Alle innlegg Sukkerforum

Førstemeldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente31 fr. 11 nov. 2011 14:21

Denne er vel først og fremst til guttene. Jeg tenkte at jeg skulle begynne og bli flinkere til å sende førstemeldinger. Men det er ganske vanskelig. Hva skriver man egentlig? Eller er ikke det så viktig bare han synes jeg ser søt ut på bildene?

(mann 44 år fra Akershus) fr. 11 nov. 2011 14:34 Privat melding

Hva med å begynne med noe du kunne startet med andre steder? For min del kan det godt stå "Hei!" bare for å vise interesse. Er du interessant ville jeg svart "Hei :)" tilbake. Så kan du jo legge mer i det etterpå...

For de som er mer populære enn meg (sikkert ikke vanskelig) kan det hende lista ligger høyere :p

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus fr. 11 nov. 2011 14:41

Humor faller jeg lett for innledningsvis iallefall. Vise at man er litt barnslig, uhøytidlig, selvironisk og gjerne noe som viser at hun faktisk har fått et inntrykk av hvem jeg er. Men igjen - det er nå meg da og hva jeg ser etter. Hva som fungerer hos andre er jo en annen sak. Og man må jo ærlig innrømme at førsteinntrykket av et bilde spiller inn det også.

Skjult ID med pseudonym ? fr. 11 nov. 2011 14:50

Velkommen inn i vår verden! :D En hyggelig kort setning er nok. Det viktigste er å sende en melding. Profilen din og bildet ditt er det som selger deg, mener nå jeg. Lykke til! Og stå på!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 nov. 2011 14:54 Privat melding

les i profilene deres, og se om du finner noe du kan kommentere eller spørre om.. er ihvertfall hva jeg gjør.. har hatt 100% svar på førstemeldingene mine :)

Skjult ID med pseudonym jente31 fr. 11 nov. 2011 14:56

@magnusOpus. Jeg er helt enig i det med humor, men det er jammen ikke lett å prøve og være morsom i første melding. Man aner jo ikke hva slags humor den andre personen har.. Får satse på at jeg er søt da, men det får jeg jo høre stadig vekk ;-) Kanskje ikke så ofte på sukker, men i hvert fall i virkeligheten, og det er jo det livet som er viktigst :P

Skjult ID med pseudonym kar fr. 11 nov. 2011 14:58

Trenger/bør ikke være så langt, men jeg foretrekker mer enn et " Hei :) ". Da er jeg fristet til å bare svare " Nei :( " (men har aldri gjort akkurat det).

Du ønsker å starte en slags samtale, så det beste er å spørre om et eller annet enkelt og ufarlig. Ideelt sett noe du genuint lurer på, men om det ikke er noe åpenbart får du lete litt grundigere. Kan være så banalt som å spørre hvor et bilde i galleriet er tatt. Litt som å spørre noen på bussen om boka de sitter og leser er bra.

Lett, ledig og vennlig tone, men ikke skriv på dialekt med mindre du kommer fra nord-norge (jeg innser litt motvillig at folk kan ha forskjellige preferanser der).

Skjult ID med pseudonym Kjeks fr. 11 nov. 2011 15:02

For min egen del legg eg svært lite i førstemeldinger. So lenge den inneheld ei fullstendig setning og eit spørsmålsteikn er den bra nok. So vidt eg har skjønt spelar det liten trille om eg legg mykje arbeid i førstemeldinga eller ikkje, dei hyggelege jentene svarar meg uansett, og resten? Vel, dei svar ar jo ikkje, do det han være det samme. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus fr. 11 nov. 2011 15:04

@jente31: Stort sett har man jo mest lyst til å bli kjent med de som enten gjennom bilder og/eller ord viser at de er interessante/morsomme/osv. Da er det langt enklere å skrible ned noe morsomt :) De mer intetsigende som bare tilfeldigvis har svært pene bilder av seg selv er det jo litt mer vanskelig med - men kanskje ikke det største tapet i lengden.

