeg svarte visst på jente tråden jeg... hvorfor 2 tråder om samme ting?? fikk jeg guttelus nå? :/

Skjult ID med pseudonym Kjeks fr. 11 nov. 2011 14:23

Eg synest det er heilt på sin plass. Middelmådige menn som meg sjølv fortjener perfekte drømmedamer, so då må vi jo gje uttrykk for det. Eg har forresten skrevet massevis om meg sjølv i profilen min, men siden alt er løgn fell eg nok inn under denne kategorien likevel.

Skjult ID med pseudonym XL lø. 12 nov. 2011 00:28

Like gøy som å gå inn på dameprofiler der med ingen info om ho, og ingen hobbyer\intreser. Og om fremtidig partner står det " Ønsker noen med felles intresser" Hva skal man skrive da?

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 12 nov. 2011 00:41

Har ingen anelse egentlig. Men jeg vurderer å ta vekk det jeg har skrevet på interesser i håp om at jenter da tar kontakt ved å spørre om hva de er. Kanskje de syns det er vanskelig å ta kontakt med meg fordi jeg har skrevet for mye?

Haha, ja det er jo lov å håpe. :P

Nei, greit om de har skrevet litt, men allikevel ikke så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne når det kommer til å kontakte jenta.

Men uansett om det er gutter eller jenter som gjør slikt som TS nevner, er det ikke greit da? Passer du ikke inn i beskrivelsen så går du jo bare videre, slik som jeg gjør. :P