Alle innlegg Sukkerforum

hvor overfladisk er du ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BBC sø. 13 nov. 2011 20:57

enkelt spørsmål:

i hvor stor grad lar du utseende til vedkomende som tar kontakt diktere om du gidder å respondere?

de jentene som har tatt kontakt med meg finner jeg gjennomgående lite attraktive, betyr det også at jeg ser jævlig ut?

for øvrig hvor umodent/ignorant er det å ekskludere en personen bare pga usteende før du gir de en sjanse til å vise hvem de er?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 nov. 2011 21:06 Privat melding

For øyeblikket er jeg så overfladisk ja... Men jeg håper det går over!
Om du ser jævlig ut pga det du sier der, så gjør jeg også det :p

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 13 nov. 2011 21:19

Utseende avgjør.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 13 nov. 2011 21:20 Privat melding

Ja - helt klart, så lar jeg meg påvirke av bilde(ne) på profilen og går utelukkende etter det som tiltaler meg!! Men det tror jeg alle her inne gjør - de som sier noe annet tror jeg ikke er helt ærlig...;)

Og selvsagt, så kan det hende at man da går glipp av noen kjempeflotte personer - men sånn er det.... derfor er det veldig viktig å ha ett godt bilde på profilen og flere bilder av seg selv (både helfigur og portrett) i albumet på profilen:)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 13 nov. 2011 21:21

Jeg svarer alle der skriver, uanset udseende, det er bare sådan jeg er opfostret.
At jeg så ikke går på date med dem jeg ikke på et eller andet niveau er tiltrukket af er så en anden sag.

Ikke at jeg får nogle breve, eller nogensinde har været på date, haha :D

(mann 32 år fra Oslo) sø. 13 nov. 2011 21:22 Privat melding

Et bilde sier mer enn tusen ord ;O)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 nov. 2011 21:24 Privat melding

Selvsagt er man overfladisk. Alternativet er jo å være helt åpen. Det er tross alt ikke mange verktøy man har her inne, og da er det viktig å bruke de få man har - og det gjelder begge veier. Når man lager en profil må man forsøke å lage en som er tiltrekkende samtidig som den viser hvem man er. Når man ser på andre profil må man prøve å se etter de tingene som betyr noe som er mulig å få ut derfra.

Når det er sagt, så er jeg overfladisk i begge retninger. Hjelper ikke med en billedskjønn som ikke har glimt i øyet eller virker helt "flat".

Men skal man liksom snakke med alle og møte alle som vil treffes? Det er jo umulig å få med seg hvordan stemmen høres ut, kroppspråk eller noen av de viktige tingene. Kun de tingene vedkommende vil man skal få med seg. Da må man jo bare anta at de ikke har de dårligste bildene av seg selv i profilen osv osv...

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 13 nov. 2011 21:27

At de fleste lar seg hefte ved utseendemessige egenskaper hos et potensielt partneremne, har nok lite å gjøre med i hvilken grad en er overfladisk/umoden eller ikke.. Vi er bare skapt sånn.. jeg har en smak hva angår utseende på kvinner og kan liksom ikke sitte å slå meg selv o hodet med en hammer for å endre på det.. Jeg kan ingenting for det,, men jeg er ikke overfladisk eller umoden av den grunn :) - eller, forresten; kanskje pittelitt umoden og sånn akkurat passe overfaldisk, for å overleve :)

Skjult ID med pseudonym kar sø. 13 nov. 2011 21:32

Utseendet har en del å si, men jeg føler egentlig ikke jeg siler bort veldig mange. Syns jentene i listene mine stort sett er ganske pene jeg. Bildene avgjør heller ikke alene hvem jeg tar kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Blomst sø. 13 nov. 2011 21:32

Det er j bare sånn,for meg i allefall.Jeg må jo bli tiltrukket på en eller annen måte. Jeg har prøvd å date noen jeg ikke helt synds var noe på bildet,for å gi det en sjans,men det har ikke funket,men vi blir jo tiltrukket av forskjellige mennesker. Noen liker morra og andre liker dattra!.personligheten har mye å si den,mye mer,men jeg må kunne føle en gnist..

Skjult ID med pseudonym høstpusn sø. 13 nov. 2011 21:33

Er helt enig med både tiwas og danty ovenfor - ja, det nytter jo ikke å være billedskjønn dersom profilen ikke vitner om noe personlighet i det hele tatt....:S og nei, det at vi lar oss styre av bildene sier ingenting om vi er overfladiske eller ei!!

Selv betegner jeg meg som særdeles lite overfladisk, og har fått kommentarer som bekrefter dette:)

(mann 28 år fra Hordaland) sø. 13 nov. 2011 21:38 Privat melding

på en slik side utgjør utseendet en slags stand in for det første visuelle inntrykekt når en møter noen for første gang. og det kan være urettferdig på flere måter om man ikke får frem seg selv på et profilbilde.

jeg er 50-50, vil heller ta en sjangse å få snakket/ møtt personen irl før jeg skrotet denne på grunn av profilbildet. men. en vet aldri. det er slik jeg håper at noen evt tenker iforhold til om jeg tilnærmer meg dem da ;p

Skjult ID med pseudonym Gubben32 sø. 13 nov. 2011 21:41

Skjønner ikke hvorfor det skulle være mer overfladisk å dømme noen pga utseendet sammenlignet med å dømme noen etter personligheten.