Skjult ID med pseudonym jente31 fr. 11 nov. 2011 15:11

@kar. Det er jeg enig i altså, jeg vil også gjerne ha mer enn et hei. Selv om jeg har svart på hei-meldinger også. Men da har jeg likt et eller annet ved profilen hans også, så da har jeg hatt lyst til å svare. Men dersom jeg får en melding med bare hei og er i tvil om jeg skal svare, så blir det som regel med at jeg lar være. Og takk for innspill om bøker eller hvor bilder er tatt. Det har jeg vel faktisk spurt om før tror jeg. Og jeg får som regel svar når jeg sender førstemeldinger altså, har bare lyst til å bli enda bedre på det, for jeg har ikke sendt så mange førstemeldinger før.

@kjeks, ja det er nok et godt poeng. Jeg svarer jo de fleste selv også, så da er jeg vel ei hyggelig jente da. De eneste jeg ikke svarer er de som er litt for langt unna den ene eller den andre veien i alder.

@magnusopus håper jeg klarer begge deler da, både med bilder og ord ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 11 nov. 2011 15:25

For min del må det gjerne bare stå hei, gjerne fulgt av et enkelt spørsmål om ett eller annet. Gjerne et spørsmål som viser at du har lest profilen min, eller har lagt merke til noe spesielt på ett av bildene, men det er ikke et krav. Det er uansett bildene dine og det som står i profilteksten din som avgjør om jeg får lyst til å svare deg eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Konge fr. 11 nov. 2011 15:54

Legger ikke _veldig_ mye vekt på hva det står i førstemelding, bare det ikke er totalt sinnsykt. Eller, vent, tror kanskje det hadde funket bra, ville trigget interessen hvertfall. Hyggelig å bli sett, virker den andre halveis vettug er det en grei start. For tenk.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare fr. 11 nov. 2011 16:00

Tror du må følge intuisjonen og treffe en tone. Uansett, ha det gøy. Om du ler av det selv fikk du ihvertfall en god latter, og hvis motpart satt pris på det har du funnet ut at mannen/kvinnen har humor som er kompatibel med din. Mange setter humor høyt, så det burde kunne testes. Er du derimot en liten krutttønne, hater alt og alle rundt deg, og ville helst sprengt alt i lufta, så skriver du noe som ville fått noen med kort lunte til å tenne. Å finne en passende partner handler mer om deg enn om den andre. Tenk på at motparten sikkert tenker på samme vis. Å ta kontakt er bare første lille skritt mot å finne ut om det er noen for deg, og ikke farlig med mindre mannen/kvinnen har pedophile beard, rapist glasses, streaker coat og serial killer van...

http://www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 11 nov. 2011 16:49

Uansett hvordan du skriver førstemeldingene dine så er det noen som er misfornøyd med dem. Det du bør gjøre er å skrive det du ønsker til dem. Enten det er kort eller langt. Blir det ikke svar så er det bare til å prøve videre. Det ordner seg forhåpentligvis til slutt! :)

Skjult ID med pseudonym tdh fr. 11 nov. 2011 18:46

Litt av problemet med humor er vel også at noe av det blir borte når man skriver, som tonefall og annet kroppsspråk, er vel litt vanskeligere å treffe da med alt da. Godt tips er kanskje å lese melding som om du selv fikk den fra en ukjent, hvordan ville du lest den og kan den missforstås?

Men vi gutta er vel litt enkle å skrive til som regel ;) Som de andre sier vis litt interesse så er mye gjort.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 11 nov. 2011 18:53 Privat melding

- Et bilde sier mer enn tusen ord. sies det... Jeg er vel egentlig den som bør prate sist :P

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 nov. 2011 18:54 Privat melding

ASL'en din funket jo den @ boble :p

Skjult ID med pseudonym prippa fr. 11 nov. 2011 19:56

Tror ikke du er så upopulær som du skal ha det til,tiwas ;-) .
Du blokkerer jo over en lav sko.
Blokkerer man etter en nøytral førstemld, gir man vel ikke personen akkurat en sjans,spør du meg.
Men,men..thats life..
Du får ha lykke til videre :-)

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 11 nov. 2011 20:05

Den gjorde det visstnok! :D Blir kjekt når jeg omsider får snøret i bånn! :D

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 nov. 2011 20:07 Privat melding

TS, til meg så hadde det funket bra med noe tull som : du er jammen likke mye skrukkete til til å være så eldgammal, skal vi vi møtes over et glass årgangssherry?først hadde jeg ledd godt, også hadde jeg spurt pleieren på aldershjemmet om det var kveldsmat snart

Skjult ID med pseudonym Anon fr. 11 nov. 2011 20:16

@prippa: Seriøst? Jeg har da ikke, så vidt jeg vet, blokkert etter å ha mottatt en melding :S Jeg håper i hvert fall ikke jeg har gjort det, for da må det ha vært en annen grunn. Håper jeg ;)

Men ja - jeg blokkerer over en lav støvel. Det var en tråd her inne om antall blokkeringer, og jeg var rimelig midt på treet der. Men kan hende "vi på forumet" er rammere enn andre på det feltet :p Det er i hvert fall ikke noe vondt bak mine blokkeringer, men kun for å spare begge parter for arbeid :)

Skjult ID med pseudonym prippa fr. 11 nov. 2011 20:32

Seriøst ja.
Husker ikke helt hva førstemld var,men ufin er jeg aldri så noen "grunn" burde du vel ikke ha sånn sett.
Personlig syns jeg blokkering er en uting jeg da.Så lenge ikke personen plager deg eller er ufin ,hvorfor blokkere?.
Jeg selv har høy terskel på blokkering.Har forløbig ikke blokkert noen.
Ikke engang han som var gift,og ute etter elskerinne.
Han fikk så hatten passet og har ikke plaget meg siden,så hvorfor blokkerer?
Selv om man ikke er intressert der og da,at personene ikke tiltaler deg,ser jeg ikke vitsen med og vise negativiteten som en blokkering gir utrykk for.
Men meg om det.

Var ikke ment for og "ta deg" hvis det virker sånn.;-)
Var bare min personlige mening om blokkering generellt på dette forumet.

Skjult ID med pseudonym Tiwas fr. 11 nov. 2011 20:42

@prippa: Jo, jeg ser den. Ikke noe problem. Men jeg håper jeg i det minste har svart...Har jo til og med fått høre at det er enkelte jeg ikke har svart engang, og da må det være noe som har gått meg hus forbi. Det med blokkering er jo veldig individuelt, og jeg blokkerer de jeg går inn på siden til som ikke er interessante. I tillegg blokkerer jeg de jeg kommer inn til som jeg ser at jeg har skrevet til for lenge siden uten å få svar. Jeg blokkerte jo ikke engang han som skrev til meg om at det var en dame som var 10 år eldre enn meg som var interessert, men som ikke kunne skrive selv fordi hun var blokkert *flirer* Så for meg er det kun for å "rydde". Fatter ikke det du sier, men kan jo være en melding som har gått meg hus forbi og at jeg ved en tilfeldighet har blokkert deg av en grunn. Du får vise hvem du er, så skal jeg fjerne blokkeringen :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 nov. 2011 20:45 Privat melding

@Prippa blokkering er ikke bare brukt til ufine ting, er en rapporterings link i profilene for slikt.. blokkering blir brukt når en finner folk uinteressante og som en vet med sikkerhet ikke vil passe sammen med en.. for å spare hverandre for å bruke tid, og for å minimere listene fra uinteressante partnere... har vært tråder opp og ned i mente angående der.. noen har en lavere sko over hvem de blokkerer enn andre, men det er en personlig sak.. jeg synes det er helt greit at folk blokkerer meg hvis de finner meg uinteressant.. Jeg er ute etter kjærligheten, og vil jo ikke bruke tiden min på kikke på en haug med profiler som jeg ikke er interessert i, eller som motparten ikke finner meg interessant..