Noen vektlegger personlighet, andre utseende, de aller fleste en kombinasjon. Det ene er ikke bedre eller dårligere enn det andre!

Skjult ID med pseudonym apathy sø. 13 nov. 2011 21:56

dagens samfunn ser ut til å veie den ene sterkere enn den andre...

overfladiske "egenskaper" har ingen verdi. en sterk personlighet som evner å utvise empati, omtanke, nestekjærlighet er bærekraftige egenskaper som man kan bygge et langvarig forhold på. om du har et pent smil og store pupper, not so much...

Skjult ID med pseudonym Gubben32 sø. 13 nov. 2011 22:03

Men det er fordi DU velger å rangere de egenskapene høyere. Andre kan velge annerledes.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 13 nov. 2011 22:05

Dessverre er det nok slik. Men jeg har nå lært meg ikke å skue hunden på hårene. Jeg ble kontaktet av en bildeløs profil en gang, men jeg svarte nå likevel, og dama virka både smart, intelligent og morsom. Men før vi skulle møtes, følte jeg nesten jeg måtte se et bilde av henne. Da jeg fikk det var det første jeg tenkte at henne ville jeg aldri tatt kontakt med om hun hadde det bildet på profilen. Ja, jeg vurderte å avlyse daten, men gjorde gode miner til slett spill og møtte henne. Og hun var jo faktisk kjempeflott, jo!

Selvsagt betyr utseendet mye, men for en del kommer skjønnheten dårlig frem på bilder. De må oppleves, som det heter seg.

Skjult ID med pseudonym apathy sø. 13 nov. 2011 22:09

nei gubb, de egenskapene er universale, de er etisk og moralsk uangripelig.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 13 nov. 2011 22:10

@apathy
Så det var på grunn av hennes empati, omtanke og nestekjærlighet at Paul Anka giftet seg med Anna?

Skjult ID med pseudonym Gubben32 sø. 13 nov. 2011 22:12

@apathy

alltid morsomt med folk som mener at DERES standpunkt er det eneste riktige! ha ha

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 nov. 2011 22:16 Privat melding

På en dateing side som denne så er det bildet man ser på først og da utseende. Men utseende er ikke alt. Man har da indre verdier også og det er det som betyr mest for meg personlig. Men samtidig må man også like det man ser også da,skal tenne på vedkommende også. Men man kan være en fotomodell utseende messig,men et rasshøl som personlighet. Så personligheten betyr mest for meg,men ser også på utseendet til vedkommende. Må være en viss tiltrekningskraft der. Vi blir vel dømt utelukkende på utseende på en slik dateing side. Og husk at skjønnheten kommer innenfra. :)

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 13 nov. 2011 22:21 Privat melding

Overflate er vel og bra, men det må være dybde under.

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 13 nov. 2011 22:27

Overfladisk i den grad at utseende er første "hinder". Uten noen som helst tenning der er det ikke mye håp for min del. Men det holder jo ikke i lengden med bare utseende da.

@Gubben32: Er nok ingen som har mer eller mindre rett her nei :) Følelser og tenning er vel ikke så mye en får gjort noe med og den er jo individuell hva gjelder kriterier.

Skjult ID med pseudonym idioten sø. 13 nov. 2011 22:36

Er nok overfladisk ja, og har kuttet kontakten med flere her inne som jeg har hatt gode dialoger med - kun pga. at utseende ikke var tiltalende for meg.
Men jeg er også klar over at jeg har et normalt utseende selv - nothing special. Har dermed også avvist de som er FOR pene. Det enklere enn å avvise de man synes er mindre pene. "Du er for pen for meg" blir jo mest et kompliment. Takler heller ikke profiler med mange orddelingsfeil :p

Skjult ID med pseudonym quickly sø. 13 nov. 2011 23:05

Er nok overflatisk, ja, selv om jeg vet fra den daglige hverdag at jenter som ikke nødvendigvis er så vakre kan være vel verdt en flørt - bare man blir kjent med dem.

Skjult ID med pseudonym fjesløs sø. 13 nov. 2011 23:37

Jeg pleier å svare og se det an. Jeg får få svar, så jeg må jo se helt grusom ut selv ;p

Skjult ID med pseudonym likefrem sø. 13 nov. 2011 23:59

Jentas utseende er ekstremt viktig for meg, men det betyr selvsagt ikke at jeg er overfladisk. Dersom det skal være aktuelt med et forhold, må hun jo også ha en tiltalende personlighet og diverse gode egenskaper - i tillegg til det å være pen.

Dersom det bare er snakk om å ha sex, er de kravene langt lavere, men også her finnes det et minstenivå mht. å kunne forholde seg til personen.