Skjult ID med pseudonym prippa fr. 11 nov. 2011 20:53

Tiwas:Må nok slenge meg på en av dem som aldri fikk svar,bare blokkert. ;-)

nortibia: ja,jeg skjønner den og at mange bruker det på den måten.
Fikk bare lyst og kommentere tiwas litt,som har nevnt ett par ganger her på kort tid,at han var så lite populær.
Klarte ikke dy meg ;-D

Skjult ID med pseudonym hikk fr. 11 nov. 2011 21:13

Jeg føler at det blir sett på som "negativt" (av noen) å ha barn her jeg da...Som er greit nok , for man vil jo ikke ha en som bare vil ha deg og helst ikke barnet...Bare en tanke jeg måtte slenge ut:) Da siles jo de som tenker sånn ut..He he , jeg kommer jo ikke engang inn på profilene deres;)

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 11 nov. 2011 21:25

Min erfaring er at førstemeldingen ikke gør nogen større forskel. Billederne er det som afgører om nogen skriver til dig eller ikke. Jeg kan ikke tælle alle førstemeldingerne jeg har fået herinde, da jeg ikke har fået en eneste. Mon det er et hint om at jeg ser ud som et trafikuheld?

(mann 43 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2011 09:34 Privat melding

Enig med banditten i at det ikke ser ut til å være noen fasit for hva som virker og ikke virker. Det som er litt rart er jo at en person du ikke fikk svar fra i utgangspunktet kan finne på å sende melding til deg 3mnd etterpå. Sånn går no dagan.
Bare ikke ta dette for seriøst før man evt beveger seg over til å treffes.

Skjult ID med pseudonym Frøken87 ma. 21 nov. 2011 16:49

Ikke så mange utfyllende svar her, men jeg har ihvertfall tenkt å sende flere førstemeldinger!
Så, en litt uhøytidelig melding med humor og som i tillegg viser interesse - coming your way ;)

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 21 nov. 2011 17:05

Som f.eks:
Hei (betyr implisitt "Pule?")
Hvordan står det til (betyr implisitt "Pule?")
Pule?

Les vedkommendes profil, prøv å se an personen litt og start kommunikasjon for å bli kjent, gjerne litt originalt.
(Betyr også implisitt "Pule?")

Skjult ID med pseudonym Frøken87 ma. 21 nov. 2011 17:19

Hvorfor er så mange useriøse innlegg her :(

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 17:20 Privat melding

Ærru hypp ell? .. Den pleier å funke.. Looover!

Skjult ID ma. 21 nov. 2011 17:39

Da får du tilbake " er du dum eller?"

Skjult ID med pseudonym pooh ma. 21 nov. 2011 17:46

Enig med banditten.... det spiller lite eller ingen rolle hva man skriver eller ikke skriver.... Bildene teller nesten 100%. Hvorfor bruke evigheter på å formulere en hyggelig melding når mottaker bruker 2 sek på bildene for å ta en avgjørelse.... Holder med en linje ved første kontakt... liker vedkommende bildene så kommer det svar. Melding 2 er noe annet... da bør man ta utgangspunkt i profilteksten til den man skal skrive til og formulere seg med nysgjerrighet og interesse for det hun/han er opptatt av (akkurat som om jeg er noe ekspert på dette... hehe...) Sånn jeg tenker iallefall.. :)

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 21 nov. 2011 17:59

Hjelper ikke mye å tilpasse meldingen til profilen virker det som i hvertfall, de som sender one liners får vel så mange svar som de som skriver lenger, så da er vel ikke rart at man ender opp med copy/paste meldinger tilslutt når svarprosenten ligger rundt 2-3% uansett ( mulig bildene som ikke er helt bra, teori nr 2 :p )

Skjult ID med pseudonym Newbie ma. 21 nov. 2011 18:25

Her var det mye fine teorier om fremgangsmåter og det ene og det andre.
Glemmer dere selve spørsmålsstillingen her?

TS: Du er dame! Send en melding! Du vil få svar nesten uansett!

Kvinner som tar kontakt med menn får svar i 9 av 10 tilfeller.
Menn som sender melding til kvinner får svar i 1 til 2 av 10 tilfeller.

Dette kun hva jeg selv gjetter på. Skulle vært spennende å sett en reell statistikk, men det får vi nok aldri.
Menn står for den primære inntekten til nettstedet (kvinner brukes som lokkemat), og dermed vil det være økonomisk selvmord å bekrefte at det strengt talt ikke er så mye håp for de fleste hankjønnene her inne.

For de som tviler: Torsdag kveld fikk alle mannlige brukerne e-post som fortalte at det var mange flere kvinner enn menn påmeldt til sukkerfesten. "For deg som mann er dette perfekt."
Rapportene i etterkant av festen tyder derimot på var en voldsom overvekt av menn.

Dette er ganske enkelt et show som går stort sett fullstendig på damenes premisser.
Det blir dermed litt rart å se damer som er nervøse for hva de skal skrive, i frykt for ikke å få svar.
Får du ikke svar fra den første, får du grantert svar fra den andre!

Med mindre du faktisk ser ut som et troll. Men selv da får du nok bedre svarprosent enn en gjennomsnittlig mann her inne. Så du skal slippe å bekymre det for det.

Skjult ID med pseudonym kar ma. 21 nov. 2011 18:28

Jeg fikk ikke noen mail på torsdag. Kanskje til og med sukker har gitt meg opp :D

Skjult ID med pseudonym Newbie ma. 21 nov. 2011 18:29

Mulig de bare sendte den til meg, siden de antok at jeg var så desp at jeg kom til å tro på det de skrev...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 18:30 Privat melding

JEG syntes det var mer kvinner på sukker festen enn menn da.. ;) så nei, var ikke voldsom overvekt av menn.. men der VAR en voldsom overvekt av menn som bare stod der, rett opp ned og ikke snakket med noen.. mens jentene var mer rundt omkring og på dansegulvet. så det har vel heller med synsvinkel å gjøre enn sannhet.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 18:32

...........men var festen vellykket da? Var det noen som fant hverandre sånn på ordentlig og ikke bare ons?

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 18:37 Privat melding

FESTEN VAR VELLYKKET! Det samma kan sies om vorset Danty stelte i stand. =D

Akkurat det andre spørsmålet ditt kan jeg ikke svare på. Men jeg vil da tro noen kom i mål.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 18:39

Jeg skjønner at Danty har blitt helt etter lørdagens lille arrangement....og det er jo kult nok.
Alle kjenner Danty - bortsett fra meg skjønner jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Newbie ma. 21 nov. 2011 18:42

Da kan det selvsagt hende at jeg de rapportene jeg hørte var fra gutta som stod langs den berømte veggen, og dermed ikke var spesielt objektive.

For min del var det uaktuelt å dra, siden jeg var livredd for hva som ville skje om nordibia fikk øye på meg for første gang på ti år. Så jeg kan dermed ikke komme med egne observasjoner angående akkurat det konkrete tilfellet.

Men det endrer uansett ikke det at som kvinne står trådstarter usannsynlig mye sterkere i situasjoner der det skal oppnås kontakt på tvers av kjønnene. Og det gjelder uten tvil også på nett.

(og ja, akkurat nå er det litt ekstra moro å være anonym og ukjent. høhø.)

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 18:45

@Newbie: Det hadde nok vært ufarlig. Nortibia var så på'n og løp etter så mange andre gutter at hun sikkert ikke hadde sett deg :D

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 18:47 Privat melding

Jeg støtter Tiwas i alt han sier. Da er det allerede 2 mot 1 om nortibia motsetter seg kommentaren.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 21 nov. 2011 19:11

Er ikke så nøye hva ei jente måtte skrive til meg egentlig så lenge det er litt lenger enn 'Hei'. Hvis hun ikke kommer opp med noe bedre enn å spørre om enn en ting som kanskje står i profilen min, så gjør ikke det noe altså.
Men akkurat det kan hende har sammenheng med at jeg kanskje har skrevet mer enn jeg burde og at det ikke akkurat er enkelt å starte en meldingsutveksling uten å touche noe jeg faktisk allerede har skrevet.

Jeg svarer uansett om jeg er interessert eller ikke. Og er jeg interessert og du som jente sender meg meldingen 'Pule?', så forvent at jeg spøkefult i samme tone svarer 'Ja, gjerne!'. ;)

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 19:16 Privat melding

Foreløpig funker ikke førstemeldingen; "ærru hypp?". Jeg oppdaterer!