Å si at det er overfladisk å være opptatt av utseendet til potensielle partnere er bare en overdrivelse som folk som er bitre over sitt eget kommer med.

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:03

@neptun: Hvis det var på grunn utseende at Paul Anka giftet seg med Anna, mener jeg ihvertfall jeg å kunne fastslå at Paul har usedvanlig dårlig smak, Synes dere menn virkelig at Anna Anka er pen?

Skjult ID med pseudonym kar ma. 14 nov. 2011 00:08

Anna Anka var kanskje en pen partysvenske en gang for lenge siden. I disse dager ligner hun mest på Arnold Schwarzenegger med langt, blondt hår.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 14 nov. 2011 00:11 Privat melding

Anna anka er IKKE pen,hu er rett og slett frastøtende. Ligner på ei rævglæfs. Skjønner ikke hva Paul anka så i henne og hu gikk vel etter penga hans.

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:13

Hehe, Kar:-) Artig sammenligning:-)

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 ma. 14 nov. 2011 00:13

Et bilde kan si tusen ord ja, men de ordene trenger ikke alltid være så positive... så i forhold til å finne den rette så tror jeg ikke et bilde kan si tusen ord! Ikke for meg hvertfal :p

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:15

@Quakki: enig:-) Skal vi gifte oss? ;.)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 00:16

@Cecilie
Jeg tenkte mer på puppene hennes, jeg...

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:20

@neptun: Du mener de to tennisballene i sokker på brødfjøla? hehe,,helt ok at du liker dem da, jeg syns ikke de er pene. Og nei, jeg er ikke misunnelig.....:-)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 14 nov. 2011 00:20 Privat melding

@cecilie

med glede :) Når? og hvor? :-)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 14 nov. 2011 00:20 Privat melding

det er utseende som selger , det er personligheten som teller, men det er det indre som virkelig gjelder.

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:22

@Quakki: jeg er ledig neste lørdag..........bestiller du blomster og sånn, så ordner jeg med kjole og mat? Vi må vel be alle på Forum? :-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 00:23

@Cecilie
La oss ha det helt klart - jeg synes en gjennomsnittlig Ivo Caprino-figur er langt mer tiltrekkende enn Anna Anka. Jeg forsøkte bare å illustrere at ikke ethvert forhold er basert på en persons flotte egenskaper.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 14 nov. 2011 00:26 Privat melding

@cecilie

Ja det passer utmerket. :) Må vel også ordne med kirke og sanger og musikk på festlokalet. :)
Jepp de fleste på forumet får vel innpass i bryllupet. :) ser frem til dette. :p

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:29

@ neptun: enig:-) Ludvik i Flåklypa er kjempevakker. Selv om han ikke i tradisjonell forstand har utseendet med seg. Godt eksempel på at personlighet kan oppveie mye. Selv har jeg vært sammen med både såkalt "dritkjekke" og mer gjennomsnittlige menn. For meg er det hvordan han får meg til å "føle" som teller, og etter at førsteinntrykket er unnagjort. "ser" jeg ikke lenger på de de samme tingene jeg vile gjort om jeg ikke kjente ham. Et par øyne som har varme og humør, teller mer enn et vakkert fjes og en perfekt kropp. For meg.

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:31

@Quakki: SMASK:-)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 14 nov. 2011 00:39 Privat melding

@Cecilie

Den smasken var god :) sender en stor SMAZK tilbake :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 14 nov. 2011 00:41

Hvis kriteriene for overfladisk er at man må like det man ser, er jeg innmari overfladisk!

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 00:47

Kiler Quakki litt i nakken og lurer på når han kommer til Oslo, siden jeg tror det er lurt med en LITEN date før bryllupet.........

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 14 nov. 2011 00:55 Privat melding

"Masserer forsiktig Cecilie på ryggen og nakken og styrker forsiktig og ømt på kinnet" og sier jeg kommer før du aner det. :)

Skjult ID med pseudonym 123 ma. 14 nov. 2011 00:59

Må være full pakke ja :D

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 14 nov. 2011 00:59

Folk bedømmer meg ut i fra mitt utseendet, så hvorfor skal ikke jeg bedømme dem?

Om noen sier til meg at da kan jeg jo gå glipp av jenta i mitt liv, så sier jeg at jeg kan også gå glipp av kvinnen i mitt liv ved å konstant holde meg god for å kontakte jenter jeg ser på som for fine.
Men jeg bryr meg rett og slett ikke. Så lenge jeg føler vi er på samme nivå og hun har fysiske trekk jeg liker, ja da kan jeg vurdere å ta kontakt.
Problemet er vel at stort sett alle jentene på matchinglistene mine nok er litt for fine og det blir sikkert jævlig stress å prøve og holde på ei jente som anses som penere enn en selv.

Så da lar jeg være å ta kontakt. Da er jeg jo egentlig ganske overfladisk, men snarere litt omvendt av det som anses som vanlig. :P