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 19:23 Privat melding

For min del holder det å skrive hva som helst. Uansett hva jeg skriver, så får jeg ikke svar :p

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 21 nov. 2011 19:28

Du må vel klare å få noen svar Tiwas, skal vel lete lenge etter kjekkere... eh jeg mener mer provoserende mann! ( nære på skapdøra åpna seg der gitt ) Det må da få i gang damene! Jo frekkere jo bedre iflg de fleste PUA triksene :p

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 19:31

@tdh: hehehe...jeg har visst draget på dem fra 35 og opp. Ikke på dem opp til 35 :p Men takk som byr. Om skapdøren går helt opp får du være nederst :p

Skjult ID med pseudonym bors ma. 21 nov. 2011 19:35

Hypp er det vel bare hestejenter som forstår? :)

Skjult ID med pseudonym Krisly ti. 22 nov. 2011 14:09

@Tiwas: Jeg har den samme erfaringen som deg, det spiller ingen rolle hva jeg skriver, svært få svarer uansett. Noen tar turen innom profilen min, andre gidder ikke det engang. Jeg antar at de ikke finner profilteksten og/eller bilde attraktivt nok, hvilket igrunn er greit nok, selv om det hadde vært hyggelig med svar.

Selv svarer jeg alle, med unntak av meldinger ala "hallå sexy" fra gutter som er mye yngre enn meg

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 14:13 Privat melding

@ tdh Tiwas vil bare ha de mye yngre enn seg skjønner du vel.. ;)

Skjult ID med pseudonym 123 ti. 22 nov. 2011 14:13

Jeg ser på en førstemelding som et initiativ til å sette i gang en dialog. Er ikke så viktig hva som står der. Men kanskje fint med et avsluttende spørsmål - så blir det litt enklere å følge opp :)

Skjult ID med pseudonym tdh ti. 22 nov. 2011 17:55

Kan alltids kle meg veldig ungt (forøvrig en djevel til å lyve om alderen også), dersom det kniper høye hæler og skjørt! ( Forferdelig syn helt sikkert men... )
Er ikke så desperat at skapdøra har gitt etter ennå, skal si fra dersom det blir aktuelt for en avtale :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 22 nov. 2011 18:06

Jeg har prøvd meg på morsomheter (les: i mitt hode morsomt) i noen førstemeldinger, og det kan slå begge veier. Enten er det blink i midten. Eller totalt bomskudd. ;-)
Bomskuddene får utgå som de utgår, siden spøken tydeligvis ikke slår an. -> Bruker ikke mer tid på det.
Blinkene er første skritt videre. Kontakt er oppnådd. -> Next step.
:-)

*Den jeg husker best er blokkeringa fra han som søkte jenter høyere enn 165. Jeg er 164 og skrev noe funny om at jeg ikke nådde opp. Og jammen stemte det. ;-)*

Skjult ID med pseudonym Newbie ti. 22 nov. 2011 18:10

Imponerende. Jeg som trodde at det bare var damer som kunne ta seg råd til å være _så_ overfladiske.
Da lærte jeg noe nytt i dag også. Ikke dårlig!

Skjult ID med pseudonym tdh ti. 22 nov. 2011 18:17

Morsomheter har en tendens til ofte å bli litt feil ja.. har noen ganger lest en melding jeg sendte tidligere som jeg på det tidspunktet synes var morsom, var ikke akkurat like morsom da nei. Vanskelig å få fram tonefall og den litt lekne tonen som man hadde i hodet da man skrev :)

@Tingeling : priceless :) den var jo morsom da! Var jo mange muligheter til å svare på den.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 18:27 Privat melding

Man får ofte et inntrykk fra folks profil og skriving på forumet om morsomheter kommer til å gå hjem eller ikke. Også HVA slags morsomheter som gjør det.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 nov. 2011 18:30 Privat melding

Jeg var akkurat inne på en profil med en dame som trener kickboxing. Har egentlig ikke tid til å skrive med så mange, men kunne ikke dy meg. Skrev "Hah! Skal vi sloss? :D" ;)